2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Foto yükleme de hata oluşuyor
Yada ben yapamadım:26:Albümde hata veriyor. Yükleyecegim cnm

Aa başı baglama aşamasına gelmiştiniz, çekilelim cnm:)
Düello yapmayalimm yanii

Eğlenilecek evlenecek oğlan lafina koptum
Ilahi keep ben gülüyorum , benim buyuk oglanda neye gülüyorum diye soruyor
Meraklı da

Niran arkadaşın kızının adı da erva

aaa öyle mii, evet daha önce de ona talip olmuştuk ama ona ilk rezene talip olmuş hehehe vallahi var bişi hep ervalardan gidiyormuşuz

Nirancım kusura bakma canım, biz adını sanını bilmeden talip olmuşuz valla

Son düzenleme:
kızlar hamileliğimin başından beri aranızdaydim aslında üye olmak düne kısmetmis.süt pompalarıyla ilgili cok sorunuz oluyo biliyorum.bende kendi hikayemi yazayım dedim.bebeğim akşam doğdu o gece emmedi.benim ilk bebeğim deneyimim yoktu şekerli su falan denemedik.sütüm azdı mama verecez dedi doktor tutup biberonla verdiler bende bilemedim beni emmeyecegini.sarılık oldu yinede ama bende süt cok az(sağiyorum 25 30 anca toplamda)ağlaya ağlaya mama verdim hergün ben üzüldükce sütümde az oldu ama yinede sağdim,sonra bebeğim ne kadar süt mama içiyo diye not tutmaya başladım hem sağdigimi hem yediğini.süt az mama cok dedimki siklastirayim sağmami altıdan sekiz ona çıkardim sağımi.hergün on yirmi arttı.o arttıkça ben mutlu oldum.tabi yemediğim içmedigim yok süt olsun diye.kırkı çıktı oğlumun baktım sadece akşamları veriyorum mama.herşeyi yetiştirecem yemek temizlik diye çabaliyodum onuda bıraktım artık ve bir aydır sadece anne sütü veriyorum oğluma dolapta dörtbin cc sütüm bile var(maşallah diyin lutfen)artık bin cc görüyorum günde cok şükür.avent kullanıyorum belki o kadar çekmiyo diyosunuz ama hiç yara yapmadı.lansinoh aldım kullanamadım alışmışım diğerine.size tavsiyem not tutun sağdiginiz sütü ve saatini hergün öncekini hedef edinin.gündüz iki iki buçuk saatte sağmaya çalışıyorum gece biraz daha uzun uyuyorum ama illa sağiyorum.günde yedi sekiz mutlaka.eşinizdende yardım isteyin.ben gerekirse sofrayı toplamıyorum işten gelip o topluyo.aklıma gelen bunlar.bende burdan cok şey öğreniyorum benimde bi katkım olsun dedim belki işinize yarar.sağmaya çalışıp sütü olmayan arkadaşlar sizide en iyi ben anlarım gözüm şişene kadar cok ağladım cunki.ama şu bi gerçek bebeğimiz nasibi neyse onu yiyo.

hayır dönmedim değil.. mesaj kutun dolu olduğu için mesajı yollayamadım.. hatta yazdığım mesajı kaydettim defalarca denedim burda genelde de yazdım bi kaç kez msj kutun dolu sil diye ama sen görmedin sanırım .. direk buraya kopyalıyorum burdan okursun canım..

benm hamileliğim boyunca mide şikayetim vardı ama hep bebek yüzünden dediler.. doğumdan 10 gün sonra ağrılarım dayanılmaz oldu .. kendimi acilde buldum.. on gün kadar teşhis koyamadılar.. bu arada karaciğer enzimlerim çok yüksekti..7000 lerde falandı.. bu kan değerini safra taşı yükseltir dediler ama ultrason MR tomografi endoskopi neler neler .. safram hep temiz çıkıyordu.. sarılık olmuştum .. idrarım kan rengindeydi.. on gün hastanede sancılar içinde kıvranarak yattım ve sonra bilincimi kaybetmşim yoğun bakımda açtım gözlerimi..son anlarımı yaşıyodumki sonunda farkettiler safram çamur doluymuş vede taş.. taşın birkaçı pankreas kanalına düşmüş ve tıkamış safra görevini yapamadığı için vücuda yayılmaya başlamış yavaş yavaş beni zehirliyomuş ve pankreas görevini yapamadığı için iltihap yaymaya başlamış.. iki gece yoğun bakımda kaldıktan sonra acilen ERCP denilen bi yöntemle ameliyat oldum ağızdan bi kamera yardımıyla girip safra kesesinin ve pankreasın ağzına kadar gidip kanalı tıkayan taşı aldılar.. ameliyatn ardından hemen rahatladım ama saframında alınması gerektiğini yoksa bu acıyı aynı şekilde tekrar yaşayabileceğimi söylediler .. korkudan hemen kabul ettm çünkü çekilecek bi acı değil on günde 13 kilo verdim..çünkü tüm bu süreç boyunca yani 15 gün ağzıma su dahil lokma koymadım.. yasaktı serumla besleniyordum sen düşün artık ..3 gün sonrada safra ameliyatına girdim kapalı ameliyat oldum..ve şuan gayet sağlıklıyım..ölümden döndüm .. allaha şükürler olsn hayattayım.. kendimi tek zannediyodum.. meğer ne çokmuş hamileyken safra sıkıntısı çeken.. sanada çok geçmiş olsun arkadasm.. bence kesinlikle ameliyat olmalısın .. yoksa bu yaşadıklarımın aynısını yaşayabilirsin..Allah korusun tabii ama ilerledikçe çok tehlikeli oluyor.. aynı dediğin gibi ne doğum yaptığımı anladım ne lohusalığımı yaşadım.. doğurduğumun ertesi gün ayaktaydım hiç ama hiç yatmadım .. dikişlerimi tuta tuta dolanıyordum .. çünkü o ağrıyla mümkün değil yatmak oturmak.. çeken bilir.. benim minik yavrum karnımdayken beni koruyormuş meğer .. o çıkıverince dayanamaz oldum .. Rabbim kimselere vermesin..inan bana bunlar kısaca anlatabildiklerim.. ben adanada hastanede oğlum mersinde kayınvalidemle .. kokusu burnumda hıçkıra hıçkıra ağladığımı mı istersin.. göğsüme süt dolar sıtma ateş pompayla hastane köşelerinde süt çekip ağlaya ağlaya lavaboya döktüğümü mü ??sezeryan dikişlerimi hiç sorma gitsin.. neyse işte dahada zorlaşmadan ameliyatını ol canım benim ..

tekrar okudumda yazdıklarımı gözlerim doldu yaa neler çektim ben öyle.. Mevlam uzak etsin cümlemizden..

bi ara düşünmedim değil girmişken oyun mu oynasam diye

Hadiiii canımmmm
Topik senide sendenn almış denozum..hadi gözünaydın
Görüşmek üzere :79:

aaa koskoca kadının yaptığına bak

ay sen çok yaşa emii

ayy kızlar aynen öyle oldu, koskoca kadın napacağımı bilemedim içerde ama bi yandan da yazmaya devam ettim

evet telefonumda internet var hatta genelde okuyorum ama yazmaya gelince yüreğim daralıyor
çok tez canlı biriyim öyle bekleyemiyorum ufacık ekran üzerinden yazmayı..bi de bu imgeleri rahat yapamıyorsun telde ((
ondan hazır zamanım varken gireyim dedim internet kafeye...
esracım aynen senin dediğin gibi sanki ayıpmış gibi ikide bir etrafıma bakıyordum ben de gören var mı diye

ben yaşadıklarımı anlattım sorunun cevabı olmadı sanırım =)) ameliyat çok basit bir günde ayağa kalkıyosun bi haftada kendine geliyosun .. hiç korkma canım .. ben bunları anlattım ki ameliyat olmassan senide bunlar bekliyor bil diye.. okadar kolay bi ameliyat için bunları çekmeye değmez yani.. safrasında taşla yıllarca yaşayanda varmış aslında ama çok saçma .. ameliyatın acısı çektiğinin yanında sıfır yani.. gör bak bi hafta sonra gelip geçti bile şükürler olsun diiceksin.. zaten ameliyattan çıktıktan sonra bile hemen farkına varıyosun o seni kemiren iki göğsünün arasına sıkışan yumruk bi anda kayboluveriyo.. şimdiden geçmiş olsun tatlım..

Günaydın fıstıklarrrrrr
yaaa gerçekten bu beğen butonu nereye gitmişhiç olmamış böyle..okuduklarımı beğenmezsem olmuyor...
Neyse ben de aklımda kalanlara cevap vereyim bariiii...

Keepcim oğluşuna bayıldım gerçekten de doğuştan punkmış oğluşun ama çok yakışıklısındannnnnnn

Nirancım senin minnoşun da çokkk tatlıııı, ayy ne güzel zeytin zeytin bakıyor öyle...ayrıca erkek zannedenlerin de gözlerine gözlük diyorummmmmm:111:

Taliaaa gelmiş hoşgelmişşşşşşşş

Esraaa hikayeler çok iyiymiş tatlım yaaa...terlikli olana bayıldımmmm

Geridönüsüm ben de seni hep sessiz sakin kumral orta boylu biri olarak hayal etmiştim....

Pdnk..üzüldüm kv ve kp inin yaptıklarına ama burada biraz da iş eşine düşüyor...onların huyunu suyunu en iyi bilen sonuçta o..biraz daha kendi ailesinin (senin ve minnoşunun) sorumluluğunu alıp ona göre tavrını göstermesi gerekiyor bence...

Hkncım sorduğun kitaplardan livanelinin "kardeşimin hikayesi"ni yeni bitirdim...
kesinlikle çok iyi kurgulanmış akıcı bir kitap...tavsiye ederim yani...

Bi de kitabı cumartesi akşam bitirdim...o sırada eşimle konuşuyorduk pazar napalım diye...
ben de kitabın konusunun geçtiği yer olan eski adıyla PODIMA yeni adıyla YAKIKÖYe gidelim dedim...
istanbula 2 saat mesafede karadenizde bir köy çok güzelmiş...sahilde mangal falan yaptık sonra kahve içtik, çok güzel geçti...
hem de okuduğum yerler iyice kafamda canlanmış oldu...güzel bir pazar geçti yani anlayacağın bu sayede

Okurken bende ağladım cok zor biliyorum benim bebegimde yasadi çektiklerimi 4atdan beri ayda 3sefer acillerdeyim bebegim karnimdayken ne ilaclar yaptilar 5gun hastanede yattim 5dk gecmedi en sonunda sezaryana karar verdiler dun aksam acildeydim bebegimde benimle geldi cunku bırakacak insan yok herkese emanet edemiyorsun cok zor durumdayim bebegimi dusunuyorum ilaclar yuzunden sutum olmadi en cok istedigim sey emzirmekti olmadi allah izin verirse 2.ye inşallah agrin cok oldumu ameliyat tan sonra kapali ameliyat mi gecirdin nekadar surede ayildin bebegine rahat bakabildinmi canim benim yazdıkların icin cok saol

aaa beğen butonu gelsin geri evet, böyle bi eksiklik oluyor valla, mesaj alıntısı bildirimini de sevmiştim ben gerçi ama beğensiz olmaz

şimdi böle msjları okusanda okuduğunu kimse anlamıyo çok gıcıkkk

canm bende yorumlardan güzel bi kitap olduğunu anladım oyüzden seçtim bakıcaz bakalım bayadır roman okumuyodum genelde bebeklerle ilgili şeyler okudum sıkıldım iyice
vayy vayy demekki kitap insanın içindeki taze güzel duyguları orataya çıkartıyooo kocamada okutıyım bariii belki içindeki bana olan efsanevi duyguları kabarırrr

kızlar çok sinirliyim. düne bakamadım ne var ne yok diye. umarım herşey yolundadır.
eşimin ailesi beni çılgına çeviriyor.
eşimin 5 tane kardeşi var. 1 abi 3 abla 1 kızkardeş
ablalarından ikisi yurtdışında, bir tane burda.
benim kızım 3 ay 8 günlük ve görümcem yegeni ilk defa dün gördü. aynı şehirdeyiz düşünebiliyormusunuz.
ne olduğunu bilmiyoruz, hiçbir sebep yok elle tutulur. ya zaten tartışma gerginlik falan olsa da düşünsenize kardeşinin çocuğu olmuş gitmez misin?
en son bu boşanıyordu eşinden, kocamı ve abisini aradı. ben hamileydim o zaman. apar topar gittik nedir ne oluyor falan öğrenmeye. ben hiçbişeye karışmadım balkonda oturdum sürekli o gün. kocasıyla bunun arasını yaptılar neyse döndük geldik. hepsi bu. o gün de gayet iyiydi aramız yedirdi içirdi beni falan.
sonra kadın doğurdum aramadı ve gelmedi.
dün baktım biz sitenin kapısındayız evde misiniz diye arıyorlar, çıkıp geldiler, pazar ev hali tabi tahmin edersiniz, neyi nereye tıkacağımı şaşırdım.
20 dakika oturdular. kocası 1 çay içti bu ağzına bişey sürmedi.
lcw'den 4 tshirt bir elbise getirmiş.
giderken de "ayyy kuzum sen yeterince süt içmiyor musun, sen gel bikaç gün bende kal da ben bi güzel bakayım sana" dedi
agzım açık kaldı
ama bak buraya yazıyorum bu sondur bi daha o lafı alıp çevirip bi taraflarına... tövbe yarabbim
ya tamam kızım tombiş bi bebek değil. 5600dü kilosu tam 3 aylıkken ama boyumuz 63 cm. bir kıza göre ortalamanın üstünde. doktor herşey yolunda diyor. sen ne diye çocuga bakamadığımı ima eden cümleler kuruyorsun.

hulyaerdem cnm ne çok zor günler atlatmissin geçmiş olsun ya bu kadar ağır hastalandigini bilmiyodum okurken benimde gözlerim doldu cnm bidaha hiç hasralanmaz ce yavrundan ayrılmazsın inşallah.

canm hiç sıkma canını çoğu bebekte olabilecek bişi yapman gereken tek şey banyodan yarımsaat önce falan bebek yağına bula kafasını güzelce yedir yumuşasın konaklar sonra bebek tarağıyla tara ince taraklı olsun ama sonrada yıka bebeğini bunu geçene kadar banyolarında uygula faydası olucaktır ben oğlumda buşekilde geçirdimm şükür kızımda olmadı daha geçmiş olsun ama korkma bu bi hastalık değil

ayyybu neya koskaca insanlar dertleri ne anlamıyorum sorunun varsa otur konuş hem sen ona hiçbişi yapmamışsın derdine ne tirplerdesin hade aramadın sormadın 3 ay sonra geliyosun saçma sapan bi laf söliyim sokuşturmaya ne gerek var çüşş yaniii boşver arkadaşım yaaa taktığına değmez dediğin gibi en güzeli ver laflarının cevabını bu hayatta kimse bizden kıymetli değil sana acımayana sende acımayacaksın arkadaşım amannbende doluymuşmum sanırsammm

anam ne hatunsun valla 2 çocukla bide kitap okuycan hee... ben 2-3 güne 1 kitap bitirirdim şimdi buraya zor giriyorum valla hemde 1 tanecik oğlumla... :)

canım açık gri döşemeler var bence daha iyi olur bir de gri tonları iyi kir götürüyor..

canım hayırlısı değilmiş.. bu ev işlerinde hayırlısı olsun gerçekten olacağı varsa allah bir yol çıkartaır olur.. hayırlısı değilmiş de boşver üzülme.. ama bu kocalar hep aynı inan ki bazen bana da sinir geliyo napçan idare ediyoruz.

ben 1 ay sonra başlayacağım geceleri 1 kez olsun sağmaya karar verdim tek göğsümden emzirip diğerini sağacağım artık..

ay canım maaşallah size allah bozmasın ilişkinizi.. uzak olmak çok zordur ama böyle insanın romantizmi hep diri kalıyor işte.. ben çok tuhaf hissediyorum. kocamı hala seviyorum ama çok uzağız sanki..

ee napcan canım yaa yoksa hayattan koparım kendi hallerine bıraktım bebeleri artıkkk

maşallah sana, o günlerden bugünlere gelmişssin, hep böyle olur inşallah. azmin çok hoşuma gitti.

gözlerim doldu ağlaya ağlaya lavaboya döküyordum diyince. Allah bi daha evlat hasreti yaşatmasın

Cnm konak benim kızımin başında da çıktı dediğin gibi kalın kalın dı valka ben hem zeytinyağı sürdüm hemde kendim tirnagimla acıtmadan yavaş yavaş tabi arada saçlarıda geliyo sende üzülme bu saçları hep dokulecek yeni saçlar çıkacak, biraz kel olacaklar ne yapalım. Benimkinin kafasinda hala var konak zamanla onlarda gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…