Öğretmenim ve eş durumuyla gecen sene eşime 2.5 saat mesafeye bi ilçeye ancak gelebildim...eşimin gidiş geliş yapma imkanı yok o yüzden ben yapıyordum...Ama bu sene bebegim var malum henüz 3 aylık..Göreve baslasam sabah 6 da evden cıkıp aksam 7 gibi gelecegim..Hafta da 4 gün sizce cok mu yorucu olur dayanabilir miyim? Ve bebeğim açısından nasıl olur cok olumsuz etkilenir mi? 2 kat üstümüzde bi komsum bakacak bebege büyük ihtimal anne sütü ile cok güzel gidiyorduk ama sagınca pompadan mı nedir hiç süt cıkaramıyorum stogum falan yok yani mamaya baslayacagız mecburen...Ben işten gelince emziricem tabi artık beni alırsa.Yoksa sizce bu sene ücretsiz izin mi almalıyım? Aynı durumda ya da sartlarda calısanlar varsa yardımcı olabilir mi? Fikirleriniz??
canım benim inan bana kilo almak isteyipta alamayanlar içinde cok zor mesela benim vücudum ilginctir yaglı hiç bişeyi kabul etmez sürekli kahvaltılık ve yesilliklerle besleniyorum tabi bu sebebden bir deri bir kemiktim bişeye benzemiyordum. ama son 3 haftadır iştehım acıldı yemek yemek ne kadar keyifliymiş farkına vardım halbuki işkence vakit kaybı gibi gelirdi. inan bana bende bu konudan muzdarip oldum hep eşim az kilo alsan dedikceee cookk üzülürdüm yolda yürürken acaba hafif balık etlilere bakıyormu diye gözlerini takıp ederdimşimdi kendimi öyle cok seviyorumkiiii eşim bile daha cok ilgileniyor mesele ideal kilo
Öğretmenim ve eş durumuyla gecen sene eşime 2.5 saat mesafeye bi ilçeye ancak gelebildim...eşimin gidiş geliş yapma imkanı yok o yüzden ben yapıyordum...Ama bu sene bebegim var malum henüz 3 aylık..Göreve baslasam sabah 6 da evden cıkıp aksam 7 gibi gelecegim..Hafta da 4 gün sizce cok mu yorucu olur dayanabilir miyim? Ve bebeğim açısından nasıl olur cok olumsuz etkilenir mi? 2 kat üstümüzde bi komsum bakacak bebege büyük ihtimal anne sütü ile cok güzel gidiyorduk ama sagınca pompadan mı nedir hiç süt cıkaramıyorum stogum falan yok yani mamaya baslayacagız mecburen...Ben işten gelince emziricem tabi artık beni alırsa.Yoksa sizce bu sene ücretsiz izin mi almalıyım? Aynı durumda ya da sartlarda calısanlar varsa yardımcı olabilir mi? Fikirleriniz??
en azından 1.dönem ücretsiz izin al canım bende öğretmenim.ev krediside var rapor almak istiyorum onuda dr bulabilirsem napcam bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.ama maddi sıkıntın yoksa kesinlikle ücretsiz izin al sonra pişman olursun
bende hemen hemen seninle aynı durumdayım...işime 1.30 saatte servisle gidiyorum..ben 2 aylık heyet raporu ayarlayabildim 1 ayda 40 günlük rapor hakkımı kullancam inş..bebğim 6 ay olunca işe başlıycam bi aksilik olmazsa..ücretsiz izinde alabilirim ama bu düşük bir ihtimal...
Rapor sebebi ne gösterildi canım?
500 ml ?? :) maşallah yaa deme heryerde nazar değer bende yok süt
Nasıl b u kadar sagıyorsunuz anamış degilim benim mi sütüm yok acep
ağrının şartları kötüydü ama ilk göz ağrım benim orasıben geldiiiim
ben de ağrı da çalıştım 2 sene oooof of
en azından 1.dönem ücretsiz izin al canım bende öğretmenim.ev krediside var rapor almak istiyorum onuda dr bulabilirsem napcam bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.ama maddi sıkıntın yoksa kesinlikle ücretsiz izin al sonra pişman olursun
ağrının şartları kötüydü ama ilk göz ağrım benim orası
bende aynı şeyi söylerim hep ilk göz ağrım
ay canım inş. çooook uzun yıllar çooooooooooooooook mutlu olursunuz eşinizle çocuklarınızlahadi ilk ben anlatim
biz eski şirkette tanıştık, ben çalışıyordum zaten benimki 2 yıl sonra falan başladı.......
birkaç gün sonra yangın tatbikatı vardı işyerinde, alarm çalınca şirket belli bir sürede boşaltıcaktı heryeri,
alarm çaldı herkes koşmaya başladı, ben agır agır koridorda yürürken eşim arkamdan geldi elimi tuttu çeke çeke dısarı cıkardı beni koşsana öleceksin diyebana dönüp gülümsedi .......
tabi ben cok büyük bir şaşkınlıkla ne diyecegimi bilemedim, sok oldum bi yandan tırsıyorum E... gördümü acaba diye, sonra akl
oy bu ne kuru kuru anlatmışsınAy masallah hayatim en cok koridor da elimden tutup kossana dedigin yerde bittim cok hos, sende eli elinde kostunmu kiz ne yaptin :)
.. Ben benimkinden ne cikma ne evlenme teklifi aldim mesajlasma bulusma falan derken bir baktim istemeye kadar gelmis ehh onu da gectik birde baktim evlenmisiz ne ara evet dedim kabul ettim hic bilmiyorum bi tanistik corap sökügü gibi geldi gerisi.. Seninle ortak yönü benim esimde benimle ilk konustugu gün kankasina bu kizla evlenicem bak göreceksin demis evlendikten 2 yil sonra söyledi arkadasi bana sen ne tepki verdin bilmiyorum ama benim cok hosuma gitmisti :)
oooooooooooooooooooooooooooooh maşallahEslem:doğru söylüyorsun canım Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor bir durum komşuna da Allah sabır versin((
Bugünkü gündeme gelice(kocişlerle tanışma)
Benimki biraz görücü usulü oldu,eşimle tanışmamı sağlayan aile dostlarımız bana eşimin fotosunu bıraktılar benim fotomu da eşine götürdüler tabii ben eşimin fotoğrafını görünce aşık oldum tanışmayı çok istedim,aynı şekilde eşimde benim fotomu görünce çok etkilenmiş ama 1ay boyunca ne benden nede ondan ses çıkmadı ben dedim olmayacak herhalde beğenseydi bi tanışmak isterdi herhalde derken eşim çıktı geldi(yurtdışında yaşıyordu eşim)ben heyecandan napıcağımı bilmez halde sonra aileler tanıştı biz 2ay kadar konuşmak istediğimizi söyledik(bana kalsa ertesi gün düğün yapmak istiyordum:))))neyse biz 2 ay konuştuk,konuştukça aşık olduk birbirimize,nişanlandık sonra 3,5 ay nişanlı kaldıktan sonra düğün ve hoooooop 10yılı devirdik 3çocuk annesiyim,eşime ilk günkünden daha da aşığım yaşım 28,5 koç burcuyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))))
epey süründürmüşsün çocuğumerhaba arkadaşlar bi tanışma hikayeside benden olsun...
şehir dışında okuyordum okulu bitirip eve döndüm ama ne dönmek evden çıkmıyorum evimi özlemişim meğer :)
temmuzda döndüm 1.5 ay bakkal ve alışveriş dişi evden çıkmadım sanırım ..............
vay be demek 4 yıl önce birbirinizi görmüşsünüz hagece gece ben de anlatayım o vakit..
Eşim benim çocukluğumda hayalimde canlandırdığım erkektir. Öyle ki çocuk aklı ile bazı özellikler koymuşum idealimdeki erkeğe o özellikler bile tamı tamına tutar ki onlardan zaman zaman hiç hoşnut olmam. Eşime gelince, hiç bir zaman evlenmeyeceğini düşünürmüş hep. Düğünümüzü duyan eski arkadaşları epeyce şaşırmışlardı. Neyse tanışmaya geleyim, benim bir arkadaşım vardı................
ne güzel hikayeler varmış öyle çok hoşşş
Bizimki sıradan bir hikayeAynı sınıfta arkadaştık sonra birlikte olalım mı dedik tamam dedik şimdide evliyiz
bi alemsiniz kızlar yawfaynen bizimde oyle klasik bi hikaye
ortak arkadaşlarımız vardı öyle tanıştık... evlendik...:97::97:
ne sıkıcı
canım yazacağım ama bi fırsat bulsambu hikayelerden sonra insanın yazası gelmiyor
niran senin hikaye nerde
seni tembel yaz işte hikayenicanım sıkılıyor. eşimle tanışma hikayemizi yazmaya da üşeniyorum :) uykum var ama yatasım yok :) yapılacak işler var ama yapasım yok :)
canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğinikızlar bende hamiş oldugumu bu haziranda ögrendim simdi 10 haftalık gebeyim inşallah rabbim kucagıma almayıda nasp eder. ben cookk zayıp biriydim boyuma göre şimdi 5 kilo o kadar güzel o kadar tatlı oldumki eşim eskisinden daha cok üzerime düşüyor tatlı oldun diyo bi hosuma gidiyoki hep böle kalsam keske azcık etlendim yanaklarım falan şisdi
Bende beslenme konusuna farklı bi başlık açayım
Malum sütüm kalmadığından mamaya devam ediyoruz.Baştan beri aptamil 1 kullanıyoruz kabızlık yapıyor onun dışında bi artısını eksisini görmedim.
SMA mamayı öneriyor tanıdıklarımız.Bunu kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Bununda 1 numarasını alacağız değil mi?
Bazen bebekler mamanın tadını beğenmeyebiliyorlarmış, dr u söyledi.Beğenilen bir mama mıdır acaba?
Bende beslenme konusuna farklı bi başlık açayım
Malum sütüm kalmadığından mamaya devam ediyoruz.Baştan beri aptamil 1 kullanıyoruz kabızlık yapıyor onun dışında bi artısını eksisini görmedim.
SMA mamayı öneriyor tanıdıklarımız.Bunu kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Bununda 1 numarasını alacağız değil mi?
Bazen bebekler mamanın tadını beğenmeyebiliyorlarmış, dr u söyledi.Beğenilen bir mama mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?