2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
acayip pis kıskanıyorum sizi off bende ist olsaydım kesin gelirdim acayip hastalık yaptınız bende oğluşum dan vakit buldukça buradayım

hanımlar yaa bikaç gündür oğlumun altını temizlerken farkediyorum poposunun hemen yanında bi şişlik var hani kabız fln değil ondan oldu desem, böyle ucu olmayan sivilce gibi baya içerden ne ki acaba?
kontrolümüzede baya var ama kafama takıldı
böyle bişey yaşayan duyan var mı?:26:

Öğlen 1 olsun mu. Benim oğlan bugün çok kötü ağlıyor uyuyamıyor. İnşlh yarın sakin sakin uyur.

tamam kurabiyeler hazır mı

tamam yarın saat 1de marmara parkta ahaha da haber verelim kurabiyeleri akşam hazırlarım şekerim bi aksilik olmazsa. çamaşır makinam daha az önce tamir edildi evin içinde dağ gibi olmuş çamaşırlarla uğraşıyorum birde dün akşam misafirlerim vardı. küçük velet oğlu elmayı ısırıp ısırıp evin her köşesine tükürmüşşş özelden cep numarmı atıyorum.

aaaa tamam kızlar bende gelirim cokk sevindim

bunalımdayım bu ara iyi gelcek
inşşlh paşam müsade ederrrrrr

yokmu samsunda olan bizde buluşalım :) istanbul çoğunluk orada olaydım bende gelirdim

:)) Hemen göz atayım.. eşlerle olan tanışma hikayeleri diye yazmışsın ben de eşlerle olan tartışma hikayeleri diye okudum dervişin fikri hesabı :)) Ayy o hikayelerden bende bol bol var diyip tartışmaları yazarmışım :))

kızlar ben kaçar işim çok bugun yarın buluşmak üzere yine akşam girerim bir ara aksi durum olursa telden haberleşiriz

çok güldüm yazına . ama merak etme tatışmalar ve tanışmalar bir arada anlatılıyor

kızlar geçmişi okudum tanışma hikayelrinizi çok duygulandım vallahi ne hoşlar işteyim dairede kendine kendime gülüyorum tebessüm yüzümde çok hoşlar ya allah mutluluğunuzu daim etsin inş

Biz de tartıştık sonuncusu da ben demişim ki hafta sonu sen evdeyken azıcık Denizi oyala da dinleneyim biraz.. Daha doğumun yorgunluğunu bile atmamışım üzerimden..
Eşim diyor ki senin bu söylediğine insanlar güler ne demek sen çocuğu oyala ben dinleneyim??? Hiç öyle şey olur muymuş.. Böyle garip istekler bir ben de olurmuş falan..
Kendisi de çalışıyor ya..
Dedim ki sen bunu git KK'ya yaz benim eşim olarak seni linç ederler :))
Dünyadan haberleri yok.. Duşa bile girsem peşimde dolaşıyorlar baba oğul :)
Tuvalete gidiyorum çocuğu eşime bırakıp biraz uzun sürse hayatım napıyorsun bu kadar zamandır diye kapıya dikiliyor..
Verilecek cevap var da artık anne olduk ağırdan alıyorum :)))

çok güldüm yazına . ama merak etme tatışmalar ve tanışmalar bir arada anlatılıyor

Yazdım zaten :) neler neler var anlatılacak da fırsat olmuyor valla burada dertleşmeyi özledim..
Evde bir çocuk bir de ben insan kendini yalnız hissediyor.. Azıcık göz attım da benim yaşadıklarımı yaşıyor herkes de buraya gelince kendimi yalnız hissetmiyorum :))

biz o kadar çok tartışıyoruzki artık anlatamayacağım

hayır benim anlamadığım adama doğumdan sonra bi cesaret geldi. oğluna mı güveniyor ne. önceki tartışmalarımızda ben söylerdim o dinlerdi. korkardı benden şimdi ben ses çıkarmıyorum çoğunluk alttan alıyorum adam çoşuyor. gerçektende lohusalık depresyonuna onlarda mı giriyordur nedir. ben çıktım depresyondan o kaldı galiba

Tanışma hikayem çok basit benim..

İnternette ingilizce çalışırken uluslararası bir sitede tanıştım kendisiyle..
İlk buluşmada ben bu adamı bir daha görmek istemiyorum dedim :)
Sonra da evlendim bir de çocuk yaptım sözünün eri bir insanımdır :))

onlar hayat boyu depresyondalar şekerim

ay bizimkide aynen tuvalete girdiğimde işim uzamışsa ne yapıyorsun demişti
tabi tartıştık ne yapacam parti veriyorum dedim
bide çocuğa kv baktığı halde gelmiş diyor
şimdi kv uyuyo ervayı ona verdim
ervemı ona bakıyor omu ervaya bakıyor anlamadım

ayyy çok güldürüyorsunuz beni yaa :) bende yolda buldum kocamı :) ben üniye giderken oda polis okuluna giiyordu hiç dikkatimi çekmemişti konuşmaya çalışıyor felan :) roman okuyordum bakmak istedi romanıma verdim baktım numarasını iliştirmiş inerken 149 dedi :) kitap okurken görünce felan aa ne kültürlü kız felan dedi heralde en son okuduğum hatta tam bitirmediğim kitaptı o :) 15 gün felan görüştük mewmelkete gidince sonra üniye tekrar dönünce ayrılıdk vs hayatlarımıza başkaları girdi açıkcası benden dolayı olmadı ben hiç birşey söylemeden numaramı silmiştim sonradan acısını çıkardı ama evleneceğimi bilsem ayrılırmıydım çok ciddiyetsizdim ben yaa ama yaşım küçüktü ondan heralde :) daha 18 dim :) çocuktum çocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…