Boynumuz bükük, topigin köşesine sindik wallaa
Hosgeldinnn..
Yok cnm yaa bizimkide bugun çok yaygaraci:44:simdi bi şekerleme yapıyor.
Hep diken üstü uykulari bugün:)
Topik durgun diye dedim..ahh keske evde olsa durgunluk
cnm bu buaralar genel bir sorun galiba, benimkide meme almıyor sadeece gece emzirebiliyorum
gündüz her acıktıgında sagıp biberonla veriyorum böylede cok zor oluyor sürekli sagmak
Ewt canım çalışıyorum ama uzunca bi süre dönüş yapmam işe
Bi kac yıl kadar.. aralarda muhakkak gidecegim ama genel olarak bebeğimle olurum(suan böyle düşünüyorum)
Esneklik kendi işim olmuş olmasından
Hikayemi yazacağım ilk fırsatta
Bi bakayım napiyor hatunlar dedim
Yarin arkadaşım gelecek, hazırlık yapıyorum
Birde tatilden dönüşler yapılmış hep.. 5 gündür ust üste hep misafirim ağırladım, bebis icin
Bugün boşum..
demek patronsunn
darısı başımaaaevet hikayenide bekliyorum canımmm
cnm bu buaralar genel bir sorun galiba, benimkide meme almıyor sadeece gece emzirebiliyorum
gündüz her acıktıgında sagıp biberonla veriyorum böylede cok zor oluyor sürekli sagmak
selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..
Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
500 küsür gördüm senn aldığını. kraft 5 yaşa kadr kullanılıomuş. en ucuz 420
ben kraftı 460 a aldım ama sonuçta mama sandalyesi de oluyor kullanımı uzun sürecektir bana kalırsa..
kızlar yarın kesin buluşuyor muyuz.
rezene sende geliyor musun. başka kimler gelecek...
bebeğin arabasını getirsem bi türlü getirmesem bi türlü. geçen gün forum ist a gittik. orda b. arabası veriyorlar ama tek yönlü. oğlum onda korktu bende kucağımda kanguruda gezdirdim. ama yorucu oluyor çok. arabamızda hantal bişi. eşimle zor çıkarıyorum tek başıma nasıl olur bilemiyorum
verdikleri araba tek yönlü ve tam yatmıyor.oğlum hiç sevmedi. nasıl gelcem diye düşünüyorum bende.
minibüsle mi gideceksin. ben sanırım arabayı getircem. minibüste katlamamayı düşünüyroum ama umarım sorun olmaz. sorun ederler diye katlıyordum genelde.
birde evden bişler mi yapıp getircez. ben börek yapmayı düşünüyordum ama eşim gelmedi hala. yapabilirsem getircm. bakalım. eşimin yufka getirmesi lazım
Teşekkür ederiz :) Amin canım hepimizin evlatlarına Allah sağlık versin..
selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..
Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
minibüsler katlamadan almıyorlar canım. Ben taksi ile gelirim. Benim araba puseti çıkarıp katlaman gerekiyor. Puseti çıkarıp kime verecemTek kişi bir yere gitmek zor. Biri olsa bebeği ona verip katlardım
Bişey getirimiyoz.Benim fırın yok ki :26:
tamam o hald bende getirmemeyim. bu saatten sonra yapmam zor olur zaten. çocuğu avm ye kadar kanguru ile getirsem orda arabayı açsam dicem ama bizim araba çok ağır ben taşıyamam. dikişlerim hala iyileşmedi.
biraz yüzsüzlük edip arabayı katlamıcam sanırım.o saatlerde minibüsün boş olmasını umuyorum. eşim o tarafta çalışıyor. akşama kadar onu bekler miyim bilmiyorum ama onla dönsem ii olurdu
minibüs değilde belediye otobüslerinde katlamana gerek yok. Bilmiyorum sizin evden yakında geçen bir otobüs var mı ? Ben belediye otobüsü ile gelirsem iki otobüs değiştirmem gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?