- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Eniste cok datluu yaaa
Hikaye yazmaya niyetliydim de; bende simdi bu yavrunun babasına kızdım yaa
;hikayeyi yazarimda ,sonra böyle 'vayy yiğidime bak bea' deyip yelkenleri suya indiririm diye çekindim
Bence farkedecek canımbence onlarında hormonları oynak canım.benimkide bazen en ince detaylara dikkat eder, kibar davranır bazende düşüncesizin önde gideni olur.
ilaç konusunda sana katılıyorum hatta gebelikte o ilaçlara başladıktan sonra kilo alımım hızlandı gibi geldi bana. sonrasını değerlendiremedim ama ben de 5 gündür içmiyorum bakalım farkedecek mi?:44:
Hoşbuldum canım
Eşime içimden ben de öyle gülüyorum..
Şimdi bizim Deniz Sadi yeni yeni söylenmelere yüksek sesler çıkarmaya başladı.. Arada "anne" der gibi ses çıkartıyor ama bilerek değil tabii..
Bunu gören duyan bilen eşim her akşam işten gelince Deniz Sadi'yi alır "hadi oğlum baba de" demeye başlar..
Her akşam bizim oğlanı sıkıştırıyor her gün içimden gülerek dışımdan gayet ciddi hayatım konuşmasına daha var diyorum ama ısrarla baba dedirtmeye çalışıyor.. Bizim oğlanda işin işinden çıkamayınca gülücükler atarak durumu kurtarıyor :)
Evde sinir oluyorum bazen ama böyle anlatınca daha sempatik geliyor tabii :)
Topiği sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı. Eşlerle tanışma hikayeleri yazılmış bende yazayım.
kardesim istanbula gelmiş benden gizlemiş, 5 dk ugrayamamış yanıma, insan bari yegenini görmek ister, demek ki istememiş
şimdi fotograflarını gördüm arkadaslarından biri etiketlemiş çook üzüldümm
Kız hala çektiriyon mu adamasen onu birde bana sorhala konusmuyorum 2 gündür askoom askoom pesim de geziyor bu sayede ev isine de yardim ediyor bol bol
kardesim istanbula gelmiş benden gizlemiş, 5 dk ugrayamamış yanıma, insan bari yegenini görmek ister, demek ki istememiş
Kız hala çektiriyon mu adama
aman hayatim ceksin biraz onlar bize hep cektiriyorlar :76::76::76::76:
küçük canım 4 yaşındasana bakınca kendimi görüyorum kreş dediğine göre senin oğlan küçük daha
Biz de tartıştık sonuncusu da ben demişim ki hafta sonu sen evdeyken azıcık Denizi oyala da dinleneyim biraz.. Daha doğumun yorgunluğunu bile atmamışım üzerimden..
Eşim diyor ki senin bu söylediğine insanlar güler ne demek sen çocuğu oyala ben dinleneyim??? Hiç öyle şey olur muymuş.. Böyle garip istekler bir ben de olurmuş falan..
Kendisi de çalışıyor ya..
Dedim ki sen bunu git KK'ya yaz benim eşim olarak seni linç ederler :))
Dünyadan haberleri yok.. Duşa bile girsem peşimde dolaşıyorlar baba oğul :)
Tuvalete gidiyorum çocuğu eşime bırakıp biraz uzun sürse hayatım napıyorsun bu kadar zamandır diye kapıya dikiliyor..
Verilecek cevap var da artık anne olduk ağırdan alıyorum :)))
gerçekten sözünün erisin anladım ben onu sende bendensinTanışma hikayem çok basit benim..
İnternette ingilizce çalışırken uluslararası bir sitede tanıştım kendisiyle..
İlk buluşmada ben bu adamı bir daha görmek istemiyorum dedim :)
Sonra da evlendim bir de çocuk yaptım sözünün eri bir insanımdır :))
nice yıllarınızı kutlarsınız inşallahh...Topiği sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı. Eşlerle tanışma hikayeleri yazılmış bende yazayım.
Lisede hazırlıkta başlayıp lise 1 in sonuna kadar yaşadığım bir ilişki vardı. Okulumuzun çevresindeki sıkıntılardam dolayı ailem okul değişikliğinin benim için iyi olacağını düşündüler ve ben lise 2 ye başka bir okulda başladım. Kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim ve ilişkimi noktaladım. Eşim yeni okulumda sınıf arkadaşımdı ve bana en başından beri ilgisi vardı. Bende kibarca erkek arkadaşımı çok sevdiğimi dile getirip umutlanmamasını sağlıyordum. İlişkim bitince 10 ay boyunca omzumda ağladım ölüyorum diye.
10 ay sonra elimden tut benim sana yardım edeyim dedi tuttum ama olmuyordu. Ayrıldım. Ayrılınca onu ne kadar sevmişim aslında anladım. Ama gurur var ya geri dönemedim.
8 mart 2003. Çok sevdiğimiz bir çift arkadaşımızla beraber kapımın önüne gelmişler. Yeni apandist ameliyatı olmuştum. Hadi in seni gezdirmeye geldik diye aradılar. İndim oturdum yanına. Bir süre sonra Ulus Parkında arabayı durdurdular. Eşim ve önde oturan iki arkadaşımız bana döndüler. Eşim; bunu sana son kez soracağım, benim elimi tutup bir ömür boyu bırakmayacağına söz verir misin bana dedi. Durdum baktım gözünün içine. Çok seviyordum bu adamı artık emindim. Hiç tereddütsüz evet dedim. Bana bir kutu uzattı, iki tane söz yüzüğü vardı. O zaman bende sana söz veriyoru , ömrüm senindir dedi ve yüzüklerimizi taktı. Arkadaşlarımız kurdelemizi kesti.
O günden sonra bir kez bile ayrılmadan ellerimiz devam ettik ilişkimize. Farklı şehirlerde 4 sene üniversite ouduk. Eşim askere gitti geldi ve nihayet 7 sene sonra evlendik.
Eylül ayında evliliğimizin 3. Yılını 3 kişi olarak kutlayacağız inşallah.
Ay ben de tesadüfen gördüm valla yaw. hatta dedim ay acaba kendi aralarında mı bişey yapmak istediler de yeni topik açtılar. fesat mıyım neyim ben de...
Yürü bee esram kim tutar seni:92::113:
Hoşbuldum canım
Eşime içimden ben de öyle gülüyorum..
Şimdi bizim Deniz Sadi yeni yeni söylenmelere yüksek sesler çıkarmaya başladı.. Arada "anne" der gibi ses çıkartıyor ama bilerek değil tabii..
Bunu gören duyan bilen eşim her akşam işten gelince Deniz Sadi'yi alır "hadi oğlum baba de" demeye başlar..
Her akşam bizim oğlanı sıkıştırıyor her gün içimden gülerek dışımdan gayet ciddi hayatım konuşmasına daha var diyorum ama ısrarla baba dedirtmeye çalışıyor.. Bizim oğlanda işin işinden çıkamayınca gülücükler atarak durumu kurtarıyor :)
Evde sinir oluyorum bazen ama böyle anlatınca daha sempatik geliyor tabii :)
Ay iyiki gormussun cnm
fesatliktan degil seninki dikkat edersen baslarda topige yazmak isteyen isteyen izin istiyordu lover de destursuz girmiyorlar demisti
Ben o zaman demistim kendi aramizda yaptigimuz birsey gibi algilandi sanirim diye
bu topigi acip sadece asesulfam a ozelden msj atip haber verdim çünkü daha once aramızda konuşmuştuk onunla farkli bur topik acalim diye
Denoz biliyodu ztn :) acip sizlerinde gelmesini bekledik
Hahaha ver gazi sende ohhh :)) ama gercekten bunlara biraz yüzvermeyince iki günlükte olsa kurbanlik koyun gibi kivraniyorlar..
Sen ne yapiyorsun hayatim calisiyormusun , yaptinmi bugün ki sporunu
ayyy esra çok özendim bendemi küssem şölee peşimden gelse bıddık bıddıkkkk
Ayy duyda inanma kiz sen degilmiydin kendi aramizda özel sohbet yerimiz olsun diger taraf hep mizmizci dolu bu tarafta rahat rahat sohbet ederiz diyen, bebis bi dedigin de dur artik hahaha
Topiği sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı. Eşlerle tanışma hikayeleri yazılmış bende yazayım.
Lisede hazırlıkta başlayıp lise 1 in sonuna kadar yaşadığım bir ilişki vardı. Okulumuzun çevresindeki sıkıntılardam dolayı ailem okul değişikliğinin benim için iyi olacağını düşündüler ve ben lise 2 ye başka bir okulda başladım. Kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim ve ilişkimi noktaladım. Eşim yeni okulumda sınıf arkadaşımdı ve bana en başından beri ilgisi vardı. Bende kibarca erkek arkadaşımı çok sevdiğimi dile getirip umutlanmamasını sağlıyordum. İlişkim bitince 10 ay boyunca omzumda ağladım ölüyorum diye.
10 ay sonra elimden tut benim sana yardım edeyim dedi tuttum ama olmuyordu. Ayrıldım. Ayrılınca onu ne kadar sevmişim aslında anladım. Ama gurur var ya geri dönemedim.
8 mart 2003. Çok sevdiğimiz bir çift arkadaşımızla beraber kapımın önüne gelmişler. Yeni apandist ameliyatı olmuştum. Hadi in seni gezdirmeye geldik diye aradılar. İndim oturdum yanına. Bir süre sonra Ulus Parkında arabayı durdurdular. Eşim ve önde oturan iki arkadaşımız bana döndüler. Eşim; bunu sana son kez soracağım, benim elimi tutup bir ömür boyu bırakmayacağına söz verir misin bana dedi. Durdum baktım gözünün içine. Çok seviyordum bu adamı artık emindim. Hiç tereddütsüz evet dedim. Bana bir kutu uzattı, iki tane söz yüzüğü vardı. O zaman bende sana söz veriyoru , ömrüm senindir dedi ve yüzüklerimizi taktı. Arkadaşlarımız kurdelemizi kesti.
O günden sonra bir kez bile ayrılmadan ellerimiz devam ettik ilişkimize. Farklı şehirlerde 4 sene üniversite ouduk. Eşim askere gitti geldi ve nihayet 7 sene sonra evlendik.
Eylül ayında evliliğimizin 3. Yılını 3 kişi olarak kutlayacağız inşallah.
ayyy esra çok özendim bendemi küssem şölee peşimden gelse bıddık bıddıkkkk
Ayy duyda inanma kiz sen degilmiydin kendi aramizda özel sohbet yerimiz olsun diger taraf hep mizmizci dolu bu tarafta rahat rahat sohbet ederiz diyen, bebis bi dedigin de dur artik hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?