2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım allah beterinden saklasın.. sütüne üzülme artık allah büyük hiç belli olmaz o iş. ama giderse de yapacak birşey yok ben hep mama yemişim gayet de sağlıklıyım hiç kafana takma evet anne sütü alsa daha iyi ama almasa da dünyanın sonu değil yurtdışında hiç vermiyorlar neredeyse boşver rızkı neyse onu alacak.. bir de diyabet için iyi bir endokrinolog araştır bir doktora daha görün bana kalırsa diyet ve yürüyüşte çok önemli bu hastalıkta. insüline ne kadar geç başlarsan o kadar iyi ama başlarsan da önemli değil en azından çözümü olan bir rahatsızlık canım. geçmiş olsun..

pozitif ve güçlü duruşuna hayran olmamak elde değil...
Rabbim hepimize güc, moral versin ki bol sütümüz olsun inş...

ay bu topiği ne zaman açtınız hiç haberim yok
geridönüşüm söylemese hala da olmazdı ya
kızımı babası uyuttu ben de geçmişe bakayım bari neler yazmışsınız

Cnm hosgeldin
aslinda forum takipte görünüyor nasıl olsa diye ayrica belirtmeye gerek görmedim görüp gelmek isteyen zaten gelir diye.
Denizkizi57 de yazmış niye hbr vermediniz diye. Simdi pisman oldum keske soyleseydim :26:
ben nerden bilim bizim topikten baska bi yere bakmicanizi
ben kim nereye ne yazmis diye baktigim icin herkesi kendim gibi sandim sanırım

Ay ben de tesadüfen gördüm valla yaw. hatta dedim ay acaba kendi aralarında mı bişey yapmak istediler de yeni topik açtılar. fesat mıyım neyim ben de...

500 küsür gördüm senn aldığını. kraft 5 yaşa kadr kullanılıomuş. en ucuz 420

Ya zam gelmiş yada kampanyadaydı. Ben özelcanbebe diye bir internet sitesinden Mayıs'ta almıştım gayet memnunum ama boyu kısa olduğu için ideal bir mama sandalyesi olacağını zannetmem bunuda gözönünde bulundur.

Bebeğin huysuzsa ev tipi hamak yada otomatık sallanan salıncak al bence. Çünkü beşik niyetine kullanamayacaksın mama sandalyesi olarak o kadar para verilmez.

Cnm benim hosgeldin
buda esin icin

Hoşbuldum canım

Eşime içimden ben de öyle gülüyorum..

Şimdi bizim Deniz Sadi yeni yeni söylenmelere yüksek sesler çıkarmaya başladı.. Arada "anne" der gibi ses çıkartıyor ama bilerek değil tabii..

Bunu gören duyan bilen eşim her akşam işten gelince Deniz Sadi'yi alır "hadi oğlum baba de" demeye başlar..
Her akşam bizim oğlanı sıkıştırıyor her gün içimden gülerek dışımdan gayet ciddi hayatım konuşmasına daha var diyorum ama ısrarla baba dedirtmeye çalışıyor.. Bizim oğlanda işin işinden çıkamayınca gülücükler atarak durumu kurtarıyor :)

Evde sinir oluyorum bazen ama böyle anlatınca daha sempatik geliyor tabii :)

Bebişin bir sorunu mu var? Yeni geldiğim için bilmiyorum bakındım ama göremedim bir şey..
Umarım yoktur ama geçmiş olsun yine de..

Yiğit Ali'nin fotosuna bayıldım çok tatlı :))

Çok teşekkür ederiz teyzesi.
Senin oğlu da çok yakışıklı maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

Hully tokoyay minikkus ve hulyaerdem yakisikli ogluslariniza masallah

Hully hayirli olsun oglunun sunneti

Çok teşekkür ederiz teyzesi. Bebiklerimizin hepsi çok yakışıklı hepsi çok güzel maşallah.

Topiği sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı. Eşlerle tanışma hikayeleri yazılmış bende yazayım.

Lisede hazırlıkta başlayıp lise 1 in sonuna kadar yaşadığım bir ilişki vardı. Okulumuzun çevresindeki sıkıntılardam dolayı ailem okul değişikliğinin benim için iyi olacağını düşündüler ve ben lise 2 ye başka bir okulda başladım. Kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim ve ilişkimi noktaladım. Eşim yeni okulumda sınıf arkadaşımdı ve bana en başından beri ilgisi vardı. Bende kibarca erkek arkadaşımı çok sevdiğimi dile getirip umutlanmamasını sağlıyordum. İlişkim bitince 10 ay boyunca omzumda ağladım ölüyorum diye.

10 ay sonra elimden tut benim sana yardım edeyim dedi tuttum ama olmuyordu. Ayrıldım. Ayrılınca onu ne kadar sevmişim aslında anladım. Ama gurur var ya geri dönemedim.

8 mart 2003. Çok sevdiğimiz bir çift arkadaşımızla beraber kapımın önüne gelmişler. Yeni apandist ameliyatı olmuştum. Hadi in seni gezdirmeye geldik diye aradılar. İndim oturdum yanına. Bir süre sonra Ulus Parkında arabayı durdurdular. Eşim ve önde oturan iki arkadaşımız bana döndüler. Eşim; bunu sana son kez soracağım, benim elimi tutup bir ömür boyu bırakmayacağına söz verir misin bana dedi. Durdum baktım gözünün içine. Çok seviyordum bu adamı artık emindim. Hiç tereddütsüz evet dedim. Bana bir kutu uzattı, iki tane söz yüzüğü vardı. O zaman bende sana söz veriyoru , ömrüm senindir dedi ve yüzüklerimizi taktı. Arkadaşlarımız kurdelemizi kesti.

O günden sonra bir kez bile ayrılmadan ellerimiz devam ettik ilişkimize. Farklı şehirlerde 4 sene üniversite ouduk. Eşim askere gitti geldi ve nihayet 7 sene sonra evlendik.

Eylül ayında evliliğimizin 3. Yılını 3 kişi olarak kutlayacağız inşallah.

Sevgili moonletter,
Kendini üzme bu kadar lütfen. Tıgol'un dediği gibi ciddi bir diyet ve yürüyüş ile şekerini daha dengede tutabilirsiniz. Hem bebeklerimize öncelikle teşekkür etmeliyiz, bize şeker hastası olma ihtimalimizi hatta olduğumuzu gösterdiler. Düşünsene bilmeden yaşasaydık daha mı iyiydi? Müslim korkulacak birşey değil ama sen ciddi bir diyet, yürüyüş ve ilaçla uzun yıllar şekerini dengede tutabilirsiniz eminim. Şimdi diyeceksin ne ara yürüteyim, tak bebeğini slingine yürü, mis gibi uyuyor yavru. Dün bütün gün küçük kızım uyumadı ben de taktım Sting'e büyük kızım ile doyasıya oynadık, dans ettik. Aaa bir de baktım benim mammuş uyumuş .

slm kizlar bende bi turlu giremirm.cunku oglum kolik ve surekli aglio
uyaniknoldugu her an aglio malesef.3 aylik olmasini sabirsizlikla bekliorm.gecmisi okuyAmadim pek
herkes iyidir umarim.bizde sunnet olduk cok sukur.

Allah nazarlardan korusun maşallahhh
Yanlız o kadar içirirsen tabi gazını çıkaramaz yavrucak. Tosuncuk olmuş

(Ben böyle şaka yaptım ama bir yandanda ödüm kopuyor kızacak mı diye :122:)

Son düzenleme:
Dün bebeğim çok huysuzdu. Gece boyunca da beni uyutmamıştı. Bir yandan mızıldanıyor bir yandan ağlıyordu çok bunalmıştım
Yatağıma uzandım onuda yanıma koydum mızıldanmaları bana ninni gibi geldi uyumuşum 15 dk uyku bana ilaç gibi geldi

kardesim istanbula gelmiş benden gizlemiş, 5 dk ugrayamamış yanıma, insan bari yegenini görmek ister, demek ki istememiş
şimdi fotograflarını gördüm arkadaslarından biri etiketlemiş çook üzüldümm

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..

Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
maşallahbebeğinin gülüşüne bayıldım canım

canım çok geçmiş olsun ama morelini bozma tabi şeker çok zor bi durum ama allah beterinden saklasın üzme kendini süt olayınıda hiçç kafana takma olduğu kadar sen sütün için elinden geleni yapmışsındır eminim olmuyosa vücudun yapmıydur bu senin suçun değil bu kadar canını üzdüğüne değmez mama var ya verirsin mama içer mama içen bebeklerde gayet sağlıklı bunu bukadar takma harab etme kendini..

kız bu neee yerim ben o tombul bebeğeeeallah esirgesin canım benm çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…