2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kızlar ikinize de Allah sabırlar versin valla ben de sinir oldum . Benimkinin ailesi de iyiler ama fazla yanyana kaldığımda boğuluyorum ben onların saçma sapan cahilliklerini olur öyle şeyler deyip alttan aldıkça onlar benim hareketlerimle dalga geçip kendi kendilerine eğleniyolar boğulasım geliyo bu haftasonu eşimle yola çıkıyoruz onun ailesine bırakıcak beni 1 hafta falan ordayım Allah sabır versin bana da şimdiden, şimdi bebeğimle ilgili her halta karışacaklar şapur şupur çocuğu öpmek isteyecekler ay kabus gibi şimdiden strese girdimmm koskoca 1 hafta off eşimin hatrına dayanıcam ve huzursuzluk çıkartmamaya çalışıcam çünkü benim annem de kocişime çok çok iyi davranmıyo her lafından alınıp kocişe laf sokuyo yani boynum eğik annem yüzünden
begen butonu nerde yaaaaaa :44: bulamıyorummm
EVET LÜTFEN BEĞEN BUTONU GELSİN KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORUM BU ŞEKİLDE OKUYUNCA...

begen butonunu kaldırmışlarr galibaaa

bende o zaman begendigim her yazıyı alıntılayıp sadece begendim yazarımmm

bu yazıyı begendimm

bu yazıyıda begendim

cnm hoşgeldinnn

sende iyi gezdin heee, dön artık evine buraları boş bırakmaaa, yok öyle okuyup okuyup kaçmakkk

ah ya insanın canı sıkılır gerçekten, haklısın canım ya bak şuna sevinmelisin en azından durmadan görüşelim gelelim gidelim derdi yok. Bırak söylemesinler,daha iyi. Bizim de tam tersi ne olsa eşime söylenir,herşeyle o ilgilenir. Ona bişi demem gerçi ailenin en büyük erkeği,babaları yok mecbur yapacak ama işte o yaparken kıymet bilinse insanın yüreği yanmayacak

çok moralim bozuk. işle ilgili. detaya girmeyeceğim ama güne kötü başladım. sessiz sakin tahminleri genelde doğru. ama yarın bi sesimi çıkartcam bakalım.
çıkar canım sesini, şu sizin iş yerindeki çifte standardı bi dillendirmek lazım

Arabayla gidip geldim yaa şoktayim butun dunya duysunnnn. Nasil oldu hala inanamıyorum
bravo sana, devamını bekliyoruz

canım kendini rahatlatmaya çalış, gençsiniz eliniz ayağınız tutuyor şükür..elbet ev alınır merak etme gör bak daha ne fırsatlar çıkacak. İnsanları değiştiremiyoruz maalesef, nasılsa öyleler o kadarlar.Kızmakta haklısın ya olan sana ve bebişine zararsa değmez tatlım.

ben anlayamıyorum, ben mi çok ince düşünceliyim, insanım, insaflıyım diyorum bazen ama yok yani normal olanı bu. insanların halinden anlamaya çalışmak, samimi olmak, olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, laf sokmamak falan bunlar çok mu zor şeyler. sana yaptıkları da ne kdar ayıp. trip atmanın zamanımıymış. ya insan kayınvalide olunca otomatik olarak içine bi kötülük tohumu mu ekiliyor acaba, çözemiyorum benimkiler, pdnk'nın kv'si şimdi de bak seninkini duyduk... çok insafsızca geliyor bana hepsi.
eşim çok kafama takıyorum diyince hiçbişey yapmamaya karar verdim yoksa ben biliyorum ağızlarının payını vermeyi de şimdi olay büyümesin.

canım seninki de zormuş 1 hafta. ben mümkün olduğunca kv ile tek kalmamaya çalışıyorum çünkü sonra boynunu büküp eşim yokken ona işkence edecekmişim gibi saçma sapan şeyler anlatıyor eşime. bi de bu çocuğun bakımı ile ilgili karışmalarını anlayamıyorum ya. sanırım nerdeyse hepsi yapıyor. ben bazen düşünüyorum ben mi alınıyorum diye, özeleştiri yapıyorum ama yok yani. annem de bişeyler söyler öneri de bulunur ama yok bunlar laf sokuyor anacım.

aslında böyle bakıldığında çok haklısın canım. o zaman tam çıldırırdım. hiç dertleri bitmiyor çünkü. biz herşey bitince öğreniyoruz telefonda pişpişleyip teselli ediyoruz. vallahi seninki de kötü. ayyyy hepsi ayrı dert ya, şimdi bi laf var dilimin ucuna geldi burda diyemicem

Ben bez olarak primanin mavisini 3no kullaniyorum. Çok memnunum. Molfix çok sizdiriyordu bizde. Artik 3numara küçük geliyor yalniz oğlum maşallah 7.5kg oldu çünkü

begen butonunu kaldırmışlarr galibaaa

bende o zaman begendigim her yazıyı alıntılayıp sadece begendim yazarımmm
ben de bu yazıyı beğendim.
cnm hoşgeldinnn

sende iyi gezdin heee, dön artık evine buraları boş bırakmaaa, yok öyle okuyup okuyup kaçmakkk
Cnm memleketteyim ama annem kızıma bakmaya çok yardımcı olmadığı için pek gezemedim kızımsız adım atamadığım için 2 aydır denizin dibindeyim ama 4 kere girebildim denize bile, anneme çok duygu sömürüsü yaptım 1 saatcik bak da denize hemen girip çıkim diye ama bakmadı çok canım sıkkın yaz da bitti açgündür hep yağmur yağıyo ve cuma günü dönüyoruz .... evimi de özledim ama önce bır hafta kayınvalidelerde kalcam
ben de beğenmeni beğendim sonsuza kadar böyle sürüp gidermiş begendim ben de beğendim diye....

bende bu yazıyı beğendim

senin kayınvalide de alemmiş yaaa, benimki öyle eşime bişeyler anlatmaz da işime çok karışıyo ve kendi dediğini yaptırana kadar susmuyo ozaman içimden bağırmak değil böğüresim geliyo çok sinirleniyorum ama eşime anlattığımda benim annem cahil kadın kötülük için değil öyle bildiği için yapıyo falan filan hiç toz kondurmuyo... doğumdan sonra bir hafta beni delirtti annemi babamı da delirtti öyle döndü evine ama eşime anlatamıyorum anlattığımda aynı lafları diyo bide yazıklar olsun sana diyo susturuyo beni kötü niyetli gelin durumuna düşüyorum kocamın gözünde

onu bende düşündüm ama bacağı hep iz oluyor daha sıkamam sanki yeşili deniyeyim kullananlar hep beyazı öneriyor oysaki

Hulyacim atlatmissin çok şükür ben hic bisey yiyemiyorum ne yesem dokunuyor agri oluyor ameliyattan sonrada acillik oldunmu yine yiyecekler dokunuyormu agrin oluyormu o korkutuyor beni gecmezse diye cok sirdum dimu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…