2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
TATLIM telefondan giriyorum gormedim kusura bakma yok ayok ne vermesi aluyirum aksine sen verebildin mi?

Bende telefondan giriyorum canim devamli ne begen secenegi var nede ifadeler böyle bombos yazmayla idare ediyoruz.. Kiz sen yazmistin birara cok iyi veriyorum simdiden 14 kilo verdim diye ben malum 30 aldim biliyorsun 26sini verdim suan hala 4 kilo fazlam var ama birden bukadar zayiflamayla vücudum mahvoldu resmen heryerim selülit yirtik catlak dolu

bende eşimi getirdim buraya zavallım eskişehirdeydi ne güzel :26:

sen ne ettin tatlım yawf
eskişehirden ığdır a gidilir mi

bizde eşimle bu yıl eskişehir e tayin istedik ama çıkmadı.
sen ne öğretmenisin? puanın kaç? neden ığdır a geldi eşin? bu saatte işe gittiğine göre polis sanırım:44::44::44:

ISte 14 verdim durdum suan 7 kilo fazlalığm var benimle sporda yapamıyorum benimde ayni heryerim yırtık civik civik korse giydim gobek toparlandi Allah'tan.nasil verdin kiz sirri ne bacim

ay siz ne güzel kiloları veriyorsunuz
ben haziran annesi kilo alıyor topiği açacağım bu gidişle
yalnız olmayı isteyeceğim tek topik olsa gerek

Ayy sorma hiç farkında değilim ama 1 ayy olmuş kk'ya girmeyeli özledim
İyiyim cok şükür biraz yogun günler geçirdim misafirler falan boş zamanımda da anca evle bebegimle uğraşıyorum iste sizler nadilsiniz senin Kizi ugrastiriyor mü seni hala

evet canm polis ben ağrıya sözleşmeli atandım kadro için buraya geldim onnda mecbur doğu görevi var beraber bitirelim dedik

o zaman şöyle düzelteyim
haziran annesinin kilo vermesi lazım ama istemeye isemeye kilo alıyor imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
biraz uzun bi başlık ama açıklayıcı olur

ingilizce canım branş puana bayadır bakmadım 4 senem bitti işte

ISte 14 verdim durdum suan 7 kilo fazlalığm var benimle sporda yapamıyorum benimde ayni heryerim yırtık civik civik korse giydim gobek toparlandi Allah'tan.nasil verdin kiz sirri ne bacim

Bende ilk 1,5 ay her gün 7-8 saat korse giydim ama hala göbek var birde göbegin tam altinda o sezeryan izi son bir haftadir da şişmis bir halde kipkirmizi duruyor öyle, hamileligin ilk aylarin da cektigim resimlere bakip ic geciriyorum ufacik bir iz bile yokmus meger ozaman sikayet ettigim vücudun degerini simdi daha iyi anliyorum ama ne yapalim olsun gülü seven dikenine katlanir misali kuzucuklara deger.. Zayiflama konusunda da cok yemedim zaten istahim da hic yoktu suan bile hic yeme icme aklima gelmiyor 2 hafta günlük 45 dk kadar spor yaptim ve bol su ictim o siralar haftada 2-3 kilo verdim genelde onun disinda kendisi gidiyor.. Hastanede 1 hafta kaldiktan sonra oglumun kulak iltihabindan dolayi sporuda unuttum kiloyu da simdi tekrar spora baslamaya üseniyorum sonra insallah
Ben en cok taliaayi merak ediyorum pideler lahmacunlar diye diye gitti izine istermisin 10 kilo fazlayla dönsün

benim kv yanımda ona rağmen yetiştiremiyoruz canım ya
bir günü bir gününü tutmuyor

Rabbim başka sıkıntı vermedin canları dağıldıkta ne yapsınlar yeni dünyalarına alışmaya çalışıyorlar iste her gecektim daha iyi mesela bizim uyku düzenimiz oluştu artık hergun aynı saatlerde uyuduk uyanıyor cok şükür

ay siz ne güzel kiloları veriyorsunuz
ben haziran annesi kilo alıyor topiği açacağım bu gidişle
yalnız olmayı isteyeceğim tek topik olsa gerek

24 saat kucaginda tasisan sesi cikmayan bir bebegi olunca insanin yemek yemeyi unutuyor üstüne birde okadar km yapiyoruz evin icinde düsün yani

Ana yeni topuk mi actınız aşkolsun baba da hiç haber vermiyonuz ha bende diğer topikte niye kimsecikler yok fiyorum
Benim dünür bile burda hatıraya dünürüm hiç merak etmiyor beni nerde bu gelin ve annesi diye

SOrma bende hamilelikten once kilo ile bozmustum kafayi pilates yapip duruyordum boyuna meğerse o zaman tam ideal kilomdaymisim:)
Spora bende baslayayim bu kinuda senden yardim isteyeceğim:)

HAha sorma daha Tr ye gelmeden 3 kilo aldim diyordu bakakim 100'u gecmediyse iyi hatırladığım kadariyla 90li biseydi
Ozledim ya gelsede gorussek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…