- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
3 aylik asinizi vuruldugunda 2-3 gün sonra yan etkileri oldumu hic? Pazartesi günü tetanus, karma ve rota virus asini yapti doktorumuz 2 gündür biraz huysuzdu bugün yattigi yerde oynuyordu birden aglamaya basladi bagira bagira kipkirmizi oldu aglamaktan sesi kisildi resmen herseyi demedim sustramadim meme verdigimde aninda susardi onu bile istemedi yaklasik 40 dk agladi agri kesici fitil verdim bitane kucagimda aglarken uyuya kaldi asidanmi kaynakli yoksa baska bir derdimi var anlamiyorum doktorada ulasamadim birtürlü asi sonrasi ayni sesi yasayan oldumu
Canım benim oğlum 7 haziran doğumlu 3300 olarak dogdu hiç mama vermedim veeee bugün 7200 kg çıktı((
sen 6400 e fazla diyosun ben napiimmm ????
Doktorumla konustum simdi dis cikariyor dedi bütün belirtiler onu gösteriyor zaten gelisimi önde bir bebekti dedi.. Daha 2 ay 3 haftalik bebek eline dis kasiyici falanda verilmez tutmayi dogru düzgün bilmiyor 2-3 saatte bir agri kesici vererek idare edecekmisim sasirdin kaldim
sizinde kucak alışkanlığınız var mı nasıl vazgeçireceğim inanın kafası yatağa değsin başlıyor bağırmaya hep kucağımda taşırsam benim işleri kim yapacak
ben wee babynin manuel pompasını kullanıorum 2 aydırda sağım yapıorum sütüm bollaştı diyebilirim bi memeden 1,5 biberon süt çıkıyor özellikle geceleri bebek uyanmadan uyanıp sağıp veriorum denemelisin cnmBana sütümü sagabiilecegim bi pompa söyleyin lüftennnn!!!
Herkese Günaydın
bizde BCG aşımızı bugün olduk ebe bir iki gün ağrısı ateşi olur ateş düşürücü kullanın dedi.inş. ateşi filan olmadan atlatırız çünkü bu ateş durumlarından filan çok tırsıyorum .bir hafta sonra 3 aylık olcaz kilosu 5900 boyu 62 nasıl sizce zayıf mı?sizin bebişiniz boyu kilosu ne kadar?
kızlar ROTA VİRÜS yani ishal aşısını yaptıran var mı? illaki yaptırmak gerekiyomu?
ben anlamadım zaten bu süt olayını. neyden azalır neyden artar anlamıyorum :) ama alıştım artık sorun etmiyorum. olanı veriyorum kalanı mamayla tamamlıyorum.
kızlar bebeişlere anne sütü yanında mama veriyormusunuz? bizim oğlan 2 haftada 300 gr almış zaten çok kilo alan bir bebek değil ayda 700 gr alıyor ortalama doktorumuz 4 ay idare etmeye çalışalım sonra mama takviyesi yapıcam dedi benim de içim cız etti.. bazı bebekler sadece anne sütüyle toplu oluyor benim oğlan niye öyle değil bilemedim gerçi boyu iyi gidiyor.. aslında sağlıklı olsun sadece ve mama da öcü değil biliyorum mutlaka birçok faydası var ama annelik işte bi tuhaf oldum.. sizler mama takviyesi yapıyor musunuz?
aynı bzi tarif etmişsin tatlım bizim ki bide elini çok yüzüne atıo gözlerine fln uyurkn ellerini kolalrını battanyesinin altındatutturuyorum uyandırıo kendini yoksa sıpa :)oglum bazen saçını tutuyo cekip aglıyo ama ne çekme
canı yandıkça daha çok sıkıyo yumrugunu,sıktıkça acıyo açmak mümkün değil
biraz önce altını değiştiriyodum bayılıyo altının açılmasına neyee bacaklarını fln kaldırıyodu bi baktım pipisini tutmak üzere
son anda kurtardım
saçını tutup çektiği gibi orayıda çekcek diye çok koktum
az daha kıymetlimizden oluyoduk
yerim seni kız zilli tatlılığabak maşallah bbişine canımcım :)
taliacım sağolsun bana sütümü damlatmamı önermişti işede yaradı denemedini öneriirm tatlımgeçmiş olsun canım bizimde burnumuz hep tıkalı ya
Ya kızlar bebekleriniz ne zaman oyuncaklara uzanıp tutmaya başladı? Bizde henüz pek bir faaliyet yok da geç mi kaldık ki
kulağı ağrıor olabilir bi göster sağlık ocağına baksınlar kulağına cnmArkadaslar kizim sol kulagini surekli ckiyor;neden olur acaba sizde olan var mi
fotokopim benim bu ya oğlanıma nasılda benzio :) yerim maşallah çok yakışklı olmuş paşan tatlım :)selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..
Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
Sevmesine seviyoruz canim ama son siralar inanilmaz anlayissiz oldu uzun zamandir almak istedigi bir görev vardi devlette önce kabul edildi ardindan red cevabi geldi oyüzden morali bozuk bunu sürekli bana yansitiyor zaten cocukla perisanim aksama kadar kucagimda birde daha 3 aylik olmadik dîs cikarmaya baslamis agla agla onu avutamiyorumda kucucuk cocuk uyutmaya calisirken masayi bizahmet toplarmisin canim dedim biliyoruz kizim toplayacagiz heralde diye bagirarak odanin kapisini güm diye carpip cikti cocuk tam uykuya dalacakken korkarak tekrar aglamaya basladi sonrada o bana ben ona 2 saat söylendik
arkadaslar dun abimin bebegi dunyaya geldi.yengemin hamileligi problemliydi tansiyon pihtilasma idrar yollarindaki iltahap icin antibiyotik vermisler bebek 35 haftalikti az daha dursun diyordu doktor.vucut antibiyotige reaksiyon gosterdi komayma girdi yengem bebegi aldilar ama oksijensiz kalmis bebek zekasinda neolur bilemeeyiz diyorlar.cok uzgunuz kime yanalim bilmiyoruz.100 tane ayetelkursu okurmusunuz yengeme ve bebegimize
merhaba kızlar kısa bi aradan snra burdayım.Kısa bi şehir dışı tatilimiz vardı oğluşumla ve annemlerle ordan geleli 3 gün oldu dişim rahatsızdı doktora gittik ay gitmez olaydık okmeydanında bi hastane ordan cevahire gittik herşey normal bizim oğlan ne acıkıo ne ağlıo gülüo sürekli bide ilgi odağı üstümüze doluşuyolar tabi.Akşam 7 buçukta evime göktrke dönücem otobüse bindik bnm oğlan nasıl ağlıo çatladı resmen çocuk mama hazırladım hemen emziremem otobüste.Yemio indik otobüsten sustu mecidiyeköyde kaldırımda oturdum mama yedirdim çocuğa mllet dilenci sanmıştır herhaldemamayı yedi sakinleşti havada serin 1 saat otobüs bekledik taksiye binemedik almıolardı bi türlü emziği ağzında tuta tuta eve zor attık kendimizi akşam saat 9dan sabah 7ye kdr uyanmadı sıpa bi sıkıntımız yok allaha şkür gitmişken doktora gösterdik bebişimizi.Gülücükler atıodu doktora hanımda çok sevdi oğlanı.Ellerinden tutup kaldırdı fln belli şeyler yaptı diş çıkarma eğilimi var dedi damakları çok kuvvetli maşallah bide çok konşmaya çalışıolar oğlan erken konuşucak belli dedi doktor bişeyler dedikçe hııı hııı yapıo doktora :) çarşamba günüm akşama kdr iyiydi oğlanın krizi olmıyaydı daha ii olcaktı ama atlattık bi araba şart bize hemen bakmaya başladık süratle bizde drumlar bu canlarım bebişleriniz inş iyidir geçmişe bakıcam bakabildiğimce
ben wee babynin manuel pompasını kullanıorum 2 aydırda sağım yapıorum sütüm bollaştı diyebilirim bi memeden 1,5 biberon süt çıkıyor özellikle geceleri bebek uyanmadan uyanıp sağıp veriorum denemelisin cnm
buda bizim yaklaşık 1 haftadır çekildiğimiz fotolarımız :)
Eki Görüntüle 795495 Eki Görüntüle 795499 Eki Görüntüle 795500 Eki Görüntüle 795501 Eki Görüntüle 795502
Kizlar ben bu gaz olayini cozemedim hala.Ne ilaclar, ne masajlar ne de benim yaptigim diyetler cozum olmadi.Aglayacagi varsa yine yapiyor yapacagini. dunden beri emzirmek icin her yatirdigimda cigligi basiyor. Ayaga kalkip bebgi kucagimda sallayarak emziriyordum bugun o da kar etmedi. Sutum ona zehir etkisi yapiyo sanki, kivranmaya basliyor
Kabiz oldugunu dusunup fitil verdim almadi malesef. Surekli huysuz ve gazi asiri kotu kokuyor. SAgip biberonla vermeye calistim cok icmedi, biberonu da unutmus zaten yaladi isirdi durdu. Ama ac ve huysuz.Uyuyamiyor da.15 dk sonra kalkiyor ve cok fena agliyor. sabahtan beri sinirlerim harap olduSimdi slingde kucagimda mirildanarak uyuyor. Kucagimdan indirmeye korkuyorum. Acim, ev bebat durumda ama bakamiyorum hicbiseye
nazar değecek ne oturması ne kadarlıkki bu maşallah bırak oturmak istemeyi azıcık dik tutamıyoruz kzıızyor ebnimki :) yaslıyamıyoru bile :)oturmak istiyor benimki .. bide becerebilse..
Eki Görüntüle 795488 Eki Görüntüle 795486 Eki Görüntüle 795489 Eki Görüntüle 795490
hoşgeldin canım.. mersine geldiniz de bana niye uğramadınız.. denize kesin bizim buraya gelmişsinizdir .. görüşebilirdik aslında .. neyse özlettin ama tekrar aramızda görmek güzel..
cnm cok tsk ederim bende sizleri cok özledim bende sizloerin bebisleri cok merak ediorum resimlerini görduklerime bayildim ne cok degismis hepsi masallahh kocaman olmuslarözledik valla seni sevindim tatilinizin güzel geçmesini kocaman olmuştur senin cadı.. bir resmini koy son dönemden.. abla ne de olsa bizimkilere göre
Cnm hoşgeldinnnnn çok özledik seniiii
oturmak istiyor benimki .. bide becerebilse..
Eki Görüntüle 795488 Eki Görüntüle 795486 Eki Görüntüle 795489 Eki Görüntüle 795490
buda bizim yaklaşık 1 haftadır çekildiğimiz fotolarımız :)
Eki Görüntüle 795495 Eki Görüntüle 795499 Eki Görüntüle 795500 Eki Görüntüle 795501 Eki Görüntüle 795502
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?