ayyybu neya koskaca insanlar dertleri ne anlamıyorum sorunun varsa otur konuş hem sen ona hiçbişi yapmamışsın derdine ne tirplerdesin hade aramadın sormadın 3 ay sonra geliyosun saçma sapan bi laf söliyim sokuşturmaya ne gerek var çüşş yaniii boşver arkadaşım yaaa taktığına değmez dediğin gibi en güzeli ver laflarının cevabını bu hayatta kimse bizden kıymetli değil sana acımayana sende acımayacaksın arkadaşım amann bende doluymuşmum sanırsammm
di mi ya!!!! insanı çileden çıkarıyorlar.hayır bişey değil eşim üzülüyor. dün sordum artık dedim neden böyle benim yaptığım yanlış bişey mi var söyle dedim. dedi ki hayır sen yanlış bişey yapmıyorsun ama neden böyle diye çok kafama takıyorum dedi. e üzüldüm ben de öyle diyince.
bi de bütün kardeşler bi garip. yani ilişkileri bi saçma. şöyle ki; yanyana gelince birbirlerine kardeşim kardeşim derler sürekli. pervane gözükürler. ama birbirlerinden haberleri yok. bi tanesi ameliyat oluyor hastanede öğreniyoruz, bi tanesi taşınıyor kimseye haber vermiyor sonra arıyor ben taşındım diye. hepsi birbirine karşı böyle. sorduğunda diyorlar ki kimseyi üzmeyelim yormayalım diye söylemedik. ya olur mu öyle şey. kardeşlik böyle bişey mi? derdini de sevincini de kardeşimle ailemle paylaşıcam tabi, ağlarsak beraber ağlıcaz gülersek beraber gülücez. eh derdini paylaşmadığın insanla da yeterince yakın olamıyorsun bence.
bak sana son olayı anlatayım. ablalardan biri hamile; yurtdışında olan, ilk bebeği. 1 hafta - 10 gün önce öğrendik 3 ayını bitirmiş.
dün eşimle ablasının arasında geçen konuşma şöyle; eşim soruyor. abla N....'dan haberin var mı? ablası cevap veriyor. heee evet var, arayamadım yarın arıcam.
bu kadar, yahu kardeşiniz hamile bi sevinin, bi tebrik edin birbirinizi, bebeğin lafı bile geçmedi hiç bi duygu belirtisi yok.
yahu sen de yorum yaptım diye pişman olmuşsundur arkadaşım amma anlattım hayat hikayemizi. asıl ben çok dolmuşum
yok canım olurmu öle şeyy sen anlat ben dinlerimya burdada böle yani benm eşimin ailesindede butarz şeyler var banada çok saçma geliyo düşünsene kardeşin hamile sen hımm arıcam fırsat bulunca diyosun acaba çok kardeş oldukları içinmi dicem ama benm annemde 6 kardeş ama hepsi birbirine çok bağlıdırlar bence karakter meselesi hayatım yaa kocanda üzülmesin boşver onlar nasıl davranıyosa oda öle davransın onun yanında siz varsınız yetersiniz ona
eveeet sonunda korktuğum şey oldu bizim kız abiden şifayı kaptıı burnu tıkandı fosur fosıurr gözüde akıyoo hade bakalım kolay gelsinnn
ay evet her istediğini yapasım, daha iyi davranasım geldi içimden koçişe onu öyle üzgün görünceonun ailesi biziz demek ki artık, allahtan annemlerle de çok iyi anlaşıyor, annem babam onu el üstünde tutuyorlar, babam araba bile aldı ona
oyyy çok geçmiş olsun. evde iki çocuğun kaçınılmaz sonu herhalde. ne yaparsan yap koruyamayabiliyorsun işte. Allah yardım etsin. çabucak iyileşsinler inşallah.
çok moralim bozuk. işle ilgili. detaya girmeyeceğim ama güne kötü başladım. sessiz sakin tahminleri genelde doğru. ama yarın bi sesimi çıkartcam bakalım.
kızlar bez tavsiyesi istiyorum kızım 5.5 kilo 3 numara prima beyazından kullanyorum ama her kakasında taşıyor azda yapsa çıkıyor anlamış değilim o yüzden başka bez deenicem tavsiye istiyorum kullananlardan :) her kakada üst değiştiriyoruz :)
benim kızımında yavaş yavaş başladı eli hep kasında hafif kabuklar var ama bazı kısımlar sararmış sanırım konak oluoyr
canm hiç sıkma canını çoğu bebekte olabilecek bişi yapman gereken tek şey banyodan yarımsaat önce falan bebek yağına bula kafasını güzelce yedir yumuşasın konaklar sonra bebek tarağıyla tara ince taraklı olsun ama sonrada yıka bebeğini bunu geçene kadar banyolarında uygula faydası olucaktır ben oğlumda buşekilde geçirdimm şükür kızımda olmadı daha geçmiş olsun ama korkma bu bi hastalık değil
Kizlar once basinin arkasinda olmustuCnm konak benim kızımin başında da çıktı dediğin gibi kalın kalın dı valka ben hem zeytinyağı sürdüm hemde kendim tirnagimla acıtmadan yavaş yavaş tabi arada saçlarıda geliyo sende üzülme bu saçları hep dokulecek yeni saçlar çıkacak, biraz kel olacaklar ne yapalım. Benimkinin kafasinda hala var konak zamanla onlarda gider inşallah
eveeet sonunda korktuğum şey oldu bizim kız abiden şifayı kaptıı burnu tıkandı fosur fosıurr gözüde akıyoo hade bakalım kolay gelsinnn
Kizlar once basinin arkasinda olmustu
Zeytinyagiyla hemen gecti
Ama bu tepesindekiler cok kalin yara gibi
Tirnagimla almaya calistigim yer komple saciyla kalkiyo
Kasimaya calisiyo kanatmis bikac yeri kiyamam artik nasil kasiniyosa
Bu arada dun zeytinyaginin icine karbonat koyarak yagladim
Karbonat kaldirdi kabuklari ama yataginin ici obek obek sac
Tuhh yaaa kiyamam kuzuna cok gecmis olsun
Arabayla gidip geldim yaa şoktayim butun dunya duysunnnn. Nasil oldu hala inanamıyorum
ne güzel işte bak senin ailen sen ona yeterince desteksiniz anladığım kadarıyla boşverin bence diğerlerinide siz mutlu olduğunuz yerde olun mutlu olduğunuz gibi davranın kimseyi takmayınn boşver onlarda ne hali varsa görsünlerr bigün anlarlar da ozaman çok geç olur...
çok moralim bozuk. işle ilgili. detaya girmeyeceğim ama güne kötü başladım. sessiz sakin tahminleri genelde doğru. ama yarın bi sesimi çıkartcam bakalım.
Arabayla gidip geldim yaa şoktayim butun dunya duysunnnn. Nasil oldu hala inanamıyorum
saol canım marka olarak başka denemek istiyordum ama başka öneri gelmazse birde onu denerimcanım primanın mavi yeşilini kullan
Ayyyy geçmiş olsun cnm ya valla işin zor . Benim kız grip atlattı bende iyileştim ama şimdi de babamız grip ve nekadar uzak durmaya çalışsa da bazen severken nefesi geliyodur illaki inşallah bizimkide yeniden hasta olmaz.eveeet sonunda korktuğum şey oldu bizim kız abiden şifayı kaptıı burnu tıkandı fosur fosıurr gözüde akıyoo hade bakalım kolay gelsinnn
cnm bende aynı bezi kullaniyorum ama taşmiyo nadiren taşıyor acaba bezi bolmu bagliyosunki? Bide mavi Yeşil olan primayi dene cnm.kızlar bez tavsiyesi istiyorum kızım 5.5 kilo 3 numara prima beyazından kullanyorum ama her kakasında taşıyor azda yapsa çıkıyor anlamış değilim o yüzden başka bez deenicem tavsiye istiyorum kullananlardan :) her kakada üst değiştiriyoruz :)
Kizlar once basinin arkasinda olmustu
Zeytinyagiyla hemen gecti
Ama bu tepesindekiler cok kalin yara gibi
Tirnagimla almaya calistigim yer komple saciyla kalkiyo
Kasimaya calisiyo kanatmis bikac yeri kiyamam artik nasil kasiniyosa
Bu arada dun zeytinyaginin icine karbonat koyarak yagladim
Karbonat kaldirdi kabuklari ama yataginin ici obek obek sac
Tuhh yaaa kiyamam kuzuna cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?