Evet begen butonunu kaldırdi galiba Kazen
Seninki demi öyle ases ya komsu aradi gecen ne oldu hasta mi senin kizun sesi geliyor bizim eve diye
AAaaaaaaa ben şimdi heyecnlandim
Kizima talip çıktı Oleyyyy
Damat adayının resmini görelim önce dünürüm
ooo tamam cazgırsa tam oğluşuma göreama ben bi senin ervayı biliyorum bi tane daha mı var:26:?
biz ervanın başı bağlama aşamasındaydık ama rakip çıktı bak bak:18:nese erva kendi karar versin artık gerçi ben oğluşumun bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkardım benimki eğlenilecek seninki evlenilecek oğlan gibi duruyor
Ervaaa sen agunla adam edersin benim oğlanı, gel kızım sen
aaa öyle mii, evet daha önce de ona talip olmuştuk ama ona ilk rezene talip olmuş hehehe vallahi var bişi hep ervalardan gidiyormuşuzAa başı baglama aşamasına gelmiştiniz, çekilelim cnm:)
Düello yapmayalimm yanii
Eğlenilecek evlenecek oğlan lafina koptum
Ilahi keepben gülüyorum , benim buyuk oglanda neye gülüyorum diye soruyor
Meraklı da
Niran arkadaşın kızının adı da erva
Slm kızlar cuma günü safra kesesi ameliyati olucam bazi arkadaslar oldular zor bi ameliyatmi beni bilgilendirirseniz sevinirim cok korkuyorum hulya erdem arkadasima ozel msj attim ama donmedi cokkk uzuluyorum 2gunde bi acildeyim artık sabrdemiyorum
ayy gitmişken bi knigth online, bi call of duty açaydınbiz eşimle fena online oyun düşkünüyüz(ya da düşkünüydük mü demeliyim vallahi 5-6 senedir açmışlığım yok )emeklilik hayalimiz bir online oyuna girip bi iki sene orada takılmak
Hadiiii canımmmm
Topik senide sendenn almış denozum..hadi gözünaydın
Görüşmek üzere :79:
aaa koskoca kadının yaptığına bak
ay sen çok yaşa emii
Okuduklarimdan aklimda kalanlara cevap verimmm
denoz sana cook guldum yaaatelefondan girmeye alistir kendini bende pek sevmiyordum telden girmeyi ama o kadar alıştım ki laptopu acmiyorum bile artik.. telefon surekli elimdee simdide boyle telden daha kolay geliyor
DENOZ: telefon da internetin yokmu canim ordan baksaydin ya :))) birde internet cafeye alisma simdi yarin siz sebep oldunuz der cikarsin mazallah :) nedense bende bir iki defa girdim int. cafeye ama sanki ayip birsey yapiyormusum cocukmusum gibi cekine cekine
Slm kızlar cuma günü safra kesesi ameliyati olucam bazi arkadaslar oldular zor bi ameliyatmi beni bilgilendirirseniz sevinirim cok korkuyorum hulya erdem arkadasima ozel msj attim ama donmedi cokkk uzuluyorum 2gunde bi acildeyim artık sabrdemiyorum
Öncelikle cok geçmiş olsun arkadasım Allah acil şifalar versin.benim teyzem oldu o ameliyatı kapalı yöntemle küçük bi kesisi ve minik bi delik vardı sadece. Sabah ameliyat oldu akşam üzeri taburcu ettiler. Eve gelince geçmiş olsuna gelenlere kurabiye yapmış düşün o kadar iyiydi hiç yatmadı. Merak etme inşallah sende çabuk toparlarsın
hayır dönmedim değil.. mesaj kutun dolu olduğu için mesajı yollayamadım.. hatta yazdığım mesajı kaydettim defalarca denedim burda genelde de yazdım bi kaç kez msj kutun dolu sil diye ama sen görmedin sanırım .. direk buraya kopyalıyorum burdan okursun canım..
benm hamileliğim boyunca mide şikayetim vardı ama hep bebek yüzünden dediler.. doğumdan 10 gün sonra ağrılarım dayanılmaz oldu .. kendimi acilde buldum.. on gün kadar teşhis koyamadılar.. bu arada karaciğer enzimlerim çok yüksekti..7000 lerde falandı.. bu kan değerini safra taşı yükseltir dediler ama ultrason MR tomografi endoskopi neler neler .. safram hep temiz çıkıyordu.. sarılık olmuştum .. idrarım kan rengindeydi.. on gün hastanede sancılar içinde kıvranarak yattım ve sonra bilincimi kaybetmşim yoğun bakımda açtım gözlerimi..son anlarımı yaşıyodumki sonunda farkettiler safram çamur doluymuş vede taş.. taşın birkaçı pankreas kanalına düşmüş ve tıkamış safra görevini yapamadığı için vücuda yayılmaya başlamış yavaş yavaş beni zehirliyomuş ve pankreas görevini yapamadığı için iltihap yaymaya başlamış.. iki gece yoğun bakımda kaldıktan sonra acilen ERCP denilen bi yöntemle ameliyat oldum ağızdan bi kamera yardımıyla girip safra kesesinin ve pankreasın ağzına kadar gidip kanalı tıkayan taşı aldılar.. ameliyatn ardından hemen rahatladım ama saframında alınması gerektiğini yoksa bu acıyı aynı şekilde tekrar yaşayabileceğimi söylediler .. korkudan hemen kabul ettm çünkü çekilecek bi acı değil on günde 13 kilo verdim..çünkü tüm bu süreç boyunca yani 15 gün ağzıma su dahil lokma koymadım.. yasaktı serumla besleniyordum sen düşün artık ..3 gün sonrada safra ameliyatına girdim kapalı ameliyat oldum..ve şuan gayet sağlıklıyım..ölümden döndüm .. allaha şükürler olsn hayattayım.. kendimi tek zannediyodum.. meğer ne çokmuş hamileyken safra sıkıntısı çeken.. sanada çok geçmiş olsun arkadasm.. bence kesinlikle ameliyat olmalısın .. yoksa bu yaşadıklarımın aynısını yaşayabilirsin..Allah korusun tabii ama ilerledikçe çok tehlikeli oluyor.. aynı dediğin gibi ne doğum yaptığımı anladım ne lohusalığımı yaşadım.. doğurduğumun ertesi gün ayaktaydım hiç ama hiç yatmadım .. dikişlerimi tuta tuta dolanıyordum .. çünkü o ağrıyla mümkün değil yatmak oturmak.. çeken bilir.. benim minik yavrum karnımdayken beni koruyormuş meğer .. o çıkıverince dayanamaz oldum .. Rabbim kimselere vermesin..inan bana bunlar kısaca anlatabildiklerim.. ben adanada hastanede oğlum mersinde kayınvalidemle .. kokusu burnumda hıçkıra hıçkıra ağladığımı mı istersin.. göğsüme süt dolar sıtma ateş pompayla hastane köşelerinde süt çekip ağlaya ağlaya lavaboya döktüğümü mü ??sezeryan dikişlerimi hiç sorma gitsin.. neyse işte dahada zorlaşmadan ameliyatını ol canım benim ..
tekrar okudumda yazdıklarımı gözlerim doldu yaaneler çektim ben öyle.. Mevlam uzak etsin cümlemizden..
ben yaşadıklarımı anlattım sorunun cevabı olmadı sanırım =)) ameliyat çok basit bir günde ayağa kalkıyosun bi haftada kendine geliyosun .. hiç korkma canım .. ben bunları anlattım ki ameliyat olmassan senide bunlar bekliyor bil diye.. okadar kolay bi ameliyat için bunları çekmeye değmez yani.. safrasında taşla yıllarca yaşayanda varmış aslında ama çok saçma .. ameliyatın acısı çektiğinin yanında sıfır yani.. gör bak bi hafta sonra gelip geçti bile şükürler olsun diiceksin.. zaten ameliyattan çıktıktan sonra bile hemen farkına varıyosun o seni kemiren iki göğsünün arasına sıkışan yumruk bi anda kayboluveriyo.. şimdiden geçmiş olsun tatlım..
aaa beğen butonu gelsin geri evet, böyle bi eksiklik oluyor valla, mesaj alıntısı bildirimini de sevmiştim ben gerçi ama beğensiz olmaz
Hkncım sorduğun kitaplardan livanelinin "kardeşimin hikayesi"ni yeni bitirdim...
kesinlikle çok iyi kurgulanmış akıcı bir kitap...tavsiye ederim yani...
Bi de kitabı cumartesi akşam bitirdim...o sırada eşimle konuşuyorduk pazar napalım diye...
ben de kitabın konusunun geçtiği yer olan eski adıyla PODIMA yeni adıyla YAKIKÖYe gidelim dedim...
istanbula 2 saat mesafede karadenizde bir köy çok güzelmiş...sahilde mangal falan yaptık sonra kahve içtik, çok güzel geçti...
hem de okuduğum yerler iyice kafamda canlanmış oldu...güzel bir pazar geçti yani anlayacağın bu sayede
Kizlar yaa canm cik sikkin
Oglumun basinda konak oldu
Ama cok kalindi zeytinyagi vs fayda etmedi konak sampuani yazdi doktor oda ise yaramadi
Simdi cook kasiniyo sanirim oglum kasimaya calisiyo
Kalin kabuklar kalkiyo ama saclariyla birlikte obek obek saclar kopuyo
Gorunce icim gidiyo hatta kasirken kanatmis kafasinin bikac yerini
Sabah besigin ici top top sac doluydu
Napsam bilemedim
Konagin kalktigi yerdeki saclar hep dokuldu
Resmen gel kaldi oglum
kızlar çok sinirliyim. düne bakamadım ne var ne yok diye. umarım herşey yolundadır.
eşimin ailesi beni çılgına çeviriyor.
eşimin 5 tane kardeşi var. 1 abi 3 abla 1 kızkardeş
ablalarından ikisi yurtdışında, bir tane burda.
benim kızım 3 ay 8 günlük ve görümcem yegeni ilk defa dün gördü. aynı şehirdeyiz düşünebiliyormusunuz.
ne olduğunu bilmiyoruz, hiçbir sebep yok elle tutulur. ya zaten tartışma gerginlik falan olsa da düşünsenize kardeşinin çocuğu olmuş gitmez misin?
en son bu boşanıyordu eşinden, kocamı ve abisini aradı. ben hamileydim o zaman. apar topar gittik nedir ne oluyor falan öğrenmeye. ben hiçbişeye karışmadım balkonda oturdum sürekli o gün. kocasıyla bunun arasını yaptılar neyse döndük geldik. hepsi bu. o gün de gayet iyiydi aramız yedirdi içirdi beni falan.
sonra kadın doğurdum aramadı ve gelmedi.
dün baktım biz sitenin kapısındayız evde misiniz diye arıyorlar, çıkıp geldiler, pazar ev hali tabi tahmin edersiniz, neyi nereye tıkacağımı şaşırdım.
20 dakika oturdular. kocası 1 çay içti bu ağzına bişey sürmedi.
lcw'den 4 tshirt bir elbise getirmiş.
giderken de "ayyy kuzum sen yeterince süt içmiyor musun, sen gel bikaç gün bende kal da ben bi güzel bakayım sana" dedi
agzım açık kaldı
ama bak buraya yazıyorum bu sondur bi daha o lafı alıp çevirip bi taraflarına... tövbe yarabbim
ya tamam kızım tombiş bi bebek değil. 5600dü kilosu tam 3 aylıkken ama boyumuz 63 cm. bir kıza göre ortalamanın üstünde. doktor herşey yolunda diyor. sen ne diye çocuga bakamadığımı ima eden cümleler kuruyorsun.
kızlar kitap siparişlerimi verdim dünyaya dönmeliyim artık aralarından okuduklarınız varsa yorum yapın lütfenn
danbrown cehennem
zülfü livaneli kardeşimin hikayesi
jojo moyes senden önce ben
E L james grinin elli tonu (biraz erotik bi kitapmış ama yorumlar baya sert merak ettim)
hade bakalım gelsinde okuyalımmm...
kızlar salonum suan çok klasik bir döşemede klasik koltuklar klasik perdeler vs bu görünümden kurtulmak istiyorum ayrıyetten sıyah beyaz köşe takımım ve beyaz masa sandalyeli masam var zeminim akağaç buz laminant oldukça acık yanı aklımda iki fikir var sizinde fikrinizi almak istiyorum ya köşe takımım sıyah beyaz kalıcak düz modelsiz perdeler masanın sandalyeleri port art baskılı kumaşlarla kaplanıcak halımda siyah beyaz kırmızı bu arada yada sütlü kahve döşeme yapıcam sizce ?
bizim ev işi yalan oldu moralim çok bozuk
peşinatı tamamlayamıyoruz bir türlü
kvler yüzünden ne altınım kaldı ne bir şey
şimdi peşinatı ödemeye de yanaşmıyorlar
resmen onlar yüzünden ev sahibi olamıyoruz
o kadar doluyum o kadar kızgınım ki onlara nefretim kat kat arttı
bugün kocamdan da nefret ediyorum
evlendiğimizden beri ailesinin yapmadığı kalmadı
bir kere bile gıkını çıkarmadı onlara
neden diye sormadı bile
bugün hepsinden nefret ediyorum
sağol teyzesi hepimizinki güzel, yakışıklıı
e biz hiç görmedik Ervanın fotolarını kii, yalnız bizim oğlan biraz haşin seviyor uyarayım, tam bir viking kendisi hanım hanımcık kızlar gelmez oğluma varsa şöle barbarından lazım
evet akşamları uzun kollu giydiriyorum, öğleye doğru soyuyorum yine
evet canım ya döküldü oğluşumun sırma saçlarıalttan yeniler çıkıyor ama onlar daha kısa tam mohank görüntüsü var o yüzden şimdi yolda sokakta sürekli gülüyor amcalar teyzeler bizee
eveeet buluşalııııım
daha başlamadım tam ama eğitimlere toplantılara fln gittim, 5-6 saat kaldığı oldu. Süt eski sağılmışlardan verdi annem, hiç huysuzluk yapmıyormuş ama sütü beklerken biraz hırçınlaşıyormuş...karnı tokken sorun yok yani..ben gece sağıyorum, uyumasını bekleyip 2-3 saat sonra bi sağıyorum, öyle öyle biraz birikiyor. İş yerinde de makineyi götürüp sağacağım işte 2 saatte bir odaya girip yapacak birşey yok
ben gördüm
umarım olur canım benim, haberdar et bizi
leylayla mecnunun bi hikayesi vardır bilirmisiniz bilmem
mecnun yataklar düşer tek çağreside leyladır tabiyki :)
mecnun babası gider leylayı bulmaya gider bide ne görür kara kuru ben olsam yüzene bakmam adres yanlış der eve döner
oğlu sorar buldun mu dünyalar güzeli leyla mı? diye
baba anlatır olanları mecnun babasına;
ADRES DOĞRU BAKTIĞIN GÖZ YANLIŞ BABA SEN O LEYLA'YA BENİM GÖZÜMDEN BAK der
ben bu hikayeyi aramızda yüzük takarkene eşimden dinlemiştim
beni neden zorla inatla hayatına ortak etmeye çalışıyorsunun cevabıydı :)
ben olsam beni çekmem o kadarım yani
anam ne hatunsun valla 2 çocukla bide kitap okuycan hee... ben 2-3 güne 1 kitap bitirirdim şimdi buraya zor giriyorum valla hemde 1 tanecik oğlumla... :)
canım açık gri döşemeler var bence daha iyi olur bir de gri tonları iyi kir götürüyor..
canım hayırlısı değilmiş.. bu ev işlerinde hayırlısı olsun gerçekten olacağı varsa allah bir yol çıkartaır olur.. hayırlısı değilmiş de boşver üzülme.. ama bu kocalar hep aynı inan ki bazen bana da sinir geliyo napçan idare ediyoruz.
ben 1 ay sonra başlayacağım geceleri 1 kez olsun sağmaya karar verdim tek göğsümden emzirip diğerini sağacağım artık..
ay canım maaşallah size allah bozmasın ilişkinizi.. uzak olmak çok zordur ama böyle insanın romantizmi hep diri kalıyor işte.. ben çok tuhaf hissediyorum. kocamı hala seviyorum ama çok uzağız sanki..
kızlar hamileliğimin başından beri aranızdaydim aslında üye olmak düne kısmetmis.süt pompalarıyla ilgili cok sorunuz oluyo biliyorum.bende kendi hikayemi yazayım dedim.bebeğim akşam doğdu o gece emmedi.benim ilk bebeğim deneyimim yoktu şekerli su falan denemedik.sütüm azdı mama verecez dedi doktor tutup biberonla verdiler bende bilemedim beni emmeyecegini.sarılık oldu yinede ama bende süt cok az(sağiyorum 25 30 anca toplamda)ağlaya ağlaya mama verdim hergün ben üzüldükce sütümde az oldu ama yinede sağdim,sonra bebeğim ne kadar süt mama içiyo diye not tutmaya başladım hem sağdigimi hem yediğini.süt az mama cokdedimki siklastirayim sağmami altıdan sekiz ona çıkardim sağımi.hergün on yirmi arttı.o arttıkça ben mutlu oldum.tabi yemediğim içmedigim yok süt olsun diye.kırkı çıktı oğlumun baktım sadece akşamları veriyorum mama.herşeyi yetiştirecem yemek temizlik diye çabaliyodum onuda bıraktım artık ve bir aydır sadece anne sütü veriyorum oğluma dolapta dörtbin cc sütüm bile var(maşallah diyin lutfen)artık bin cc görüyorum günde cok şükür.avent kullanıyorum belki o kadar çekmiyo diyosunuz ama hiç yara yapmadı.lansinoh aldım kullanamadım alışmışım diğerine.size tavsiyem not tutun sağdiginiz sütü ve saatini hergün öncekini hedef edinin.gündüz iki iki buçuk saatte sağmaya çalışıyorum gece biraz daha uzun uyuyorum ama illa sağiyorum.günde yedi sekiz mutlaka.eşinizdende yardım isteyin.ben gerekirse sofrayı toplamıyorum işten gelip o topluyo.aklıma gelen bunlar.bende burdan cok şey öğreniyorum benimde bi katkım olsun dedim belki işinize yarar.sağmaya çalışıp sütü olmayan arkadaşlar sizide en iyi ben anlarım gözüm şişene kadar cok ağladım cunki.ama şu bi gerçek bebeğimiz nasibi neyse onu yiyo.
hayır dönmedim değil.. mesaj kutun dolu olduğu için mesajı yollayamadım.. hatta yazdığım mesajı kaydettim defalarca denedim burda genelde de yazdım bi kaç kez msj kutun dolu sil diye ama sen görmedin sanırım .. direk buraya kopyalıyorum burdan okursun canım..
benm hamileliğim boyunca mide şikayetim vardı ama hep bebek yüzünden dediler.. doğumdan 10 gün sonra ağrılarım dayanılmaz oldu .. kendimi acilde buldum.. on gün kadar teşhis koyamadılar.. bu arada karaciğer enzimlerim çok yüksekti..7000 lerde falandı.. bu kan değerini safra taşı yükseltir dediler ama ultrason MR tomografi endoskopi neler neler .. safram hep temiz çıkıyordu.. sarılık olmuştum .. idrarım kan rengindeydi.. on gün hastanede sancılar içinde kıvranarak yattım ve sonra bilincimi kaybetmşim yoğun bakımda açtım gözlerimi..son anlarımı yaşıyodumki sonunda farkettiler safram çamur doluymuş vede taş.. taşın birkaçı pankreas kanalına düşmüş ve tıkamış safra görevini yapamadığı için vücuda yayılmaya başlamış yavaş yavaş beni zehirliyomuş ve pankreas görevini yapamadığı için iltihap yaymaya başlamış.. iki gece yoğun bakımda kaldıktan sonra acilen ERCP denilen bi yöntemle ameliyat oldum ağızdan bi kamera yardımıyla girip safra kesesinin ve pankreasın ağzına kadar gidip kanalı tıkayan taşı aldılar.. ameliyatn ardından hemen rahatladım ama saframında alınması gerektiğini yoksa bu acıyı aynı şekilde tekrar yaşayabileceğimi söylediler .. korkudan hemen kabul ettm çünkü çekilecek bi acı değil on günde 13 kilo verdim..çünkü tüm bu süreç boyunca yani 15 gün ağzıma su dahil lokma koymadım.. yasaktı serumla besleniyordum sen düşün artık ..3 gün sonrada safra ameliyatına girdim kapalı ameliyat oldum..ve şuan gayet sağlıklıyım..ölümden döndüm .. allaha şükürler olsn hayattayım.. kendimi tek zannediyodum.. meğer ne çokmuş hamileyken safra sıkıntısı çeken.. sanada çok geçmiş olsun arkadasm.. bence kesinlikle ameliyat olmalısın .. yoksa bu yaşadıklarımın aynısını yaşayabilirsin..Allah korusun tabii ama ilerledikçe çok tehlikeli oluyor.. aynı dediğin gibi ne doğum yaptığımı anladım ne lohusalığımı yaşadım.. doğurduğumun ertesi gün ayaktaydım hiç ama hiç yatmadım .. dikişlerimi tuta tuta dolanıyordum .. çünkü o ağrıyla mümkün değil yatmak oturmak.. çeken bilir.. benim minik yavrum karnımdayken beni koruyormuş meğer .. o çıkıverince dayanamaz oldum .. Rabbim kimselere vermesin..inan bana bunlar kısaca anlatabildiklerim.. ben adanada hastanede oğlum mersinde kayınvalidemle .. kokusu burnumda hıçkıra hıçkıra ağladığımı mı istersin.. göğsüme süt dolar sıtma ateş pompayla hastane köşelerinde süt çekip ağlaya ağlaya lavaboya döktüğümü mü ??sezeryan dikişlerimi hiç sorma gitsin.. neyse işte dahada zorlaşmadan ameliyatını ol canım benim ..
tekrar okudumda yazdıklarımı gözlerim doldu yaaneler çektim ben öyle.. Mevlam uzak etsin cümlemizden..
Kizlar yaa canm cik sikkin
Oglumun basinda konak oldu
Ama cok kalindi zeytinyagi vs fayda etmedi konak sampuani yazdi doktor oda ise yaramadi
Simdi cook kasiniyo sanirim oglum kasimaya calisiyo
Kalin kabuklar kalkiyo ama saclariyla birlikte obek obek saclar kopuyo
Gorunce icim gidiyo hatta kasirken kanatmis kafasinin bikac yerini
Sabah besigin ici top top sac doluydu
Napsam bilemedim
Konagin kalktigi yerdeki saclar hep dokuldu
Resmen gel kaldi oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?