hadi yarın buluşalım o zaman marmara parktasaat olarak bana herzaman uyar
kızlar salı buluşalım ya benim için sorun değil. yarın öğleden sonra 1 2 gibi buluşalımmı
aşımızı olduk bugün. banada hergün uyar aksi durum olmadıkça..
Öğlen 1 olsun mu. Benim oğlan bugün çok kötü ağlıyor uyuyamıyor. İnşlh yarın sakin sakin uyur.
tamam kurabiyeler hazır mı
tamam yarın saat 1de marmara parkta ahaha da haber verelim kurabiyeleri akşam hazırlarım şekerim bi aksilik olmazsa. çamaşır makinam daha az önce tamir edildi evin içinde dağ gibi olmuş çamaşırlarla uğraşıyorum birde dün akşam misafirlerim vardı. küçük velet oğlu elmayı ısırıp ısırıp evin her köşesine tükürmüşşşözelden cep numarmı atıyorum.
minikkuş yeni geldin bilmiyorsundur. bi topik daha açıldı. daha geyiğimsi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ari-ordan-burdan-surdan-102.html#post31749884
en son eşlerle olan tanışma hikayeleri anlatılıyordu.. senin hikayeni de bekliyorum
:)) Hemen göz atayım.. eşlerle olan tanışma hikayeleri diye yazmışsın ben de eşlerle olan tartışma hikayeleri diye okudum dervişin fikri hesabı :)) Ayy o hikayelerden bende bol bol var diyip tartışmaları yazarmışım :))
Siz buluşun bakalım :)) Biz de Anadolu yakasında ikinci turumuzu yapıcaz az kaldı :))
çok güldüm yazına . ama merak etme tatışmalar ve tanışmalar bir arada anlatılıyor
Tanışma hikayem çok basit benim..
İnternette ingilizce çalışırken uluslararası bir sitede tanıştım kendisiyle..
İlk buluşmada ben bu adamı bir daha görmek istemiyorum dedim :)
Sonra da evlendim bir de çocuk yaptım sözünün eri bir insanımdır :))
onlar hayat boyu depresyondalar şekerimbiz o kadar çok tartışıyoruzki artık anlatamayacağım
hayır benim anlamadığım adama doğumdan sonra bi cesaret geldi. oğluna mı güveniyor ne. önceki tartışmalarımızda ben söylerdim o dinlerdi. korkardı bendenşimdi ben ses çıkarmıyorum çoğunluk alttan alıyorum adam çoşuyor. gerçektende lohusalık depresyonuna onlarda mı giriyordur nedir. ben çıktım depresyondan o kaldı galiba
Biz de tartıştık sonuncusu da ben demişim ki hafta sonu sen evdeyken azıcık Denizi oyala da dinleneyim biraz.. Daha doğumun yorgunluğunu bile atmamışım üzerimden..
Eşim diyor ki senin bu söylediğine insanlar güler ne demek sen çocuğu oyala ben dinleneyim??? Hiç öyle şey olur muymuş.. Böyle garip istekler bir ben de olurmuş falan..
Kendisi de çalışıyor ya..
Dedim ki sen bunu git KK'ya yaz benim eşim olarak seni linç ederler :))
Dünyadan haberleri yok.. Duşa bile girsem peşimde dolaşıyorlar baba oğul :)
Tuvalete gidiyorum çocuğu eşime bırakıp biraz uzun sürse hayatım napıyorsun bu kadar zamandır diye kapıya dikiliyor..
Verilecek cevap var da artık anne olduk ağırdan alıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?