- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Canlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamıyorum cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Dün o kadar kötüydüm o kadar sinirliydim ki saatlerce ağladım ve sonuç: sütüm azaldı. Geceleri üç saatte bir emen kızım doymadığı için saat başı veya bir buçuk saatte bir kalktı ben de perişan oldum. Kızımın rızkıyla oynadılar resmen Allah ım sorsun bunların hesabını inşallah. Kocama da hiç olmadığım kadar kızgınım
Kızlar ikinize de Allah sabırlar versin valla ben de sinir oldum . Benimkinin ailesi de iyiler ama fazla yanyana kaldığımda boğuluyorum ben onların saçma sapan cahilliklerini olur öyle şeyler deyip alttan aldıkça onlar benim hareketlerimle dalga geçip kendi kendilerine eğleniyolar boğulasım geliyo bu haftasonu eşimle yola çıkıyoruz onun ailesine bırakıcak beni 1 hafta falan ordayım Allah sabır versin bana da şimdiden, şimdi bebeğimle ilgili her halta karışacaklar şapur şupur çocuğu öpmek isteyecekler ay kabus gibi şimdiden strese girdimmm koskoca 1 hafta off eşimin hatrına dayanıcam ve huzursuzluk çıkartmamaya çalışıcam çünkü benim annem de kocişime çok çok iyi davranmıyo her lafından alınıp kocişe laf sokuyo yani boynum eğik annem yüzündendün ben de eşimin ailesi sebebiyle çıldırdıgım için seni çok iyi anlıyorum. yazdım da zaten hikayeyi buraya. hepsi allahından bulsun. hadi biz geliniz bizi düşünmüyorlar, ,nsan kendi oğlunu ve torununu nasıl düşünmez anlayamıyorum.
EVET LÜTFEN BEĞEN BUTONU GELSİN KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORUM BU ŞEKİLDE OKUYUNCA...begen butonu nerde yaaaaaa :44: bulamıyorummm
ay evet her istediğini yapasım, daha iyi davranasım geldi içimden koçişe onu öyle üzgün görünceonun ailesi biziz demek ki artık, allahtan annemlerle de çok iyi anlaşıyor, annem babam onu el üstünde tutuyorlar, babam araba bile aldı ona
desty ne kadar sinirlensen haklısın...ne demek 3 ay boyunca görmeye gelmemek
ahh ben bunları anlamıyorum hiç yaaa..benim de başıma seninkine benzer bişey geldi.
benim kv ve görümce beni doğumumdan sonra 1 kere gördüler sonra memleketlerine gittiler...gidiş o gidiş...
sonra ne kv ne de görümcem aramadılar saolsunlar 2 ay boyunca...hani iyimisin nasıl oldun bir ihtiyacın var mı yok
nasıl kırıldım anlatamam...insan özellikle böyle durumda daha fazla destek bekliyor.. ki benim aram aslında kv ile iyiydi ama 1 sene önce benim hatırlamadığım bi olaya bozulmuş hanfendi ve tribini yeni atıyormuş bana...yahuu insan düşmanına bile olsa yas sürecinde iyi davranır dimi...inan burda ben daha fazla destek gördüm onlardan gördüğümden...neyse bayramda ben bunları çektim konuştum gayet aklı başında bir şekilde ve şimdi kv sürekli arıyor ama kırıldım bir kere....eşimi üzmemek adına iyi davranıyorum ikisine de ama eski içtenliğim gitti...
Kızlar ikinize de Allah sabırlar versin valla ben de sinir oldum . Benimkinin ailesi de iyiler ama fazla yanyana kaldığımda boğuluyorum ben onların saçma sapan cahilliklerini olur öyle şeyler deyip alttan aldıkça onlar benim hareketlerimle dalga geçip kendi kendilerine eğleniyolar boğulasım geliyo bu haftasonu eşimle yola çıkıyoruz onun ailesine bırakıcak beni 1 hafta falan ordayım Allah sabır versin bana da şimdiden, şimdi bebeğimle ilgili her halta karışacaklar şapur şupur çocuğu öpmek isteyecekler ay kabus gibi şimdiden strese girdimmm koskoca 1 hafta off eşimin hatrına dayanıcam ve huzursuzluk çıkartmamaya çalışıcam çünkü benim annem de kocişime çok çok iyi davranmıyo her lafından alınıp kocişe laf sokuyo yani boynum eğik annem yüzünden
EVET LÜTFEN BEĞEN BUTONU GELSİN KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORUM BU ŞEKİLDE OKUYUNCA...
bu yazıyı begendimm
ah ya insanın canı sıkılır gerçekten, haklısın canım ya bak şuna sevinmelisin en azından durmadan görüşelim gelelim gidelim derdi yokkızlar çok sinirliyim. düne bakamadım ne var ne yok diye. umarım herşey yolundadır.
eşimin ailesi beni çılgına çeviriyor.
eşimin 5 tane kardeşi var. 1 abi 3 abla 1 kızkardeş
ablalarından ikisi yurtdışında, bir tane burda.
benim kızım 3 ay 8 günlük ve görümcem yegeni ilk defa dün gördü. aynı şehirdeyiz düşünebiliyormusunuz.
ne olduğunu bilmiyoruz, hiçbir sebep yok elle tutulur. ya zaten tartışma gerginlik falan olsa da düşünsenize kardeşinin çocuğu olmuş gitmez misin?
en son bu boşanıyordu eşinden, kocamı ve abisini aradı. ben hamileydim o zaman. apar topar gittik nedir ne oluyor falan öğrenmeye. ben hiçbişeye karışmadım balkonda oturdum sürekli o gün. kocasıyla bunun arasını yaptılar neyse döndük geldik. hepsi bu. o gün de gayet iyiydi aramız yedirdi içirdi beni falan.
sonra kadın doğurdum aramadı ve gelmedi.
dün baktım biz sitenin kapısındayız evde misiniz diye arıyorlar, çıkıp geldiler, pazar ev hali tabi tahmin edersiniz, neyi nereye tıkacağımı şaşırdım.
20 dakika oturdular. kocası 1 çay içti bu ağzına bişey sürmedi.
lcw'den 4 tshirt bir elbise getirmiş.
giderken de "ayyy kuzum sen yeterince süt içmiyor musun, sen gel bikaç gün bende kal da ben bi güzel bakayım sana" dedi
agzım açık kaldı
ama bak buraya yazıyorum bu sondur bi daha o lafı alıp çevirip bi taraflarına... tövbe yarabbim
ya tamam kızım tombiş bi bebek değil. 5600dü kilosu tam 3 aylıkken ama boyumuz 63 cm. bir kıza göre ortalamanın üstünde. doktor herşey yolunda diyor. sen ne diye çocuga bakamadığımı ima eden cümleler kuruyorsun.
çıkar canım sesini, şu sizin iş yerindeki çifte standardı bi dillendirmek lazımçok moralim bozuk. işle ilgili. detaya girmeyeceğim ama güne kötü başladım. sessiz sakin tahminleri genelde doğru. ama yarın bi sesimi çıkartcam bakalım.
Arabayla gidip geldim yaa şoktayim butun dunya duysunnnn. Nasil oldu hala inanamıyorum
canım kendini rahatlatmaya çalış, gençsiniz eliniz ayağınız tutuyor şükür..elbet ev alınır merak etme gör bak daha ne fırsatlar çıkacak. İnsanları değiştiremiyoruz maalesef, nasılsa öyleler o kadarlar.Kızmakta haklısın ya olan sana ve bebişine zararsa değmez tatlım.Canlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamıyorum cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Dün o kadar kötüydüm o kadar sinirliydim ki saatlerce ağladım ve sonuç: sütüm azaldı. Geceleri üç saatte bir emen kızım doymadığı için saat başı veya bir buçuk saatte bir kalktı ben de perişan oldum. Kızımın rızkıyla oynadılar resmen Allah ım sorsun bunların hesabını inşallah. Kocama da hiç olmadığım kadar kızgınım
desty ne kadar sinirlensen haklısın...ne demek 3 ay boyunca görmeye gelmemek
ahh ben bunları anlamıyorum hiç yaaa..benim de başıma seninkine benzer bişey geldi.
benim kv ve görümce beni doğumumdan sonra 1 kere gördüler sonra memleketlerine gittiler...gidiş o gidiş...
sonra ne kv ne de görümcem aramadılar saolsunlar 2 ay boyunca...hani iyimisin nasıl oldun bir ihtiyacın var mı yok
nasıl kırıldım anlatamam...insan özellikle böyle durumda daha fazla destek bekliyor.. ki benim aram aslında kv ile iyiydi ama 1 sene önce benim hatırlamadığım bi olaya bozulmuş hanfendi ve tribini yeni atıyormuş bana...yahuu insan düşmanına bile olsa yas sürecinde iyi davranır dimi...inan burda ben daha fazla destek gördüm onlardan gördüğümden...neyse bayramda ben bunları çektim konuştum gayet aklı başında bir şekilde ve şimdi kv sürekli arıyor ama kırıldım bir kere....eşimi üzmemek adına iyi davranıyorum ikisine de ama eski içtenliğim gitti...
Kızlar ikinize de Allah sabırlar versin valla ben de sinir oldum . Benimkinin ailesi de iyiler ama fazla yanyana kaldığımda boğuluyorum ben onların saçma sapan cahilliklerini olur öyle şeyler deyip alttan aldıkça onlar benim hareketlerimle dalga geçip kendi kendilerine eğleniyolar boğulasım geliyo bu haftasonu eşimle yola çıkıyoruz onun ailesine bırakıcak beni 1 hafta falan ordayım Allah sabır versin bana da şimdiden, şimdi bebeğimle ilgili her halta karışacaklar şapur şupur çocuğu öpmek isteyecekler ay kabus gibi şimdiden strese girdimmm koskoca 1 hafta off eşimin hatrına dayanıcam ve huzursuzluk çıkartmamaya çalışıcam çünkü benim annem de kocişime çok çok iyi davranmıyo her lafından alınıp kocişe laf sokuyo yani boynum eğik annem yüzünden
EVET LÜTFEN BEĞEN BUTONU GELSİN KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORUM BU ŞEKİLDE OKUYUNCA...
ah ya insanın canı sıkılır gerçekten, haklısın canım ya bak şuna sevinmelisin en azından durmadan görüşelim gelelim gidelim derdi yok. Bırak söylemesinler,daha iyi. Bizim de tam tersi ne olsa eşime söylenir,herşeyle o ilgilenir. Ona bişi demem gerçi ailenin en büyük erkeği,babaları yok mecbur yapacak ama işte o yaparken kıymet bilinse insanın yüreği yanmayacak
canım kendini rahatlatmaya çalış, gençsiniz eliniz ayağınız tutuyor şükür..elbet ev alınır merak etme gör bak daha ne fırsatlar çıkacak. İnsanları değiştiremiyoruz maalesef, nasılsa öyleler o kadarlar.Kızmakta haklısın ya olan sana ve bebişine zararsa değmez tatlım.
Eki Görüntüle 798348 Eki Görüntüle 798350 Eki Görüntüle 798349 Eki Görüntüle 798351
Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
ben de bu yazıyı beğendim.begen butonunu kaldırmışlarr galibaaa
bende o zaman begendigim her yazıyı alıntılayıp sadece begendim yazarımmm
Cnm memleketteyim ama annem kızıma bakmaya çok yardımcı olmadığı için pek gezemedimcnm hoşgeldinnn
sende iyi gezdin heee, dön artık evine buraları boş bırakmaaa, yok öyle okuyup okuyup kaçmakkk
ben de beğenmeni beğendimsonsuza kadar böyle sürüp gidermiş begendim ben de beğendim diye....
çok tatli ya maşallahMaşallah demeyi unutmayın teyzeleri
canım seninki de zormuş 1 hafta. ben mümkün olduğunca kv ile tek kalmamaya çalışıyorum çünkü sonra boynunu büküp eşim yokken ona işkence edecekmişim gibi saçma sapan şeyler anlatıyor eşime. bi de bu çocuğun bakımı ile ilgili karışmalarını anlayamıyorum ya. sanırım nerdeyse hepsi yapıyor. ben bazen düşünüyorum ben mi alınıyorum diye, özeleştiri yapıyorum ama yok yani. annem de bişeyler söyler öneri de bulunur ama yok bunlar laf sokuyor anacım.
aslında böyle bakıldığında çok haklısın canım. o zaman tam çıldırırdım. hiç dertleri bitmiyor çünkü. biz herşey bitince öğreniyoruz telefonda pişpişleyip teselli ediyoruz. vallahi seninki de kötü. ayyyy hepsi ayrı dert ya, şimdi bi laf var dilimin ucuna geldi burda diyemicem
onu bende düşündüm ama bacağı hep iz oluyor daha sıkamam sanki yeşili deniyeyim kullananlar hep beyazı öneriyor oysaki
anam anam tipini yesinler senin maşallahhhhgelinliğini görelim inşallah
teşekkür ederiz teyzeleri, inşallah senin ikinci kız olur benim de ikincisi erkek olurçok tatli ya maşallahben de ikinciyi kiz istiyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?