Zeyno bi arkadasa mı bakıp çıkıyorsunn..
Nerdesin hatunn
Tiny love ebebekten aldim gayet guzel tiresim ozelligi var uyutuyorKizlar bana ev tipi ana kucagi markasi tavsiye eder misiniz
Kizlar bana ev tipi ana kucagi markasi tavsiye eder misiniz
Canım bi şey daha sorucam kizmazsan bazi yiyecekler dokunuyordu ilk zamanlar demistin hagif bi agri ile rahatsizmi ediyordu yoksa siddetli deli bi agrimiydi41 kere maşallah
kız ne tatlı o öyle .. senin külotlu çorabına kurban olurum .. kızçeler çok datlııı yaa ..
eldiven giydirmiyorum ben gelişimi için gerekliymiş ellerini kullanması lazımmış.. hiç giydirmedim .. bi haftalıktı tırnaklarını kestim o yüzden..
ameliyattan sonra sadece dikişleri aldırmak için gittim dr a..
onun dışında bi sorun olmadı..
ilk bir ay bazı yemekler dokunuyodu ama şimdi gayet iyiyim..
gerçi diyet yapmaya başladım bu ara ..
ondanda olabilir ama genel olarak hiç bi şikayetim yok ..
senin oğlanla benimki ruh ikizi sanki.. huyuda benziyo resimleride
okumuş kadar oldum. Eminim güzel enerjini yollamışsındır
merhaba hamileliğimden beri takip ediyorum anca fırsat buldum merak ettigim konu bebekleriniz gece ve gündüz ne kadar uyuyor özellikle gündüx yarım saat sanslıysam 45 dk uyuyor ayağımda sallamazsam yada emzirip yatırmazsam uyku devam etmiyo sizde durumlar nasıl.
Hahaha
Cnm biliyorsun android telefonlar icin k.k uygulamasini iptal etmis k.k yonetimi mail atip bilgi verdiler.. mobil siteyede ben girmiyordum begen butonu ve ifadeler yok diye.. Google den full site olarak giriyordum telden. Simdi madem begen yok bosuna full site olarak girmiyim diye mobil siteye döndüm ona bakiyordum ne var ne yok diyeondan zirt pirt girip cikiyormusum gibi oluyor o girdigim anlarda da bisi yazmadan cikmiyorummmm
dün ben de eşimin ailesi sebebiyle çıldırdıgım için seni çok iyi anlıyorum. yazdım da zaten hikayeyi buraya. hepsi allahından bulsun. hadi biz geliniz bizi düşünmüyorlar, ,nsan kendi oğlunu ve torununu nasıl düşünmez anlayamıyorum.
Canim niye moralin bozuk soylesene merak ediyorum :44:
Sağol teyzesi dünyaya gelen büyüyo valla. Benim damadımda çok tatlı maşallah iyi bak damadımayok cnm korkma en şişmanı değil geçen ay bnm oğlanda 6200 idi bu ayın 2siinde kontrol var geçer o kiloyu rahat rahat yani iyi büyüolar sadece sağlıklı olsunlar yeter verecekler o kiloları zaten emeklemeye başlayınca
bnm oğlanda izlio ben anakucağına koyup izletiyorum çizgi film fln hoşuna gidio hatta sıkıntı yok bence yakın baktırmamak gerel sadece bide maç izlemeyi çok sevio :)
bi yakınım 1,5 yaşına kdr onla emzirdi sıkıntı yok cnm nasıl emiosa öle ver yeterki anne sütü olsun bnde sağıp veriorum bazen meme ucum olmasına rağmen :)
oyy gelinimmm maşallah valla büyüttün kızçeyi sende cnm nazar değmesin aman
annesi benim yerimede ye oğluşu, o sırtına kadar kaka çıkma olayı bizdede oluyo şaşırıyorum nasıl oluyo diyehamile değilim allahımın zoruna gitmesin sevindim olmadığıma oğluş küçük çnkü :)
gelelim bnm sıpama artık gülücükler tavan yaptı kahkaha atıo resmen :) çok sevimli oluolar ya yuğurasım gelio resmen :)
bu sabah bi uyandı kakası sırtına çıkmış gülimmi ağlimmi :) temizledik yıkandık paklandık uyuduk uyandık seviştik azcık oğlumla sabahları çok keyifli oluo sıpam yiyesim gelio uykum fln kalmıo şkür zaten annesine hiç eziyet etmedi bnm yavrum inş hep böle gider :)
Teşekkür ederiz teyzesi. Eldivenleri Mevlüt kiyafetinin takımı diye giydirdim Mevlütte ama onun dışında neredeyse hiç eldiven takmadik biz. Bende duymuştum eldiven uzun süre takılmamali gelişimi için zararlı diye.41 kere maşallah
kız ne tatlı o öyle .. senin külotlu çorabına kurban olurum .. kızçeler çok datlııı yaa ..
eldiven giydirmiyorum ben gelişimi için gerekliymiş ellerini kullanması lazımmış.. hiç giydirmedim .. bi haftalıktı tırnaklarını kestim o yüzden..
ameliyattan sonra sadece dikişleri aldırmak için gittim dr a..
onun dışında bi sorun olmadı..
ilk bir ay bazı yemekler dokunuyodu ama şimdi gayet iyiyim..
gerçi diyet yapmaya başladım bu ara ..
ondanda olabilir ama genel olarak hiç bi şikayetim yok ..
Allah korusun yaa.. ikinciyi vakitli versin rabbim..
senin oğlanla benimki ruh ikizi sanki.. huyuda benziyo resimleride
sabahları babası bırakıp işe gidemiyo..gülmeler kıkırdamalar keyif tavan yapıyo..uysallığıda maşallah babasına çekmiş
bana çekseydi yanmıştık =)))
Kizlar yaa canm cik sikkin
Oglumun basinda konak oldu
Ama cok kalindi zeytinyagi vs fayda etmedi konak sampuani yazdi doktor oda ise yaramadi
Simdi cook kasiniyo sanirim oglum kasimaya calisiyo
Kalin kabuklar kalkiyo ama saclariyla birlikte obek obek saclar kopuyo
Gorunce icim gidiyo hatta kasirken kanatmis kafasinin bikac yerini
Sabah besigin ici top top sac doluydu
Napsam bilemedim
Konagin kalktigi yerdeki saclar hep dokuldu
Resmen gel kaldi oglum
Kızlar oğlum emmek istemiyor ya kafayı yicem uzun süredir böyleydi ama bugün tavan yaptı biberon falan da vermiyorum ama anlamadım doktora da götürdüm sorun yok dediler
Kakasını yapmıyor 3 gündür kaka yaptığı zamanlarda emmesi normal gibi zaten
Burnu da tıkalı gibiydi açıldı biraz
Doktor bunların hiçbirine çözüm sunmadı ya özeldi bi de 3 kere gittik
Yapabileceğim birşey var mı ne dersiniz moralim çok bozuldu çok yordu bugün beni bi emse gerisi önemli değil yorsun ama emmemesi beni yıpratıyor
bende uzulurum cıkmasına aglamasına hıc dayanamıyorum hemen alıyorum kucagıma ben gozunde problem varmıdır dıye merak ettımoğlumunda suratı çok ekşi.. sürekli kaşları çatık .. hamileyken çok limon yemiştim .. ondan oldu diyolar ..
çok zoruma gidiyodu ama.. bebeğim evde mama yiyor ben sütleri döküyorum diye.. ama ağır derecede sarılık olmuştum ve sürekli ağrı kesiciler antibiyotikler hatta yoğun bakımda morfin tedavisine geçmişlerdi.. biriktirebilirdim ama zaten sağlıklı değildi..
çok teşekkür ederim kızlar .. yinede seviniyorum .. oğlum da da bi hastalık olabilirdi .. bana gelsin ona gelmesin ..
acile gittiğimin birinde benmde oğlum yanımdaydı ..hastane zaten pis..inasn nasıl tedirgin oluyor benim kv ler yanımda aslında ama bizi bırakıp düğüne gitmişlerdi iki saatin içinde olan oldu kaptık çocuğu da acilde aldık soluğu..
kapalı ameliyattı yarım saat falan sürüyo ameliyat.. yarım saatte uyanmam sürdü..
sabah 9 gibi ameliyat oldum akşamüstü 5 gibi ayağa kalktım tuvalete gittim sonda falan yoktu ..
daha önce sürekli sonda takılıydı idrar takibi için bi hafta 10 gün sürüdüm o sondayı..
iğrenç bişeydi ama ilk amiliyatta çıkarmışlardı zaten ..
iki tane karaciğerimin üzerinde bi tane göbeğimin hemen altında
bi tanede iki göğsümün orta altında kesik var hepsinde ikişer toplamda 8 dikişim vardı ..
ameliyat sonrası hiç bir besine diyet vermediler herşeyi yiyebilirsin dediler..
ertesi gün 9 da taburcu oldum ve adanadan mersine geldim ..
yolculuk biraz zordu canım yanmadı değil ama oğluma kavuşmanın aşkıyla sesimi bile çıkarmadım ..
eve gelince hemen kucağıma almak biraz zor oldu ..
tekmeleri acıtıyodu ..
mama yediği için emziremiyodum doktor iki gün sonra emzirebilirsin dedi ama ben 4 gün bekledim ..
sarılık geçmişti ama sonuçta 2 kere narkoz almıştım ..
4 gün emzirmeye çabaladım almak istemiyodu alışmıştı biberona ama her mamadan önce muhakkak verdim sabırla verdm ..
o tekmeledi ağladı ben verdim sonuçta ben kazandım ve emmeye başladı ama sütüm çok azdı..
her mamadan önce 5 dakika falan veriyodum..
bu şekilde 1 ay emzirdim ama sonra sütüm kurudu hiç gelmez oldu..şimdi sadece mama yiyor ..
gelişimi gayet iyi çok şükür..bi hafta içinde tamamen toparlandım..
ve oğluma kendim bakmaya başladım.. hiç korkulacak bişey yok..
eminim keşke daha erken olsaymışım diiceksin..
ilk başlarda bende şaşırmıştım hatta sormuştum burdakilere.. hkn arkadaşım mı söylemişti hatırlamıyorum.. gözyaşı gelince çok zoruna gidiyo insanın demişti.. evet hakaktende öyle oldu yeni yeni gözünden yaş geliyor ağlarken ve ben daha çok üzülüyorum ..araştırmıştım biraz ilk 6 aya kadar normalmiş.. bazen kırkı çıkınca gelmeye başlarmış bezende 6 ayı bulurmuş.. sorun yok yani..
Kızlar oğlum emmek istemiyor ya kafayı yicem uzun süredir böyleydi ama bugün tavan yaptı biberon falan da vermiyorum ama anlamadım doktora da götürdüm sorun yok dediler
Kakasını yapmıyor 3 gündür kaka yaptığı zamanlarda emmesi normal gibi zaten
Burnu da tıkalı gibiydi açıldı biraz
Doktor bunların hiçbirine çözüm sunmadı ya özeldi bi de 3 kere gittik
Yapabileceğim birşey var mı ne dersiniz moralim çok bozuldu çok yordu bugün beni bi emse gerisi önemli değil yorsun ama emmemesi beni yıpratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?