Aa tatlim ben varken kimse kovamaz seni loverlover gelsin biliyorum ben onada :)) ben oralari kacirmisim hic görmedim yoksa birakirmiyim seni güvenlige falan, bizim kizlar ister normal konusunca ceneniz düsüyor konusmayinca topikte kimse yok anacigim bunlar daha ne istedigini bilmiyorlar ki :))
Hahahah ilahiii sabah sabah canim ya, emir dogdu dogali zeynonun ogluyla bir biberon mücadelesi var elin de biberon lina hanimin kafasinda da bandana olaydi iyiymis :))
ayyyy çok mutlu oldummmmmmm
ama canım orda biz istedik kovulmayı hkn cığımla baktık gidemiyoz birileri bizi atsın dedik
güvenlik sorumlusu olarak lover da devreye girdi hemen tabiiii
Ay hkncigim bunu adet haline getirdi kulaklari cinlasin gelir birazdan belki
Herzaman cikicam der cikmasi yarim saati alir hamileyken de böyleydi bu hatun :))
evet linayı bandanayla emiri de biberonla düşününce daha iyi oluyor
yerim onları bennnn
Aa tatlim ben varken kimse kovamaz seni loverlover gelsin biliyorum ben onada :)) ben oralari kacirmisim hic görmedim yoksa birakirmiyim seni güvenlige falan, bizim kizlar ister normal konusunca ceneniz düsüyor konusmayinca topikte kimse yok anacigim bunlar daha ne istedigini bilmiyorlar ki :))
Denozcugum ilk yazdiklarin arasin da diger tarafta hep bek konulari konusuldugu icin gelemiyordum burdan konusuruz demistin son siralar burda da hep bebek üzerine konular aciliyor senin aklina kötü birsey getirmeyecegini biliyorum ama üzülmeni de istemem bu konuyla ilgili rahatsizlik duydugun da dile getir lütfen ama gelmemezlik etme topige lütfen
hımm ozaman diş olabilir bence diş çıkması genetik işi senin erken çıktıysa onunda çıakbilir olsun canım yaa öyle böyler büyüyecekler tek sağlık sorunu dişinin erken çıkması olsunYattigi yerde oynarken gülümserken birden huysuzlasip hatta bazan bagira bagira aglamaya basliyor hic birsey sakinlestirmiyor agri kesici disin da, idrari kakasi herseyi normal baska ne olabilir ki.. Bende tam emin olamiyorum ama doktor gelisimi cok önde saglikli bir bebek bacaklari falan cok kuvvetli erkenden yürür suan dis cikarmasi normal diyor.. Dün kontrol etmedi ama pazartesi günü normal kontrolümüz vardi doktordaydik zaten simdilik bekliyorum ama eger gercekten disse altinda baska birsey yoksa cok zor olucak daha 3 aylik olucaz gaz sorunu uyku düzeni tam bitiyor derken :S
Bu arada benim ilk disim 3,5 aylikken patlak vermis anne babada erken cikardi diye cocukta da aynisi olurmu bilmem
İvet geldim hemen :82::125:
Güvenlik tehdit ediliyorum. Esraya yolu gösterin
Ben regl oldum
Böyle iyiydi ama işte doğanın kanunuEl mahkum
yok canım benim rahatsız olsam zaten girmem, ben özellikle açıp açıp seviyom minnoşlarınızı
sadece diğer tarafta sadece bebek konuşulduğu için ben yazacak bişey bulamıyordum o yüzden girmiyordum...bebek muhabbetlerinden rahatsız olduğum için değil yani...
ayyy canım saol ama
allahy yardımcınız olsun çok zor tez zamanda iyileşirler inş ben 5 kere okudum allah kabul eder inşarkadaslar dun abimin bebegi dunyaya geldi.yengemin hamileligi problemliydi tansiyon pihtilasma idrar yollarindaki iltahap icin antibiyotik vermisler bebek 35 haftalikti az daha dursun diyordu doktor.vucut antibiyotige reaksiyon gosterdi komayma girdi yengem bebegi aldilar ama oksijensiz kalmis bebek zekasinda neolur bilemeeyiz diyorlar.cok uzgunuz kime yanalim bilmiyoruz.100 tane ayetelkursu okurmusunuz yengeme ve bebegimize
ayyy ince düşünceli arkadaşımmmmTamam ozaman canim benim hep aklima geliyordu inan belki farkin da olmadan üzülmene sebep oluyoruzdur diye biraz catlagim falan ama bu tür konularda da cok hassas oluyorum sorma geregi duydum..
Ay sekerim denozcum acikliga kavusturdu kendilerinistemis yoksa sabah sabah sac saca girmistik :))
Ismini söyledigimimi duydun sabah sabah anin da yetistin bakiyorum da masallah :)
iyi olmuş canım bence ödem ve kilolar daha çabuk gider böyleee
ayyy ince düşünceli arkadaşımmmm
zaten topiğin ismi ordan burdan şurdan...bunların arasında elbette en büyük zamanınızı alan bebişler..tabii ki onlar da konuşulacak, ve benim hoşuma da gidiyor çünkü ben de şimdiden kim ne yapmış ne etmiş öğreniyorum, hazırlık yaniii
hee esra 2013 e göre..diye de buraya yazarız hohohohoşgeldin canım
benim de aynen öyle bi başladı pir başladı işler....projeydi makaleydi derken
iki satır makaleye iki satır buraya yazıyorum, hayır o değil ikisi birbirine karışacak ondan korkuyorum, düşünsene makalede bu sarı kafalardan
niye inek canım yaa mis gibi verdin kiloları daHosgeldin canim fazla stress yapmamaya calis kolay gelsin
Bizimkilerin öküzlügüne gelince de yapip özür dileyip yine yapiyorlar, alti üstü bir örtü kaldirsa eline yapisicak sanki istee zaten ben kendimi damizlik inek gibi hissediyorum bu aralar bunun da öküzlügü tuttu tam olduk :)
biz slingle ufak tefek işler yapıyoruz kucaktayken ama her iş yapılmaz ya canım..kolay gelsin sanaselm kızlar evimin dış cephesi boyanıyor kızım çok yaramaz kucaktan asağıya inmiyor ne yapıcam nasıl temizlenicem düğüne tam bir hafta kaldı imdat diye bağırasım geliyor
aa tebrik mi etsem bilemedim, ben hala olmadım ne yalan söyliyim olasım da yok menapoza girsem ben burdan direk geçiş süper olurBen regl oldum
Böyle iyiydi ama işte doğanın kanunuEl mahkum
Anlayisina hayranim canim böyle düsünmene cok sevindim :)
Simdilik benim cikmam lazim iki lokma birseyler yiyeyim hazir firsat bulmusken, sende ise konsantre ol mazallah dedigin gibi makaleye yazacagini buraya yazsan birsey olmaz da buraya yazacagini oraya yazma dalginlikla :) öpüyorum simdilik grsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?