söylemez miyiz hiç hayatım hamileyken bile şarkı duysun yeter ki delirirdi içerde romantik adamız vesselam
Eki Görüntüle 798348 Eki Görüntüle 798350 Eki Görüntüle 798349 Eki Görüntüle 798351
Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
Öperim cnm :-D ♡ ♥ ♥ ♡ sende benim yerime ervayi öp cnm. Bende ervayi çok merak ediyorum yeni resim koyarmisin cnmHiiii annem bu ne maşallah kurban olurum ben buna tatliskom benim op yerime canim ya buyumus
Kızlar ikinize de Allah sabırlar versin valla ben de sinir oldum . Benimkinin ailesi de iyiler ama fazla yanyana kaldığımda boğuluyorum ben onların saçma sapan cahilliklerini olur öyle şeyler deyip alttan aldıkça onlar benim hareketlerimle dalga geçip kendi kendilerine eğleniyolar boğulasım geliyo bu haftasonu eşimle yola çıkıyoruz onun ailesine bırakıcak beni 1 hafta falan ordayım Allah sabır versin bana da şimdiden, şimdi bebeğimle ilgili her halta karışacaklar şapur şupur çocuğu öpmek isteyecekler ay kabus gibi şimdiden strese girdimmm koskoca 1 hafta off eşimin hatrına dayanıcam ve huzursuzluk çıkartmamaya çalışıcam çünkü benim annem de kocişime çok çok iyi davranmıyo her lafından alınıp kocişe laf sokuyo yani boynum eğik annem yüzünden
EVET LÜTFEN BEĞEN BUTONU GELSİN KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORUM BU ŞEKİLDE OKUYUNCA...
Canlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamıyorum cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Dün o kadar kötüydüm o kadar sinirliydim ki saatlerce ağladım ve sonuç: sütüm azaldı. Geceleri üç saatte bir emen kızım doymadığı için saat başı veya bir buçuk saatte bir kalktı ben de perişan oldum. Kızımın rızkıyla oynadılar resmen Allah ım sorsun bunların hesabını inşallah. Kocama da hiç olmadığım kadar kızgınım
dün ben de eşimin ailesi sebebiyle çıldırdıgım için seni çok iyi anlıyorum. yazdım da zaten hikayeyi buraya. hepsi allahından bulsun. hadi biz geliniz bizi düşünmüyorlar, ,nsan kendi oğlunu ve torununu nasıl düşünmez anlayamıyorum.
Zeyno bi arkadasa mı bakıp çıkıyorsunn..
Nerdesin hatunn
aaa o ne güzel konuşmaymış öylerahmetli kv eltimi el bebeği gül bebeği aldı sonra vefat etmeden gördü göreceğini orası ayrıda gördükten sonra beni yanına oturttu bak kızım sana ilk evlendiğin yıl eziyet ettim allah biliyor seni kabullenene kadar çenemle her şeyi yaptım benim yaptıklarıma sende çeneni tuttun demiyorum ama yeri geldi açık açık benimle konuştun yeri geldi kırıldın gelmedin ama teşekkür ederim o bi sene bile saygısızca hiç bişiy yapmadın olayları o zaman için bilmiyordum eltim buna açmış ağzını yummuş gözünü konuşmanın nereye gideceği belliydi ben kestim yine sölüyorum anne kız arasındada sorunlar olur biz belki atıştık ama gönlümü alan hep sen oldun sıkma canını benimde huyum inadım dedim kv dediki ben gelinini el üstünde tutacaksınki oğluna baksın derlerdi onu yanlış geline yaptım dedi bunları duymak yetti bana emin olun...
Keşif yapiyordun yanii
Bende alıştım, hep full site giriyorum cepten
Kk uygulamasini indirmiştim, sonra geri sildim; hic kullanmadım
Sende bayagi isindinn dimi cepten girmeyewallahi boyle pratik oldu bana.
pc kullanmam diye tlf değiştirdim rahatlik olsun diye
.ilk zamanlar -kör olmasam bari - diyordum full siteye bakıyorum diyealıştım gitti:)
Geri gelir butonlar..zaman zaman böyle oluyor
Yanında beğenmedim butonu gelirmiş birde, gör sen
Konuyla alakasi yok ama
Yaa ben saçlarımı boyatmak istiyorum ..ama cok kararsizim renk konusunda
Bu kararsızlıkla en iyisi bişey yapmamak mi yoksa
koy canım, bekliyoruzCanim bende bizim kızın fotoğraflarını koyacağım insallah
Bakalim begenecek misin?
Müşteri kizistiriyorum hehee
Bizim oralarda benim gibi yapanlara boyle derler
aa sen kaçırmışsın oraları, doğuma geldi çünkü eşim bişi diyememiş sonra ben komple herkesi odadan çıkarttım o gelince..Sonra eve gelecek oldu, çok büyük bir kavga çıktı (ama ben o kavgayı 30 sene unutmam)ve nihayetinde gelmedi. Bir ay sonra biz gittik ama konuşmadık artık bayramda da mecbur barıştık geçen gün koymuş fb ye resimSenin gorumcen doğumuna geldi mi cok merak ediyorum
bende tiny love aldm ama memnun kalmdm titreşim çok az ve parasına gre bst bence geri vrdk şimdi suny baby aldkTiny love ebebekten aldim gayet guzel tiresim ozelligi var uyutuyor
cnm bnmde öylydi öncdn karnı gzl doyarsa artk daha uzun uyuyr snnde öle olablrmi?merhaba hamileliğimden beri takip ediyorum anca fırsat buldum merak ettigim konu bebekleriniz gece ve gündüz ne kadar uyuyor özellikle gündüx yarım saat sanslıysam 45 dk uyuyor ayağımda sallamazsam yada emzirip yatırmazsam uyku devam etmiyo sizde durumlar nasıl.
ah cnm ya sebde tabi misafir diye ağzının payını veremedin misafir diye iyice doldun sonra ayni ben, bende senin gibiyim ama böyle densizlerre acimiycan verecen odunu çünkü bundan anliyolar ben bundan sonra içime atmiycam kendime söz verdim. Valla okurken sinirimden çatladım uyuz kadın yahemen yazıp kaçıyorum kusura bakmayın, bugünler yoğun geçiyor...dün misafir geldi.çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ve karısı.evde yalnızdım eşimde yoktu.öyle sohbet falan...hastane tipi pompa kiralamıştım ben ayy senin pompan yok muydu niye kiraladınki varsa zaten her pompada çıkar niye kiraladın ki...bu biiirrr...o ne dedi masanın üstündeki biberona,mamaaa dedim.napçan onu dedio bayadır duruyo dökücem onu dedim.bak güzelim onu koyuyosun dolaba zamanı gelince çıkarıyosun üstüne ekleme yapıyosun(üstüne tekrar mama yapıyosun) öle veriyosun.ay dedim biz her seferinde yeni yapıyoruz...ohooo siz öyle yaparsanız ççoookk uğraşırsınız...bu ikiii...sohbete devam,biz evimizi satılığa çıkardık daha büyük bir eve çıkalım diye...ne kadar istiyosunuz dedi,şu kadar dedim.ay bu ev o kadar eder mi (aşağılama) bu üüüççç...2 gündür eve yarım gün yardımcı geliyor(annelerimiz vefat,akrabaa yok,doğumdan beri yalnızım kafaları yemişim diye eşim lütfetti sağolsun)...ya bu yardımcı napıyor niye geliyor dedi.e dedim işte ortalığı topluyo bebeğe bakıyo.dediki eeee sen napıyosun... etti dört...ayy her eve senin eşinden bi tane lazım hayat sana güzel valla... bu beş... sayabildiklerim bunlar...
ama kimse demiyorki moon sen açmısın açıktamısın doğurdun yeri geldi aç yattın yeri geldi saatlerce ağladın.bebeğin aç kalmış anlamadın.süt süt diye kafaları yedin.diyabet oldun.en ufak streste tansiyonun ve şekerin çıktı.eee sen evi nasıl topladın?nasıl yemek yaptın? eşine nasıl baktın?bebeğine nasıl baktın? sana kim akıl verdi? o ütüleri nasıl yaptın?... şimdi o pompayla nasıl çabalayıp her gün 100ml çıkarmayı başardın? bla bla bla...
dinime küfreden müslüman olsa... kendi anası babası danası eltisi görümcesi bi amca oğlu kalmış doğumuna gelmeyen (ve evinde kalmayan), gebeliğinde ve halen pöfür pöfür sigara içmiş ve içen...tövbe rabbim isyankar olmıyım diyorum ama bu tip daha düne kadar emziriyordu (bebeği 1,5 yaşında nerdeyse) ben iki damla gördüğüme seviniyorum hak mı reva mı demekten kendimi alamıyorum,her dediğimde tövbe diyorum...insanlara ne kolay bu işler.eşime dedim arkadaşa sölicem o kadını dahada evime almam dedim.aha burayada yazıyorum dahada gelmesin zaten... oh döktüm içimi rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?