onu bende düşündüm ama bacağı hep iz oluyor daha sıkamam sanki yeşili deniyeyim kullananlar hep beyazı öneriyor oysakiAyyyy geçmiş olsun cnm ya valla işin zor . Benim kız grip atlattı bende iyileştim ama şimdi de babamız grip ve nekadar uzak durmaya çalışsa da bazen severken nefesi geliyodur illaki inşallah bizimkide yeniden hasta olmaz.
cnm bende aynı bezi kullaniyorum ama taşmiyo nadiren taşıyor acaba bezi bolmu bagliyosunki? Bide mavi Yeşil olan primayi dene cnm.
Ben huggies kullaniyorum cok memnunum pisik falanda yapmadı organik Pamuklu kakasida hic dışarı çıkmadi dene bi istersenonu bende düşündüm ama bacağı hep iz oluyor daha sıkamam sanki yeşili deniyeyim kullananlar hep beyazı öneriyor oysaki
huggiesi deniyeyim saolasın ama yeni olanları erkeğe kıza ayrı satılanları varyaBen huggies kullaniyorum cok memnunum pisik falanda yapmadı organik Pamuklu kakasida hic dışarı çıkmadi dene bi istersen
ay o çıkmaması yokmu sarı sarı :)bende canbebenın 3 numarasını kullanıyorum benımkıde tasırmaya basladı onceden yapmıyodu kucukmu gelmeye basladı acaba her kakasında ustude batıyo bıde kakası kıyafetlerınden cıkmıyo sınır oluyorum
canim geçmiş olsuneveeet sonunda korktuğum şey oldu bizim kız abiden şifayı kaptıı burnu tıkandı fosur fosıurr gözüde akıyoo hade bakalım kolay gelsinnn
Kizlar once basinin arkasinda olmustu
Zeytinyagiyla hemen gecti
Ama bu tepesindekiler cok kalin yara gibi
Tirnagimla almaya calistigim yer komple saciyla kalkiyo
Kasimaya calisiyo kanatmis bikac yeri kiyamam artik nasil kasiniyosa
Bu arada dun zeytinyaginin icine karbonat koyarak yagladim
Karbonat kaldirdi kabuklari ama yataginin ici obek obek sac
cnm biizim kız bu ayın 16sında 3 ayı dolacak, tam nezaman başladı bilemıyorum ama en az 2-3 haftadır gözünden yaş geliyo ağlarkenkızlar benım kızım 3ay 1 haftalık hala gozyası cıkmıyo aglarken sızdede oylemı ne zaman cıkmaya baslıyo
onu bende düşündüm ama bacağı hep iz oluyor daha sıkamam sanki yeşili deniyeyim kullananlar hep beyazı öneriyor oysaki
tamam saolun deniycem taşırmayana kadar :)cnm artık birazcık sabredeceksin geçecek zamanla ama bizim kızın kafası kaşınmıyo sanırım çünkü hiç eli kafasına gitmiyo eller ağzında hep
cnm biizim kız bu ayın 16sında 3 ayı dolacak, tam nezaman başladı bilemıyorum ama en az 2-3 haftadır gözünden yaş geliyo ağlarkenama o yaşı görünce de içim gidiyo
Allah Allah neden oluyo acaba , cnm dene diğer primayı bide huggıes ı dene o da primayla aynı kalitedeymiş.
oğlumunda suratı çok ekşi.. sürekli kaşları çatık .. hamileyken çok limon yemiştim .. ondan oldu diyolar ..
çok zoruma gidiyodu ama.. bebeğim evde mama yiyor ben sütleri döküyorum diye.. ama ağır derecede sarılık olmuştum ve sürekli ağrı kesiciler antibiyotikler hatta yoğun bakımda morfin tedavisine geçmişlerdi.. biriktirebilirdim ama zaten sağlıklı değildi..gözlerim doldu ağlaya ağlaya lavaboya döküyordum diyince. Allah bi daha evlat hasreti yaşatmasın
çok teşekkür ederim kızlar .. yinede seviniyorum .. oğlum da da bi hastalık olabilirdi .. bana gelsin ona gelmesin ..
kızlar benım kızım 3ay 1 haftalık hala gozyası cıkmıyo aglarken sızdede oylemı ne zaman cıkmaya baslıyo
Canlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamıyorum cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Dün o kadar kötüydüm o kadar sinirliydim ki saatlerce ağladım ve sonuç: sütüm azaldı. Geceleri üç saatte bir emen kızım doymadığı için saat başı veya bir buçuk saatte bir kalktı ben de perişan oldum. Kızımın rızkıyla oynadılar resmen Allah ım sorsun bunların hesabını inşallah. Kocama da hiç olmadığım kadar kızgınım
çok geçmiş olsun tatlım ..eveeet sonunda korktuğum şey oldu bizim kız abiden şifayı kaptıı burnu tıkandı fosur fosıurr gözüde akıyoo hade bakalım kolay gelsinnn
kızlar bez tavsiyesi istiyorum kızım 5.5 kilo 3 numara prima beyazından kullanyorum ama her kakasında taşıyor azda yapsa çıkıyor anlamış değilim o yüzden başka bez deenicem tavsiye istiyorum kullananlardan :) her kakada üst değiştiriyoruz :)
canm bende yorumlardan güzel bi kitap olduğunu anladım oyüzden seçtim bakıcaz bakalım bayadır roman okumuyodum genelde bebeklerle ilgili şeyler okudum sıkıldım iyice
vayy vayy demekki kitap insanın içindeki taze güzel duyguları orataya çıkartıyooo kocamada okutıyım bariii belki içindeki bana olan efsanevi duyguları kabarırrr
molfix düşünüyorum düşünüyorum adı aklıma gelmiyordu saol tvsiyen için denemeyi düşünüyorum il molfixi olmassa hagss oda olmassa yeşil prima :)çok geçmiş olsun tatlım ..
ben molfix kullanıyorum ..çokta memnunum acayip emici.. gece uykusu bölünmesin diye değiştirmiyorum bazen sabah bi bakıyorum kafam kadar oluyor .. hiçte sızdırmıyor.. primanın yeşilinden de ben memnun kalmamıştım .. kakasınıda taşırıyodu çişinide.. badilerin beli ıslanıyodu hep..
kızlar çok sinirliyim. düne bakamadım ne var ne yok diye. umarım herşey yolundadır.
eşimin ailesi beni çılgına çeviriyor.
eşimin 5 tane kardeşi var. 1 abi 3 abla 1 kızkardeş
ablalarından ikisi yurtdışında, bir tane burda.
benim kızım 3 ay 8 günlük ve görümcem yegeni ilk defa dün gördü. aynı şehirdeyiz düşünebiliyormusunuz.
ne olduğunu bilmiyoruz, hiçbir sebep yok elle tutulur. ya zaten tartışma gerginlik falan olsa da düşünsenize kardeşinin çocuğu olmuş gitmez misin?
en son bu boşanıyordu eşinden, kocamı ve abisini aradı. ben hamileydim o zaman. apar topar gittik nedir ne oluyor falan öğrenmeye. ben hiçbişeye karışmadım balkonda oturdum sürekli o gün. kocasıyla bunun arasını yaptılar neyse döndük geldik. hepsi bu. o gün de gayet iyiydi aramız yedirdi içirdi beni falan.
sonra kadın doğurdum aramadı ve gelmedi.
dün baktım biz sitenin kapısındayız evde misiniz diye arıyorlar, çıkıp geldiler, pazar ev hali tabi tahmin edersiniz, neyi nereye tıkacağımı şaşırdım.
20 dakika oturdular. kocası 1 çay içti bu ağzına bişey sürmedi.
lcw'den 4 tshirt bir elbise getirmiş.
giderken de "ayyy kuzum sen yeterince süt içmiyor musun, sen gel bikaç gün bende kal da ben bi güzel bakayım sana" dedi
agzım açık kaldı
ama bak buraya yazıyorum bu sondur bi daha o lafı alıp çevirip bi taraflarına... tövbe yarabbim
ya tamam kızım tombiş bi bebek değil. 5600dü kilosu tam 3 aylıkken ama boyumuz 63 cm. bir kıza göre ortalamanın üstünde. doktor herşey yolunda diyor. sen ne diye çocuga bakamadığımı ima eden cümleler kuruyorsun.
ayyy cok sinirliyimm yaaaa
dün gece bir sürü alıntı yaptımm 1 saate yakın tek tek bişiler yazdım herkese,
hatta lover için baya uzun bir yazı yazmıştım kiii birden pat diye site bakımda hizmet verilemiyor dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?