2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çalışan anneler süt izninizi nasıl kullanıyorsunuz? ben gel- git yapmamak için öğle arası da işyerinde kalıp öğleden sonra 13.30 da eve geliyorum, bir daha gitmiyorum... işyerinde başka bir arkadaş var, o ise sabah bir saat geç geliyor, sonra öğle arası yine evine gidiyor, öğleden sonra ise iki saat erken çıkıyor... bilemiyorum ki o arkadaşın yaptığı daha mı doğru...

sma yı bizede metetmişlerdi aldık ama hiç yemedi kötü kokuyor canım...

senin yarı yarıya olduğu için kakasını düzgün yapıyor bence...bende gün içinde 100-120 ml çıkarabilirsem onu akşam veriyorum barsakları yumuşuyor herhalde,o gün ve ertesi gün az az yapıyor.başta benimde yarı yarıyaydı o zaman normal yapıyordu.ne zaman
mama arttı, o gün bugündür şimdi 3-4 gün bekliyorum, 3 üncü güne müdahale ederek yaptırıyorum(fitil vb) çok sık olmaya başladı bu durum.ağlanıp duruyor bebişim...bende pek göze alamıyorum ama bakalım 1 hafta deneriz olmazsa aptamile devam.denemeden bilemem belki iyi gelir ya umut fakirin ekmeği demişler:44:

ben geceleri sagmak için bebedorun el pompasını aldım çok rahat hemde fiyatı uygun,o ses insanı deli ediyor...

Naber şekerim oyun halin geldimi nasil bir sey bende cok ise yariyor:)
kocişi yolladım işe oğluşu uyuttum aldım kahvemi keyif yaptım bi güzel tabi olabildiğince şimdide bebek işini izliyorum biraz kıayfet baktım da almadım yaaa. halımız gldi biraz oynuyoruz da tam değil sen nasılsın

Oh oh oh iyi yapmışsın canım
Bizde ise yarıyor keyifli vakit geçiriyor
Zeka gelişimi icinde faydali kac aylik seninki 3 u doldur du demi

Canim çok kucuk bi sabun parcasini islatip poposundan koyuyorum yalniz cok dikkat et hemen cikariyor ne varsa
fitil mantığı yani, peki kaç günde bir yapıyorsun onu fitil gibi 5 mi:44:? Acaba fitilin 5 gün bekleme mantığı niye, sormak lazım doktora..

selam kızlar...bişey soracağım. d vitaminlerini veriyor musunuz devamlı? içinde paraben var diyorlar,aynı kan ilaçlarında olduğu gibi bende soğudum ve 1 haftadır falan vermeyi kestim d vitaminini bebişkoma.
canım mutlaka kullan d vitamini, sakın bırakma

Nasıl b u kadar sagıyorsunuz anamış degilim benim mi sütüm yok acep
pompadan olabilir mi acaba, sütün olmasa çocuk doymazdı sonuçta. Ben lansinohun ikili pompasını kullanıyorum memnunum.

aman ha canım, sma'dan uzak dur:18:. doğumdan hemen önce sütüm tam gelmeden önce 10 gün kadar onu kullanmıştık sonra sadece anne sütüne geçiş yaptık ama ben bir gün hasta olup serum yiyince 12 saat sma ile beslendi oğlum ve o zaman anladım ki sma müthiş gaz yapıyor. Oğlum o 12 saatlik beslenmenin acısını anca 3-4 günde atmıştı. Sma yenidoğum yapanlar için iyi bir mama çünkü tadı anne sütüne benziyor (diğer mamalara göre çirkin yani) ve bebek sonrasında anne sütünü daha kolay alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…