2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kızlar hayirli geceler herkese bebisleriniz ve siz cok iyisinizdir inşallah ben bu aralar pek uzak kaldım burslardan ve sizlerden ohh misafirler gitti dün betulun mevlidini de yaptık kurbanını da kestik bugün de temizliğimi yaptım rahat rahat size takilabilirim

Denizkizi CNm maşallah subhanallah cok tatlı bı kiz olmuş büyümüş de Rabbim Saglik sıhhat versin

canlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yine
boşuna canlar demiyorum hepiniz can sınız cidden iyi ki varsınız
ev konusunda yeni gelişmeler var
bizim en son baktığımız ev 3+1 di
peşinatı da denkleştirememiştik malum
kocam da dün babasıyla konuşmuş adam resmen peşinatınızı denkleştirin ev alın demiş
o zamana kadar oturabilirmişiz ay lütfetmiş
ben de düşündüm taşındım 2+1 evlere bakmaya karar verdim aynı sitede
peşinatı da taksitleri de daha az
biraz zorlansak da bunu alabiliriz
annem de kızıyor 2+1 i ne yapacaksın diyor
hiç anlamıyor bu kadın beni
ev bir kere alınır tam alınır diyor
ben de bir an önce kendi evimize çıkalım ve artık bu işkenceden kurtulalım istiyorum
bir oda eksik veya fazla ne farkeder
ileride küçük gelirse satar büyüğünü alırız diyorum
sizce yanlış mı düşünüyorum?

hayirli geceler CNm hakkında hangisi hayirli ise o olsun ama düşüncen iyi bence cok fazla sikilmanak gerek su anda 2+1 senin I'sini görür ileride satar daha iyisini alırsın

Biliyomusun benim k.v de bisiyi taktimi kafaya bana yaptirana kadar vazgecmiyor alttan alttan bi bakiyorum onun dedigi olmusss... hayir saf bisi de değilim kii nasıl oluyor anlam veremiyorum
Heh işte aynı benim kaynana bi bakmisim onun istediği dediği olmuş ozaman daha çok kızıyorum kemdime yada bezdirene kadar üsteliyo dediğini yaptırmak için
Hoşgeldin askitom
Annem artik dön evine ya valla ozlemedin mi evini yatağıni valla ben kendi evimin wcsini bile özlüyorum
Ozlemezmiyim hiç çok özledim biran önce eve donmek istiyorum ama benim iznim 13 eylül de bitiyo bende işe dönmek istemiyorum burda bi tanıdığımız vasıtasıyla bir aylık heyet raporu almaya çalışıcam tam kesin değil ama şansımı deniycem hiç alamazsam 10 günlük kesin rapor alıp öyle dönücem istanbula, eşinden bilirsin bizim iş çok ağır ve yoğun ben minicik kızımı şimdi nasıl birakayim o yüzden heyet rapor u almak için ugrasiyorum burda yine tanıdık birileri var hastanede ama istanbul da hiç yok orda hiç vermiyolar çok çok zor. Yani gala sinopta olmamin asıl nedeni izin bitişine heyet raporu alabilmek cnm

hosbulcuk canim tsk ederim evet guzel gecti cok sukur:)) bende cok özledim canim bende senin yorumlari cok görememistim gecmiste nasil oldugunu merak ediyordum sende iyisindir insallah eylül doga nasil,nasil gidiyor.
bende resimleri varmi diye bakiyordum kizinin canimyaa masallah masallahhh ne kadar guzel olmus cok cokk tatliiii tmmm bir kokos olmus canim ya mevlütte yapmisin hayirli olsun insallah :)))

RANANA hosgeldin canim nasilsin kizin nasil iyisinidr insallah :))

HULYAERDEM canim cok gecmis olsun ne zor gunler atlamisin bu kadar agir yasadigini bilmiyordum cok uzuldum (( neyseki suan sende bebeginde cok iyi :)) en son emmiyordu bebegin insallah emmeye alismistir daha sonra :))

HKN CANIM cok gecmis olsunn oglundan sonra kizinda gurip olmus insallah cabuk atlatirsinizzz yazik ya parmak kadar bebisler hastalanmasa olmazmii.((

geridönüşümkutusu cnm ya nekadar vicdansizlar senin bebeğin minicik senin yükünü ağırlaştırmak da nedemek ya idare ile bir konussaydin keşke hiç yapılacak Şey mi bu ya

pdnk cnm bence sen mantıklı düşünüyosun bütçeniz nrye yetiyosa o şekilde bir ev alinda rahata erin cnm böyle laf çekip huzursuz olmaktansa 2+1 ev alip kafan rahat etsin hem dediğin gibi durumuniz duzelince onu satar daha büyüğünu alırsınız.

Aaa talliacim hos buldum gelmişsin sende hoş geldin ben ve kızım iyi cok şükür asıl sennadilsin görüşmeyeli neler yaptın Türkiye'den dönüş yaptın sanırım nasıl gecti tatilin

Deniz Kizi nasılsın tatlm kızın cok tatlı maşallah

bende senin kayınvaliden için neden aklının karıştığını merak edip duruyorum.

çalışma saatlerim artmış. artı haftasonu ve akşamda çalışcakmışım.

cnm merak ettigini söyleseydin yazardımm
saka bi yana aslında herseyin sandıgım gibi olmadıgını gördüm.. calıştıgım için bu kadar fazla zaman geçirmemiştim kendisiyle.. cok farklı düşünürken aslında o cokda farklı olmadıgını gösterdi hepsi buu
ufak ufak canımı sıkacak seyler yapıyordu ama ben üzerinde durmuyordum.. büyütmüyordum yanii..
sonra yaptıgı bir hareket tamamen gözümden düşürdü kendisini
şöylekii bizim 40 mevlüdümüzde herseyi ben karsılıcam dedi.. bizde amenna sen bilirsin diye mutlu olduk tabii
yemekleri dısarıda yaptırıcam sen kaç kişi davet edeceksin diye sordu, bende valla ben pek kimseyi cagırmayı düşünmüyorum zaten gelecek olanlar hastaneye gelip hediyelerini verdiler.. öyle cok kalabalıga gerek yok demiştim.. buda tamam ben bizimkileri çagırcam deyip konuyu kapattı.. bi yaptırmış 80 kişilik yemek tüm sülaleyide cagırmış nerdeyse
tabi uzak olan insanlar gelmediler çoguda avrupa yakasında ikamet ediyor.. bir sürü yemek arttı mıı
herkes gittikten sonra k.v , k.peder bide eşim mutfagı topluyorlar. bende içerde gelen hediyeleri açıyorum
eşimle k.peder k. valideye kızıyorlar mutfakta bu kadar yemek söylenir mi yazık günah degil mi falan diye..
oda orada tutup ne dedi biliyomusun zeynep kalabalık olacak dedi cagırdıgı kimsede gelmedi ben napim dediiii
ben o sırada onların yanına gidecektim holdeydim napıyorlar diye bakacaktım sözde... duydum soka girdim öyle kaldım orada
tam o sinirle mutfaga hareket ettim kiii niye yalan söylüyorsun demek için, o sırada eşim annesine yalan söyleme zeynep bikere kalabalık olmasın deyip duruyordu bana öyle kimseyide cagırmadı zaten dediii k.pederdee bırak ya hep bunun işi bunlar deyince ben hiç gitmedim yanlarına ama inanılmaz kırıldımm hala bunu benim duydugumu bilmez biliyormusun
resmen yalan söyledi ve inanılmaz gözümden düştüüü
birde bu olaydan sonra baya zaman gecti aradan onlardaydık, birkaç gün orada kaldık eşim işdeydi beni aradı telefonla konustuk kapattım.. siz ne kadar cok telefonda konusuyorsunuz yoksa sanal se... mi yapıyorsunuz dediiii güldüüü
ay o an o ev üstüme yıkıldı sankiii... öyle kötü hissettim kii...
ne diyosun ya sen bu ne kadar çirkin bir uslup böyle dedimm.. hayır sen k.v desin benimle bu şekilde nasıl konusabiliyosun diye baya sert bi şekilde tersledim.. bu saka yaptım canım niye kızıyorsun dedii, bende bana böyle şaka yapma birdaha hiç hoşlanmıyorum dedim ve emiri alıp diger odaya geçtimm akşam eşim gelincede eve geldik, eşime anlattım eşimde sinirlendii tabii, ertesi gün aramış annesine biraz kızmış hiç yakışıyormu sana falan diye...
ertesi akşam k.v k. peder geldiler bize şirinlik yapıyor ama bikere uyuz oldummm

cnm bence gayet güzel düşünüyorsun 2+1 evde cok mantıklı alabiliyosanız hiçkaçırmayın derim ben

sahi biz senle yillardir tanisiyormuyuz acaba sen beni bir yerde fln gördünde soylemiyormusun :44::44: hadi ordan balik etliymis 3 cocuktan sonraymis bas baya sen baan sisko dedin isteeheheh diyebilirsin ben kendimede diyorum hatta dün trde cekilen göruntulerime bakiyordumki kendimi akrep nalan zannettim bir ara aa akrep nalan ne ariyor burda diyesim geldibir de baktim benmisim:26::26:tahminlerin dogru cikti, canim benimde canim cok kahve cekiyordu gunduz valla demekki senin cagirdigin malum olmuss yarin geliyorum hemen sanaturkiyede nevsehirden mersine giderken nigdeden gectik aklima hemen sen geldin surda dursakta görsem hkn dye ama ismini dahi bilmiyorum ben bu kizin ne diyecem karsilasam bile diye düsündümkulagini cinlattim yani kendi kendime ogun
kaynatalim canim ama odunlar benden kazan senden olsun ateside kim yakarsa artik benim cevremde odun cokta ondan diyim. heee yerlestim sayilirr ama daha yikanacak ütüleneceklere elimi degmedim sadece valizi bosaltim yerlestirdim daha yemek masasinin ustu esya dolu duruyor turkiyede gezcem diye cok yorulmusum tatil yapiyorum evde biraz
hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsinn, yanlis anlamadiysam alintilarda gördum sanirim bir tahlil sonucu bekliyormusun. hadi hayirlisi diyorum insallahh olumlu cikar dualarim seninlee rabbik gönlüne göre versin , tahlil sonucu bekliyor olman bile bei cok heyecanlandirdi cok mutlu etti

Aaa talliacim hos buldum gelmişsin sende hoş geldin ben ve kızım iyi cok şükür asıl sennadilsin görüşmeyeli neler yaptın Türkiye'den dönüş yaptın sanırım nasıl gecti tatilin
hosbulduk canim allah iyilik versin iyi olmaniza sevindim . bizde iyiz cok sükür. eve döndük tatilimizde iyi gecti korktugum seyleri yasamadim en azndan o yuzden gayet iyidi benim icin hersey :))

bu konuşmanın öncesinde yaşananlara kısaca alma mazlumun ahını çıkar ayeste ayeste diyoruz canım merak etme başta yapmazlar ama huy illaki yaparlar ondan sonra kıymetli sen olursun :) kv en ii huyu 5 dk önce yapar sonra gelir sarılır öper özür bile dilerdi benim en kötü huyum kolay kolay inat etmem ama ettimmide zor dönerim ama ikimizde kin tutmazdık ondandı belkide garip bi ilişkimiz vardı :)
ben onun kadar olamasamda 5 dkda içim soğumazdı yani en bi 48 saatte ihtiyacım oluyor

kız daha calışmalaara başlamadılarr bende başlamalarını bekliyorum
bu tahlil başlayabilirler miii yani start verebilirmiyiz tahliliiii

Zeyyno yeni topigimiz hayirli olsun CNm cok güzel olmus valla nasılsın emir nasıl
Valla okurken ben bile sınır oldum k.ne hepsi aynı desene bunların :)))

kız daha calışmalaara başlamadılarr bende başlamalarını bekliyorum
bu tahlil başlayabilirler miii yani start verebilirmiyiz tahliliiii

hay allah iyiligini versin emi bende ne kadar sevindim valla anlatamam denoz icin
yanlis anlamisim diyemiyecem zeyno yanlis anlatmisim diyim bari
eee sonuc ne peki veriliyormu start verilmiyormu :44::44::44:

bu arada senin kayinvalide cok buyuk ayip etmis kiskanilacak bir gelin kv iliskiniz vardi sizinde araniz bozulmus hosgeldin aramizaa diyelim kv madurlari olarakk ama cidden cok terbiyesizlik yapmiss koskoca kadina yakismiyacak seyler bunlar

hosbulduk canim allah iyilik versin iyi olmaniza sevindim . bizde iyiz cok sükür. eve döndük tatilimizde iyi gecti korktugum seyleri yasamadim en azndan o yuzden gayet iyidi benim icin hersey :))

Âmin CNm cümlemize senin adına sevindim senin icinde degisiklik oldu valla kızın nasıl bakım seni üzüyor mü

Âmin CNm cümlemize senin adına sevindim senin icinde degisiklik oldu valla kızın nasıl bakım seni üzüyor mü

tsk ederim canm cidden cok guzel oldu iyi geldi bana bu tatil turkiyeden hic birimiz gelmeyi istemedik orda kalalim diye cocuklar yalvardi hele oglumdan hic beklemezdim bize kiza kiza geldi ben gitmek istemiyorumda siz gidiyorsunuz diye
tsk ederiz teyzesi kizimda cok iyi masallah hic sorun cikartmadi bize cok sükür üzmüyor beni cok sagolsun masallahi var cidden :)))
cok akilli insallah hep böyle giderr simdi sadece disleri cikmaya baslayacagi icin mizmizlaniyor biraz okadar :)

Zeyyno yeni topigimiz hayirli olsun CNm cok güzel olmus valla nasılsın emir nasıl
Valla okurken ben bile sınır oldum k.ne hepsi aynı desene bunların :)))

Saol cnm hosgeldin sende
nerelerde sin görünmüyor sun... biz iyi diyelim iyi olalim emir bey huysuz ama idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…