2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben de öğretmen im ve izne ayrilacagim

Kesinlikle haklısın onemli olan ideal kilo. Benim eşim de kilo alsan deyip duruyor hamileyken aldim nasıl hoşuna gitti ilgisi dahada arttı ama simdi yine gitti. Diyor ki sen hep hamile kal:)

bende hemen hemen seninle aynı durumdayım...işime 1.30 saatte servisle gidiyorum..ben 2 aylık heyet raporu ayarlayabildim 1 ayda 40 günlük rapor hakkımı kullancam inş..bebğim 6 ay olunca işe başlıycam bi aksilik olmazsa..ücretsiz izinde alabilirim ama bu düşük bir ihtimal...

Rapor sebebi ne gösterildi canım?

500 ml ?? :) maşallah yaa deme heryerde nazar değer bende yok süt

Derya,
Bende ilk bebegimde sut iznimi, dogum iznimi eski yeni butun yillik izinlerimi kullanip kizimi 6,5 Aylik annemlere birakmistim. 3. Aydan itibaren surekli geceleri sagip derin dondurucuya atmistim. Boylece is yerinde oglen sagdiklarimi sonraki aylarda icebildi kuzum. Ben sut posetlerinin uzerine ne yedigimi de yazardim. Iyiki oyle yapmisim ilk kizim cok alerjikti. Malesef isim cok yogundu o yuzden sadece ogle arasinda ve geceleri sagabildim bu sefer izinlerim aralik ortasinda bitecek kuzum yaklasik 5 aylik olcak ama esimin isi nedeniyle Ankara'ya tasiniyoruz ve bu sebeple isimden Aralikta ayrilcam, eger cok acil is bulamazsam evdeyim ve kuzum rahat rahat emer beni:) gerci 3. Ayimiz dolsun yine sut biriktirmece yaparim. Simdi sagdiklarimi buyuk kizim iciyor, hayir benim diye kiyamet kopuyor evde buyuk dedigime bakma o garibanda 2 yasinda daha
Sanirim ilk cocukta cok ugrasinca 2. Icin beklemiyor insan:)
Bu arada emziren anneler, ben ilk kizimdan sonra hic adet olmadim, 14. Ayda oglen aralarinda sagmayi biraktiktan sonra adet gormeden hamile kaldim son adet tarihim 21 eylul 2010:)

Nasıl b u kadar sagıyorsunuz anamış degilim benim mi sütüm yok acep

Evet ya bende hiç o kadar sağmadım. Hatta ben bir günde o kadar süt üretiyormuyum ondan da emin değilim

Sabah tek gögsümü sağdım. tüm gece çocuğa vermemiştim 80 ml çıktı. Diğer gögsümüde emdi onuda akşam huzursuzlandı ısıttım yarısını içti yarısı ziyan oldu

Selam hayirli akşamlar kızlar nadilsiniz bakalım görüşmeyeli

Oglumu uyutabilirsem biraz keyif yapmayi planlıyorum kocisi de yolladım işe sizde gelinde iki sohbet edelim

Arkadasim,
Mumkunse 6 ay bebisle evde ol, sonrasinda ben ilk cocugumda sabah 7:30'da evden cikip 7:30'da donuyordum. Gelir gelmez emziriyordum. Aksam 5 gibi annem biraz meyve yediriyordu kizima, ac kurt gibi saldiriyordu memeye. Hatta bazi aksamlar donusum 9-10'u buluyordu mesaiye kalinca
Dertlenme 6 aydan sonra ek gida ile idare ediliyor.

Bende beslenme konusuna farklı bi başlık açayım
Malum sütüm kalmadığından mamaya devam ediyoruz.Baştan beri aptamil 1 kullanıyoruz kabızlık yapıyor onun dışında bi artısını eksisini görmedim.
SMA mamayı öneriyor tanıdıklarımız.Bunu kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Bununda 1 numarasını alacağız değil mi?
Bazen bebekler mamanın tadını beğenmeyebiliyorlarmış, dr u söyledi.Beğenilen bir mama mıdır acaba?

AKŞ İHTİRAS ENTRİKA
ee bu kadarcıkmı aşk hikayeleri

ay canım inş. çooook uzun yıllar çooooooooooooooook mutlu olursunuz eşinizle çocuklarınızla
bende koridor sahnesini çok sevdimçok romantik

oy bu ne kuru kuru anlatmışsın
accık detay verip anlatsaydın ya
sizin kocalarda epey kararlıymış
canım sizde inş. çooook uzun yıllar çooooooooooooooook mutlu olursunuz eşinizle çocuklarınızla

oooooooooooooooooooooooooooooh maşallah
10 yılı devirmişsiniz umarım daha çok 10 yıllar görürsünüz mutlulukla
ama baya erken evlenmişsin

epey süründürmüşsün çocuğu
ne çekmiş senden
canım sizde inş. çooook uzun yıllar çooooooooooooooook mutlu olursunuz eşinizle çocuklarınızla

vay be demek 4 yıl önce birbirinizi görmüşsünüz ha
seni hippi kız
çok hoşmuş
ne güzel hikayeler varmış öyle çok hoşşş
Bizimki sıradan bir hikaye Aynı sınıfta arkadaştık sonra birlikte olalım mı dedik tamam dedik şimdide evliyiz

aynen bizimde oyle klasik bi hikaye
ortak arkadaşlarımız vardı öyle tanıştık... evlendik...:97::97:
ne sıkıcı
bi alemsiniz kızlar yawf

bu hikayelerden sonra insanın yazası gelmiyor

niran senin hikaye nerde
canım yazacağım ama bi fırsat bulsam

canım sıkılıyor. eşimle tanışma hikayemizi yazmaya da üşeniyorum :) uykum var ama yatasım yok :) yapılacak işler var ama yapasım yok :)
seni tembel yaz işte hikayeni

canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini

bende aptamil kullanıyorum, ama aynı zamanda emziriyorum da, yarı mama, yarı anne sütü alıyor, benim bebişim gün aşırı yada iki güne bir yapıyor kakasını...mamasını değiştirmeyi göze alamadım ben... zaten bebişim severek içiyor ve kilo alımı ve sağlığı gayet güzel... ne diye değiştireyim ki... dimi ama?

ben hiç mama vermedim ama ya vermek zorunda kalırsam ne kullanayım diye forumlarda araştırdığımda milupanın kabızlık yaptığını ve sma'nın iyi bir mama olduğunu okumuştum. sitesine gir bi bak şimdi baktım senin için 0-6 ay için kullanılanı var yine dediğin gibi 1 numara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…