2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar kısa bi aradan snra burdayım.Kısa bi şehir dışı tatilimiz vardı oğluşumla ve annemlerle ordan geleli 3 gün oldu dişim rahatsızdı doktora gittik ay gitmez olaydık okmeydanında bi hastane ordan cevahire gittik herşey normal bizim oğlan ne acıkıo ne ağlıo gülüo sürekli bide ilgi odağı üstümüze doluşuyolar tabi.Akşam 7 buçukta evime göktrke dönücem otobüse bindik bnm oğlan nasıl ağlıo çatladı resmen çocuk mama hazırladım hemen emziremem otobüste.Yemio indik otobüsten sustu mecidiyeköyde kaldırımda oturdum mama yedirdim çocuğa mllet dilenci sanmıştır herhalde mamayı yedi sakinleşti havada serin 1 saat otobüs bekledik taksiye binemedik almıolardı bi türlü emziği ağzında tuta tuta eve zor attık kendimizi akşam saat 9dan sabah 7ye kdr uyanmadı sıpa bi sıkıntımız yok allaha şkür gitmişken doktora gösterdik bebişimizi.Gülücükler atıodu doktora hanımda çok sevdi oğlanı.Ellerinden tutup kaldırdı fln belli şeyler yaptı diş çıkarma eğilimi var dedi damakları çok kuvvetli maşallah bide çok konşmaya çalışıolar oğlan erken konuşucak belli dedi doktor bişeyler dedikçe hııı hııı yapıo doktora :) çarşamba günüm akşama kdr iyiydi oğlanın krizi olmıyaydı daha ii olcaktı ama atlattık bi araba şart bize hemen bakmaya başladık süratle bizde drumlar bu canlarım bebişleriniz inş iyidir geçmişe bakıcam bakabildiğimce

bnm 3 gün snrasında tamgün huysuzdu tatlım aynen senn gibi oldu bnm oğlanda bi büyüseler

Canım benim oğlum 7 haziran doğumlu 3300 olarak dogdu hiç mama vermedim veeee bugün 7200 kg çıktı ((
sen 6400 e fazla diyosun ben napiimmm ????

ben fazla demiyorumki doktor diyor çok fazla demedi ama az besle kilosu sınırda obez olur dedi nette de araştırdım biraz sizlerinde söylediklerini düşününce gayet normal .. doktor abartmış..

ağzından salya akması ve elinin sürekli ağzında olması diş çıkarma belirtisiymiş ..bizim doktorda dedi diş çıkarıyor diyemem ama diş etleri geriliyordur yer hazırlıyordur dahada çoğalabilir salyası günde bi kaç kez elinle masaj yap dedi.. erkende çıkarabilirmiş .. dişiyle doğan bebek varmış.. diş kaşıyıcıyı sordum..önermiyorum steril değil onlar mikrop kapabilir dedi.. elini iyice temizle elinle masj yap hoşuna gider dedi hakkatende yapıyorum keyif alıyor.. telaş etme sonuçta çıkacak.. erken yada geç ne farkeder..

sizinde kucak alışkanlığınız var mı nasıl vazgeçireceğim inanın kafası yatağa değsin başlıyor bağırmaya hep kucağımda taşırsam benim işleri kim yapacak

benim ufaklıkta vardı bi ara kucağımdan düşmüyordu büyüktede oldu biara kullandığım metot işe yarar mı bilmem benimkilerde yaradı kucağından bırakıp önüne oyuncakları koy önce 2dk kalabiliyorlar sonra yavaş yavaş dkları çoğalt ama önemli olan senin ona tanıdığın zaman diliminde ağlasada ordan almaman biraz zalimce ama işe yarıyor :) yani ufak ufak evin patronunu bilmeleri lazım

Bana sütümü sagabiilecegim bi pompa söyleyin lüftennnn!!!
ben wee babynin manuel pompasını kullanıorum 2 aydırda sağım yapıorum sütüm bollaştı diyebilirim bi memeden 1,5 biberon süt çıkıyor özellikle geceleri bebek uyanmadan uyanıp sağıp veriorum denemelisin cnm

kilosu gayet iyi takılma kiloya sağlıklıysa sorun yok rota virüsünü yaptırdım ben ağzından veriolar damla gibi anında kustu sıpa 140 lirayı zorunlu değil tabi ishal olursa hafif atlatıo sadece
ben anlamadım zaten bu süt olayını. neyden azalır neyden artar anlamıyorum :) ama alıştım artık sorun etmiyorum. olanı veriyorum kalanı mamayla tamamlıyorum.

süt dinlenmeyle artar cnm unutma bütün gün yiyip yiyip sütümün artmadığını bilirim ama 1 saat uyudummu davul gibi şişio memişler uykuda doluyor süt tavsiyem bol dinlenmen bebek 10 dk uyusa bile uyu

2-3 günde 1 krizi tutuyo doymadığı oluyor o zaman veriorum ama 1 kereden fazla vermiorum cnm ben
aynı bzi tarif etmişsin tatlım bizim ki bide elini çok yüzüne atıo gözlerine fln uyurkn ellerini kolalrını battanyesinin altındatutturuyorum uyandırıo kendini yoksa sıpa :)
yerim seni kız zilli tatlılığabak maşallah bbişine canımcım :)

aneemmm seni ısırırım ben kız bu her geçen gün daha tatlı oluo tam yemelik valla öp miniğimi yerime :)
geçmiş olsun canım bizimde burnumuz hep tıkalı ya
taliacım sağolsun bana sütümü damlatmamı önermişti işede yaradı denemedini öneriirm tatlım
Ya kızlar bebekleriniz ne zaman oyuncaklara uzanıp tutmaya başladı? Bizde henüz pek bir faaliyet yok da geç mi kaldık ki

uzanamıo tabi daha ama tutup oynuo bakıp düştümü ağlıo bağrıo ama uzanamıo daha
Arkadaslar kizim sol kulagini surekli ckiyor;neden olur acaba sizde olan var mi
kulağı ağrıor olabilir bi göster sağlık ocağına baksınlar kulağına cnm
selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..

Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
fotokopim benim bu ya oğlanıma nasılda benzio :) yerim maşallah çok yakışklı olmuş paşan tatlım :)

biraz rahatlamaya çalışın canım kendinize has bişiyler yapın mesela iyi gelecektir ikinizede
ii de bebişle nasıl diyeceksin siz neden hoşlanırsınız bilemem ama biz birlikte film izlemeye bayılıyoruz
ben kendimizden örnek veriyim sende bunun gibi bişiy yapabilirsin size iyi gelecek bişiy :)
eşim 2 ay evde yok sadece 15 gün evde
gündüzleri çocuklarla uğraşmaktan birbirimize vakit ayıramıyoruz biz birbirimizi özlediğimiz kadar çocuklarda babalarını özlüyor ve ilgi bekliyor akşam en geç 10da büyük oğlan uyumuş olur küçükde uyuyana kadar çıt çıkmaması lazım uyudu top atsan yanında uyanmaz :)
sabahtan kahvaltıdan sonra sölerim bu akşam film akşamı diye inan çocukları uyutabilmem için elinden geleni yapar ben onlarla uğraşırken çayımızı demler yada ne içeceksek hazırlar ama takdirlik bidurumu varki mutfağı benden bile sessiz topluyor

bize iyi gelen bu :)
yapmaktan hoşlandığınız bişiy bulun al karşına konuş seninle vakit geçirmek istiyorum de
ben ilk bebişte böyle yapmıştım seninle vakit geçirmemi istiyorsan bana yardımcı olmalısın biz bizi korumalıyız yoksa bi biz kalmaz
şimdi aklıma tüküriyim diyorum ilk bebiş yaşına geliyordu bu konuşmayı yaptığımda daha önce aklım nerdeydi acaba diyorum kendimi

önce birbirimize iyi gelmeliyizki bebişlerimize iyi bişiyler verebilelim...

geçmiş olsun canım.. ben 20 tane okudum. inşallah sağ salim atlatırlar. hiçbir sorun olmadan sağlıkla büyütün bebişinizi.

ayy tahmin edebiliyorum durumunuzu.. bizde de araba yok nisandan sonra alabileceğiz ancak ama araba gerçekten şart canım yaa...

neden direkt emzirmiyorsun da sağıp veriyorsun ki ben yanlış mı anladım? ya da uzun uyuyorda o arada mı sağıyorsun canım

evet canım yaa.. bu kadar olur bende senin oğlana baktıkça çok benzetiyorum hatta eşim seninkinin bi resmini gördü ben bakarken bizim oğlanmı o dedi uzaktı ekrana bizimki sandı .. çok tatlı maşallah.. allah nazaran saklasın..

seninkinin gözleri renkli ama sanki.. bizimki siyah.. eşimin ela bnm kahve kime çekti bilmem belki ilerde açılır biraz..

Son düzenleme:

Canım benim oğlumda 2,5 ayına kadar felaket gazlıydı. Çok çektim. Sonra bıçakla kesilir gibi kesildi. Ama annem muskatı önermişti bana. Doktorumuza da sordum muskatı. Çok anneden duydum iyi geldiğini deneyebilirsin demişti. Aldık aktardan ama kullanmaya gerek kalmadan atlattık çok şükür.

hoşgeldin canım.. mersine geldiniz de bana niye uğramadınız.. denize kesin bizim buraya gelmişsinizdir .. görüşebilirdik aslında .. neyse özlettin ama tekrar aramızda görmek güzel..

hosbulduk canim... ayy cnm benim ben senin mersinde kaldigini unuttum:26:bir kac kisinin mersinden oldugunu biliyordum ama kimlerdi hatirlayamadim görusmeyi bende cok isterdim valla ne guzel olurdu ama malesef internete girme sansim hic olmadi int cafeye gitsem cocuklar benden önce hemen pc ye atacaklardi kendisini sen mersinin neresindesin cnm biz silifkeye yakindik

özledik valla seni sevindim tatilinizin güzel geçmesini kocaman olmuştur senin cadı.. bir resmini koy son dönemden.. abla ne de olsa bizimkilere göre
cnm cok tsk ederim bende sizleri cok özledim bende sizloerin bebisleri cok merak ediorum resimlerini görduklerime bayildim ne cok degismis hepsi masallahh kocaman olmuslar
bende eklerim teyzesi pc ye attim resimleri firsat bulursam birazdan eklerim insallah

Cnm hoşgeldinnnnn çok özledik seniiii

canim hosbulduk bende cokkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmata emir nasil buyumustur o da

Eki Görüntüle 795549

bu da benim çiroz oğlummmm... :) :)

ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyy bu yakisiklilara bayildim bayildimmmmmmm hepsi birbirinden yakisikli olmus masallahh kocaman olmuslarrr yerim ben bunlarin yanaklariniiiiii

kizlar bebegi dis cikartan varmi bizimki cikartmaya basliyor dün kontrolumuz vardi kizimin kilosu 6660 olmus boyu 61 sizinkiler nasil?
doktora disini sorduk cok salyayi akmaya basladi huysuzlanmaya basladi birde eli hic agzindan cikmiyor mumkun olsa koluyla birlikte agzina sokacak elini oyuncak battaniye ne gelirse eline hemen cup agza gidiyorr artikanlattik bunu doktora o da henuz disi cikmasa bile cikmaya basladigi icin yani hazirlik asamasina gectigi icin bunlar olurmus erkende cikabilirmis sanirim bir kac haftaya kadar cikarir disleri...

birde cok fazla hareketlenmeye basladi sirt ustu yatirinca topuguyla kendisini itirip emekliyor resmen srt ustu olarak
dun yere yatirdim balkona ciktim arkadasla konusyorduk bes dk sonra fln iceri girdim bir basktim kafasinin olmasi gereken yerde ayaklari ayaklarinin yerinde kafasi var dönmus kendisi tv bakmak icin döndu galiba cünkü simdiden tmm bir tv kolik oldu
tv karsinda oturtuyoz aglamasi fln kesiliyor izliyor hatta önune biri gecince basliyor tepinmeye agu gugu diye sesler cikararak kiziyor

Şekerim hoşgeldin safalar getirdin :)
anlat neler yaptın nerelere gittin kv ne alemde ölüyordu en son güya . Hepimiz resim ekliyoruz bol bol senden de bekliyoruz hayatım

Eki Görüntüle 795549

bu da benim çiroz oğlummmm... :) :)

Öncelikle yakışıklına maşallah.

Canım benim oğlumunda kilosu burdaki bebeklere göre az. Bugün 107 günlüğüz ve 5800 kilomuz. 2828 doğmuştu 37+6 da. Boyumuz en son 61 cmdi 15 gün önce.

Ama maşallah senin oğlun epey boylu görünüyor. Kilosu az değilse bile boyu uzun olduğundan zayıf görünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…