2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bence 1 aylık ücretsiz izinle evine yakın olanı olan subede kal tamam 6 ay yanında kalacaksın ama sonra çok daha fazla problem olcak

sana bakınca kendimi görüyorum kreş dediğine göre senin oğlan küçük daha

kraft dondy beşik(salıncak ) kullanan var mı?

Ben varım. Doğumdan önce aldığım sepette uyumayınca oğlum onu aldık ilk zamanlar sallanmasını açıyordum ama paşam artık sallanmak istemiyor sırf yatak olarak kullanıyorum.

Biz alırken bir kendimize bir eltime aldık. Bizimkinin sallanması bozuldu 1 buçuk ay sonra ama eltiminki sağlam. Servise göndermem lazım ama benim paşam ondan başka yatakta uyumuyor. Sallanmayı sevmediğinden de ertelemek sorun olmuyor.

Bu arada ben ebebekten aldım. İlerde yine ebebek e götürüp ikinci el olarak satmalarını isteyebiliyormuşuz.

minikus hoşgeldin. denizsadiye bayıldım çok tatlı. saçların maşallahı var. benimki hala kel

Hoşbuldum. Teşekkür ederim canım o saclar ensesinden aşağıya doğru akıyor bildiğin :)) Çok fena terletiyor doğumda da böyleydi :)

Deniz Sadi'de de oldu aynı şey üzerine abanıp aşı yaptılar 3 iğne birden olunca bir iki gün tedirgin ve korkmuştu..

ay bayıldım valla maşallah kuzuma
yorumlarla fotolar acayip güzel olmuş

Teşekkür ederiz:) Gerçekten mama öncesi ve sonrası halleri bunun gibi :))

evet evet buluşalım. lover sana perşembe uygun olmaz mı?

kızlar salı buluşalım ya benim için sorun değil. yarın öğleden sonra 1 2 gibi buluşalımmı

slmm kızlar 2012 haziran annesiyim ben avent süt sağma makinesi kullandım ve çok memnundum bir sağmada 180 cc süt çıkıyordu

ama ben sık sağıyordum süt sadece haftasonu sağmıyordum oğlum emiyordu

tam kahvaltı hzırlıyordum uyandı gene. altını almaya çalışırkende üstünü başını batırdı. aşı yerinede çişi geldi. ıslak mendlle sildim ama içim rahat etmedi. banyoda yaptıramam. napsam ki.

aşımızı olduk bugün. banada hergün uyar aksi durum olmadıkça..

Deniz Sadi nin fotograf karına bayıldım çok datlu 41kere maşallah ! Allah'ım onların acısını göstermesin hiç bize uzun uzun hayırlı ömürler nasip etsin mevlam!

Gördüm maşallah :) Ay bayıldım çok tatlı gözler kocaman kafasındaki şeye de bayıldım çok yakışmış yakışıklı oğlumuz pek havalı çıkmış :))

herzamanki hali demek isterdim ama değil kel haliyle tatlı ama bu kadar yakışıklı değil. o kafasındaki bizim değil maalesef sadece poz vermek için taktık. çok aradım ondan ama bulamadım. annem dikecek ama dikene kadar çocuğun saçı çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…