2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayyyy çok mutlu oldummmmmmm
ama canım orda biz istedik kovulmayı hkn cığımla baktık gidemiyoz birileri bizi atsın dedik
güvenlik sorumlusu olarak lover da devreye girdi hemen tabiiii

Son düzenleme:
selm kızlar evimin dış cephesi boyanıyor kızım çok yaramaz kucaktan asağıya inmiyor ne yapıcam nasıl temizlenicem düğüne tam bir hafta kaldı imdat diye bağırasım geliyor

sizinde kucak alışkanlığınız var mı nasıl vazgeçireceğim inanın kafası yatağa değsin başlıyor bağırmaya hep kucağımda taşırsam benim işleri kim yapacak

ayyyy çok mutlu oldummmmmmm
ama canım orda biz istedik kovulmayı hkn cığımla baktık gidemiyoz birileri bizi atsın dedik
güvenlik sorumlusu olarak lover da devreye girdi hemen tabiiii

Ay hkncigim bunu adet haline getirdi kulaklari cinlasin gelir birazdan belki
Herzaman cikicam der cikmasi yarim saati alir hamileyken de böyleydi bu hatun :))

evet linayı bandanayla emiri de biberonla düşününce daha iyi oluyor
yerim onları bennnn

Denozcugum ilk yazdiklarin arasin da diger tarafta hep bebek konulari konusuldugu icin gelemiyordum burdan konusuruz demistin son siralar burda da hep bebek üzerine konular aciliyor senin aklina kötü birsey getirmeyecegini biliyorum ama üzülmeni de istemem bu konuyla ilgili rahatsizlik duydugun da dile getir lütfen ama gelmemezlik etme topige lütfen

Son düzenleme:

İvet geldim hemen :82::125:

Güvenlik tehdit ediliyorum. Esraya yolu gösterin

yok canım benim rahatsız olsam zaten girmem, ben özellikle açıp açıp seviyom minnoşlarınızı
sadece diğer tarafta sadece bebek konuşulduğu için ben yazacak bişey bulamıyordum o yüzden girmiyordum...bebek muhabbetlerinden rahatsız olduğum için değil yani...
ayyy canım saol ama

hımm ozaman diş olabilir bence diş çıkması genetik işi senin erken çıktıysa onunda çıakbilir olsun canım yaa öyle böyler büyüyecekler tek sağlık sorunu dişinin erken çıkması olsun

Tamam ozaman canim benim hep aklima geliyordu inan belki farkin da olmadan üzülmene sebep oluyoruzdur diye biraz catlagim falan ama bu tür konularda da cok hassas oluyorum sorma geregi duydum..

allahy yardımcınız olsun çok zor tez zamanda iyileşirler inş ben 5 kere okudum allah kabul eder inş

Tamam ozaman canim benim hep aklima geliyordu inan belki farkin da olmadan üzülmene sebep oluyoruzdur diye biraz catlagim falan ama bu tür konularda da cok hassas oluyorum sorma geregi duydum..
ayyy ince düşünceli arkadaşımmmm
zaten topiğin ismi ordan burdan şurdan...bunların arasında elbette en büyük zamanınızı alan bebişler..tabii ki onlar da konuşulacak, ve benim hoşuma da gidiyor çünkü ben de şimdiden kim ne yapmış ne etmiş öğreniyorum, hazırlık yaniii

Ay sekerim denozcum acikliga kavusturdu kendilerinistemis yoksa sabah sabah sac saca girmistik :))
Ismini söyledigimimi duydun sabah sabah anin da yetistin bakiyorum da masallah :)

Güvenlik arayıp haber verdi malum bendeniz topiğin güvenlik şefi

günde en az 50 kere girersem herşeye yetişirim

iyi olmuş canım bence ödem ve kilolar daha çabuk gider böyleee

olayı hiç o açıdan bakmamıştım. İnşlhhhhh çabucak giderler. Yüzüklerimi bile takamıyorum 6 kilocuk fazlam kaldı 19 kilosu gitti

Son düzenleme:

Anlayisina hayranim canim böyle düsünmene cok sevindim :)

Simdilik benim cikmam lazim iki lokma birseyler yiyeyim hazir firsat bulmusken, sende ise konsantre ol mazallah dedigin gibi makaleye yazacagini buraya yazsan birsey olmaz da buraya yazacagini oraya yazma dalginlikla :) öpüyorum simdilik grsz

hee esra 2013 e göre..diye de buraya yazarız hohoho

niye inek canım yaa mis gibi verdin kiloları da olsa olsa danacık olur senden artık inek biz oluruz

selm kızlar evimin dış cephesi boyanıyor kızım çok yaramaz kucaktan asağıya inmiyor ne yapıcam nasıl temizlenicem düğüne tam bir hafta kaldı imdat diye bağırasım geliyor
biz slingle ufak tefek işler yapıyoruz kucaktayken ama her iş yapılmaz ya canım..kolay gelsin sana

Ben regl oldum
Böyle iyiydi ama işte doğanın kanunu El mahkum
aa tebrik mi etsem bilemedim, ben hala olmadım ne yalan söyliyim olasım da yok menapoza girsem ben burdan direk geçiş süper olur

afiyet olsun ben de çıkayım çalışayım artıkkk
görüşürüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…