bugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
ondan sonuç alamazsak bir ilaç daha deneriz ama sonrasında uzatmadan insüline geçeriz dedi.yine iğneli insülinli günler beni
bekliyor yani...bu sefer ömür boyu
gebelik şekeri çıktığında değerlerim sürekli yükseliyordu.doğum yapmadan az önce artık günde 44 doz insülin kullanıyordum.o iğneler, aç kalmalar,ani şeker düşmeleri beni mahvetmişti...düşündükçe hala canım acıyor...
asıl moral bozukluğum şundan...biz 5 kardeşiz ve hep hayalim çok çocuklu bir aile kurmaktı.eşimde çok istiyor.ama dr um bir daha hamile kalırsam en başından itibaren insülin kullanacağımı söyledi.o an dünya başıma yıkıldı.gebeliğimin son iki ayında yaşadığım bu sıkıntıyı 9 ay boyunca tekrar yaşayacak olma fikri beni çok ama çoook üzdü...
ha bu arada emzirmen bitince gel dedi ya, bitti bitecek zaten artık denizim memede yırtınıyor almamak için.sağa sağa anca günde 100 çıkarıyorum umarım buda gitmez...dr um laf arasında 2 ay ömür biçti sütümede.muhtemelen 2 ay sonra görüşürüz dedi...
ağlamaktan yüzüm gözüm şişti...varolan iki damla da gitti...
Bugun klamp da cikti. Pipisi kotu gorunuyor, surekli caninin yandigini saniyorum ama o midesinin derdindeArtik daha yuksek sesle yeni cigliklar atiyor
Yoruluyorum tum gun bebekle ilgilenmekten. Doyur altini temizle oyna banyo yaptir... Bir de ev isleri...Ama canimin icinin bir gulusu yeter
ay bu topiği ne zaman açtınız hiç haberim yok
geridönüşüm söylemese hala da olmazdı ya
kızımı babası uyuttu ben de geçmişe bakayım bari neler yazmışsınız
Cnm hosgeldin
aslinda forum takipte görünüyor nasıl olsa diye ayrica belirtmeye gerek görmedim görüp gelmek isteyen zaten gelir diye.
Denizkizi57 de yazmış niye hbr vermediniz diye. Simdi pisman oldum keske soyleseydim :26:
ben nerden bilim bizim topikten baska bi yere bakmicanizi
ben kim nereye ne yazmis diye baktigim icin herkesi kendim gibi sandim sanırım
500 küsür gördüm senn aldığını. kraft 5 yaşa kadr kullanılıomuş. en ucuz 420
aslında krafta hiç alıcı gözle bakmamıştım. çok pahalı olduğu için. hiç böyle şeyler alacak zamnada da değilim. ama benimki huysuz. çalışşırkende aklım onda kalcak. onu oyalayıcı bişi şart. 1-2 ay sonra alcağıma şimdiden alayım rahatlayayım istiyorum.
150 tl lik salıncak almayı düşünüyordum esasında. anneme gösterdim düşündüklerimi. onları beğenmedi. kraftı çok beğendi. destek olacağını söyledi. bende ilk o zman alıcı gözle baktım. hem beşik hem salıncak hemde mama sandalyesi olması çok güzel. o zman aslında çok da pahalı değil. ilk başta beşik niyetine onu alsaymışım iyi olurmuş.
hemde kumandası var ne güzel ya. özellikle sezeryanlılar için ne güzel. en baştan beşik olarak onu alsaydım gece kalkmadan iki tıngır mıngır kumandasıyla sallar rahat ederdim. ilk başta çok zordu çocuğu yatakta salla et uyutmaya çalış
taksitle maksitle almay düşünüyorum ama bakalım. araştırıyorum hala..
selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..QUOTE]
Çok yakışıklı maşallah. Kocaman olmuş poz vermiş :)
ahh canım e yakın zmanda gelınını gösterıcem sana merak etme güzel bı foto ayarlayalımda ayy anasına çekerse kızım oğlunun pek şansı yok yemek yapmayı hıç sevmem severımde her yemeğı değl
Çok merak ediyorum gelinimi kimse talip olmadı dimi? Onlar anlaşırlar kendi aralarında artık gülü seven dikenine katlanacak :))
hoş geldin cnm özlemiştik seni çok, deniz sadiyi yerim ben çok tatlı maşallah bicirik yaa öpe öpe bitir bunu bizim yerimize annesi...
Minikkus hosgeldin.
Hoşbuldum kızlar sağolun..
slm kizlar bende bi turlu giremioEki Görüntüle 792001 Eki Görüntüle 792000 Eki Görüntüle 792002 Eki Görüntüle 792003 rm.cunku oglum kolik ve surekli aglio
uyaniknoldugu her an aglio malesef.3 aylik olmasini sabirsizlikla bekliorm.gecmisi okuyAmadim pek
herkes iyidir umarim.bizde sunnet olduk cok sukur.
Senin doğum yapmak için neden bu kadar sabırsızlandığını şimdi daha iyi anlıyorum çok tatlı bir şey bu:) Maşallah oğluna..
Hully tokoyay minikkus ve hulyaerdem yakisikli ogluslariniza masallah
Teşekkür ederiz..
Cnm benim hosgeldin
buda esin icin
Yiğit Ali'nin fotosuna bayıldım çok tatlı :))
Hully tokoyay minikkus ve hulyaerdem yakisikli ogluslariniza masallah
Hully hayirli olsun oglunun sunneti
canım allah beterinden saklasın.. sütüne üzülme artık allah büyük hiç belli olmaz o iş. ama giderse de yapacak birşey yok ben hep mama yemişim gayet de sağlıklıyım hiç kafana takma evet anne sütü alsa daha iyi ama almasa da dünyanın sonu değil yurtdışında hiç vermiyorlar neredeyse boşver rızkı neyse onu alacak.. bir de diyabet için iyi bir endokrinolog araştır bir doktora daha görün bana kalırsa diyet ve yürüyüşte çok önemli bu hastalıkta. insüline ne kadar geç başlarsan o kadar iyi ama başlarsan da önemli değil en azından çözümü olan bir rahatsızlık canım. geçmiş olsun..
slm kizlar bende bi turlu giremirm.cunku oglum kolik ve surekli aglio
uyaniknoldugu her an aglio malesef.3 aylik olmasini sabirsizlikla bekliorm.gecmisi okuyAmadim pek
maşallahselam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..
Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
canım çok geçmiş olsun ama morelini bozma tabi şeker çok zor bi durum ama allah beterinden saklasın üzme kendini süt olayınıda hiçç kafana takma olduğu kadar sen sütün için elinden geleni yapmışsındır eminim olmuyosa vücudun yapmıydur bu senin suçun değil bu kadar canını üzdüğüne değmez mama var ya verirsin mama içer mama içen bebeklerde gayet sağlıklı bunu bukadar takma harab etme kendini..bugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
ondan sonuç alamazsak bir ilaç daha deneriz ama sonrasında uzatmadan insüline geçeriz dedi.yine iğneli insülinli günler beni
bekliyor yani...bu sefer ömür boyu
gebelik şekeri çıktığında değerlerim sürekli yükseliyordu.doğum yapmadan az önce artık günde 44 doz insülin kullanıyordum.o iğneler, aç kalmalar,ani şeker düşmeleri beni mahvetmişti...düşündükçe hala canım acıyor...
asıl moral bozukluğum şundan...biz 5 kardeşiz ve hep hayalim çok çocuklu bir aile kurmaktı.eşimde çok istiyor.ama dr um bir daha hamile kalırsam en başından itibaren insülin kullanacağımı söyledi.o an dünya başıma yıkıldı.gebeliğimin son iki ayında yaşadığım bu sıkıntıyı 9 ay boyunca tekrar yaşayacak olma fikri beni çok ama çoook üzdü...
ha bu arada emzirmen bitince gel dedi ya, bitti bitecek zaten artık denizim memede yırtınıyor almamak için.sağa sağa anca günde 100 çıkarıyorum umarım buda gitmez...dr um laf arasında 2 ay ömür biçti sütümede.muhtemelen 2 ay sonra görüşürüz dedi...
ağlamaktan yüzüm gözüm şişti...varolan iki damla da gitti...
kız bu neee yerim ben o tombul bebeğeeeslm kizlar bende bi turlu giremioEki Görüntüle 792001 Eki Görüntüle 792000 Eki Görüntüle 792002 Eki Görüntüle 792003 rm.cunku oglum kolik ve surekli aglio
selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..QUOTE]
Çok yakışıklı maşallah. Kocaman olmuş poz vermiş :)
Çok merak ediyorum gelinimi kimse talip olmadı dimi? Onlar anlaşırlar kendi aralarında artık gülü seven dikenine katlanacak :))
Hoşbuldum kızlar sağolun..
Senin doğum yapmak için neden bu kadar sabırsızlandığını şimdi daha iyi anlıyorum çok tatlı bir şey bu:) Maşallah oğluna..
Teşekkür ederiz..
yokk canım olmadı demekki sizde almasanız evde kalcak benm kızzne kaçırdıklarını bi bilselerrr bencede canım ne buluyosalar onu yesinler onudamı biz düşüncezz
ay yine yoksun, bir türlü kavuşamayan aşıklar gibi oldukkk
yakında senle olan hikayemide yazarım artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?