2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Zeyno bi arkadasa mı bakıp çıkıyorsunn..
Nerdesin hatunn

Hahaha
Cnm biliyorsun android telefonlar icin k.k uygulamasini iptal etmis k.k yonetimi mail atip bilgi verdiler.. mobil siteyede ben girmiyordum begen butonu ve ifadeler yok diye.. Google den full site olarak giriyordum telden. Simdi madem begen yok bosuna full site olarak girmiyim diye mobil siteye döndüm ona bakiyordum ne var ne yok diye ondan zirt pirt girip cikiyormusum gibi oluyor o girdigim anlarda da bisi yazmadan cikmiyorummmm

Kizlar bana ev tipi ana kucagi markasi tavsiye eder misiniz

Canım bi şey daha sorucam kizmazsan bazi yiyecekler dokunuyordu ilk zamanlar demistin hagif bi agri ile rahatsizmi ediyordu yoksa siddetli deli bi agrimiydi

okumuş kadar oldum. Eminim güzel enerjini yollamışsındır

Üzülme cnm benim bosver kimsenin hayati mükemmel değil malesef
Senin esinde kaynana tipi erkek modeli napcaksinnn
Hepimiz su an cok farkli hayatlar yasayabilirdik :125:
Emin ol o zamanda o yasadigimiz hayati begenmezdik

Kiz ben sana calismalara basla diyorum hic dinlemiyosunn
Ins tahlil sonuclarin guzel cikarr

Canim niye moralin bozuk soylesene merak ediyorum :44:

kizlar ben de salincak tipi ana kucagi var cok memnunum bebegim uyuyor icinde ama bunlar max 12 kg a kadar buyuyunce ne olacak benim ki toplu gidiyr masallah
asil yurumeye baslayinca isimiz zor en azindan simdi biraktigimiz yerde duruyorlar

mehaba canım, benim kızım geceleri 3 kere süt alıyor ve uyanmadan 10 saat ,gündüzleri 2-3 saat uyuyor ara ara bazen uzun ürüyor bazen 30 dk da uyanıyor

hayırlı olsun yeni toğiğiniz beyaaaa
valla artık girmeye hiiiiç vaktim olmuyor bide kışlıklarla uğraşıyoruzki aman allahım :44::44:
hepiniz iyisiniz maşallahh bebişlerde büyümüş fotolar atılmış
ya beğen butonu nereye kaçmış dün burdaydı daha bendemi göünmüyo yoksaaam:44::44:
biz iyiz diş hazırlıklarımız başladı salya sümük birbirine karışıyor
güünler çok çabuk geçiyor şükürler olsun rabbime bu günleri hayal dahi edemezdim
isteyen herkese nasip etsin inşallaaaaaaaah

Keşif yapiyordun yanii
Bende alıştım, hep full site giriyorum cepten
Kk uygulamasini indirmiştim, sonra geri sildim; hic kullanmadım
Sende bayagi isindinn dimi cepten girmeyewallahi boyle pratik oldu bana.
pc kullanmam diye tlf değiştirdim rahatlik olsun diye
.ilk zamanlar -kör olmasam bari - diyordum full siteye bakıyorum diyealıştım gitti:)
Geri gelir butonlar..zaman zaman böyle oluyor
Yanında beğenmedim butonu gelirmiş birde, gör sen

Konuyla alakasi yok ama
Yaa ben saçlarımı boyatmak istiyorum ..ama cok kararsizim renk konusunda
Bu kararsızlıkla en iyisi bişey yapmamak mi yoksa

rahmetli kv eltimi el bebeği gül bebeği aldı sonra vefat etmeden gördü göreceğini orası ayrıda gördükten sonra beni yanına oturttu bak kızım sana ilk evlendiğin yıl eziyet ettim allah biliyor seni kabullenene kadar çenemle her şeyi yaptım benim yaptıklarıma sende çeneni tuttun demiyorum ama yeri geldi açık açık benimle konuştun yeri geldi kırıldın gelmedin ama teşekkür ederim o bi sene bile saygısızca hiç bişiy yapmadın olayları o zaman için bilmiyordum eltim buna açmış ağzını yummuş gözünü konuşmanın nereye gideceği belliydi ben kestim yine sölüyorum anne kız arasındada sorunlar olur biz belki atıştık ama gönlümü alan hep sen oldun sıkma canını benimde huyum inadım dedim kv dediki ben gelinini el üstünde tutacaksınki oğluna baksın derlerdi onu yanlış geline yaptım dedi bunları duymak yetti bana emin olun... benle uğraşmaktan memleketlerine gidince vazgeçti onlarda büyüğe laf sölemek ayıp beni ilgilendirmez tabiyki :) büyükte büyüklüğünü bilecek dimi ama amcalarıyla ilk görüşmemiz amcası bula bula izmirden bunumu buldun dedi önce bi afalladım ama altta kalmam sen daha iyisini bulasaydın amca benimde başım yanmazdı dedim :) eşimde buralardan bulanların halini görüyoruz amca bi ay sonra pes edip soluğu başka kapılarda alıyorlar meğerse amca eskiden çok çapkınmış :) eşim önceden uyardı beni huyumu bildiği için ağır şaka yaparlar cevap ver yoksa sen beni yersin diye benden haz almadı amca kv döndü rahatsızdı panik atağı vardı elinde şişesiyle dolaşırdı izmirden buraya su mu gfetirdin gelin dedi baktım kb ses yok eşimde dışarda kv gözleri doldu ağladı ağlayacak kv laf yok sen çok cimriymişsin duydum gelmeden ben aldım amca senin dişine göre gelin benim hem taze gelinim o garibimle kırk yıl uğraşmışsın birak artık dedim eve bi döndük kv kb papaz oldu bi yıllık gelinimin koruduğu gibi sen bi kere beni korumadın diye :)
çenem düştü

Canim niye moralin bozuk soylesene merak ediyorum :44:

bende senin kayınvaliden için neden aklının karıştığını merak edip duruyorum.

çalışma saatlerim artmış. artı haftasonu ve akşamda çalışcakmışım.

Sağol teyzesi dünyaya gelen büyüyo valla. Benim damadımda çok tatlı maşallah iyi bak damadıma

annesi benim yerimede ye oğluşu, o sırtına kadar kaka çıkma olayı bizdede oluyo şaşırıyorum nasıl oluyo diye

Teşekkür ederiz teyzesi. Eldivenleri Mevlüt kiyafetinin takımı diye giydirdim Mevlütte ama onun dışında neredeyse hiç eldiven takmadik biz. Bende duymuştum eldiven uzun süre takılmamali gelişimi için zararlı diye.

pdnk teyzesi sanada çok teşekkür ederiz senin kızın da çok tatlı boncuk gibi sende yeni fotoğraf eklesene

Benim oğlumda da vardı, o kadar kalın kabuk olmadı ama ben zeytinyağına karbonat karıştırıp sürdüm ve hafif hafif ovaladım o bölgeyi banyo öncesi sonrada yıkadım, taramama gerek bile kalmadı, geçti. Büyük oğlumun doktorunun tarifi bu, bir de öyle dene istersen. Benim bir kereyapmam yeterli oldu, inşallah sizinde hemen geçer.

Kızlar oğlum emmek istemiyor ya kafayı yicem uzun süredir böyleydi ama bugün tavan yaptı biberon falan da vermiyorum ama anlamadım doktora da götürdüm sorun yok dediler
Kakasını yapmıyor 3 gündür kaka yaptığı zamanlarda emmesi normal gibi zaten
Burnu da tıkalı gibiydi açıldı biraz
Doktor bunların hiçbirine çözüm sunmadı ya özeldi bi de 3 kere gittik
Yapabileceğim birşey var mı ne dersiniz moralim çok bozuldu çok yordu bugün beni bi emse gerisi önemli değil yorsun ama emmemesi beni yıpratıyor

Üzülme canım bi donem oluyor sanirim benim kizim zaten etmiyor simdi mamsyida reddediyor suyla biberonu ayirt ediyor dikiyle itiyor sadece uykuda veriyirum sende oyle dene

bende uzulurum cıkmasına aglamasına hıc dayanamıyorum hemen alıyorum kucagıma ben gozunde problem varmıdır dıye merak ettım

Merhaba arkadaslar hepimizin genel bebekler 4. Ayin icinde 6.ay yaklasiyor ben simdiye kadar sadece anne sutu verdim 6. Aydan sonra ek gidayla devam sutu birde eger olursa kendi sutum devam etmek istiyorum. Siz devam sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz yada arastirdiniz mi?

arkadaşım benimkide 15 gündür kesinlikle emmiyor,bende hergün dua ediyorum emsin diye,sağıp besliyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…