hayirli geceler CNm hakkında hangisi hayirli ise o olsun ama düşüncen iyi bence cok fazla sikilmanak gerek su anda 2+1 senin I'sini görür ileride satar daha iyisini alırsıncanlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yine
boşuna canlar demiyorum hepiniz can sınız cidden iyi ki varsınız
ev konusunda yeni gelişmeler var
bizim en son baktığımız ev 3+1 di
peşinatı da denkleştirememiştik malum
kocam da dün babasıyla konuşmuş adam resmen pe
şinatınızı denkleştirin ev alın demiş
o zamana kadar oturabilirmişiz ay lütfetmiş
ben de düşündüm taşındım 2+1 evlere bakmaya karar verdim aynı sitede
peşinatı da taksitleri de daha az
biraz zorlansak da bunu alabiliriz
annem de kızıyor 2+1 i ne yapacaksın diyor
hiç anlamıyor bu kadın beni
ev bir kere alınır tam alınır diyor
ben de bir an önce kendi evimize çıkalım ve artık bu işkenceden kurtulalım istiyorum
bir oda eksik veya fazla ne farkeder
ileride küçük gelirse satar büyüğünü alırız diyorum
sizce yanlış mı düşünüyorum?
Heh işte aynı benim kaynana bi bakmisim onun istediği dediği olmuş ozaman daha çok kızıyorum kemdime yada bezdirene kadar üsteliyo dediğini yaptırmak içinBiliyomusun benim k.v de bisiyi taktimi kafaya bana yaptirana kadar vazgecmiyoralttan alttan bi bakiyorum onun dedigi olmusss... hayir saf bisi de değilim kii nasıl oluyor anlam veremiyorum
Ozlemezmiyim hiç çok özledim biran önce eve donmek istiyorum ama benim iznim 13 eylül de bitiyo bende işe dönmek istemiyorum burda bi tanıdığımız vasıtasıyla bir aylık heyet raporu almaya çalışıcam tam kesin değil ama şansımı deniycem hiç alamazsam 10 günlük kesin rapor alıp öyle dönücem istanbula, eşinden bilirsin bizim iş çok ağır ve yoğun ben minicik kızımı şimdi nasıl birakayim o yüzden heyet rapor u almak için ugrasiyorum burda yine tanıdık birileri var hastanede ama istanbul da hiç yok orda hiç vermiyolar çok çok zor. Yani gala sinopta olmamin asıl nedeni izin bitişine heyet raporu alabilmek cnmHoşgeldin askitom
Annem artik dön evine ya valla ozlemedin mi evini yatağıni valla ben kendi evimin wcsini bile özlüyorum
taliaa hoş geldin cnm tatilinde güzel geçmiş çok sevindim adınacmm ya valla iyiki döndün kiz senin yorumlarını muhabbetini özlemişim.
geridönüşümkutusu cnm oğlunun sünneti hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Allah damatliğinida görmeyi nasip etsin inşallah.
bende resimleri varmi diye bakiyordum kizinin canimyaa masallah masallahhh ne kadar guzel olmus cok cokk tatliiii tmmm bir kokos olmus canim ya mevlütte yapmisin hayirli olsun insallah :)))Eki Görüntüle 798348 Eki Görüntüle 798350 Eki Görüntüle 798349 Eki Görüntüle 798351
Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
RANANA hosgeldin canim nasilsin kizin nasil iyisinidr insallah :))
HULYAERDEM canim cok gecmis olsun ne zor gunler atlamisin bu kadar agir yasadigini bilmiyordum cok uzuldum(( neyseki suan sende bebeginde cok iyi :)) en son emmiyordu bebegin insallah emmeye alismistir daha sonra :))
HKN CANIM cok gecmis olsunn oglundan sonra kizinda gurip olmus insallah cabuk atlatirsinizzz yazik ya parmak kadar bebisler hastalanmasa olmazmii.((
geridönüşümkutusu cnm ya nekadar vicdansizlar senin bebeğin minicik senin yükünü ağırlaştırmak da nedemek ya idare ile bir konussaydin keşke hiç yapılacak Şey mi bu ya
pdnk cnm bence sen mantıklı düşünüyosun bütçeniz nrye yetiyosa o şekilde bir ev alinda rahata erin cnm böyle laf çekip huzursuz olmaktansa 2+1 ev alip kafan rahat etsin hem dediğin gibi durumuniz duzelince onu satar daha büyüğünu alırsınız.
bende senin kayınvaliden için neden aklının karıştığını merak edip duruyorum.
çalışma saatlerim artmış. artı haftasonu ve akşamda çalışcakmışım.
canlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yine
boşuna canlar demiyorum hepiniz can sınız cidden iyi ki varsınız
ev konusunda yeni gelişmeler var
bizim en son baktığımız ev 3+1 di
peşinatı da denkleştirememiştik malum
kocam da dün babasıyla konuşmuş adam resmen peşinatınızı denkleştirin ev alın demiş
o zamana kadar oturabilirmişiz ay lütfetmiş
ben de düşündüm taşındım 2+1 evlere bakmaya karar verdim aynı sitede
peşinatı da taksitleri de daha az
biraz zorlansak da bunu alabiliriz
annem de kızıyor 2+1 i ne yapacaksın diyor
hiç anlamıyor bu kadın beni
ev bir kere alınır tam alınır diyor
ben de bir an önce kendi evimize çıkalım ve artık bu işkenceden kurtulalım istiyorum
bir oda eksik veya fazla ne farkeder
ileride küçük gelirse satar büyüğünü alırız diyorum
sizce yanlış mı düşünüyorum?
ben seni gözümde böle biraz balık etli 3 çocuk varya ondan sanırımm beyaz tenli ama saçların koyu kumral böle gülüşü güzel biri olarak hayal ediyorum sanki yan yana geldiğimizde yıllardır tanışıyomuşuz gibi muhabbet edeceğimizi güzel köpüklü bi kahve yapıp höpürdeteceğimizi hayal ediyomm hımm kahvaltı ediyimde talıaa bi sabah kahvesine gel hayatım hade atla bekliyom....
kaynatalim canim ama odunlar benden kazan senden olsun ateside kim yakarsa artikBu ToPige gel kaynatalimobur topikte bebek bakimi vs konusu konuşuluyor burda hrr konu serbest
Tamam koyarım canim
Sen ne Yaptin yerlesebildin mi bavullar felan off kirliler çamaşırlar utulenecekler temizlik 3 çocuk bir yandan allah yardımcin olsun ben sayarken yoruldum
hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsinn, yanlis anlamadiysam alintilarda gördum sanirim bir tahlil sonucu bekliyormusun. hadi hayirlisi diyorum insallahh olumlu cikar dualarim seninlee rabbik gönlüne göre versin , tahlil sonucu bekliyor olman bile bei cok heyecanlandirdi cok mutlu ettiGünaydın fıstıklarrrrrr
yaaa gerçekten bu beğen butonu nereye gitmişhiç olmamış böyle..okuduklarımı beğenmezsem olmuyor...
Neyse ben de aklımda kalanlara cevap vereyim bariiii...
Taliaaa gelmiş hoşgelmişşşşşşşş
hosbulduk canim allah iyilik versin iyi olmaniza sevindim . bizde iyiz cok sükür. eve döndük tatilimizde iyi gecti korktugum seyleri yasamadim en azndan o yuzden gayet iyidi benim icin hersey :))Aaa talliacim hos buldum gelmişsin sende hoş geldin ben ve kızım iyi cok şükür asıl sennadilsin görüşmeyeli neler yaptın Türkiye'den dönüş yaptın sanırım nasıl gecti tatilin
aaa o ne güzel konuşmaymış öylevalla benim içim anca şöle bi konuşma ile soğurdu ama benim kbirader bekar-müstakbel gelinciğin önünü açtım ben artık gerçi bilmem bende yaptıklarını onda yaparlar mı gerçi kv ile en son büyük tartışmamızda kbirader "annemler böyle yapacaksa ben hiç evlenmeyeyim" demişti yazık
hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsinn, yanlis anlamadiysam alintilarda gördum sanirim bir tahlil sonucu bekliyormusun. hadi hayirlisi diyorum insallahh olumlu cikar dualarim seninlee rabbik gönlüne göre versin , tahlil sonucu bekliyor olman bile bei cok heyecanlandirdi cok mutlu etti
kız daha calışmalaara başlamadılarrbende başlamalarını bekliyorum
bu tahlil başlayabilirler miii yani start verebilirmiyiz tahliliiii
hosbulduk canim allah iyilik versin iyi olmaniza sevindim . bizde iyiz cok sükür. eve döndük tatilimizde iyi gecti korktugum seyleri yasamadim en azndan o yuzden gayet iyidi benim icin hersey :))
Âmin CNm cümlemize senin adına sevindim senin icinde degisiklik oldu valla kızın nasıl bakım seni üzüyor mü
Zeyyno yeni topigimiz hayirli olsun CNm cok güzel olmus valla nasılsın emir nasıl
Valla okurken ben bile sınır oldum k.ne hepsi aynı desene bunların :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?