aslında krafta hiç alıcı gözle bakmamıştım. çok pahalı olduğu için. hiç böyle şeyler alacak zamnada da değilim. ama benimki huysuz. çalışşırkende aklım onda kalcak. onu oyalayıcı bişi şart. 1-2 ay sonra alcağıma şimdiden alayım rahatlayayım istiyorum.
150 tl lik salıncak almayı düşünüyordum esasında. anneme gösterdim düşündüklerimi. onları beğenmedi. kraftı çok beğendi. destek olacağını söyledi. bende ilk o zman alıcı gözle baktım. hem beşik hem salıncak hemde mama sandalyesi olması çok güzel. o zman aslında çok da pahalı değil. ilk başta beşik niyetine onu alsaymışım iyi olurmuş.
hemde kumandası var ne güzel ya. özellikle sezeryanlılar için ne güzel. en baştan beşik olarak onu alsaydım gece kalkmadan iki tıngır mıngır kumandasıyla sallar rahat ederdim. ilk başta çok zordu çocuğu yatakta salla et uyutmaya çalış
taksitle maksitle almay düşünüyorum ama bakalım. araştırıyorum hala..
Ben de çok özledim gerçekten :) Gelinim napıyor fotoları göster bir zahmet :) Benim oğlan boğazına düşkün duyurulur :)
Teşekkür ederiz :) ben de özledim bebişlerden pek girilmiyor foruma anlaşılan işe dönenlerde olmuş.. kurcalayım bakalım biraz :)
Hikaye yazmaya niyetliydim de; bende simdi bu yavrunun babasına kızdım yaa
;hikayeyi yazarimda ,sonra böyle 'vayy yiğidime bak bea' deyip yelkenleri suya indiririm diye çekindim
Oğluş uyurken temizligi yaptim bi dolu misafiri hak ettim biraz keyif yapayim diyorum gelin hadi bi kahve içelim beraber
Oğluş uyurken temizligi yaptim bi dolu misafiri hak ettim biraz keyif yapayim diyorum gelin hadi bi kahve içelim beraber
Benimde kahve icesim var dur alip geliyorum
Aslında bana da vermiyecekti ama vücudun daha çabuk toparlanıp hazır olması açısından kullan dedi...yoksa yakın bi zamanda hamilelik düşünmeseydim bana da vermezdi sanırım..
kilo aldırma konusunu bilmiyorum canım ama vermeyi zorlaştırıyor..
şöyle ki geçen hafta hiç yürüyüş falan yapamadım yeni dövme yaptırdığım için aynı şekilde yedim ama bi baktım kilo vermeye başladım 67.5 ta takılı kalmıştım 67 ye düştüm..ilacı bırakıp spor yapmaya devam edersem sanırım daha hızlı vericem kiloları...
bakalım gelecek haftalarda daha çok belli olur:)))
Diğer konuya gelince biz ve onlar çok farklıyız...senin şu andaki psikolojini düşünmeden hareket ediyordur..aslında bambaşka bir yaşama başladın ve buna alışmak o kadar da kolay değil onların düşündüğü gibi..senin normal zamanda problem etmeyeceğin şeyler şu anda sana çok daha farklı görünüyordur ve onun da bunu algılaması lazım..ancak onlar bizim eskiye döndüğümüzü zannediyorlar..ki daha aslında hormonlarımız bile yerine oturmadı...
geçen gün yatma zamanı geldi ama ben öyle kolay uyuyamadığım için kitap okumak istedim..bizim yatak odasında abajur yok ışığı yakarmısın dedim...aslında normalde geçer içerde okurdum ama o akşam yanında olmak istedim (arada bende de böyle duygusallıklar oluyor)..neyse bizimki ışıkta çok rahat uyuyan bi insan, hatta sürekli ben onu salondan toparlar yatağa geçeriz beraber...ama o akşam yakmıcam git içerde oku dedi..ben de burda okumak istiyorum yalnız hissediyorum içerde dedim...bu bi hışımla yastığını aldı geçti içeri yattı..ki biz çok kavgalı olsak da ayrı yatmamaya çalışırız..çok üzüldüm o akşam hem ayrı yattığımız hem de beni anlamadığı için...demem o ki aslında ben normal durumda olsam tabi ki gidip içerde okurdum, veya onun o tepkisini normal karşılardım ama normal değilim bırak diğer olayları dediğim gibi hormonlar daha oturmadı yerine..o yüzden biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor..fakat böyle bir durum yaşamadıkları için onlara saçma geliyor...gerçi ertesi gün yaptığını anlayıp benden çok özür diledi ama ben o kadar ağladığımla kaldım
Bende eşimden çok şikayetçiyim. Böyle sinirden boğasım geldi. bi ara şakayla karışık patlattım bi tane suratınaBeni çok sinir ediyor. Yok efendim ev pislik içindeymiş, en son ne zaman temizlemişim, bu et neden bu kadar kuru pişirilmiş, yok tüm gün oturuyormuşum, bebek bakmakta ne varmış bla bla blaaaaaa
Cok sagol guzel dilekleri icin
ama bazen dayanamiyorum
herkes burada soyluyor ya onlar bizi anlamiyorlar
gecenin bir vakti ben yorgunluktan olurken kendine biskuvili pasta yapmaya kalkisti bi de benden yardim istemesi yetmezmis gibi o nerede bu nerde diye sorup duruyor
ben ters cevap verince de cadi kari oluyorum
acayip pis kıskanıyorum sizi off bende ist olsaydım kesin gelirdim acayip hastalık yaptınız bende oğluşum dan vakit buldukça buradayım
bugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
ondan sonuç alamazsak bir ilaç daha deneriz ama sonrasında uzatmadan insüline geçeriz dedi.yine iğneli insülinli günler beni
bekliyor yani...bu sefer ömür boyu
gebelik şekeri çıktığında değerlerim sürekli yükseliyordu.doğum yapmadan az önce artık günde 44 doz insülin kullanıyordum.o iğneler, aç kalmalar,ani şeker düşmeleri beni mahvetmişti...düşündükçe hala canım acıyor...
asıl moral bozukluğum şundan...biz 5 kardeşiz ve hep hayalim çok çocuklu bir aile kurmaktı.eşimde çok istiyor.ama dr um bir daha hamile kalırsam en başından itibaren insülin kullanacağımı söyledi.o an dünya başıma yıkıldı.gebeliğimin son iki ayında yaşadığım bu sıkıntıyı 9 ay boyunca tekrar yaşayacak olma fikri beni çok ama çoook üzdü...
ha bu arada emzirmen bitince gel dedi ya, bitti bitecek zaten artık denizim memede yırtınıyor almamak için.sağa sağa anca günde 100 çıkarıyorum umarım buda gitmez...dr um laf arasında 2 ay ömür biçti sütümede.muhtemelen 2 ay sonra görüşürüz dedi...
ağlamaktan yüzüm gözüm şişti...varolan iki damla da gitti...
geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun cnm Allah damatligini da göstersinİnsallah herkes iyidir henüz geçmişi okuyamadım. Bugün oğluşumu sünnet ettirdim. Erkek adam oldu oğlumBiraz ağladı bakalım gece ne yapacak. Bana iyice yapıştı. sürekli yanında olayım istiyor.
Offff offf çok zor valla son birgün kaldı yarın yola çıkıyor aşkım sabırsızlaniyorum. Cnm inşallah Kızıcığın biran önce iyileşir zordur tabi hastalık zor olmazmi bize olsa neysede yavrucaklarimiza bişeyler olunca insan cok üzülüyoamann 1 buçuk ayda pek uzun beeeohh büyümüşş cimcimee bizimkide 5 gün sonra 3ü bitiriyo inş ayy büyüsünler artık yaa...yok canom ya öle birkere yada ara sıra olmayla olmuyo olsa kesin anlarsın kanlı kaka oluyo allahım kimsenin çocuğuna vermesin buna şükür ama yinede çok zor
Ben geldim :)) Ay ne çok özledim hepinizi bebişleri çok merak ediyorum mutlaka paylaşımlarınız olmuştur ama geçmişe bakamıyorum çok birikmiş :)
Anneme geldim ben fırsat buldukça buradayken takip edebilirim..
Herkes iyi mi? Tek tek çok merak ediyorum gerçekten evime dönmüş gibi hissettim bir an :)
Bebişler kocaman olmuştur şimdi Deniz Sadi de büyüdü inanılmaz bir şekilde..
Evimde hala internet yok bir önceki sözleşme bitmediği için yenisini alamıyoruz şimdilik ama az kaldı..
hoş geldin cnm özlemiştik seni çok, deniz sadiyi yerim ben çok tatlı maşallah bicirik yaa öpe öpe bitir bunu bizim yerimize annesi...Bu açıkmış Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791451
Bu mamayı görmüş Deniz Sadi :)Eki Görüntüle 791449
Bu da karnı doymuş Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791450
Aşkolsun kızlar benim hiç haberim yoktu bu topikten :-( sanki çok mu yazıyosunki demeyin en azından okuyorum şimdi meraktan çatlarim çok da birikmişminikkuş yeni geldin bilmiyorsundur. bi topik daha açıldı. daha geyiğimsi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ari-ordan-burdan-surdan-102.html#post31749884
en son eşlerle olan tanışma hikayeleri anlatılıyordu.. senin hikayeni de bekliyorum
bugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
ondan sonuç alamazsak bir ilaç daha deneriz ama sonrasında uzatmadan insüline geçeriz dedi.yine iğneli insülinli günler beni
gebelik şekeri çıktığında değerlerim sürekli yükseliyordu.doğum yapmadan az önce artık günde 44 doz insülin kullanıyordum.o iğneler, aç kalmalar,ani şeker düşmeleri beni mahvetmişti...düşündükçe hala canım acıyor...
asıl moral bozukluğum şundan...biz 5 kardeşiz ve hep hayalim çok çocuklu bir aile kurmaktı.eşimde çok istiyor.ama dr um bir daha hamile kalırsam en başından itibaren insülin kullanacağımı söyledi.o an dünya başıma yıkıldı.gebeliğimin son iki ayında yaşadığım bu sıkıntıyı 9 ay boyunca tekrar yaşayacak olma fikri beni çok ama çoook üzdü...
ha bu arada emzirmen bitince gel dedi ya, bitti bitecek zaten artık denizim memede yırtınıyor almamak için.sağa sağa anca günde 100 çıkarıyorum umarım buda gitmez...dr um laf arasında 2 ay ömür biçti sütümede.muhtemelen 2 ay sonra görüşürüz dedi...
Oy oy oy yeyim ben bu minik damadı o çapkın gülüşünü yeyiiim maşallah cnm Allah damatligini da göstersin inşallah.selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..
Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
Cnm çok geçmiş olsun üzülme ne olur belki rejim ve ilaçlar ile geçer insülin iğnelerine gerek kalmaz dur bakalım daha cnm üzme kendinibugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
Cok uzuldum canim ya insallah Allah sifa verir de sutun artar. Insulin kullanmak dunyanin sonu degil ki hemen bebek hevesinden vazgecme bence.bugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?