2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ahh tatlim ben alisigim birbirimizi yer yer en gec 2 saat sonra barisiriz normal de ama cocuk korkuyor kapilari carpmalar bagira bagira cevap vermeler tamam istedigi pozisyona gecemedi görev yerin de ama bunu eve tasimak zorunda degil.. Dedigin gibi ikimizinde anlayisa ihtiyaci var suan ama isi ne benden nede oglundan önemli degil bu konuda bütün kabahati onda buluyorum

sonuna kadar haklısın canım ama erkekler maalesef bizim kadar hassas değil öküzlük genlerinde var bunların sürekli uyaracaksın çocuk gibi istedikleri bişey olmayınca mızıkçılık yapıyorlar resmen biz bir doğurduk evde iki bebe oldu uğraş dur artık

Dogru tatlim istedikleri birsey olmayinca elinden sekeri alinmis cocuga dönüyorlar bizim yerimiz de olsalar hallerini düsünemiyorum birde cikmis diyor ki cocuk senden korkuyor iyice cadi oldun ciktin bir süpürgen eksik bunu cocuk bile hissediyor diye
Uyarinca anlasalar keske anlamiyorlar ki cocukmusum gibi davranma bana deyip cikiyor ozaman da

kızım vallahi alemsin yaaaa. kendi oğluna kız buldun şimdi de başka çiftler yaratmaya çalışıyorsun di mi

Kiz yok burda acikta kalan erkek annelerii pdnk nin kizina saldirdilar bi andaa topikte kiz yok diyee
bende seninkini görünce bayildimm benimkinin başı bağlı bari pdnk deki yoğunluğu dagitim dedimmm
Benim linam olmasaydı kimseye birakmazdimmm senin kiniii

Amanin Oğluşumun paraciklarinin nereye gidecegi belli olduuuu
Lina hanimin susune anca yeter kazandigiii accik kaynanalik yapimmm

Hem sidikli hem kokos

ha haaaaaa cadı demek, süpürgemi sakladım şimdilik dikkat et çıkarırsam senin için hiç iyi olmaz deseydin benim eşimde öyle onlara göre çocuk bakmak dünyanın en kolay işi ama iki dakika bakarmısın dediğinde çok zor bir işe dönüşüyor nedenseeee

:108::108: oğluşunun çok çalışması lazım çooooooooook , altına yapmayı bırakıp bez paralarını biriktirmeye başlasa iyi olur

Gerçekten öyle yapması lazım :18:
koskoca topikte en masrafli kizi biz almisizzz
Napalim annesi destek cikar oglusunaa nede olsa bbi tane oglusum var yahuuu lina diyosa linadir konu kapanmistirr

ama bunu çoğu bebek yapıyor canım görmeden nasıl kesin konuşuyor benim kızımda salyası akıyor ıslanıyor yakası türükürk yapıyor eli hep ağzında ama neredeyse çoğu bebek elini sokuyor ağzına emmek istemiyor bazen bilemedim baktım ağzına değişiklik yok şişme felan benimki dişten değil sanmıyorum hep huysuz bir bebeğim var çünkü

arkadaslar dun abimin bebegi dunyaya geldi.yengemin hamileligi problemliydi tansiyon pihtilasma idrar yollarindaki iltahap icin antibiyotik vermisler bebek 35 haftalikti az daha dursun diyordu doktor.vucut antibiyotige reaksiyon gosterdi komayma girdi yengem bebegi aldilar ama oksijensiz kalmis bebek zekasinda neolur bilemeeyiz diyorlar.cok uzgunuz kime yanalim bilmiyoruz.100 tane ayetelkursu okurmusunuz yengeme ve bebegimize

ayyy yerim ben kuzuyu yaaaa
kokoş bu kokoş annesi bandanalarına da bayıldımmmmmm...

Desene artik eskisi kadar onlune olamayacagim yogunluktan diye tabiki islerin-derslerin daha önemli ama sen yinede firsat buldukca gir ihmal etme bizi öksüz kalmasin topik hayatim

yok hayatım girmez olurmuyum ben bi yolunu bulup yine girerim yine girerimmmmmmmkapıdan kovsanız bacadan yine girerim...geçen gün loverlover beni çenem düştü diye güvenliklere attırmıştı yaa, zor ikna ettim onları da girmeyi başardım

Amanin Oğluşumun paraciklarinin nereye gidecegi belli olduuuu
Lina hanimin susune anca yeter kazandigiii accik kaynanalik yapimmm

Hem sidikli hem kokos

Gerçekten öyle yapması lazım :18:
koskoca topikte en masrafli kizi biz almisizzz
Napalim annesi destek cikar oglusunaa nede olsa bbi tane oglusum var yahuuu lina diyosa linadir konu kapanmistirr
yandın sen zeynom vallaaa bu fıstık oğlunun aklını başından alacak
yerin onun bandalarını bennnn

Selam kızlarrr..

Ha doğurduk ha doğurucaz yok cinsiyeti yok kılosu yok doğum şekli derken hepmiz çok şükür aldık pıtırcıklarımızı kucaklarımıza rabbım kımseyı bu sevgiden mahrum bırakmasın.

Uzun bir aradan sonra pazartesi iş başı yaptım nasıl geçti bu hafta hiç anlamadım. Kızıma BEREN 'ime ananesi bakıyor her sabah bırakıp her akşam alıyoruz arabayla gıt gel zor mu? Kolay değil bunun kışıda var tabi ama şimdilik bu anı düşünelim :))

Uzak kaldım epeydir kadınlar klübünden sizlerden bir ara doğum hikayemı çok kısa bır şekilde yazdım çıktım sonra çokta uğrayamadım benım kızım bırazcık cadı da :) Uyku düzenimiz yenı oturdu sayılır. Kızlar bu arada 14 kilo verdim 15 kilo almıştım :)) biraz göbek kaldı umarım oda gider ilk defa yenı regl oldum bır mutluyum bır mutluyum Eşim korunuyor emzirdiğim için hepte o korunsun zaten haptı iğneydi uğraşmayayım bende

Buda benim pıtırcığım

kızlaaaar sizi çok özledim. Kaç zamandır giremiyorum. Geçmiş olmuş 30 sayfaaa. Benim işler ufaktan başladı. Eylül sonuna kadar deli gibi yoğunum,tez izlemem de var feci haldeyimm öpüyorum hepiniziii
:108::108: oğluşunun çok çalışması lazım çooooooooook , altına yapmayı bırakıp bez paralarını biriktirmeye başlasa iyi olur
çok güldüm ya buna

Bizim öküzle yine tartistik yine utanmadan geldi yatti yanima hadi gidip ben salonda yatayim diyecegim bebegin yataginida iceri tasimam lazim seytan diyor al yastigi cik tepesine bog uykusunda okadar sinir etti yaa illallah dedirtti artik
şu ev işi tartışmaları bu ayların gündeminde galibabizimki de salonda uyuyakalmış, sabah kalkıp uyandırdım işe geç kalmasın diye. Oyalandı oyalandı sonra çocuğu emzirmeye oturdum, rica ettim örtünü yatak odasına götür diye. Sadece bu yani, iki saniye sürer. Onu da sen yap diyor bana Ardından gitti bu işe, söylenemedim ama mesajla epeyce söylendim bi de gelince söylendim daha da söylensem söylenirim yani ama ağır konuştum diye kestim

Yattigi yerde oynarken gülümserken birden huysuzlasip hatta bazan bagira bagira aglamaya basliyor hic birsey sakinlestirmiyor agri kesici disin da, idrari kakasi herseyi normal baska ne olabilir ki.. Bende tam emin olamiyorum ama doktor gelisimi cok önde saglikli bir bebek bacaklari falan cok kuvvetli erkenden yürür suan dis cikarmasi normal diyor.. Dün kontrol etmedi ama pazartesi günü normal kontrolümüz vardi doktordaydik zaten simdilik bekliyorum ama eger gercekten disse altinda baska birsey yoksa cok zor olucak daha 3 aylik olucaz gaz sorunu uyku düzeni tam bitiyor derken :S
Bu arada benim ilk disim 3,5 aylikken patlak vermis anne babada erken cikardi diye cocukta da aynisi olurmu bilmem

Maşallah pıtırcığına ayy ne güzel kirpikler onlar öyleeee
Bi de ne güzel kilo vermişsin yaaaa...imreniyorum 3 ayda eski kilosuna dönenlere...

kızlaaaar sizi çok özledim. Kaç zamandır giremiyorum. Geçmiş olmuş 30 sayfaaa. Benim işler ufaktan başladı. Eylül sonuna kadar deli gibi yoğunum,tez izlemem de var feci haldeyimm öpüyorum hepiniziii

hoşgeldin canım
benim de aynen öyle bi başladı pir başladı işler....projeydi makaleydi derken
iki satır makaleye iki satır buraya yazıyorum, hayır o değil ikisi birbirine karışacak ondan korkuyorum, düşünsene makalede bu sarı kafalardan

Aa tatlim ben varken kimse kovamaz seni loverlover gelsin biliyorum ben onada :)) ben oralari kacirmisim hic görmedim yoksa birakirmiyim seni güvenlige falan, bizim kizlar ister normal konusunca ceneniz düsüyor konusmayinca topikte kimse yok anacigim bunlar daha ne istedigini bilmiyorlar ki :))

Eki Görüntüle 795291

Kız zeynoo sen ilerde böyle olursunnn kesinnnnn
Linanın çekeceği var vallaaaa

Hahahah ilahiii sabah sabah canim ya, emir dogdu dogali zeynonun ogluyla bir biberon mücadelesi var elin de biberon lina hanimin kafasinda da bandana olaydi iyiymis :))

Hosgeldin canim fazla stress yapmamaya calis kolay gelsin
Bizimkilerin öküzlügüne gelince de yapip özür dileyip yine yapiyorlar, alti üstü bir örtü kaldirsa eline yapisicak sanki istee zaten ben kendimi damizlik inek gibi hissediyorum bu aralar bunun da öküzlügü tuttu tam olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…