senin kayınvalide de alemmiş yaaa, benimki öyle eşime bişeyler anlatmaz da işime çok karışıyo ve kendi dediğini yaptırana kadar susmuyo ozaman içimden bağırmak değil böğüresim geliyo çok sinirleniyorum ama eşime anlattığımda benim annem cahil kadın kötülük için değil öyle bildiği için yapıyo falan filan hiç toz kondurmuyo... doğumdan sonra bir hafta beni delirtti annemi babamı da delirtti öyle döndü evine ama eşime anlatamıyorum anlattığımda aynı lafları diyo bide yazıklar olsun sana diyosusturuyo beni kötü niyetli gelin durumuna düşüyorum kocamın gözünde
begen butonu nerde yaaaaaa :44: bulamıyorummm
Kızlar sizin bebişlerinizde muhakkak bizim ki tv görünce kitlenip izlemek istiyordur.Ne yapıyorsunuz baktırıyormusunuz?,
Ben surekli kafasınız çeviriyorum ama kaç aylık olana kadar bu böyle devam edecek illaki izlewmeye başlayacaklar ama doğru zaman ne zaman ne dersiniz?
slm anneler
emzirirken silikon meme ucu kullanan var mı?
ben hala onunla emziriyorum her gün uğraşıyorum diğer türlü almıyor. ama silikonu koyunca şapur şupur götürüyor
bi sakıncası olur mu göğüs ucuyla emzirmenin acaba:44:
Eki Görüntüle 798348 Eki Görüntüle 798350 Eki Görüntüle 798349 Eki Görüntüle 798351
Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
He..ben aldım ama vermem
desty ne kadar sinirlensen haklısın...ne demek 3 ay boyunca görmeye gelmemek
ahh ben bunları anlamıyorum hiç yaaa..benim de başıma seninkine benzer bişey geldi.
benim kv ve görümce beni doğumumdan sonra 1 kere gördüler sonra memleketlerine gittiler...gidiş o gidiş...
sonra ne kv ne de görümcem aramadılar saolsunlar 2 ay boyunca...hani iyimisin nasıl oldun bir ihtiyacın var mı yok
nasıl kırıldım anlatamam...insan özellikle böyle durumda daha fazla destek bekliyor.. ki benim aram aslında kv ile iyiydi ama 1 sene önce benim hatırlamadığım bi olaya bozulmuş hanfendi ve tribini yeni atıyormuş bana...yahuu insan düşmanına bile olsa yas sürecinde iyi davranır dimi...inan burda ben daha fazla destek gördüm onlardan gördüğümden...neyse bayramda ben bunları çektim konuştum gayet aklı başında bir şekilde ve şimdi kv sürekli arıyor ama kırıldım bir kere....eşimi üzmemek adına iyi davranıyorum ikisine de ama eski içtenliğim gitti...
begen butonu olmayinca topikteki sicaklik gitti sankiii yazılar cok bos kaldii boylee
ben anlayamıyorum, ben mi çok ince düşünceliyim, insanım, insaflıyım diyorum bazen ama yok yani normal olanı bu. insanların halinden anlamaya çalışmak, samimi olmak, olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, laf sokmamak falan bunlar çok mu zor şeyler. sana yaptıkları da ne kdar ayıp. trip atmanın zamanımıymış. ya insan kayınvalide olunca otomatik olarak içine bi kötülük tohumu mu ekiliyor acaba, çözemiyorum benimkiler, pdnk'nın kv'si şimdi de bak seninkini duyduk... çok insafsızca geliyor bana hepsi.
eşim çok kafama takıyorum diyince hiçbişey yapmamaya karar verdim yoksa ben biliyorum ağızlarının payını vermeyi de şimdi olay büyümesin.
İnsanları anlamak güç bazen..iyi gün dostu her zaman bulunur
Ama boyle gunlerde anlıyorsun kimin ne olduğunu
İnsanın destek bekledigi an, o an..
Hicbirsey demesinler ama yinede yanında dursunlar istiyorsun
Bi kere kırıldın mı, eskisi gibi olmuyo hicbirsey
Benimde çok sevdiğim bi kac arkadaşım o süreçte beni cok sasirtmisti..
simdi umrumda değil, görüşmek isteseler de gorusmuyorum
begen butonu olmayinca topikteki sicaklik gitti sankiii yazılar cok bos kaldii boylee
aynen öyle canım...bu durum biraz daha farklı...öyle şeylerin yapılacak yeri var yeri var...
ben de birkaç arkadaşımı silmek zorunda kaldım maalesef...ve inan benim de umrumda değilller..
ama neyse ki gerçek dost olarak gördüklerim yanımdaydı hep saolsunlar..
fakat eşinin ailesi olunca işte direk silemiyorsun veya olayı o kadar büyütmek istemiyorsun...
Tabi aileden onlar, her zaman yüz yüze bakacaksin.sirt cevirmek olmaz
Tam da bu sebepten, onlarin tutumları böyle olmamaliydi iste. ayıp etmişler
Amann Allah bilsin canım, biz ne söylesek boş
Islerin hafifledimi biraz..seni buralarda görmek ne Güzel
aynen öyle canım...Allah büyüK diyorum ben:)
Teşekkür ederim canım benim
İşlerim aslında hafiflemedi ama ben bügün ara verdim kendim..sabah hastaneye gittim..kan ve şeker tahlilleri için..
şeker 75 gr lık yükleme yaptılar yine yani tüm sabahımı aldı öğlen okula geldim ama pek verimli çalışamadım bugün...kafam biraz tahlillerde kaldı...
yarın da öğleden sonra kontrole gidicem bakalım dikişlerim ne alemde ve doktor ne diyecek bana...tabii biraz heyecan da var..umarım iyileşiyordur ve inşallah önümde bir engel olmaz...
ayyy cok sinirliyimm yaaaa
dün gece bir sürü alıntı yaptımm 1 saate yakın tek tek bişiler yazdım herkese,
hatta lover için baya uzun bir yazı yazmıştım kiii birden pat diye site bakımda hizmet verilemiyor dediiii
Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
ameliyattan sonra sadece dikişleri aldırmak için gittim dr a..Hulyacim atlatmissin çok şükür ben hic bisey yiyemiyorum ne yesem dokunuyor agri oluyor ameliyattan sonrada acillik oldunmu yine yiyecekler dokunuyormu agrin oluyormu o korkutuyor beni gecmezse diye cok sirdum dimu
Allah korusun yaa.. ikinciyi vakitli versin rabbim..hamile değilim allahımın zoruna gitmesin sevindim olmadığıma oğluş küçük çnkü :)
gelelim bnm sıpama artık gülücükler tavan yaptı kahkaha atıo resmen :) çok sevimli oluolar ya yuğurasım gelio resmen :)
bu sabah bi uyandı kakası sırtına çıkmış gülimmi ağlimmi :) temizledik yıkandık paklandık uyuduk uyandık seviştik azcık oğlumla sabahları çok keyifli oluo sıpam yiyesim gelio uykum fln kalmıo şkür zaten annesine hiç eziyet etmedi bnm yavrum inş hep böle gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?