2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar,bugün Bursa'da müthiş güzel bi hava var dün yandık kavrulduk ama bugün sonbaharı hissettim sanki özlemişim serin havayı yaa yavrumda azıcık rahat eder:)ben dün sabahtan sonra giremedim topiğe net'im gidiyor sürekli bayağı sohbet olmuş
Niran5 arkadaşım ben gelirim topiğine ben esra'dan sonraki en çok kilo alanım herhalde(22 kilo)gitmiyorlar gitmiyorlar(((( çok seviyor kilolarım beni sütüm kesilir diye korkuyorum böyle bir endişem olmasa ben biliyorum kilo nasıl verilirbu arada esracım kocaman kocaman öp kokla damat adayımızı:)))avatara foto nasıl koyulur bilmiyorum bilsem kızımın fotosunu koyucam da!!!

ben sma mı aptamil mi derken bebeğim 2 gündür mamayı o kadar azalttıki! normalde 100 ml veriyorum her öğünde.yaklaşık 75-80ml sni bitiriyor.mamadan önce çok kısa bir emzirme seansımın oluyor 3-5 dk. süt gelmediğinden çığlığı basınca mamayı veriyorum.ama 2 gündür resmen savaşıyorum mamayı yesin diye...birde sürekli uyuyor.resmen bayılıyor (önce huzursuz davranışları oluyor.) sanırım büyüme atağı geçiriyor çünkü 2 haftada 650gr almış maşallah deyin çünkü minik bir bebekti şimdi en azından giysilerine sığıyor tadının kötü olmasına sevindim sma nın çünkü belki mememe döner aç kalınca :44::44:
tabi gaz sorununu naparız bilmiyorum.bu olumsuzluğunu belki avantaja çevirebilirim. hani süt gelmiyo diye arıza çkarıyo ya belki daha sık emerse gelir.bu sabah sağdım iki meme toplam 30ml çktı. en son dün gece 9 gibi sağmıştım onda 3-5 damla bişey gelmişti...elimden geleni yapıcam gelsin diye lactamil alacak babamız bakarsın işe yararda sma mma gerek kalmaz:44:

ay dr bizide aptamilden bebelaca geçirdi aynı sebeplerden dolayı
ama içime sinmiyor en ucuz mama o çünkü
eşim aptamil için bebişlerin kırmızı eti
hero baby için beyaz et
bebelac için sebze diyor

kızlar benim arkadaşıma doktor kabızlıktan ötürü aptamilin conformil diye bir mamasını tavsiye etmiş ben kullanmadım ama haberiniz olsun..

kıssss nasıl biriktirdin o kadar sütü bi anlat gözünü seveyim.. maaşallah bu arada allah nazarlardan saklasın benim zaten ancak işyerinde bir kere sağma şansım olur onda da çok çıkartamıyorum ya neyse..

biz bio gaia kullanıyoruz benim oğlumun kakası hep yeşil o kadar araştırdık hiçbirşey yok.. doktor safra enzimlerinden ötürü diyor bilemiyorum. ama kaka tahlili yaptır canım birşey çıkmazsa önemseme.. bir de doktorumun bize dediği içinde beyaz beyaz tanecikler varsa korkmaya gerek yokmuş onlar bebeğin iyi beslendiğini gösterirmiş..

sağol canım.. benim öyle çok çok sütüm olmadı hiç göğüslerim hep yumuşak 6-7 saatte ancak öyle doluyor ama oğlum gayet sağlıklı allaha şükür çok aşırı kilo almıyor ama olsun doktorumuz sağlıklı dinç bir bebek diyor.. sen kafana takma mızmızlığı başka şeyden de olabilir aç olsa anlarsın bence hiç durmaz canım.. bir de bu bir kısır döngü aç mı diye düşündükçe süt azalıyor inan bana çok yaşadım hiçç kafana takma senin oğlun gayet sağlıklı toparlak birde maaşallah yetiyordur sütün ama çok endişeleniyorsan bir hafta bekle git bir tarttır bakalım ne kadar almış ortalam bir hesap yapıp anlarsın..

Slm kizlar
isyerindeki karisik durumlardan dolayi benim süt iznini toplu kullanma olayim yalan oldu
2 kisi ani bir sekilde isden cikarilinca 2 side ayni finans calisani..
dun sabah aradilar beni büyük bosluk var avukatlar mali musavirler denetim var cok karisik burasi lutfen erken don toparlaninca biz fazla fazla izin vericez sana dediler. Finans bildigim icin beni cagirdilar yeni birinide alamiyorlar karisiklikten dolayi..
dun gittim bugun burdayim..kendi bolumum bile olmayan bi bolumde çalışıyorum off offf olan bana oldu resmenn

canım anlatayım hemen. benim avent pompam var. ilk 1 hafta doğumdan sonra deneme için birkaç kere sağdım süt geldi. sonra artık benim göğüslere ne olduysa birkaç denememde damla süt gelmedi. tabi daha yeni anneyim ilk çocuğum hiçbişey bilmiyorum süt pompa vs konularında. öyle çok bunalıma girdim öyle çok üzüldüm ki. çünkü dedim ki pompaya süt gelmiyorsa demek ki sütüm yok. sonra birgün gaza geldim. elimle sağdım 50 ml süt çıkardım dedim ki bu işte bi yanlışlık var. araştırdım hastane tipi pompa kiraladım 20 temmuzda. onun sayesinde süt biriktirebiliyorum. kızım sabah 7- 8 gibi uyanır. bir gögüsten onu emziriyorum. sonra kalkıp diğerini sağıyorum. çünkü biliyorum ki kızım sbh uykusu 4 saat kadar daha uyuyacak o sırada birikir nasılsa süt diye. işte o sabah sağmasında 120 ile 160 ml süt çıkıyor sol göğsümden. onları atıyorum dolaba. bazı sabahlar üşeniyorum bazen de kızım için kullandım bir kısmını işte 2000 ml falan var. ama hala o aventı kullanamıyorum. benim göğüslerim hiç öyle şişmez damlamaz çamaşırım ıslanmaz göğüslerim çok büyükler. durum neden böyle bilmiyorum ama benim hikayem bu :))))

benimde avent canım ve bende sağamıyorum bir saat uğraş uğraş 30-40 cc çıkıyo sinir oluyorum o yüzden sağmıyorum.. peki hastane tipi pompanın markasını ne ve nasıl kiraladın bir de canım benim göğüs uçlarım hep yaraydı yeni yeni biraz iyi acaba tekrar yara yapar mı hırpalıyor mu göğüs uçlarını? bu arada çok teşekkür ederim bu bilgiler çok önemli..

canım agzı ıslaksa derken sürekli salyamız tükürüğümüz dudağımızda kusmuk medilimizle geziyoruz. böyle bişey mi yani dediğin?

evt canım.dr söylemişti bize birde böyle etini sıkınca hamur gibi olur ishalden demişti onu pek anlayamadım.sanırım sıkınca (biraz burkarak) hemen yerine geliyorsa sorun yoktur.

psikiyatriye bi git bakalım durumu anlat.ben onu denicem.isteksizim çocuğuma süt biriktiremedim mama yemesini istemiyorum burda kimsem yok bakıcıya güvenebilirmiyim bilmiyorum de. bu durumda öğrencilerimede yazık verimli olamam de.bunlar gerçek sebepler umarım anlayış gösterirlerde verirler.

vay beeee kooskoca doç. kadın benim düşüncelerime katılıyoor. gurur duydum kendimle valla
saol denozum kendime güvenim tavan yaptı bu saatte

ayyy canım benim

selam kızlar

nirelerdesiniz yahuuu
denozcum evet denk gelemıyoruz bi türlü sanırım kader bizim için aglarını örmüyor bu aralarr

ayy evet bikaç gün gelemedim ben de cnm yaaa:))) ahhh şu kaderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya ona ben de çok takılıyorum...sanırım biz kendimizi beğenmediğimiz için onlar da beğenmiyordur diye düşünüyoruz

başı saolsun...düşünemiyorum bile

bence de yalnız kalmak istememiştir belki...

ne güzel eski kotuna girebilmişsin canımmm

yawf bu topiiin sahibesi nerelerde
zeynoooooo sesim geliyomuuuu

nerdesiiin? ne haldesiin?
denoz da uğramamış.:44: yoksa bizden gizli buluştunuz mu teteleer???

tatlım ben giremedim kaç gündür :))) ahanda burdayım ama

öfff üzüldüm canım....sana patladı desene

Sana en azından bir zararı olmadan gitmeleri iyi olmuş demiştim ama yine de dolaylı yoldan etkileri olmuş
görüştün mü hiç peki telden falan arkadaşınla??? bi açıklaması var mı??? gerçi ne açıklaması olacak

arkadaşlar bebeğim 3 aylık oldu ve kesinlikle memeyi bıraktı, sadece sağarak besliyorum,zaten hiçbir zaman meme düşkünü olmadı,kendimi çok kötü hissediyorum beni ağlayarak ittikçe, bir türlü emdirme hissini doyasıya yaşayamadım(

Kızlar ne güzelmiş eşlerinizle tanışma hikayeleriniz....minnoşlarınızla beraber bir yastıkta kocarsınız inşallah
Bizimkinde de bir el tutma mevzusu var ki içim erimişti ilk elimi tuttuğu zaman..o zaman bu zamandır da ellerimiz beraber...
inşallah ayrılık göstermez hiçbirimize allahım...

belki burnu tıkalıdır.2 memeyide mi ittiriyor

Bi de bu hafta pazardan beri hayatımın ilklerini yaşadım...

pazar günü kızımızın mezarını yaptık, pemboş çiçekler ektim kızıma:)))
arkasından masaja gittik ilk defa...ama hiçbir şey anlamadım, çok rahatlayacağımı düşünüyordum ama hiç öyle birşey olmadı...bi de eşimi kıskanacağımı düşünüyordum ona da bayan yaptı ama kıskanmadım nasıl olduysa

sonrasında bakırköyde dolanırken bir dövmeci bulduk ve o an aklımızda yokken gidip dövme yaptırdık eşimle..ikimizin omuzunda da meleğimiz var şimdi
sonra bu hafta ilk defa terapiye başladım..biraz dağıldım ilk görüşmede ama olsun sanırım iyi gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…