seninkindede silinmiş iletiler mi yazıyooo
tugok benmde sana benzer bi durumum var. eylül sonu başlarsam evşme çok ykın olabilirim. sonra başlarsam evime yakın olmam çok zor. ben ilk 6 ayı çok önemsiordum ama haraketlenince de bize çok ihtiyyaçları olcak. süt izni kulllanmıcak mısın. öğle arası eve gelme imkanın var mı?
kraft dondy beşik(salıncak ) kullanan var mı?
bence 1 aylık ücretsiz izinle evine yakın olanı olan subede kal tamam 6 ay yanında kalacaksın ama sonra çok daha fazla problem olcak
slmm kızlar 2012 haziran annesiyim ben avent süt sağma makinesi kullandım ve çok memnundum bir sağmada 180 cc süt çıkıyordu
ama ben sık sağıyordum süt sadece haftasonu sağmıyordum oğlum emiyordu
zeyno canım avatarına bayıldım kurban olsunlar kuzucuğu çok güzel yakalamışsınız
bu arada bugün yani 02.09.2013 tam evliliğiniiz 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş
anam bu saatte insanın böyle şeyler dikkatini çekiyor
Günaydin kizlar, gece odunun biriyle tartistik anlayin ne kadar huzurlu uyuyup uykumu aldim :S
Ya ne yüzsüz bir kocaya sahibim evlendik evleneli okadar laf sayip yastigini yorganini suratina firlatip gelme bugün yanima salon da yat zibar diyorum yok aradan yarim
Saat gecmeden kalkip geliyor yanima yatiyor yetmiyor herdefasin da birde sariliyor, dün gece yine aynisini yasadik git defol yatma yanim da diyorum adam hala hadi canim hadi uyuyalim sabah is var diyor birde üzerine öpmeye calisiliyor gelde bogma
Bende eşimden çok şikayetçiyim. Böyle sinirden boğasım geldi. bi ara şakayla karışık patlattım bi tane suratınaBeni çok sinir ediyor. Yok efendim ev pislik içindeymiş, en son ne zaman temizlemişim, bu et neden bu kadar kuru pişirilmiş, yok tüm gün oturuyormuşum, bebek bakmakta ne varmış bla bla blaaaaaa
Ay esine bi tanede benim patlatasim geldii ama saka olarak degill
Biz de tartıştık sonuncusu da ben demişim ki hafta sonu sen evdeyken azıcık Denizi oyala da dinleneyim biraz.. Daha doğumun yorgunluğunu bile atmamışım üzerimden..
Eşim diyor ki senin bu söylediğine insanlar güler ne demek sen çocuğu oyala ben dinleneyim??? Hiç öyle şey olur muymuş.. Böyle garip istekler bir ben de olurmuş falan..
Kendisi de çalışıyor ya..
Dedim ki sen bunu git KK'ya yaz benim eşim olarak seni linç ederler :))
Dünyadan haberleri yok.. Duşa bile girsem peşimde dolaşıyorlar baba oğul :)
Tuvalete gidiyorum çocuğu eşime bırakıp biraz uzun sürse hayatım napıyorsun bu kadar zamandır diye kapıya dikiliyor..
Verilecek cevap var da artık anne olduk ağırdan alıyorum :)))
Asem sen calisiyormusun canim ya bugun soracaktım soramadim :2:
Bide sen hikayeni niye yazmıyorsun
hadi yaz bakimm
Ona benden başkası patlatamazzzzz yakarım İstanbul'u
kraft dondy beşik(salıncak ) kullanan var mı?
Ben pahalı olduğu için baby2to go markasını almıştım ilk üç ay beşik olarak kullandım çok memnun kaldım elektrikli otomatık sallama fonksiyonu gece çok işime yaradı şimdi dördüncü aya girdik tv karşısında müzik Kanalllarını açıyorum kendiliğinden uyuyor yani anakucaği görevi görüyor iki ay sonrada oyun ve mama sandalyesi olarak kullanırız.
Ben patlatirim napcaksin heee napcaksinnnn
kaça aldın?..............
300 tl aldım sonuçta sadece sekiz ay kullanıcam
zeyno sende olmasan topik tatsiz be öksüz oluor sen baskasin
Cok durgunuuzz:78:
Kimse yokmu
Seni bulacam war ya seni bulacammmm. O zeyyno burayaaaa gelecekkkkk
zeyno sende olmasan topik tatsiz be öksüz oluor sen baskasin
Hosgeldinnn..ay canım benim tşk ederim kanın kaynadı demekki bana ondan öyle geliyor sana
ben geldim cnm
gerci benim ki bu aralar huysuz canıma okuyor kalkar şimdiiii kuş uykusundan
:82::125::125:
benim oğlum 2 haftadır falan emerken bana bakıp bakıp ağlıyor.. memeyi bırakmıyor ama sürekli bir ağlama ve iç çekme modunda gündüz uykuları da azaldı. ilk başta ben konuşunca yapıyordu bunu bende konuşmama bağladım ama şimdi suratına bile baksam ağlamaya başlıyor meyei ağzında çıkarmıyor, 5-10 sn mıkırdanıp devam ediyor ama bunu çok sık yapıyor artık ve bugün neredeyse hiç ememediğini düşünüyorum sabahtan beri sürekli meme verdim her seferinde böyle yaptı.. o emdikten sonra sıkıyorum mememi süt geliyor aslında hatta azcık fışkırıyor niye ememiyor anlamadım zaten kilosu az birde böyle kilo kaybetmesinden korkuyorum. burun tıkanıklığı ve pamukçukta yok kontrol ettim. sütümmü az diye düşünmekte istemiyorum ama başka ne olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?