2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ayy kiyamam ya okullar açılmasaydı biraz daha dururdunuz değil mı cocuklar için iyi olmamış ama inşallah birgun tamamen gelirdiniz insanın kendi memleketi gibisi yok gurbet kötü neyse saglıkları yerinde olsun da
Cok cok sevindim maşallah kızına aferin ona akıllı olsun tabi sanırım bizim kızda dış çıkarıyor ya senin kızda enerken ısırıyor mü seni

Evt cnm cok ayip etti bana
Hic yakistiramadim ona bu tarz hareketleri.. ben ki kirilmasin alınmasın yanlış anlamasin diye ne kadar özverili davraniyorum halbuki

bakalım daha belli degilmis doktor calismalara başlayabilirsiniz derse hemen start verecekler yeni bebisimiz icinnn

Saol cnm hosgeldin sende
nerelerde sin görünmüyor sun... biz iyi diyelim iyi olalim emir bey huysuz ama idare ediyoruz

Hoş bulduk CNm he ya Ankara'dan anlamlar gelmişti gelen giden iste birde kuzuma mevlit yaptım yogundum ama bitti cok şükür bundan sonra sohbetlere bende dahil olacağım
Allah iyilikler versin cnm düzelir oda akıllı uslu olur zamanla

evet canim okullar acilmamis olsaydi daha fazla kalirdik ve tabi esimin iznide olsaydi :)) turkiyeye ilk defa gitti sayilmalarina ragmen cok sevdiler hemen baglandilar demekki kan cekiyor insani vatanina ne olursa olsun o sevgi sonradan degil dogustan icinde oluyoir
cnm bizim icin temmi dönmek zor gözukuyor simdilik sadece bir kac yilda bir gidebilme hayalini kuruyoruzz :))
rsk ederiz teyzesii herkes okadar bayiliyorduki kizima nazar degcek diye cok korkuyordum neyseki birsey olmadi cok sükür. cnm sanirim bu ara her bebekte ayni dis cikarma sorunu mevcut insallah kolay atlatirlar bu dönemi cok sancili gecmezz.
isirmazmi hemde nasil sanki disleri cikmis gibi isiriyor birde sakiz gibi sündürüsü var mubarek sanki et fln kopararak yiyor
sonuc olarakta ben ciglik cigliga kaliyorumm

bu devirde verici olmayacaksin canim alici olcaksin özde olsa veriici olmayacak gece gece sacmaladim uykum gelmis sanirim benimm:26: ama cidden bu devirde kimseye iyilik yaramiyor hele birsey syolediklerinde kirilmasinlar diye sessiz kaldinmi hemen ezmeye kosuyorlar neyse canim bosver takma kafana o onun ayibi olmus büyüklük sende kaldin sen yine elinden geldig kadar iyi davranmaya calis halik bilmezse balik bilirr merak etme.

hadi bakalim hayirlisi olur insallah doktorda olumlu sonuc verir guzel haberlerle gelirr rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun bos birakmasin ..

hadi ben kacar artik uykum baya geldi iyi geceler size allah rahatlik versin

canım 2+1, 3 kişilik bir aileye yeter de artar bile, sonra ikinci çocuk olursa o büyürken belki sıkışılır o zamana da alırsınız daha büyük ev, bence de çok iyi düşünmüşsün..almadıkça alınmaz karart gözünü eşine de bastır derim ben

eh sen yine benzeşiyormuşsun, ben bir kere kırılınca çok zor unuturum onu ve kaç kere kırıldım sayamıyorum artık

taliaaakaçırmışım canım seni hoş geldin

zeynocum ben de kv.den yana dertli gelinler kulübüne hoşgeldin diyorum canım :)))) ben önceden kayınvvalide bile diyemezdim, annem ya da k.annem derdim ama öyle şeyler oldu ki senin dediğin gibi "normale" döndüm, en iyi k.v. uzak olandır canımcım

Son düzenleme:
kızlar ya midem çok fena üç gündür, pazar günü kv.delerdeydik orada bi tuttu, hala kendime gelemedim şimdi de ağrısından uyuyamıyorum. İşe başlayacak olmamın stresi de var sanırım..Çok basit ilaçlarla çözülebiliyor normalde ama emzirdiğim için onları da kullanamıyorum. Yapacak birşey yok çekilecek artık ne yapalım

z.

Bizimde gücümüz 3+1 yetmiyor 2+1 ile idare etmeyi düşünüyoruz
Borcu bitince satıp 3+1 e geçeriz

koca kadın nelerde biliyormuş öyle

Kizlar bana ev tipi ana kucagi markasi tavsiye eder misiniz
bayb go e bebekte var o güzel
benim bebeğimde yapıyor malesef hemde arada kan ile kan yokken tahlil yaptıkdır temiz çıktı dün birdaha yapınca apar topar acile götürdüm yapmadılar şaka gibi yapmıyoruz dediler aletleri yokmuş şimdi nasış baktırıcam bilmiyorum sonuçta her an yapmıyor arada onuda tutturabilirsem deli oldum hep huysuz huzursuz
ben sma kullanıyorum eski bir devam sütüymüş benşm sütüm yetmiyor yetiyorsa 6. aydan itibaren ek gıda süt şeklinde gitsen niye devam sütü veriyorsun

Tahlillerinde guzel çıkar ins
Allah'in izniyle hersey yolunda olsun da; sende rahatça önüne bakasın
Heyecanini anlıyorum..
Dr.un en yakin zamanda azad etsin seni.iyilesmistir dikisler, sen icini ferah tut

Kiz ben sana calismalara basla diyorum hic dinlemiyosunn
Ins tahlil sonuclarin guzel cikarr

denoooz, tahlil sonuçlarını bize de haber ver canım tüm kalbimle dua ediyorum harika çıksınlar

kız daha calışmalaara başlamadılarr bende başlamalarını bekliyorum
bu tahlil başlayabilirler miii yani start verebilirmiyiz tahliliiii

hay allah iyiligini versin emi bende ne kadar sevindim valla anlatamam denoz icin
yanlis anlamisim diyemiyecem zeyno yanlis anlatmisim diyim bari
eee sonuc ne peki veriliyormu start verilmiyormu :44::44::44:

bakalım daha belli degilmis doktor calismalara başlayabilirsiniz derse hemen start verecekler yeni bebisimiz icinnn

Kızlar çooooook saolun
bakalım ne diyecek doktor ama kontrol sonucu iyi çıksa da bir 3 ay daha bekle diyecek eminim...genelde bu şekilde yaklaşıyorlar doktorlar...normalde 2 sene veya 1 sene diyorlar hatta ama benim durumum biraz daha özel olduğu için o kadar vermez sanırım...bakalım hayırlısı...doktordan geldikten sonra yazarım burdan zatennn

dr bi danış canım bildiğim kadarıyla kullanabileceğin bi ilaç olması lazım benim ark mide sorunu çoktu hem hamileyken hem emzirirken kullandı bi ilaç canım

bi dam bi göz odası olsun huzurun olsun canım ama olmuyorsa da kendini üzme vardır bi hayır de bebişini düşün sütün kesilirse çok üzülürsün bizzat tecrübeyle sabit ben 2.yi 3 ay anca emzirebildim şimdi kendime kızıyorum o kadar ağladında noldu diye 2 doğum çok zor geçti yoğun bakımda falan kaldım o kadar yani eve geldim 4. gün kb ve küçük görümcem bide görümcemin küçük oğlu geldi buraya kadar sorun yok başımın üstünde yerleri var lakin görümcemin bi kötü huyu var ara bozmayı pek sever benkine anlatıyorum anlatıyorum olanları sen abartıyor kötü bi doğum geçirdin çok hassas falan beni avutuyor görümcem iş buldu kb benim büyük oğlan bıdık ve görümcemin oğlana ben bakıyorum ve daha 10 gün olmuş doğum yapalı sancılı sancılı dolanıp duruyorum evin içinde yani gündüzleri gül gibi geçinip gidiyoruz buna rağmen ama kız gelince benim evimde beni yok sayıyor resmen eşimi karşıma aldım bak arkadaş annem vefat etti ama kendine gel beni kaybetmene son bi hafta haberin olsun dedim daha fazla dayanabileceğimi sanmıyordum o bişiyler söledi ama dinlemedim bile...
ertesi günü bi baktım benim adam kendine geldi kardeşinin yaptıklarını görmeye başladı en azından iki gün sonra görümcem böyle olmaz ama baba gidelim demeye başladı eşim kendindeyken biliyorumki birine bile kendi tahamül edemezdi ve öyle oldu şimdi hala kendi der o bir ay için kendimi hiç affetmeyeceğim diye bende affetme beni ne hale sokmuştunuz diyorum
ve benim küçük görümcem anladı ki ben istersem benim evimde rahat edebilir şimdi kendide pişman o günler için özürde diledi ama nafile geçmiş ola
uzun lafın kısası olan benim sütüme ve bıdığıma oldu pişmanmısın dersen pişmanım salak gibi 10 gün ağladım ilk geldiklerinde konuşmalıydım benkiyle :)

canım sinirlenme eşinin ailesi yapacak bişiy yok benim ufak oğlanıda eltimler 15dk gördüler gittiler :) ve bi tek vişne suyu alıp gelmişlerdi
bide benim annemlerin ayrı olma durumundan dolayı benim görgü namına bişiy bilmediğimi söylemiş eltimin annesi görgü teyze kbma (kadının adını bilmiyorum herşeyi ii bildiği için görgü teyze taktın adını :))
kv vefat ettikten sonra olmuş bu
kb nasıl olmuşsa bence eşimin ortalığı ayağa kaldıracağı korkusuyla çünkü anneme aşırı düşkün o kadarki ben bile kıskanıyorum aralarındaki ilişkiyi :)
gördük herkesin kızına neler öğrettiğini dünür hanım büyük oğlum büyük gelinim bir cenaze kaldırdı bütün akrabam büyük gelinimi dile dolamış her konuştuğum teşekkür et gelininede ailesinede başının üstünde taşı sana baksa baksa o bakar başının üstünde taşır seni...
küçük gelininede örf adetlerimizi anlat biraz dediler yanlış anlamayın konuyu açtığınız için sölüyorum demiş
ben hala şaşkınım bu konuşmaya :) kb anlatsa sallıyo diyeceğim o kadar
şimdi eltim hamile ama ben biliyorum ki köpek vicdanım bunu el kadar bebeğe yaşatmayacak belki insanlık öğrenirler ne diyim
görgü teyzeye göre ben evde oturduğum için ilkokul terk çocuklardan başka bişiy bilmeyen biriyim çok şükür benim büyük oğlana hastada ona laf sölemiyor sölese yolarım artık sanırım kadın sınırlarını fazla zorluyor
bu arada cenaze evine tavuklu pilav yapacaklardı sünnet evi gibi izin vermedim yarası ordan o kadar görgülü yani görgü teyzemiz

Denizkızı ve Ranana hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrr

Asescim bence de zeynonun dediği içine sinen bir renge karar verdiğin zaman boyat canım..şimdi bi değişiklik yapmak istediğin için boyatma fikri oluşmuştur ama sonra pişman da olabilirsin...ben genelde ani kararlar verip sonra pişman olurum saç rengi konusundagerçi çok radikal değişiklik yapmadım hiçbir zaman ama yine de ton farkı da olsa insan pişman olabiliyor...bi de bu aralar karamele takmış durumdayım:)))

Pdnk bence de 2+1 alıp sonra durumunuz düzelince 3+1 e geçersiniz...biz de öyle yapmıştık, evlenmeden önce 2+1 aldık daha sonra elimiz rahatlayınca 3+1 bi eve geçtik..

Zeynooo senin kayınvalidenin de suyu ısınmış bence...hayret bişey o nasıl bir laftır yaaaa...gerçekten fazla yüzgöz olunca bu hale geliyorlar heralde..en güzeli araya mesafe koymak..aksi halde her iki tarafta çekiyor..arada kalan eşler de cabası...ama mecbur olduğun için de katlanmak zorundasın..valla ne diyim akıl fikir versin hepsine...

Keep çok geçmiş olsun canım...bence de işe başlama stresi midene vurmuş benim de ilk mideme vurur stres

Esra ve Seyzen kızlar özlendiniz ve aranıyorsunuz...:103::103:

Loverlovercım güvenlik şefi olarak sana 2 adet kayıp bildiriyorum, bilemiyorum artık kollarından tutup zorla getirirmisin naparsınnnn

Bu arada diğer topikten NURGU vardı ondan haberi olan var mı???? Bi de uconnn....

Ayyy bugün dedektifliğim tuttu herkesi merak ediyorum

Bi de son bir sorum olacak Mehseleray dan haberi olan var mı hiç..bebeği yoğun bakımdaydı doğumdan sona sanırım:44:

kızlar ya oğlum kulak iltihabı olmuştu ya antibiyotiğimiz bitmek üzere şimdi de balgam ve öksürük başladı çıkartamıyorda kuzum boğazı hep hırıltılı çok korkuyorum göğüslerine mi indi ki? yarın kontrolümüz var ama ben çok üzülüyorum iyi bakamamışım gibi geliyor. babası getirdi hastalığı evimize bak biz atlattık oğlum atlatamıyor küçücük haliyle göğüsten öksürüyor sanki off yaa içim gidiyor.. allah beterinden saklasın korkuyorum bronşit veya daha kötü bişeye çevirir diye..

ahh kuzum yaa tel vermiş olsaydık araşırdık üzüldüm bak şimdiii
yok kuzum yaa niye şişman diyim balıketli didim ikisi aynıdeğillbenm fotoları koydum tahmin etme direk bak albüme

evet yaa bende merak ettim bakk

Canım bi şey daha sorucam kizmazsan bazi yiyecekler dokunuyordu ilk zamanlar demistin hagif bi agri ile rahatsizmi ediyordu yoksa siddetli deli bi agrimiydi
yok niye kızayım.. yağlı yiyecekler dokunuyordu ama uzun sürmedi.. ağrısıda öyle dayanılmaz değil mide yanması gibi..kekik suyu yada nane limon iyi geliyodu .. sen ameliyattan sonra gel bak amaaan neymiş diiceksin..
HULYAERDEM canim cok gecmis olsun ne zor gunler atlamisin bu kadar agir yasadigini bilmiyordum cok uzuldum (( neyseki suan sende bebeginde cok iyi :)) en son emmiyordu bebegin insallah emmeye alismistir daha sonra :))
(

sağol tatlım.. evet zor günlerdi ama geçti çok şükür.. ameliyattan döndükten sonra çok uğraştım emsin diye emdide ama sütüm kurudu yinede emzik niyetine veriyorum.. aramızda ki bağ kuvvetlensin uzak hissetmesin diye .. belki geri gelir sütüm diye.. ama mamayla besleniyo şimdi.. ilk başta güzel sütüm vardı şimdi yok.. verende Allah alanda .. benm oğlumun rızkı mamadaymış.. napalım..

banada günaydınnn

canım geçmiş olsunn ya kıyamam bizde hastayız gece çok korktum tıkanacak diye burnu tıkalı fokurduyo resmen allahım bebişlerimizi korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…