2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kız dediğin nazlı olacak canım ilgi isteyecek şımarmak isteyecek :)

bes evin bi kızı olarak benim kadar olamaz sanırım ama benim rahmetli kayınvalidem (ben ona hiç böle seslenmedim ama olsun) kucağına yatırır severdi beni rahmetlim nur içinde yatsın mekanı cennet olsun umarım onun kadar ii bi kaynana olabilirim

biz eşimle ünv 1. sınıftan beri beraberiz
ikimiz farklı ünvlerde fakat aynı şehirdeydik
ev arkadaşımın arkadaşıydı aynı okuldalardı
bu da bize geliyordu zırt pırt ama o zamanlar bunun sevgilisi var
kız da boylu poslu mavi gözlü güzel bir hatun
ama kendine çok güvensiz bir kızdı zannımca zira her gelişinde bunun koluna yapışıp otururdu sanki çalacaklar
bu da kızı sallamıyor mal gibi duruyor yanında filan
meğerse hep öyleymiş sevgililerine karşı
arkadaşlarından öğreniyorum sonradan
neyse bir zaman sonra bu kızı terketti
kız bize geldi hüngür hüngür ağlıyor biz de teselli ediyoruz
tabi o ara biz bunla bir elektriklenme yaşıyoruz ama ben o kadar soğuk davranıyorum ki garibim yanaşamıyor
ama görseniz hiç tipim değil uzun saçlı yeşil gözlü bir şey
yakışıklı Allah ı var ama tipim değil işte ben kara kaş kara göz severdim aslında
bateri çalıyordu o hoşuma gitmişti tabi ne yalan söyleyeyim
o ara aksi gibi bunun bir arkadaşı da bana yazıyor ama yapıştı mübarek
bir gece hepberaber bardayız bir arkadaşın doğumgününü kutluyoruz
bunun mavi gözlü olan eski sevgilisi de var
zilli kız bunun bana ilgisini farketmiş bana yazan çocukla benim aramı yapmaya çalışıyor ki beni saf dışı bırakacak tırıspı
benle o çocuğu bilerek yanyana oturtmuş benim haberim yok
bana yazan çocuk da içip içip bana açıldı mı milletin içinde
ben de saçmalama ne dediğini bilmiyorsun filan deyip geçiştirdim ama bunun çocuğa bir bakışı var öldürecek
zaten çıkışta gitmiş çocuğun yanına senin ağzına bilmemne yapıcam diye tartaklamış oğlanı
neyse işte gel zaman git zaman ben hala soğuk davranınca bu salak git başka bir kızla daha çık
ben de ayrı bir salak olarak buna kızıp başka bir oğlanla çık
Allah tan ben çabuk döndüm yanlışımdan da ayrıldım hemen çocuktan
ama bu kızdan ayrılamadı üç ay çünkü kız manyak çıktı intihar edicem filan diyor rahatsız
uzatmayayım sonunda bu da kızdan kurtuldu ve soluğu benim yanımda aldı
bir sabah karşıma dikildi ve kollarını açıp öylece bekledi
ben de koşup sarıldım ve o gün bu gün ayrılmadık
benleyken çok değişmiş arkadaşları hala söyler
ilk defa birini sevdiğini herkesin içinde belli etmiş
yolda kantinde arkadaşlarıylayken filan hep sarılırdı bana kafamı öperdi filan
hala da öyledir belli eder beni sevdiğini
arada öküzleşse de çok seviyorum ben kocamı

tırıspı haa koptum valla

böyle düşünmen bile güzel canım mutlaka onun kadar iyi bir kaynana olacaksın sen

Teşekkür ederiz dünürcüm güzel iltifatlar için topikte çirkin bebek mi var hepsi çok güzeller

resimleri koyayım da emircim görsün

o akşam bara gittiğime pişman olmuştum çünkü o akşamdan sonra gidip başka kızla çıkmıştı öküz
ben hayatımda hiç alkol almadım biranın bile tadını bilmem eşim de öyle
ama arkadaşların çoğu kullandığı için gitmiştik işte
o gece geciktirdi bizim kavuşmamızı
hain gece

böyle düşünmen bile güzel canım mutlaka onun kadar iyi bir kaynana olacaksın sen

ben kendimden bu kadar emin değilim oysaki
benim oğlanlar büyüp gelin getirince eşim kızlara
-ben yada oğlum hiç önemli değil eğer kaynanıza kendinizi sevdirirseniz sizi ihya eder ama sevdiremezseniz norveçte eviniz hazır diyeceğim dio canım

benim kızım sevilmeyecek gibi değil ki teyzesi balı var zillinin
o konuda sıkıntı yok yani

Bulasalim canim tabiki ama sen nerdesin almanyadayim deme sakin

Allah netmesiin senii..
Cagrildigin yere erindin tabii, yan çiziyorsuun
Geleydiiiin iyiydi..
Tiremisu sen yoksan olmaZ cnm ya..n'apalım köşedeki bakkaldan pissküviit alır, Nescafemize batırır yeriz artık

Aa kim benmi yan cizdim olurmu hic dedim ya kendimi zorla davet ettirmisim gibi oldu diye ama madem bukadar cok istar ediceksin ucak biletimi alin zeynoyla yari yariya paylasirsiniz ücretini geleyim havalimaninin bir kösesinde limonatamizi tramisumuzu yer gelirim :)) uyarmi.. :)))))))

Desene artik eskisi kadar onlune olamayacagim yogunluktan diye tabiki islerin-derslerin daha önemli ama sen yinede firsat buldukca gir ihmal etme bizi öksüz kalmasin topik hayatim

Masallah canim kizimiza nekadar güzel böyle :) kokoss ne olucak

Bizim öküzle yine tartistik yine utanmadan geldi yatti yanima hadi gidip ben salonda yatayim diyecegim bebegin yataginida iceri tasimam lazim seytan diyor al yastigi cik tepesine bog uykusunda okadar sinir etti yaa illallah dedirtti artik

Bizim öküzle yine tartistik yine utanmadan geldi yatti yanima hadi gidip ben salonda yatayim diyecegim bebegin yataginida iceri tasimam lazim seytan diyor al yastigi cik tepesine bog uykusunda okadar sinir etti yaa illallah dedirtti artik

hayırdır hayatım siz bu ara sık tartışır oldunuz
sen de benim gibi çok seviyorsun öküzünü ama işta arada oluyor böyle

hayırdır hayatım siz bu ara sık tartışır oldunuz
sen de benim gibi çok seviyorsun öküzünü ama işta arada oluyor böyle

Sevmesine seviyoruz canim ama son siralar inanilmaz anlayissiz oldu uzun zamandir almak istedigi bir görev vardi devlette önce kabul edildi ardindan red cevabi geldi oyüzden morali bozuk bunu sürekli bana yansitiyor zaten cocukla perisanim aksama kadar kucagimda birde daha 3 aylik olmadik dîs cikarmaya baslamis agla agla onu avutamiyorumda kucucuk cocuk uyutmaya calisirken masayi bizahmet toplarmisin canim dedim biliyoruz kizim toplayacagiz heralde diye bagirarak odanin kapisini güm diye carpip cikti cocuk tam uykuya dalacakken korkarak tekrar aglamaya basladi sonrada o bana ben ona 2 saat söylendik

vay öküz
cidden çok sinir bozucu davranmış
bence sorun şu ki hem senin hem de onun anlayışa ihtiyaç duyduğunuz zamanlar çatışmış
belli ki o da zor zamanlar geçiriyor
e senin durumun da malum
ama sen de biliyorsun ki geçecek hayatım
sen sıkmamaya çalış tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…