fitil mantığı yani, peki kaç günde bir yapıyorsun onu fitil gibi 5 mi:44:? Acaba fitilin 5 gün bekleme mantığı niye, sormak lazım doktora..
canım mutlaka kullan d vitamini, sakın bırakma
pompadan olabilir mi acaba, sütün olmasa çocuk doymazdı sonuçta. Ben lansinohun ikili pompasını kullanıyorum memnunum.
aman ha canım, sma'dan uzak dur:18:. doğumdan hemen önce sütüm tam gelmeden önce 10 gün kadar onu kullanmıştık sonra sadece anne sütüne geçiş yaptık ama ben bir gün hasta olup serum yiyince 12 saat sma ile beslendi oğlum ve o zaman anladım ki sma müthiş gaz yapıyor. Oğlum o 12 saatlik beslenmenin acısını anca 3-4 günde atmıştı. Sma yenidoğum yapanlar için iyi bir mama çünkü tadı anne sütüne benziyor (diğer mamalara göre çirkin yani) ve bebek sonrasında anne sütünü daha kolay alıyor .
yok canım ya istanbul nere biz nere ığdırdayım ben
bende eşimi getirdim buraya zavallım eskişehirdeydi ne güzel :26:CANIM sen bir uctasin ben bir ucta
Olsun gonulLER BIR olsun
Biz esimin görevi dolayısıyla buradayız siz?
evet canım doldurdu ama benimki oyuncaklara tam olarak uzanamıyor ya
benimki niye yapamıyor acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaCanim bizimki uzaniyor ve agzina aliyor oyuncaklar i cuk cuk emiyor
YALANCI meme tutmadi hala uğraşıyorum gidiyor onlari emiyor
ahh bu erkekler ne garipler benimkide foxa sinir oluyo
her bebeğin kendine göre gelişimi var canım telaş yapmabenimki niye yapamıyor acabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ewt canım sınıf öğretmeniyimsende öğretmen miydin canım
kızlar bugün eşim ve oğlumla babaannemi ziyarete gittik. İyi ki de gitmişiz demans atağı olmuş (bunama-nerede olduğunu fln unutuyor ama eskileri hatırlıyor) biz gidince biraz sürdü sonra geçti. Bize dedikoduları aktardı, birinin gelini gelmiş bağırmış fln.. Odasında tek kişi gibi, oda arkadaşı tamamen felç. Oda değiştirmek istediğini söyledi, 4-5 kişilik odalar var onlara geçmek istediğini fln ama ben babaannemi tanırım istemez öyle kalabalık fln sanırım babam aklına soktu öyle. Ben de geçme dedim, gürültü olur istediğin zaman hemşireler çıkartır seni dışarıya ya da bahçeye..Bilmem hiç karışmasa mıydım..
her bebeğin kendine göre gelişimi var canım telaş yapmaBazen iki hafta üç hafta yapmaz sonra bir bakmışsın bir günde yapmış ve iki üç hafta da ileri gitmiş.
Tabi bu çalışılmaz demek değil,bak sana nesneleri tutmaya yardımcı olmak için tüyolar;
ince nesneler ile başla önce eline ver tutup düşürsün. Bir süre elinle tutmasına yardımcı ol. Sonra önünde salla ama elini uzattığında sallamayı kes ki yakalayabilsin. sonra önüne koy,uzansın. Sallananlar en son aşama.
Haklisin tabi herseyin kendine göre olumlu olumsuz yönleri var ben mesela hizli kilo alan birisi olarak belki canimin istedigi 10 seyden 7 sine hayir diyorumdur onu yeme bunu yeme yersende ardindan birsürü pismanlik onun icin bana catlayana kadar yiyip kilo almamak hayal gibi geliyor.. Dogumdan sonra vermezsin hep bu kilonda kalirsin insallah bakalimcanım benim inan bana kilo almak isteyipta alamayanlar içinde cok zor mesela benim vücudum ilginctir yaglı hiç bişeyi kabul etmez sürekli kahvaltılık ve yesilliklerle besleniyorum tabi bu sebebden bir deri bir kemiktim bişeye benzemiyordum. ama son 3 haftadır iştehım acıldı yemek yemek ne kadar keyifliymiş farkına vardım halbuki işkence vakit kaybı gibi gelirdi. inan bana bende bu konudan muzdarip oldum hep eşim az kilo alsan dedikceee cookk üzülürdüm yolda yürürken acaba hafif balık etlilere bakıyormu diye gözlerini takıp ederdimşimdi kendimi öyle cok seviyorumkiiii eşim bile daha cok ilgileniyor mesele ideal kilo
AKŞ İHTİRAS ENTRİKA
ee bu kadarcıkmı aşk hikayeleri
canım tutuyorda oynamıyor daha kısa süreli tutuyor yani bakalım zamanla
Haklisin tabi herseyin kendine göre olumlu olumsuz yönleri var ben mesela hizli kilo alan birisi olarak belki canimin istedigi 10 seyden 7 sine hayir diyorumdur onu yeme bunu yeme yersende ardindan birsürü pismanlik onun icin bana catlayana kadar yiyip kilo almamak hayal gibi geliyor.. Dogumdan sonra vermezsin hep bu kilonda kalirsin insallah bakalim
Tatlim anlatmaya üsenmistim ne yalan söyleyim kisaca özet geceyim bari..
Ben bilgisayar üzerine kurs yapiyordum esim de o aralar bilgisayar mühendisligi gibi birsey okuyordu (türkcesini tam cikaramadim simdi) birgün kursta sorun var diye bunlar kontrole geldiler orda gördük ilk birbirimizi ayni zaman da onun arkadasi benim yakin arkadaslarimdan birinin nisanlisiymis.. Bizim saskin hafta da 3-4 gün kurs cikisi hep gelmeye basladi ne zaman ciksam kapida görür oldum ben önde o arkada eve kadar gelirdi pesimden ama iki kelime söylemezdi bende hic ters cikmazdim ama hosuma da gitmezdi diyemem :) , birgün iste arkadasimin nisanlisi kizi almaya gelince benimkini görmüs ne yapiyorsun sen burda falan derken bizimki benim icin geldigini söylemis ondan sonra zaten kiz arkadasim beni nisanlisi da kocami nereye gitseler cagirip yanyana gelmemiz icin ugrasiyorlardi gel zaman git zaman bi bakmisim sevgiliyiz teklif falan hic yok yine birde bakmisim ki nisanlaniyoruz.. İsin tuaf kismi bizim nisanlandigimiz hafta arkadaslar nisani atti sanki bizim tanismamiza vesile olmak icin beraber olmuslar gibi suan ikisi de baskasiyla evlendi.. Kismet iste
MERVOŞş hic selam sabah yok hayatim nasilsin ne yaptin kilocuklarin tamamini verebildinmi
ay ben iki günde anca 80 ml yapabiliyorumEvet ya bende hiç o kadar sağmadım. Hatta ben bir günde o kadar süt üretiyormuyum ondan da emin değilim
Sabah tek gögsümü sağdım. tüm gece çocuğa vermemiştim 80 ml çıktı. Diğer gögsümüde emdi onuda akşam huzursuzlandı ısıttım yarısını içti yarısı ziyan oldu
canım ya nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyoSelam hayirli akşamlar kızlar nadilsiniz bakalım görüşmeyeli
Canim oynamasi icin daha cok erken benimki tutuyor ve agzina goturup emiyor sadece oynama felan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?