2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben hiç 5 gün beklemedim zaten çok sık olmuyo

kızlar bugün eşim ve oğlumla babaannemi ziyarete gittik. İyi ki de gitmişiz demans atağı olmuş (bunama-nerede olduğunu fln unutuyor ama eskileri hatırlıyor) biz gidince biraz sürdü sonra geçti. Bize dedikoduları aktardı, birinin gelini gelmiş bağırmış fln.. Odasında tek kişi gibi, oda arkadaşı tamamen felç. Oda değiştirmek istediğini söyledi, 4-5 kişilik odalar var onlara geçmek istediğini fln ama ben babaannemi tanırım istemez öyle kalabalık fln sanırım babam aklına soktu öyle. Ben de geçme dedim, gürültü olur istediğin zaman hemşireler çıkartır seni dışarıya ya da bahçeye..Bilmem hiç karışmasa mıydım..

benimki niye yapamıyor acabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
her bebeğin kendine göre gelişimi var canım telaş yapma Bazen iki hafta üç hafta yapmaz sonra bir bakmışsın bir günde yapmış ve iki üç hafta da ileri gitmiş.
Tabi bu çalışılmaz demek değil,bak sana nesneleri tutmaya yardımcı olmak için tüyolar;
ince nesneler ile başla önce eline ver tutup düşürsün. Bir süre elinle tutmasına yardımcı ol. Sonra önünde salla ama elini uzattığında sallamayı kes ki yakalayabilsin. sonra önüne koy,uzansın. Sallananlar en son aşama.

Canim benim dedem de alzaymir hastasi babamgil bakiyor ninen kafasında yazmış olabilir bunlari bizimki öyle cünkü ya eskileri hatırlıyor yada sallıyor

canım tutuyorda oynamıyor daha kısa süreli tutuyor yani bakalım zamanla

Haklisin tabi herseyin kendine göre olumlu olumsuz yönleri var ben mesela hizli kilo alan birisi olarak belki canimin istedigi 10 seyden 7 sine hayir diyorumdur onu yeme bunu yeme yersende ardindan birsürü pismanlik onun icin bana catlayana kadar yiyip kilo almamak hayal gibi geliyor.. Dogumdan sonra vermezsin hep bu kilonda kalirsin insallah bakalim

AKŞ İHTİRAS ENTRİKA
ee bu kadarcıkmı aşk hikayeleri

Tatlim anlatmaya üsenmistim ne yalan söyleyim kisaca özet geceyim bari..
Ben bilgisayar üzerine kurs yapiyordum esim de o aralar bilgisayar mühendisligi gibi birsey okuyordu (türkcesini tam cikaramadim simdi) birgün kursta sorun var diye bunlar kontrole geldiler orda gördük ilk birbirimizi ayni zaman da onun arkadasi benim yakin arkadaslarimdan birinin nisanlisiymis.. Bizim saskin hafta da 3-4 gün kurs cikisi hep gelmeye basladi ne zaman ciksam kapida görür oldum ben önde o arkada eve kadar gelirdi pesimden ama iki kelime söylemezdi bende hic ters cikmazdim ama hosuma da gitmezdi diyemem :) , birgün iste arkadasimin nisanlisi kizi almaya gelince benimkini görmüs ne yapiyorsun sen burda falan derken bizimki benim icin geldigini söylemis ondan sonra zaten kiz arkadasim beni nisanlisi da kocami nereye gitseler cagirip yanyana gelmemiz icin ugrasiyorlardi gel zaman git zaman bi bakmisim sevgiliyiz teklif falan hic yok yine birde bakmisim ki nisanlaniyoruz.. İsin tuaf kismi bizim nisanlandigimiz hafta arkadaslar nisani atti sanki bizim tanismamiza vesile olmak icin beraber olmuslar gibi suan ikisi de baskasiyla evlendi.. Kismet iste

MERVOŞş hic selam sabah yok hayatim nasilsin ne yaptin kilocuklarin tamamini verebildinmi

TATLIM telefondan giriyorum gormedim kusura bakma yok ayok ne vermesi aluyirum aksine sen verebildin mi?

ay ben iki günde anca 80 ml yapabiliyorum
gerçi artık sağma işinide bıraktım günde 1 defa belki 2 defa sağım yapıyorum
oooooooooooooooooooof of
bütün annelerin sütü bol bol olsa keşke
biberonu ğöğsüme sokasım geliyor

Selam hayirli akşamlar kızlar nadilsiniz bakalım görüşmeyeli
canım ya nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyo
kuzucuğun çokmu yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…