slm kızlar birşey danışacağım..
ben bankacıyım aslında doğum iznim bitti 1 ay ücretsiz izin alıp kendi izinlerimi de kullanırsam oğlum 4 aylıkken kurbandan sonra işe başlayacağım.. ama sağınca sütüm çok yok şimdilik oğlumu sadece anne sütü ile besliyorum ama işe başlayınca en az 2 öğün mama vermem gerekecek ve tabi bankada çok sık sağma şansım olamayacağı için sütümün de çok kalacağını sanmam.. oğlana kv bakacak ama bana çok bağlı şu an birde kv ye pek birşey denmiyor herşeye alınıyo sorun çıkıyo.. maalesef bakarken sorun yaşayacağımıza eminim.. bu şekilde 1 aylık ücretsiz izinle evime çok yakın olan şubeme dönebileceğim ama ben oğlumu 6 aylık yapıp 3 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum fakat bu durumda şubeme dönemeyeceğim nereye ne kadar uzağa verirler bilemiyorum hatta gezici kadroya bile alabilirler o zmaan da bana çok zor olur.. tabi 6 ay oğluma anne sütü verebilirim ama sütüm azalırsa veya oğlum memeyi istemezse veremeyedebilirim ne yapacağıma bir türlü karar veremedim eşim işini riske atma diyo ama anne yüreğim bari oğlunla 6 ay beraber ol bu günler geri gelmeyecek diyor.. bir akıl verseniz kızlar nasıl yapsam?
ayy bi anda kendimi gördüm vallaaaabizde aynı sabah 6buçukta kalktık o saatten beri ayaktayım kız fıkır fıkır oğlan kreşe gidene kadar ortalığı birbirne kattı ve benm canım kocam aramışş çocuk hala hazır değilmi diye yırtınıyooo bende kendi çapımda yırtınıyom ama kime neeee
bendede aynı durum var ve bende hangi ileti olduğunu göremiyorumbir iletimi silmişler ne olduğunu göremiyorum kızlar nasıl görebilirim?
Bu açıkmış Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791451
Bu mamayı görmüş Deniz Sadi :)Eki Görüntüle 791449
Bu da karnı doymuş Deniz Sadi :) Eki Görüntüle 791450
kraft dondy beşik(salıncak ) kullanan var mı?
minikus hoşgeldin. denizsadiye bayıldım çok tatlı. saçların maşallahı var. benimki hala kel
2 aylık aşımızı olduk bugün. sabah erkenden kalktık gittik bu sefer. geçen hafta geç gittiğimizden aşı kalmamıştı. uykusuzluktan ölüyorum daha kahvaltı yapmadım.
oğlum çok ağladı. bi türlü sakinleşmedi. mamada götürmüştüm hemen sakinleştirmek için ama mamayı bile almadı. en son kucağıma aldım öyle sakinleşti. pamukla bastır dedi hemşire. kucağıma almaktan pamuğu bastıramadım. yapışkanlı tampon mu alsam ne. sağlıkocağında öyle bişi yok çünkü. zor oluyor
geldiğimden beride çocuğu uyutmaya çalışıyorum. korktu galiba. kucağımda sakince uyuyor yerine yatırınca uyanıyor.
ay bayıldım valla maşallah kuzuma
yorumlarla fotolar acayip güzel olmuş
evet evet buluşalım. lover sana perşembe uygun olmaz mı?
Bende onu düşünüyordum. Pazartesi dedik ama geridonudumkutusu nun aşısı varmış. Çarşamba olsun dedi. Çarşamba benim kv memleketten gelecek ben gelemem. Salı senin halk günün var kaldı yine bir başka bahara. 9 eylülde ben işe başlıyorum. Dahada gelemem :18: . Haftasonları hariç.
benimde avent canım ve bende sağamıyorum bir saat uğraş uğraş 30-40 cc çıkıyo sinir oluyorum o yüzden sağmıyorum.. peki hastane tipi pompanın markasını ne ve nasıl kiraladın bir de canım benim göğüs uçlarım hep yaraydı yeni yeni biraz iyi acaba tekrar yara yapar mı hırpalıyor mu göğüs uçlarını? bu arada çok teşekkür ederim bu bilgiler çok önemli..
minikus hoşgeldin. denizsadiye bayıldım çok tatlı. saçların maşallahı var. benimki hala kel
Bu arada ben Agah'ın fotosunu hala göremedim nasıl olacak :) Merak ediyorum
ekrana veya avatara resim yükleyemiyorum resim boyutları büyük geliyo sinir oldum
albümmümde vr. göremezsen link atayım.
Deniz Sadi nin fotograf karına bayıldım çok datlu 41kere maşallah ! Allah'ım onların acısını göstermesin hiç bize uzun uzun hayırlı ömürler nasip etsin mevlam!
aşımızı olduk bugün. banada hergün uyar aksi durum olmadıkça..
Gördüm maşallah :) Ay bayıldım çok tatlı gözler kocaman kafasındaki şeye de bayıldım çok yakışmış yakışıklı oğlumuz pek havalı çıkmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?