2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Biliyomusun benim k.v de bisiyi taktimi kafaya bana yaptirana kadar vazgecmiyor alttan alttan bi bakiyorum onun dedigi olmusss... hayir saf bisi de değilim kii nasıl oluyor anlam veremiyorum

Denizkızı kızın çok tatlı maşallah bal gibi bal
keep senin oğlun da ne kadar yakışıklı öyle horozum benim ibibiğini yesinler onun. Diğer bebekler de çok tatlılar rabbim hepimizinkini korusun. Kızım dün tam üç aylık oldu boyunu ve kilosunu çok merak ediyorum. Bu ay eski iştahı yoktu inşallah az kilo almamıştır. Yarın sağlık ocağına götürücem ama oranın ölçüsüne de pek güvenemiyorum tartısı manuel çünkü elektronik değil. Rota aşısına da hala karar veremedim ama yaptırıcam galiba

Eki Görüntüle 797241

selim emre topiğin en şişmanı galiba

yok cnm korkma en şişmanı değil geçen ay bnm oğlanda 6200 idi bu ayın 2siinde kontrol var geçer o kiloyu rahat rahat yani iyi büyüolar sadece sağlıklı olsunlar yeter verecekler o kiloları zaten emeklemeye başlayınca

bnm oğlanda izlio ben anakucağına koyup izletiyorum çizgi film fln hoşuna gidio hatta sıkıntı yok bence yakın baktırmamak gerel sadece bide maç izlemeyi çok sevio :)

bi yakınım 1,5 yaşına kdr onla emzirdi sıkıntı yok cnm nasıl emiosa öle ver yeterki anne sütü olsun bnde sağıp veriorum bazen meme ucum olmasına rağmen :)

oyy gelinimmm maşallah valla büyüttün kızçeyi sende cnm nazar değmesin aman

kızlar kızımın iyi kötü bir uyku ve yemek düzeni vardı ama şimdi ikiside yok bir haftadır doktora götürdüm bir hastalığı yok ama gündüz uyutabilmek ne mümkün. Geceleri eskiden aynı saatte hep bir kere kalkar emer sabah 7 de tamamen uyanırdı şimdi ise geceleri 3-4 kere uyanmaya başladı yalnız bakıyorum öyle olunca ben gece hiç uykumu alamaz oldum sizlerde böyle sorun yaşayan var mı? nasıl eski düzenine geri dönebilirim

hamile değilim allahımın zoruna gitmesin sevindim olmadığıma oğluş küçük çnkü :)
gelelim bnm sıpama artık gülücükler tavan yaptı kahkaha atıo resmen :) çok sevimli oluolar ya yuğurasım gelio resmen :)
bu sabah bi uyandı kakası sırtına çıkmış gülimmi ağlimmi :) temizledik yıkandık paklandık uyuduk uyandık seviştik azcık oğlumla sabahları çok keyifli oluo sıpam yiyesim gelio uykum fln kalmıo şkür zaten annesine hiç eziyet etmedi bnm yavrum inş hep böle gider :)

İnsanları anlamak güç bazen..iyi gün dostu her zaman bulunur
Ama boyle gunlerde anlıyorsun kimin ne olduğunu
İnsanın destek bekledigi an, o an..
Hicbirsey demesinler ama yinede yanında dursunlar istiyorsun
Bi kere kırıldın mı, eskisi gibi olmuyo hicbirsey
Benimde çok sevdiğim bi kac arkadaşım o süreçte beni cok sasirtmisti..
simdi umrumda değil, görüşmek isteseler de gorusmuyorum

begen butonu olmayinca topikteki sicaklik gitti sankiii yazılar cok bos kaldii boylee

Wallahii gülüyorum .. begeneyim diyorum, bi türlü beğenmiyorum
Ama bu satırlarınida beğendim
NapiyosunuZ Nasılsıniz oglusla?

Sitede genel bi sorun var acaba
Bende album oluşturayim dedim.. 1 foto görünüyor ,ama -album bos- diyor acinca
Yüklemede de hata veriyor. . Tadilatt var zanlimca; ))

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım bu ince düşüncelilikten ziyade insanlık yani aslında olması gereken ama bu niye hep tek taraflı oluyor anlamış değilim...dediğin gibi kv veya görümce olunca paylaşmaktan dolayımıdır nedir direk farklı bişeye dönüşüyor insan heralde...
seninki misal, yahuu zaten bi eşşeklik (afedersin ama başka türlü tarif edemedim) etmişsin kaç ay sonra yiğenini görmeye gitmişsin bari edebinle otur di mi, yok illa bi laf sokması gerekiyor...illa bi cinslik yapmaları gerekiyor...
ama en azından şöyle şanslısın eşin ne olduğunun farkında...
ben benimkinin farkında olmamasından dolayı da çok kırılmıştım...
söylüyorum annen veya kardeşin hiç aramadı beni diyorum mutlaka bişeye kırılmışlardır diyor, yahu diyorum bişeye kırılsalar da aranmayacak zaman mı bu diyorum, o zaman sen ara nedir olay diye diyor...öfff günlerce taktım bunu kafaya sonra dediğim gibi bayramda oturup konuştum..neyse allah bana sabır ve biraz da olsa empati yeteneği vermiş de büyütmeden kapattım...yoksa o ruh haliyle veya iç yangınıyla başkası olsa hepsini eşi de dahil olmak üzere kapıya koyardı...

aynen öyle canım...bu durum biraz daha farklı...öyle şeylerin yapılacak yeri var yeri var...
ben de birkaç arkadaşımı silmek zorunda kaldım maalesef...ve inan benim de umrumda değilller..
ama neyse ki gerçek dost olarak gördüklerim yanımdaydı hep saolsunlar..
fakat eşinin ailesi olunca işte direk silemiyorsun veya olayı o kadar büyütmek istemiyorsun...

merhaba hamileliğimden beri takip ediyorum anca fırsat buldum merak ettigim konu bebekleriniz gece ve gündüz ne kadar uyuyor özellikle gündüx yarım saat sanslıysam 45 dk uyuyor ayağımda sallamazsam yada emzirip yatırmazsam uyku devam etmiyo sizde durumlar nasıl.

Tabi aileden onlar, her zaman yüz yüze bakacaksin.sirt cevirmek olmaz
Tam da bu sebepten, onlarin tutumları böyle olmamaliydi iste. ayıp etmişler
Amann Allah bilsin canım, biz ne söylesek boş

Islerin hafifledimi biraz..seni buralarda görmek ne Güzel

aynen öyle canım...Allah büyüK diyorum ben:)
Teşekkür ederim canım benim
İşlerim aslında hafiflemedi ama ben bügün ara verdim kendim..sabah hastaneye gittim..kan ve şeker tahlilleri için..
şeker 75 gr lık yükleme yaptılar yine yani tüm sabahımı aldı öğlen okula geldim ama pek verimli çalışamadım bugün...kafam biraz tahlillerde kaldı...
yarın da öğleden sonra kontrole gidicem bakalım dikişlerim ne alemde ve doktor ne diyecek bana...tabii biraz heyecan da var..umarım iyileşiyordur ve inşallah önümde bir engel olmaz...

Tahlillerinde guzel çıkar ins
Allah'in izniyle hersey yolunda olsun da; sende rahatça önüne bakasın
Heyecanini anlıyorum..
Dr.un en yakin zamanda azad etsin seni.iyilesmistir dikisler, sen icini ferah tut

okumuş kadar oldum. Eminim güzel enerjini yollamışsındır

Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
41 kere maşallah
kız ne tatlı o öyle .. senin külotlu çorabına kurban olurum .. kızçeler çok datlııı yaa ..
eldiven giydirmiyorum ben gelişimi için gerekliymiş ellerini kullanması lazımmış.. hiç giydirmedim .. bi haftalıktı tırnaklarını kestim o yüzden..

Hulyacim atlatmissin çok şükür ben hic bisey yiyemiyorum ne yesem dokunuyor agri oluyor ameliyattan sonrada acillik oldunmu yine yiyecekler dokunuyormu agrin oluyormu o korkutuyor beni gecmezse diye cok sirdum dimu
ameliyattan sonra sadece dikişleri aldırmak için gittim dr a..
onun dışında bi sorun olmadı..
ilk bir ay bazı yemekler dokunuyodu ama şimdi gayet iyiyim..
gerçi diyet yapmaya başladım bu ara ..
ondanda olabilir ama genel olarak hiç bi şikayetim yok ..

Allah korusun yaa.. ikinciyi vakitli versin rabbim..
senin oğlanla benimki ruh ikizi sanki.. huyuda benziyo resimleride
sabahları babası bırakıp işe gidemiyo..gülmeler kıkırdamalar keyif tavan yapıyo..uysallığıda maşallah babasına çekmiş
bana çekseydi yanmıştık =)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…