2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Oğluş uyurken temizligi yaptim bi dolu misafiri hak ettim biraz keyif yapayim diyorum gelin hadi bi kahve içelim beraber

Yarın kocisin dogum günü ona süpriz bi slayt hazirlayip netten yollayacagim gece tabi becerebilirsem

bende çok pişman oldum beşik olarak onu almadığıma çok kullanışlı bişey..

ahh canım e yakın zmanda gelınını gösterıcem sana merak etme güzel bı foto ayarlayalımda ayy anasına çekerse kızım oğlunun pek şansı yok yemek yapmayı hıç sevmem severımde her yemeğı değl

Hikaye yazmaya niyetliydim de; bende simdi bu yavrunun babasına kızdım yaa
;hikayeyi yazarimda ,sonra böyle 'vayy yiğidime bak bea' deyip yelkenleri suya indiririm diye çekindim

Aaaa ama yigidine kizdigini biz bilmiyoduk niye soylemiyosun
Yoksa yazdinda ben mi kaçırdım
indir o yelkenleriii nede olsa kociss atsan atilmiyor satsan satilmiyor

Cnm bence senin agzinda...
benim gibi ikidebir bosayip duruyosun ama bosayacagin fln yokkk
allah ayirmasin hep mutlu olun inş

bence onlarında hormonları oynak canım. benimkide bazen en ince detaylara dikkat eder, kibar davranır bazende düşüncesizin önde gideni olur.

ilaç konusunda sana katılıyorum hatta gebelikte o ilaçlara başladıktan sonra kilo alımım hızlandı gibi geldi bana. sonrasını değerlendiremedim ama ben de 5 gündür içmiyorum bakalım farkedecek mi?:44:

kocanı boğmak isteyecek en az 40 kadın tanıyorum

ayy kıyamam yaaaaa daha çocuk bu erkekler büyütemiyoruz biz oğullarımızı.

acayip pis kıskanıyorum sizi off bende ist olsaydım kesin gelirdim acayip hastalık yaptınız bende oğluşum dan vakit buldukça buradayım

yaa sorma canım bende çok imreniyorum imkanım olsa uçup gelirim ben de

bugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dedi ama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
ondan sonuç alamazsak bir ilaç daha deneriz ama sonrasında uzatmadan insüline geçeriz dedi.yine iğneli insülinli günler beni
bekliyor yani...bu sefer ömür boyu
gebelik şekeri çıktığında değerlerim sürekli yükseliyordu.doğum yapmadan az önce artık günde 44 doz insülin kullanıyordum.o iğneler, aç kalmalar,ani şeker düşmeleri beni mahvetmişti...düşündükçe hala canım acıyor...
asıl moral bozukluğum şundan...biz 5 kardeşiz ve hep hayalim çok çocuklu bir aile kurmaktı.eşimde çok istiyor.ama dr um bir daha hamile kalırsam en başından itibaren insülin kullanacağımı söyledi.o an dünya başıma yıkıldı.gebeliğimin son iki ayında yaşadığım bu sıkıntıyı 9 ay boyunca tekrar yaşayacak olma fikri beni çok ama çoook üzdü...

ha bu arada emzirmen bitince gel dedi ya, bitti bitecek zaten artık denizim memede yırtınıyor almamak için.sağa sağa anca günde 100 çıkarıyorum umarım buda gitmez...dr um laf arasında 2 ay ömür biçti sütümede.muhtemelen 2 ay sonra görüşürüz dedi...

ağlamaktan yüzüm gözüm şişti...varolan iki damla da gitti...

Canim ya çok geçmiş olsun rabbim sifa versin

İnsallah herkes iyidir henüz geçmişi okuyamadım. Bugün oğluşumu sünnet ettirdim. Erkek adam oldu oğlum Biraz ağladı bakalım gece ne yapacak. Bana iyice yapıştı. sürekli yanında olayım istiyor.
geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun cnm Allah damatligini da göstersin

Offff offf çok zor valla son birgün kaldı yarın yola çıkıyor aşkım sabırsızlaniyorum. Cnm inşallah Kızıcığın biran önce iyileşir zordur tabi hastalık zor olmazmi bize olsa neysede yavrucaklarimiza bişeyler olunca insan cok üzülüyo

Bu açıkmış Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791451
Bu mamayı görmüş Deniz Sadi :)Eki Görüntüle 791449
Bu da karnı doymuş Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791450
hoş geldin cnm özlemiştik seni çok, deniz sadiyi yerim ben çok tatlı maşallah bicirik yaa öpe öpe bitir bunu bizim yerimize annesi...

Aşkolsun kızlar benim hiç haberim yoktu bu topikten :-( sanki çok mu yazıyosunki demeyin en azından okuyorum şimdi meraktan çatlarim çok da birikmiş

çok geçmiş olsun üzme kendini ,süt için üzülme, 6 ayda ek gıdalara başlıcaz,bu zamanda zaten süt ciddi sorun,herkes yaşıyor,sadece toolum baskısı bizim kendimizi kötü hissetmemizi sağlıyor, sen iyi olda bebişinde iyi olur canım

selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..

Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
Oy oy oy yeyim ben bu minik damadı o çapkın gülüşünü yeyiiim maşallah cnm Allah damatligini da göstersin inşallah.

Cnm çok geçmiş olsun üzülme ne olur belki rejim ve ilaçlar ile geçer insülin iğnelerine gerek kalmaz dur bakalım daha cnm üzme kendini

Tesekur ederim kizlar.

Minikkus hosgeldin. Hulyaerdem hayirli olsun sunneti de mevlut de

Cok uzuldum canim ya insallah Allah sifa verir de sutun artar. Insulin kullanmak dunyanin sonu degil ki hemen bebek hevesinden vazgecme bence.

ay bu topiği ne zaman açtınız hiç haberim yok
geridönüşüm söylemese hala da olmazdı ya
kızımı babası uyuttu ben de geçmişe bakayım bari neler yazmışsınız

Bugun klamp da cikti. Pipisi kotu gorunuyor, surekli caninin yandigini saniyorum ama o midesinin derdinde Artik daha yuksek sesle yeni cigliklar atiyor

Yoruluyorum tum gun bebekle ilgilenmekten. Doyur altini temizle oyna banyo yaptir... Bir de ev isleri...Ama canimin icinin bir gulusu yeter

slm kizlar bende bi turlu giremio rm.cunku oglum kolik ve surekli aglio
uyaniknoldugu her an aglio malesef.3 aylik olmasini sabirsizlikla bekliorm.gecmisi okuyAmadim pek
herkes iyidir umarim.bizde sunnet olduk cok sukur.

Hully tokoyay minikkus ve hulyaerdem yakisikli ogluslariniza masallah

Hully hayirli olsun oglunun sunneti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…