2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ana yeni topuk mi actınız aşkolsun baba da hiç haber vermiyonuz ha bende diğer topikte niye kimsecikler yok fiyorum
Benim dünür bile burda hatıraya dünürüm hiç merak etmiyor beni nerde bu gelin ve annesi diye

Ates alip kaciyorsun ne zaman görsem hayatim slm vermeye firsat birakmiyorsun ki bol özletiyorsun kendini ama.. Bende hep okuyorum ama dogru düzgün sohbete karisamiyordum bugün firsattan istifade anlayacagin.. Hosgeldin nasilsin hic sesin solugun cikmiyor

maşallah betüşe
bizim deli kız akşamları iyi uyuyor fekat gündüz hemen hemen hiç uyumuyor
akşamları mama vermek için uyandıramıyorum bile
siz 3 ayınıza girdinizmi 19 haziranı geçmişti değilmi senin doğum

Tabi canim yardim edebilecegim birseyse neden olmasin, eger hangi sporu yaptin diye soruyorsan kondisyon bisikletiyle dag sürüsü seviyesin de yapabildigim kadar yaptim, günlük 300-400 kalori atiyordum bu sayede fazladan gercekten sporun cok faydasi oluyor ama suan yapmak istemiyorum malum süt konusu yüzünden

Benim hatirladigim kadariyla da 90 kilo kadardi bellide olmaz sütü cok boldu ama hem emzirme hemde tr de havalar sicak bol bol gezip alisveris falan derken vermiste olabilir bakalim artik gelsede bir ögrensek .. Bugün baktim en son ne zaman girmis nete diye 1 ay önce hala dönmediler sanirim yoksa kesin girmisti

Kac kilo fazlalığn var itiraf et hadi
anacım 52 ile hamile kaldım 65 ile pırtlattım şuan 61im
ya gitmiyo yapıştı kaldı
hiç göbüşü olmayan ben 5 aylık hamile gibi dolaşıyorum
bel oyuntumu bulamıyorum
36 beden gömleklerimin kolları bile dar geliyor
oysaki bileklerim hala çipik gibi
ervanın bilekleri benimkileri geçecek nerdeyse

24 saat kucaginda tasisan sesi cikmayan bir bebegi olunca insanin yemek yemeyi unutuyor üstüne birde okadar km yapiyoruz evin icinde düsün yani
bizimkide kucağı seviyor fekat o işe kv çözüm buluyo
e bende turlamayınca nerdeeeeee kilo vermek

Yok kuzum ya 1 aydır kk'ya girmedim daha dur bugün bismillah dedim görür görmezde yazdım ondan onceside fazla göremiyordum ara ara bakıyordum iste
Bak Merve'ye bile bı türlü cevap yazdmadım o kadar alıntı yaptım ama
Nasıldın damadım nasıl bakım kilo verin siz ben habire alıyorum valla hamileyken almadığım kiloları aldım valla

Mervecim nasildin kızın nasıl

Niran CNm diğer topikteki yazına burdan cevap yazayım daha 3 aylık olmadık Haziran'ın 19'una varamadık 11 Haziran'da dogum yaptım
Bizde gündüz 1,2 saat anca uyuyoruz ama saat 9-10 dedimi yatıyor gece uykusu maşallah cok iyi

kilolar kilolar
noolcak bunlar yawf
bende de altı kilo mıh gibi kaldı ne aşşağı ne yukarı gram değişmedim 2 aydır
ama ilginç bişey oldu geçen hafta giyemediğim eski kot pantolonumu bu hafta giyip kuaföre gittim
İLGİNÇ!!!:44::44:

Ben kizim doğduğundan beri aptamil 1 veriyorum kizim gunde 1kez kakasini yapıyor bazen 2 ama gaz problemimiz cok oluyor anne sutu cok az aldı kizim gecen gun eşim sma almis 4gundur onu veriyoum gazi kalmadi daha memnun kaldık iyikide almissin dedim esime ikinip durmuyor gsz cikaricam diye ugrasmiyor ayrica fitil vermeye alistirmayin doktorlar cok yanlış diyor sabunda cok kotu arada 1 olur ama herzaman kaka yapmaya yardım etmek doğru değil doktorum bana ıhlamur icine yarin cay kasigi zeytin yağı koy ver dedi haftada bir yapiyorum ananem ıhlamur kan yapar dedi doktorumuzda bağırsakları yumusatir dedi internetten arastirin fitilin yanlis oldugu yazıyor

Benim cikmam lazim hepinizi öptüm yazdıklarınızı okuyacağım ins hayırlı geceler

yawf bu topiiin sahibesi nerelerde
zeynoooooo sesim geliyomuuuu

nerdesiiin? ne haldesiin?
denoz da uğramamış.:44: yoksa bizden gizli buluştunuz mu teteleer???

Kiz sorma benimkide kucakci seni o kadar iyi anlıyorum ki kader arkadasim

Sikayet etmek istemiyor insan ama bazan belim kopucak saniyorum al biraz sen gezdir diye esime verincede anin da dudaklari büzüp icli icli aglamaya basliyor kimsede durmuyor baska o huyu bari olmasa

ay dr bizide aptamilden bebelaca geçirdi aynı sebeplerden dolayı
ama içime sinmiyor en ucuz mama o çünkü
eşim aptamil için bebişlerin kırmızı eti
hero baby için beyaz et
bebelac için sebze diyor

aynı sıkıntı bendede var ne yapmalı sürekli okuyorum netten genelde aynı şeyler var. uyku danışmanlarından birinden yardım almayı bile düşünüyorum bizimki sürekli kucakta uyuyor ve dalma sorunu yaşıyor bende ayakta sallamak istemiyorum ama bir hemşire şimdi kucakta uyutuyorsan bir sonraki ay kesin ayağa geçersin oda yetmeyince çarşafta sallamaya başlarsın bir an evvel yerine alıştır dedi.

Kızlar bende çıkıyorum şimdilik tabi 10-15 dakka sonra gelirim bı yerlere ayrılmayın haaa:)))

Bundan sonra imkanin oldukca girmeye calis ohalde canim özletme kendini, biz iyiyiz cok sükür sürekli degisen huy arasira huzursuzluk falan idare ediyoruz, canım sıkılmaya zamanim olmuyor inan aksam ne cabuk oluyor anlamiyorum bile.. Sen cok az almistin zaten kiz kac kilo fazlan var suan daha?

Kalan ödemler gitmis olabilirmi?

Benim cikmam lazim hepinizi öptüm yazdıklarınızı okuyacağım ins hayırlı geceler

İyi geceler hayatim grsz

yawf bu topiiin sahibesi nerelerde
zeynoooooo sesim geliyomuuuu

nerdesiiin? ne haldesiin?
denoz da uğramamış.:44: yoksa bizden gizli buluştunuz mu teteleer???

Onun kuzusu huysuzmus sanirim son iki gündür belki oyüzden zaman bulamiyordur yoksa ses verirdi

Kizlar hepinizi bol bol öpüyorum iyi geceler diliyorum uyuyup enerji toplamam lazim sabahin 7 sinde alarm calar malum grsz..

bizim de beslenme saatimiz geldi tatlılaaa
öptüm sizi
iyi geceler tatlı rüyalar

ayyy şu eşimin esnerken bağırma huyu beni deli ediyor resmen yanında çocuk uyuyor bu mağara kaçkını böğürüyor kızınca da kızdı oluyor

Bende aptamil 1 kullanıyordum uzun zamandır ama oğlum son günlerde zorla içmeye başlamıştı. Sürekli aynı mamadan sıkılabiyorlarmış. Dünden beri sma veriyorum gayet güzel içiyor. Aptamil içerken her mmadan sonra biraz kusuyordu dünden beri kusmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…