- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
vay öküz
cidden çok sinir bozucu davranmış
bence sorun şu ki hem senin hem de onun anlayışa ihtiyaç duyduğunuz zamanlar çatışmış
belli ki o da zor zamanlar geçiriyor
e senin durumun da malum
ama sen de biliyorsun ki geçecek hayatım
sen sıkmamaya çalış tatlı canını
Ahh tatlim ben alisigim birbirimizi yer yer en gec 2 saat sonra barisiriz normal de ama cocuk korkuyor kapilari carpmalar bagira bagira cevap vermeler tamam istedigi pozisyona gecemedi görev yerin de ama bunu eve tasimak zorunda degil.. Dedigin gibi ikimizinde anlayisa ihtiyaci var suan ama isi ne benden nede oglundan önemli degil bu konuda bütün kabahati onda buluyorum
sonuna kadar haklısın canım ama erkekler maalesef bizim kadar hassas değil öküzlük genlerinde var bunların sürekli uyaracaksın çocuk gibi istedikleri bişey olmayınca mızıkçılık yapıyorlar resmen biz bir doğurduk evde iki bebe oldu uğraş dur artık
kızım vallahi alemsin yaaaa. kendi oğluna kız buldun şimdi de başka çiftler yaratmaya çalışıyorsun di mi
Teşekkür ederiz dünürcüm güzel iltifatlar için topikte çirkin bebek mi var hepsi çok güzeller
resimleri koyayım da emircim görsün
Eki Görüntüle 794927 Eki Görüntüle 794930 Eki Görüntüle 794932 Eki Görüntüle 794933 Eki Görüntüle 794935 Eki Görüntüle 794937 Eki Görüntüle 794938 Eki Görüntüle 794941
Dogru tatlim istedikleri birsey olmayinca elinden sekeri alinmis cocuga dönüyorlar bizim yerimiz de olsalar hallerini düsünemiyorum birde cikmis diyor ki cocuk senden korkuyor iyice cadi oldun ciktin bir süpürgen eksik bunu cocuk bile hissediyor diye
Uyarinca anlasalar keske anlamiyorlar ki cocukmusum gibi davranma bana deyip cikiyor ozaman da
Amanin Oğluşumun paraciklarinin nereye gidecegi belli olduuuu
Lina hanimin susune anca yeter kazandigiiiaccik kaynanalik yapimmm
Hem sidikli hem kokos
:108::108: oğluşunun çok çalışması lazım çooooooooook , altına yapmayı bırakıp bez paralarını biriktirmeye başlasa iyi olur
ama bunu çoğu bebek yapıyor canım görmeden nasıl kesin konuşuyor benim kızımda salyası akıyor ıslanıyor yakası türükürk yapıyor eli hep ağzında ama neredeyse çoğu bebek elini sokuyor ağzına emmek istemiyor bazen bilemedim baktım ağzına değişiklik yok şişme felan benimki dişten değil sanmıyorum hep huysuz bir bebeğim var çünküKizlar doktorla tlf da 15 dk kadar konustuk disi ciktigindan eminim diyor dokununca falan görünürde birsey yok belirtilerimiz sürekli huysuzluk, agzindan sürekli salya akmasi kiyafeti sürekli islaniyor salyasindan, memeyi veya biberonu verince 1-2 dk emip agliyor geceleriyse tam aksi her 2 saatte emmek icin uyaniyor, elini sürekli agzina sokmaya calisiyor ve durduk yere birden huzursuzlasiyor
Sadece agri kesici verince 1 saat kadar sakinlesiyor
Zeyno canin doktor aynisini söyledi simdi belirtileri baslar 4-6 ay sonra bile cikabilir diye
Memede bile sakinlesmiyor bazan istemiyor ne yapacagimi sasirfim kaldim
Desene artik eskisi kadar onlune olamayacagim yogunluktan diye tabiki islerin-derslerin daha önemli ama sen yinede firsat buldukca gir ihmal etme bizi öksüz kalmasin topik hayatim
Amanin Oğluşumun paraciklarinin nereye gidecegi belli olduuuu
Lina hanimin susune anca yeter kazandigiiiaccik kaynanalik yapimmm
Hem sidikli hem kokos
yandın sen zeynom vallaaa bu fıstık oğlunun aklını başından alacakGerçekten öyle yapması lazım :18:
koskoca topikte en masrafli kizi biz almisizzz
Napalim annesi destek cikar oglusunaa nede olsa bbi tane oglusum var yahuuulina diyosa linadir konu kapanmistirr
çok güldüm ya buna:108::108: oğluşunun çok çalışması lazım çooooooooook , altına yapmayı bırakıp bez paralarını biriktirmeye başlasa iyi olur
şu ev işi tartışmaları bu ayların gündeminde galibaBizim öküzle yine tartistik yine utanmadan geldi yatti yanima hadi gidip ben salonda yatayim diyecegim bebegin yataginida iceri tasimam lazim seytan diyor al yastigi cik tepesine bog uykusunda okadar sinir etti yaa illallah dedirtti artik
ama bunu çoğu bebek yapıyor canım görmeden nasıl kesin konuşuyor benim kızımda salyası akıyor ıslanıyor yakası türükürk yapıyor eli hep ağzında ama neredeyse çoğu bebek elini sokuyor ağzına emmek istemiyor bazen bilemedim baktım ağzına değişiklik yok şişme felan benimki dişten değil sanmıyorum hep huysuz bir bebeğim var çünkü
Selam kızlarrr..
Ha doğurduk ha doğurucaz yok cinsiyeti yok kılosu yok doğum şekli derken hepmiz çok şükür aldık pıtırcıklarımızı kucaklarımıza rabbım kımseyı bu sevgiden mahrum bırakmasın.
Uzun bir aradan sonra pazartesi iş başı yaptım nasıl geçti bu hafta hiç anlamadım. Kızıma BEREN 'ime ananesi bakıyor her sabah bırakıp her akşam alıyoruz arabayla gıt gel zor mu? Kolay değil bunun kışıda var tabi ama şimdilik bu anı düşünelim :))
Uzak kaldım epeydir kadınlar klübünden sizlerden bir ara doğum hikayemı çok kısa bır şekilde yazdım çıktım sonra çokta uğrayamadım benım kızım bırazcık cadı da :) Uyku düzenimiz yenı oturdu sayılır. Kızlar bu arada 14 kilo verdim 15 kilo almıştım :)) biraz göbek kaldı umarım oda gider ilk defa yenı regl oldum bır mutluyum bır mutluyumEşim korunuyor emzirdiğim için hepte o korunsun zaten haptı iğneydi uğraşmayayım bende
Buda benim pıtırcığımEki Görüntüle 795294
kızlaaaar sizi çok özledim. Kaç zamandır giremiyorum. Geçmiş olmuş 30 sayfaaa. Benim işler ufaktan başladı. Eylül sonuna kadar deli gibi yoğunum,tez izlemem de var feci haldeyimmöpüyorum hepiniziii
ayyy yerim ben kuzuyu yaaaa
kokoş bu kokoş annesi bandanalarına da bayıldımmmmmm...
yok hayatım girmez olurmuyum ben bi yolunu bulup yine girerim yine girerimmmmmmmkapıdan kovsanız bacadan yine girerim... geçen gün loverlover beni çenem düştü diye güvenliklere attırmıştı yaa, zor ikna ettim onları da girmeyi başardım
yandın sen zeynom vallaaa bu fıstık oğlunun aklını başından alacak
yerin onun bandalarını bennnn
kızlaaaar sizi çok özledim. Kaç zamandır giremiyorum. Geçmiş olmuş 30 sayfaaa. Benim işler ufaktan başladı. Eylül sonuna kadar deli gibi yoğunum,tez izlemem de var feci haldeyimmöpüyorum hepiniziii
çok güldüm ya buna
şu ev işi tartışmaları bu ayların gündeminde galibabizimki de salonda uyuyakalmış, sabah kalkıp uyandırdım işe geç kalmasın diye. Oyalandı oyalandı sonra çocuğu emzirmeye oturdum, rica ettim örtünü yatak odasına götür diye. Sadece bu yani, iki saniye sürer. Onu da sen yap diyor bana Ardından gitti bu işe, söylenemedim ama mesajla epeyce söylendim bi de gelince söylendim daha da söylensem söylenirim yani ama ağır konuştum diye kestim
Günaydın fıstıklarrrrrr
Bugün benim yoğunluk başlamadan gireyim dedim ama kimse yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?