2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
söylemez miyiz hiç hayatım hamileyken bile şarkı duysun yeter ki delirirdi içerde romantik adamız vesselam

How TV Affects Your Child

Televizyon fiziksel aktiviteyi kısıtladığı ve psikolojik gelişimi yavaşlattığı, bozduğu için yasak arkadaşlar. Bir önceki mesajda konuyu gördüğüm için buradan alıntıladım ama televizyon konusu forumda çok geçti, bir ara yazmak istiyordum, şimdiye nasipmiş.

Arkadaşlar; geçmişi okuyarak geliyorum ama iki çocukla yetişmek gerçekten çok zor, böyle damdan düşer gibi soru soracağım affola.

Bebeğim yaklaşık 3 haftadır sümüklü kaka yapıyor. İlk yaptığında evde hazır kitim vardı, hemen tahlile götürdük. Lökosit yüksek çıktı. Kendi doktorumuz yoktu, nöbetçi doktor önlem olarak kültür sonucu çıkana kadar antibiyotik başlamamızı istedi. Başlamadık, kültür sonucunu bekledik. Üreme olmadı. Sonra kendi doktorumuzla konuşurken antibiyotik vermediğim için kızdı ve başlamamı istedi. Ama başka hiçbir şikayetimiz yok vs diye ben ayak direyince içiniz rahat etmiyorsa bebeklerde mide ve bağırsak uzmanı bir profa yönlendirdi beni. Kızımı götürdüm.Bu aradavantibiyotik vermeye başlamıştım iki gün önce. Neyse prof muayene etti ve hemen antibiyotiği kesin, çocuğun hiçbirşeyi yok, gayet sağlıklı dedi. Kilo alımımız çok iyi. 3180 gr doğdu, 5 gün sonra 3 aylık olacağız, şu an 7100 gr. Sadece anne sütüyle besleniyor. Kakamız altın sarısı. Ama hala sümüklü. Geçmiyor bir türlü. Bu arada bu durum başlamadan önce her gün 1-2 kere yapıyordu, şimdi 2-3 günde bir yapıyor. Benzer durum yaşayan ya da yorum yapabilecek olan var mı?

benim kizimda da sümüksu kaka oluyordu doktor dikkat et yediklerin dedi acı veya baharatlı yersem oluyor sende yedikleri bi not et belki birşey dokunuyordur

Hiiii annem bu ne maşallah kurban olurum ben buna tatliskom benim op yerime canim ya buyumus
Öperim cnm :-D ♡ ♥ ♥ ♡ sende benim yerime ervayi öp cnm. Bende ervayi çok merak ediyorum yeni resim koyarmisin cnm

geridönüşümkutusu cnm ya beni arkadaşin olarak eklermisin fotoğraf albümünü göremiyorum.

Hoşgeldin askitom
Annem artik dön evine ya valla ozlemedin mi evini yatağıni valla ben kendi evimin wcsini bile özlüyorum

ahh kızlar yaaa ne desem boş hepimizde aynı şeyler.. benim lohusalığımın 4. gününde evde kıyamet koptu 5 senedir yapmadığımız kavgayı yaptık hemde 2 kıçı kırık süs yüzünden.. tabi beraberinde geçmişten gelen çoktan defteri dürülmüş olmadık şeyler. nasıl sütüm gitmedi hala bilmiyorum allah oğluma acıdı sanırım.. kafaya takmayın diyemeyeceğim çünkü bende takıyorum.. ama desty ye katılıyorum yahu oğullarına acımıyorlar hadi onu da geçtim bak kızın sütü azalmış ki azalıyor moral bozulunca torunlara da acımıyorlar ama lafa gelince çok seviyorlar..

pdnk anacım hemen topla kendini silkelen bi toparlan allaha havale et kv yi hoşuna gidecek bişeyler yap. artacak yine sütün göreceksin..

hemen yazıp kaçıyorum kusura bakmayın, bugünler yoğun geçiyor...dün misafir geldi.çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ve karısı.evde yalnızdım eşimde yoktu.öyle sohbet falan...hastane tipi pompa kiralamıştım ben ayy senin pompan yok muydu niye kiraladınki varsa zaten her pompada çıkar niye kiraladın ki...bu biiirrr...o ne dedi masanın üstündeki biberona,mamaaa dedim.napçan onu dedi o bayadır duruyo dökücem onu dedim.bak güzelim onu koyuyosun dolaba zamanı gelince çıkarıyosun üstüne ekleme yapıyosun(üstüne tekrar mama yapıyosun) öle veriyosun.ay dedim biz her seferinde yeni yapıyoruz...ohooo siz öyle yaparsanız ççoookk uğraşırsınız...bu ikiii...sohbete devam,biz evimizi satılığa çıkardık daha büyük bir eve çıkalım diye...ne kadar istiyosunuz dedi,şu kadar dedim.ay bu ev o kadar eder mi (aşağılama) bu üüüççç...2 gündür eve yarım gün yardımcı geliyor(annelerimiz vefat,akrabaa yok,doğumdan beri yalnızım kafaları yemişim diye eşim lütfetti sağolsun)...ya bu yardımcı napıyor niye geliyor dedi.e dedim işte ortalığı topluyo bebeğe bakıyo.dediki eeee sen napıyosun... etti dört...ayy her eve senin eşinden bi tane lazım hayat sana güzel valla... bu beş... sayabildiklerim bunlar...
ama kimse demiyorki moon sen açmısın açıktamısın doğurdun yeri geldi aç yattın yeri geldi saatlerce ağladın.bebeğin aç kalmış anlamadın.süt süt diye kafaları yedin.diyabet oldun.en ufak streste tansiyonun ve şekerin çıktı.eee sen evi nasıl topladın?nasıl yemek yaptın? eşine nasıl baktın?bebeğine nasıl baktın? sana kim akıl verdi? o ütüleri nasıl yaptın?... şimdi o pompayla nasıl çabalayıp her gün 100ml çıkarmayı başardın? bla bla bla...
dinime küfreden müslüman olsa... kendi anası babası danası eltisi görümcesi bi amca oğlu kalmış doğumuna gelmeyen (ve evinde kalmayan), gebeliğinde ve halen pöfür pöfür sigara içmiş ve içen...tövbe rabbim isyankar olmıyım diyorum ama bu tip daha düne kadar emziriyordu (bebeği 1,5 yaşında nerdeyse) ben iki damla gördüğüme seviniyorum hak mı reva mı demekten kendimi alamıyorum,her dediğimde tövbe diyorum...insanlara ne kolay bu işler.eşime dedim arkadaşa sölicem o kadını dahada evime almam dedim.aha burayada yazıyorum dahada gelmesin zaten... oh döktüm içimi rahatladım

Canim bende bizim kızın fotoğraflarını koyacağım insallah
Bakalim begenecek misin?
Müşteri kizistiriyorum hehee
Bizim oralarda benim gibi yapanlara boyle derler

aaa o ne güzel konuşmaymış öylevalla benim içim anca şöle bi konuşma ile soğurdu ama benim kbirader bekar-müstakbel gelinciğin önünü açtım ben artık gerçi bilmem bende yaptıklarını onda yaparlar mı gerçi kv ile en son büyük tartışmamızda kbirader "annemler böyle yapacaksa ben hiç evlenmeyeyim" demişti yazık

Nasıl bir renk istediğinden emin degilsen hemen boyama cnm. Iyice bak netten görsel sac renklerine. Isindigin bir renk illaki olacaktır. . O zaman boyarsin

Canim bende bizim kızın fotoğraflarını koyacağım insallah
Bakalim begenecek misin?
Müşteri kizistiriyorum hehee
Bizim oralarda benim gibi yapanlara boyle derler
koy canım, bekliyoruzmüşteri kızıştırmak mıo da iyiymiş,valla bizim oğlan kafaya koyarsa istemek yerine kaçıracak bi tip sanki, uyarayım..geçen gün emmedi du bakalım ne olacak diye kapattım memeyi, bekliyorum şimdi ağlar diye onun yerine ağzıyla açmaya çalışıyor cengaver

Senin gorumcen doğumuna geldi mi cok merak ediyorum
aa sen kaçırmışsın oraları, doğuma geldi çünkü eşim bişi diyememiş sonra ben komple herkesi odadan çıkarttım o gelince..Sonra eve gelecek oldu, çok büyük bir kavga çıktı (ama ben o kavgayı 30 sene unutmam)ve nihayetinde gelmedi. Bir ay sonra biz gittik ama konuşmadık artık bayramda da mecbur barıştık geçen gün koymuş fb ye resim

geridönüşüm, şaşırmış mı bunlar canım ya

denoooz, tahlil sonuçlarını bize de haber ver canım tüm kalbimle dua ediyorum harika çıksınlar

Tiny love ebebekten aldim gayet guzel tiresim ozelligi var uyutuyor
bende tiny love aldm ama memnun kalmdm titreşim çok az ve parasına gre bst bence geri vrdk şimdi suny baby aldk
cnm bnmde öylydi öncdn karnı gzl doyarsa artk daha uzun uyuyr snnde öle olablrmi?

anne sütü ısıta
n arkdşlar sıcklığı nasl ayarlıyosnz sğk olsa gaz yapr sıck olsa yararı azalr dye endişelnyrm.ya az ya fazla olabiliyo acaba bşy oluyomdr?

ah cnm ya sebde tabi misafir diye ağzının payını veremedin misafir diye iyice doldun sonra ayni ben, bende senin gibiyim ama böyle densizlerre acimiycan verecen odunu çünkü bundan anliyolar ben bundan sonra içime atmiycam kendime söz verdim. Valla okurken sinirimden çatladım uyuz kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…