2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
onu bende düşündüm ama bacağı hep iz oluyor daha sıkamam sanki yeşili deniyeyim kullananlar hep beyazı öneriyor oysaki

bende canbebenın 3 numarasını kullanıyorum benımkıde tasırmaya basladı onceden yapmıyodu kucukmu gelmeye basladı acaba her kakasında ustude batıyo bıde kakası kıyafetlerınden cıkmıyo sınır oluyorum

Evet ya kesi n likle alismam gerek kullanmaya ama bugun cikmasam asla cesaret edemezdim. Arkada yaygarayi basti bizimki basladim bagira cagira sarki soylemeye biraz daha agladi sonra da uyumus

Ben huggies kullaniyorum cok memnunum pisik falanda yapmadı organik Pamuklu kakasida hic dışarı çıkmadi dene bi istersen
huggiesi deniyeyim saolasın ama yeni olanları erkeğe kıza ayrı satılanları varya
ay o çıkmaması yokmu sarı sarı :)

cnm artık birazcık sabredeceksin geçecek zamanla ama bizim kızın kafası kaşınmıyo sanırım çünkü hiç eli kafasına gitmiyo eller ağzında hep
kızlar benım kızım 3ay 1 haftalık hala gozyası cıkmıyo aglarken sızdede oylemı ne zaman cıkmaya baslıyo
cnm biizim kız bu ayın 16sında 3 ayı dolacak, tam nezaman başladı bilemıyorum ama en az 2-3 haftadır gözünden yaş geliyo ağlarken ama o yaşı görünce de içim gidiyo

onu bende düşündüm ama bacağı hep iz oluyor daha sıkamam sanki yeşili deniyeyim kullananlar hep beyazı öneriyor oysaki

Allah Allah neden oluyo acaba , cnm dene diğer primayı bide huggıes ı dene o da primayla aynı kalitedeymiş.

Canlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamıyorum cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Dün o kadar kötüydüm o kadar sinirliydim ki saatlerce ağladım ve sonuç: sütüm azaldı. Geceleri üç saatte bir emen kızım doymadığı için saat başı veya bir buçuk saatte bir kalktı ben de perişan oldum. Kızımın rızkıyla oynadılar resmen Allah ım sorsun bunların hesabını inşallah. Kocama da hiç olmadığım kadar kızgınım

tamam saolun deniycem taşırmayana kadar :)

oğlumunda suratı çok ekşi.. sürekli kaşları çatık .. hamileyken çok limon yemiştim .. ondan oldu diyolar ..

gözlerim doldu ağlaya ağlaya lavaboya döküyordum diyince. Allah bi daha evlat hasreti yaşatmasın
çok zoruma gidiyodu ama.. bebeğim evde mama yiyor ben sütleri döküyorum diye.. ama ağır derecede sarılık olmuştum ve sürekli ağrı kesiciler antibiyotikler hatta yoğun bakımda morfin tedavisine geçmişlerdi.. biriktirebilirdim ama zaten sağlıklı değildi..

çok teşekkür ederim kızlar .. yinede seviniyorum .. oğlum da da bi hastalık olabilirdi .. bana gelsin ona gelmesin ..

acile gittiğimin birinde benmde oğlum yanımdaydı ..hastane zaten pis..inasn nasıl tedirgin oluyor benim kv ler yanımda aslında ama bizi bırakıp düğüne gitmişlerdi iki saatin içinde olan oldu kaptık çocuğu da acilde aldık soluğu..
kapalı ameliyattı yarım saat falan sürüyo ameliyat.. yarım saatte uyanmam sürdü..
sabah 9 gibi ameliyat oldum akşamüstü 5 gibi ayağa kalktım tuvalete gittim sonda falan yoktu ..
daha önce sürekli sonda takılıydı idrar takibi için bi hafta 10 gün sürüdüm o sondayı..
iğrenç bişeydi ama ilk amiliyatta çıkarmışlardı zaten ..
iki tane karaciğerimin üzerinde bi tane göbeğimin hemen altında
bi tanede iki göğsümün orta altında kesik var hepsinde ikişer toplamda 8 dikişim vardı ..
ameliyat sonrası hiç bir besine diyet vermediler herşeyi yiyebilirsin dediler..
ertesi gün 9 da taburcu oldum ve adanadan mersine geldim ..
yolculuk biraz zordu canım yanmadı değil ama oğluma kavuşmanın aşkıyla sesimi bile çıkarmadım ..
eve gelince hemen kucağıma almak biraz zor oldu ..
tekmeleri acıtıyodu ..
mama yediği için emziremiyodum doktor iki gün sonra emzirebilirsin dedi ama ben 4 gün bekledim ..
sarılık geçmişti ama sonuçta 2 kere narkoz almıştım ..
4 gün emzirmeye çabaladım almak istemiyodu alışmıştı biberona ama her mamadan önce muhakkak verdim sabırla verdm ..
o tekmeledi ağladı ben verdim sonuçta ben kazandım ve emmeye başladı ama sütüm çok azdı..
her mamadan önce 5 dakika falan veriyodum..
bu şekilde 1 ay emzirdim ama sonra sütüm kurudu hiç gelmez oldu..şimdi sadece mama yiyor ..
gelişimi gayet iyi çok şükür..bi hafta içinde tamamen toparlandım..
ve oğluma kendim bakmaya başladım.. hiç korkulacak bişey yok..
eminim keşke daha erken olsaymışım diiceksin..

kızlar benım kızım 3ay 1 haftalık hala gozyası cıkmıyo aglarken sızdede oylemı ne zaman cıkmaya baslıyo

ilk başlarda bende şaşırmıştım hatta sormuştum burdakilere.. hkn arkadaşım mı söylemişti hatırlamıyorum.. gözyaşı gelince çok zoruna gidiyo insanın demişti.. evet hakaktende öyle oldu yeni yeni gözünden yaş geliyor ağlarken ve ben daha çok üzülüyorum ..araştırmıştım biraz ilk 6 aya kadar normalmiş.. bazen kırkı çıkınca gelmeye başlarmış bezende 6 ayı bulurmuş.. sorun yok yani..

Son düzenleme:

dün ben de eşimin ailesi sebebiyle çıldırdıgım için seni çok iyi anlıyorum. yazdım da zaten hikayeyi buraya. hepsi allahından bulsun. hadi biz geliniz bizi düşünmüyorlar, ,nsan kendi oğlunu ve torununu nasıl düşünmez anlayamıyorum.

eveeet sonunda korktuğum şey oldu bizim kız abiden şifayı kaptıı burnu tıkandı fosur fosıurr gözüde akıyoo hade bakalım kolay gelsinnn
çok geçmiş olsun tatlım ..

ben molfix kullanıyorum ..çokta memnunum acayip emici.. gece uykusu bölünmesin diye değiştirmiyorum bazen sabah bi bakıyorum kafam kadar oluyor .. hiçte sızdırmıyor.. primanın yeşilinden de ben memnun kalmamıştım .. kakasınıda taşırıyodu çişinide.. badilerin beli ıslanıyodu hep..

ayyy cok sinirliyimm yaaaa

dün gece bir sürü alıntı yaptımm 1 saate yakın tek tek bişiler yazdım herkese,
hatta lover için baya uzun bir yazı yazmıştım kiii birden pat diye site bakımda hizmet verilemiyor dediiii

begen butonu nerde yaaaaaa :44: bulamıyorummm

canım kitabın öyle bir etkisi yok ama bize kitabın geçtiği yer güzel geldi o yüzden pazarımız iyi geçti
kitap aksine biraz geriyor ama insanı sürüklüyor da

Kizlar allah yardım etsin ama yavrularinizi dusunun zaten kv deden ne yardim gelir ki pndk ozellikle sen gelinime iyi bak haaa

molfix düşünüyorum düşünüyorum adı aklıma gelmiyordu saol tvsiyen için denemeyi düşünüyorum il molfixi olmassa hagss oda olmassa yeşil prima :)

desty ne kadar sinirlensen haklısın...ne demek 3 ay boyunca görmeye gelmemek

ahh ben bunları anlamıyorum hiç yaaa..benim de başıma seninkine benzer bişey geldi.

benim kv ve görümce beni doğumumdan sonra 1 kere gördüler sonra memleketlerine gittiler...gidiş o gidiş...
sonra ne kv ne de görümcem aramadılar saolsunlar 2 ay boyunca...hani iyimisin nasıl oldun bir ihtiyacın var mı yok
nasıl kırıldım anlatamam...insan özellikle böyle durumda daha fazla destek bekliyor.. ki benim aram aslında kv ile iyiydi ama 1 sene önce benim hatırlamadığım bi olaya bozulmuş hanfendi ve tribini yeni atıyormuş bana...yahuu insan düşmanına bile olsa yas sürecinde iyi davranır dimi...inan burda ben daha fazla destek gördüm onlardan gördüğümden...neyse bayramda ben bunları çektim konuştum gayet aklı başında bir şekilde ve şimdi kv sürekli arıyor ama kırıldım bir kere....eşimi üzmemek adına iyi davranıyorum ikisine de ama eski içtenliğim gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…