2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Boynumuz bükük, topigin köşesine sindik wallaa

Hosgeldinnn..
Yok cnm yaa bizimkide bugun çok yaygaraci:44:simdi bi şekerleme yapıyor.
Hep diken üstü uykulari bugün:)
Topik durgun diye dedim..ahh keske evde olsa durgunluk

kız ben boynu bükük bırakırmıyım hiç sizi kıyamam vallahiii
bak benimki bu satırları yazarken ben açtı gözlerini bana bakıyor ay şimdiii çıldiricigimmmmmm

demek patronsunn
darısı başımaaa evet hikayenide bekliyorum canımmm

ay yine yoksun, bir türlü kavuşamayan aşıklar gibi oldukkk

yakında senle olan hikayemide yazarım artıkkk

Son düzenleme:
demek patronsunn
darısı başımaaa evet hikayenide bekliyorum canımmm

Hikaye yazmaya niyetliydim de; bende simdi bu yavrunun babasına kızdım yaa
;hikayeyi yazarimda ,sonra böyle 'vayy yiğidime bak bea' deyip yelkenleri suya indiririm diye çekindim

cnm bu buaralar genel bir sorun galiba, benimkide meme almıyor sadeece gece emzirebiliyorum
gündüz her acıktıgında sagıp biberonla veriyorum böylede cok zor oluyor sürekli sagmak

haklısın canım sağmak çok çok zor.. yine eski haline dönseler keşke benimki bide daha 2.5 aylık ya üzülüyorum vallahi..

selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..

Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820

canım allah damatlığını da göstersin.. çok güzel olmuş..

ben kraftı 460 a aldım ama sonuçta mama sandalyesi de oluyor kullanımı uzun sürecektir bana kalırsa..

aslında krafta hiç alıcı gözle bakmamıştım. çok pahalı olduğu için. hiç böyle şeyler alacak zamnada da değilim. ama benimki huysuz. çalışşırkende aklım onda kalcak. onu oyalayıcı bişi şart. 1-2 ay sonra alcağıma şimdiden alayım rahatlayayım istiyorum.

150 tl lik salıncak almayı düşünüyordum esasında. anneme gösterdim düşündüklerimi. onları beğenmedi. kraftı çok beğendi. destek olacağını söyledi. bende ilk o zman alıcı gözle baktım. hem beşik hem salıncak hemde mama sandalyesi olması çok güzel. o zman aslında çok da pahalı değil. ilk başta beşik niyetine onu alsaymışım iyi olurmuş.

hemde kumandası var ne güzel ya. özellikle sezeryanlılar için ne güzel. en baştan beşik olarak onu alsaydım gece kalkmadan iki tıngır mıngır kumandasıyla sallar rahat ederdim. ilk başta çok zordu çocuğu yatakta salla et uyutmaya çalış

taksitle maksitle almay düşünüyorum ama bakalım. araştırıyorum hala..

ayy çarşamba günü avusrturyalı bi arkadaşım beni ziyarete gelcek. gerildim şimdiden. vaktinde o burdayken samimiydik de aradan bi zaman geçti şimdi ne konuşcam ne etcem bilmiyorum. gerildim. birde erkek. eşim belki hoş karşılamaz diye düşündüm. olmadık zamanda kıskançlıkları tutuyor. gelecek olan arkadaşı kendisi de tanıyor olumlu karşıladı. hatta ben akşam davet eeyim sende ol dedim. gerek yyok dedi ama ben akşam çağırcam. emzirmem gerekir çocuğu falan arkadaşım tek kalmasın. kayınvalide var evde ama ingilizce bilmiyor konuşamazlar edemezler. eşimde bilmiyor ama çat pat anlaşıyorlardı...

ay zaten bana misafir geleceği zaman ben 2-3 gün önceden geriliyorum. ne ikram edicem evi nasıl temizlicem diye dert ediyorum. bu sefer üstünden temizlesem olur .çocuk temizliğe bakmaz da ilk defa evime geliyor ne ikram edicem onun tasası sardı beni şimdiden

aksi gibi de eşimin maaşını hala vermediler. kart dolu tatlıyı falan hazır alabilseydim en azından iyi olurdu.

bende hikayemi kısaca yazayım bari

eşimle ben üniversitenin uzatmalarındayken dönemsel bii işte çalışırken tanıştım.

ilk gördüğümde çok itici gelmişti. artı evli falan sanıyordum çünkü yaşı benden büyüktü baya. ben kendimle yaşıt yada en fazla 1-2 yaş büyük biriyle evlenebilirim sanıyordum. 4 yaş bile bana çok uçuk gelirdi.

bu gecici iş te bi kız bi erkek ekip olarak çalışıyordu. ben 2 ekip arkadaşımla çalıştım. ikiside beni çok yoran tiplerdi. ekip arkadaşımı değiştirmek istiyordum. yeni işe alıncak ilk kişiyle değiştireceklerdi ama yeni geleni bana vermediler :)

serviste olduğumuz bi gün ben x le çalışmak istiyorum dedim ortaya. birden. x eşim olur bu arada. o bana baktı ve kızdı sandım ben. ama kızmamış hoşuna gitmiş :)

o beni ilk gördüğünde beğenmiş. onun tipiymişim ama olmaz diye düşünmüş ben küçükmüşüm diye. 22 yaşındaydım o zman. o da 30.

benimse aklımın ucundan bile geçmezdi onunla evlenmek falan. bi kere yakışıklı değildi :) yaşı büyüktü ve gıcıktı :)

sonra biz ekip arkdaşı olduk. eşim dillidir biraz. iltifatlar ederdi bana. çok ilgiliydi. hep kapıları açardı bana. sonra dışarda çalışıyorduk. bi gün ellerm üşüdüğü için giysimin içine saklamıştım ellerimi. o bana bişi demeden gitmiş eldiven alıp getirmişti bana.

beni otobüs durağına kadar götürürdü. gelmene gerek yok derdim olmaz derdi bırakırdı mutlaka.

ben bunlardan etkilenmiştim tabi. hep abur cuburda alırdı bana. abur cubur çok severim. sonra ilgisini daha da çok belli etti. bi pazar benimle buluşmak istediğini söyledi. aslında ben buluşmayacaktım ama nasıl olduysa buluştum. neyse orda bana açıldı. ben aslında zaman bırakalım dicektim. hatta ona benzer laflar ettim ama baktım bu çok üzülüyor lafı çevrdim tamam dedim.

bu arada benim ilk çıktığım hoşlandığım sevdiğim vs hepsi eşimdir. çok toyluğuma geldi yani. 1-2 hafta çıkar sonra ayrılırım diye düşündüm hatta.

ama zaten etkileniyordum iyice sevmeye başladım. baya işte aşk adına ne varsa sevinçle işe gelme kalp çarpıntıları vs.

ilk 1 ay herkesten sakladım. sonra arkadaşlarıma söyledim. 1 kişi bile olumlu bakmadı

ailem hiç istemedi zaten. sürekli ağlıyorum diye kabul ettiler evlenmemi.

o askere gidene kadar herşey çok iyiydi. askerden sonra bozulmaya başladı. evlenince zaten çok sorun yaşadık. ama hala severiz birbirimizi. bir tek sevgimiz birbirimizi bağlayan.

bakalım belki ayrılırız belki devam ederiz bilemiyorum. annemlerdeyken mantıklı bi şekilde onunla konuşup 1 yıla kadar ayrılırız ben istanbul dışında bi yere yerleşmek istiyorum falan demiştim.

eve geldim gene sammiyiz. sabah gene beni kızdırdı falan filan böyle devam ediyor işte...

ayağımda çocuğu sallıyorum. uykusuzşuktan aklım başımda değil zaten. biraz karman çorman yazdım ama siz anlayın işte

kızlar yarın kesin buluşuyor muyuz.

rezene sende geliyor musun. başka kimler gelecek...

bebeğin arabasını getirsem bi türlü getirmesem bi türlü. geçen gün forum ist a gittik. orda b. arabası veriyorlar ama tek yönlü. oğlum onda korktu bende kucağımda kanguruda gezdirdim. ama yorucu oluyor çok. arabamızda hantal bişi. eşimle zor çıkarıyorum tek başıma nasıl olur bilemiyorum

verdikleri araba tek yönlü ve tam yatmıyor.oğlum hiç sevmedi. nasıl gelcem diye düşünüyorum bende.

verdikleri araba tek yönlü ve tam yatmıyor.oğlum hiç sevmedi. nasıl gelcem diye düşünüyorum bende.

minibüsle mi gideceksin. ben sanırım arabayı getircem. minibüste katlamamayı düşünüyroum ama umarım sorun olmaz. sorun ederler diye katlıyordum genelde.

birde evden bişler mi yapıp getircez. ben börek yapmayı düşünüyordum ama eşim gelmedi hala. yapabilirsem getircm. bakalım. eşimin yufka getirmesi lazım

minibüsler katlamadan almıyorlar canım. Ben taksi ile gelirim. Benim araba puseti çıkarıp katlaman gerekiyor. Puseti çıkarıp kime verecem Tek kişi bir yere gitmek zor. Biri olsa bebeği ona verip katlardım

Bişey getiriyor muyuz.Benim fırın yok ki :26:

Son düzenleme:

tamam o hald bende getirmemeyim. bu saatten sonra yapmam zor olur zaten. çocuğu avm ye kadar kanguru ile getirsem orda arabayı açsam dicem ama bizim araba çok ağır ben taşıyamam. dikişlerim hala iyileşmedi.

biraz yüzsüzlük edip arabayı katlamıcam sanırım.o saatlerde minibüsün boş olmasını umuyorum. eşim o tarafta çalışıyor. akşama kadar onu bekler miyim bilmiyorum ama onla dönsem ii olurdu

minibüs değilde belediye otobüslerinde katlamana gerek yok. Bilmiyorum sizin evden yakında geçen bir otobüs var mı ? Ben belediye otobüsü ile gelirsem iki otobüs değiştirmem gerekecek.

minibüs değilde belediye otobüslerinde katlamana gerek yok. Bilmiyorum sizin evden yakında geçen bir otobüs var mı ? Ben belediye otobüsü ile gelirsem iki otobüs değiştirmem gerekecek.

142 b burdan geçiyor ama m. parka gidiyor mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…