2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hikaye yazmaya niyetliydim de; bende simdi bu yavrunun babasına kızdım yaa
;hikayeyi yazarimda ,sonra böyle 'vayy yiğidime bak bea' deyip yelkenleri suya indiririm diye çekindim

bu da iyiymiş canım yaaa...kuyruğu dik tutmak lazım dimi şekerimmmmm

Bence farkedecek canım

Minikuss gelmiş hoş gelmişşşşşşşş
Oğluşun iyi dimi canım, böbrek problemi düzeldimi???

Topiği sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı. Eşlerle tanışma hikayeleri yazılmış bende yazayım.

Ayyy bak bunda da ellerin kavuşması varMutluluğunuz daim olsunnnn.....
Kızlar bu ellerde bi hikmet var ama
Seyzenim senin de ayaklarda

kardesim istanbula gelmiş benden gizlemiş, 5 dk ugrayamamış yanıma, insan bari yegenini görmek ister, demek ki istememiş
şimdi fotograflarını gördüm arkadaslarından biri etiketlemiş çook üzüldümm

Ben de üzüldüm ama sordun mu bi açıklaması vardır belki????

kardesim istanbula gelmiş benden gizlemiş, 5 dk ugrayamamış yanıma, insan bari yegenini görmek ister, demek ki istememiş

benim kardeste yapiyor aynisini arada 50 km kadar mesafe var aileyle okadar gelir butarafa ben sonradan facebooktan ögrenirim sorsam abla biz daha genciz kiz mevzusu sana gelmeye zaman kalmadi der gecer

sana bakınca kendimi görüyorum kreş dediğine göre senin oğlan küçük daha
küçük canım 4 yaşında

haha:90:valla aynen yaa tuvalette ne yapılır acaba bunun bi süresimi var oda bi muallakkk:44:
gerçekten sözünün erisin anladım ben onu sende bendensin

nice yıllarınızı kutlarsınız inşallahh...

Ay ben de tesadüfen gördüm valla yaw. hatta dedim ay acaba kendi aralarında mı bişey yapmak istediler de yeni topik açtılar. fesat mıyım neyim ben de...

Ay iyiki gormussun cnm
fesatliktan degil seninki dikkat edersen baslarda topige yazmak isteyen isteyen izin istiyordu lover de destursuz girmiyorlar demisti
Ben o zaman demistim kendi aramizda yaptigimuz birsey gibi algilandi sanirim diye
bu topigi acip sadece asesulfam a ozelden msj atip haber verdim çünkü daha once aramızda konuşmuştuk onunla farkli bur topik acalim diye
Denoz biliyodu ztn :) acip sizlerinde gelmesini bekledik

Ay cnm benimkide innaaa diye sesler cikariyor sanki anne der gibi
ayni sekilde benimkide anne dil oglum bab baa bab baa diceksin diye tepesinde bitiyor hemen
Kendi capinda benimle rekabet halinde yazık adama

Ayy duyda inanma kiz sen degilmiydin kendi aramizda özel sohbet yerimiz olsun diger taraf hep mizmizci dolu bu tarafta rahat rahat sohbet ederiz diyen, bebis bi dedigin de dur artik hahaha

Hahaha ver gazi sende ohhh :)) ama gercekten bunlara biraz yüzvermeyince iki günlükte olsa kurbanlik koyun gibi kivraniyorlar..
Sen ne yapiyorsun hayatim calisiyormusun , yaptinmi bugün ki sporunu

Napıyım canım çalışmaya çalışıyorum...bi türlü konsantre olamadım sabahtan beri...burayı okuyordum
Sporumu dün akşam hallettim:)))
yaa ama 1 saat yürüyüş ve bisiklet yapıyorum anca 250 cal gidiyor nasıl olacak bu iş anlamadım:44:

cnm sende hosgeldin
hikayeniz cok romantikk :) allah ayirmasin sizi de

ayyy esra çok özendim bendemi küssem şölee peşimden gelse bıddık bıddıkkkk

Dur kiz sen niye küsüyorsun sucsuz adama benimkinin kabahati vardi da ondan bekle bir acigini bulunca küsersin sende özellikle yatma saati gelince bol kivrandirirsin :))))

Aaaa cok ayip etmis gercektenn
insan 5 dk da olsa ayak ustu ugrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…