tsk ederim canm cidden cok guzel oldu iyi geldi bana bu tatil turkiyeden hic birimiz gelmeyi istemedik orda kalalim diye cocuklar yalvardi hele oglumdan hic beklemezdim bize kiza kiza geldi ben gitmek istemiyorumda siz gidiyorsunuz diye
tsk ederiz teyzesi kizimda cok iyi masallah hic sorun cikartmadi bize cok sükür üzmüyor beni cok sagolsun masallahi var cidden :)))
cok akilli insallah hep böyle giderr simdi sadece disleri cikmaya baslayacagi icin mizmizlaniyor biraz okadar :)
hay allah iyiligini versin emi bende ne kadar sevindim valla anlatamam denoz icin
yanlis anlamisim diyemiyecem zeyno yanlis anlatmisim diyim bari
eee sonuc ne peki veriliyormu start verilmiyormu :44::44::44:
bu arada senin kayinvalide cok buyuk ayip etmis kiskanilacak bir gelin kv iliskiniz vardi sizinde araniz bozulmus hosgeldin aramizaa diyelimkv madurlari olarakk ama cidden cok terbiyesizlik yapmiss koskoca kadina yakismiyacak seyler bunlar
Saol cnm hosgeldin sende
nerelerde sin görünmüyor sun... biz iyi diyelim iyi olalim emir bey huysuz ama idare ediyoruz
Ayy kiyamam ya okullar açılmasaydı biraz daha dururdunuz değil mı cocuklar için iyi olmamış ama inşallah birgun tamamen gelirdiniz insanın kendi memleketi gibisi yok gurbet kötü neyse saglıkları yerinde olsun da
Cok cok sevindim maşallah kızına aferin ona akıllı olsun tabi sanırım bizim kızda dış çıkarıyor ya senin kızda enerken ısırıyor mü seni
Evt cnm cok ayip etti bana
Hic yakistiramadim ona bu tarz hareketleri.. ben ki kirilmasin alınmasın yanlış anlamasin diye ne kadar özverili davraniyorum halbuki
bakalım daha belli degilmis doktor calismalara başlayabilirsiniz derse hemen start verecekler yeni bebisimiz icinnn
canım 2+1, 3 kişilik bir aileye yeter de artar bile, sonra ikinci çocuk olursa o büyürken belki sıkışılır o zamana da alırsınız daha büyük ev, bence de çok iyi düşünmüşsün..almadıkça alınmaz karart gözünü eşine de bastır derim bencanlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yine
boşuna canlar demiyorum hepiniz can sınız cidden iyi ki varsınız
ev konusunda yeni gelişmeler var
bizim en son baktığımız ev 3+1 di
peşinatı da denkleştirememiştik malum
kocam da dün babasıyla konuşmuş adam resmen peşinatınızı denkleştirin ev alın demiş
o zamana kadar oturabilirmişiz ay lütfetmiş
ben de düşündüm taşındım 2+1 evlere bakmaya karar verdim aynı sitede
peşinatı da taksitleri de daha az
biraz zorlansak da bunu alabiliriz
annem de kızıyor 2+1 i ne yapacaksın diyor
hiç anlamıyor bu kadın beni
ev bir kere alınır tam alınır diyor
ben de bir an önce kendi evimize çıkalım ve artık bu işkenceden kurtulalım istiyorum
bir oda eksik veya fazla ne farkeder
ileride küçük gelirse satar büyüğünü alırız diyorum
sizce yanlış mı düşünüyorum?
eh sen yine benzeşiyormuşsun, ben bir kere kırılınca çok zor unuturum onu ve kaç kere kırıldım sayamıyorum artıkbu konuşmanın öncesinde yaşananlara kısaca alma mazlumun ahını çıkar ayeste ayeste diyoruz canımmerak etme başta yapmazlar ama huy illaki yaparlar ondan sonra kıymetli sen olursun :) kv en ii huyu 5 dk önce yapar sonra gelir sarılır öper özür bile dilerdi benim en kötü huyum kolay kolay inat etmem ama ettimmide zor dönerim ama ikimizde kin tutmazdık ondandı belkide garip bi ilişkimiz vardı :)
ben onun kadar olamasamda 5 dkda içim soğumazdı yani en bi 48 saatte ihtiyacım oluyor
z.canlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yine
kocam da dün babasıyla konuşmuş adam resmen peşinatınızı denkleştirin ev alın demiş
ben de bir an önce kendi evimize çıkalım ve artık bu işkenceden kurtulalım istiyorum
birde bu olaydan sonra baya zaman gecti aradan onlardaydık, birkaç gün orada kaldık eşim işdeydi beni aradı telefonla konustuk kapattım.. siz ne kadar cok telefonda konusuyorsunuz yoksa sanal se... mi yapıyorsunuz dediiii güldüüü
ay o an o ev üstüme yıkıldı sankiii... öyle kötü hissettim kii...
ne diyosun ya sen bu ne kadar çirkin bir uslup böyle dedimm.. hayır sen k.v desin benimle bu şekilde nasıl konusabiliyosun diye baya sert bi şekilde tersledim.. bu saka yaptım canım niye kızıyorsun dedii, bende bana böyle şaka yapma birdaha hiç hoşlanmıyorum dedim ve emiri alıp diger odaya geçtimmakşam eşim gelincede eve geldik, eşime anlattım eşimde sinirlendii tabii, ertesi gün aramış annesine biraz kızmış hiç yakışıyormu sana falan diye...
ertesi akşam k.v k. peder geldiler bize şirinlik yapıyor ama bikere uyuz oldummm
bayb go e bebekte var o güzelKizlar bana ev tipi ana kucagi markasi tavsiye eder misiniz
benim bebeğimde yapıyor malesef hemde arada kan ile kan yokken tahlil yaptıkdır temiz çıktı dün birdaha yapınca apar topar acile götürdüm yapmadılar şaka gibi yapmıyoruz dediler aletleri yokmuş şimdi nasış baktırıcam bilmiyorum sonuçta her an yapmıyor arada onuda tutturabilirsem deli oldum hep huysuz huzursuzArkadaşlar; geçmişi okuyarak geliyorum ama iki çocukla yetişmek gerçekten çok zor, böyle damdan düşer gibi soru soracağım affola.
Bebeğim yaklaşık 3 haftadır sümüklü kaka yapıyor. İlk yaptığında evde hazır kitim vardı, hemen tahlile götürdük. Lökosit yüksek çıktı. Kendi doktorumuz yoktu, nöbetçi doktor önlem olarak kültür sonucu çıkana kadar antibiyotik başlamamızı istedi. Başlamadık, kültür sonucunu bekledik. Üreme olmadı. Sonra kendi doktorumuzla konuşurken antibiyotik vermediğim için kızdı ve başlamamı istedi. Ama başka hiçbir şikayetimiz yok vs diye ben ayak direyince içiniz rahat etmiyorsa bebeklerde mide ve bağırsak uzmanı bir profa yönlendirdi beni. Kızımı götürdüm.Bu aradavantibiyotik vermeye başlamıştım iki gün önce. Neyse prof muayene etti ve hemen antibiyotiği kesin, çocuğun hiçbirşeyi yok, gayet sağlıklı dedi. Kilo alımımız çok iyi. 3180 gr doğdu, 5 gün sonra 3 aylık olacağız, şu an 7100 gr. Sadece anne sütüyle besleniyor. Kakamız altın sarısı. Ama hala sümüklü. Geçmiyor bir türlü. Bu arada bu durum başlamadan önce her gün 1-2 kere yapıyordu, şimdi 2-3 günde bir yapıyor. Benzer durum yaşayan ya da yorum yapabilecek olan var mı?
ben sma kullanıyorum eski bir devam sütüymüş benşm sütüm yetmiyor yetiyorsa 6. aydan itibaren ek gıda süt şeklinde gitsen niye devam sütü veriyorsunMerhaba arkadaslar hepimizin genel bebekler 4. Ayin icinde 6.ay yaklasiyor ben simdiye kadar sadece anne sutu verdim 6. Aydan sonra ek gidayla devam sutu birde eger olursa kendi sutum devam etmek istiyorum. Siz devam sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz yada arastirdiniz mi?
Tahlillerinde guzel çıkar ins
Allah'in izniyle hersey yolunda olsun da; sende rahatça önüne bakasın
Heyecanini anlıyorum..
Dr.un en yakin zamanda azad etsin seni.iyilesmistir dikisler, sen icini ferah tut
Kiz ben sana calismalara basla diyorum hic dinlemiyosunn
Ins tahlil sonuclarin guzel cikarr
denoooz, tahlil sonuçlarını bize de haber ver canım tüm kalbimle dua ediyorum harika çıksınlar
hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsinn, yanlis anlamadiysam alintilarda gördum sanirim bir tahlil sonucu bekliyormusun. hadi hayirlisi diyorum insallahh olumlu cikar dualarim seninlee rabbik gönlüne göre versin , tahlil sonucu bekliyor olman bile bei cok heyecanlandirdi cok mutlu etti
kız daha calışmalaara başlamadılarrbende başlamalarını bekliyorum
bu tahlil başlayabilirler miii yani start verebilirmiyiz tahliliiii
hay allah iyiligini versin emi bende ne kadar sevindim valla anlatamam denoz icin
yanlis anlamisim diyemiyecem zeyno yanlis anlatmisim diyim bari
eee sonuc ne peki veriliyormu start verilmiyormu :44::44::44:
bakalım daha belli degilmis doktor calismalara başlayabilirsiniz derse hemen start verecekler yeni bebisimiz icinnn
kızlar ya midem çok fena üç gündür, pazar günü kv.delerdeydik orada bi tuttu, hala kendime gelemedim şimdi de ağrısından uyuyamıyorum. İşe başlayacak olmamın stresi de var sanırım..Çok basit ilaçlarla çözülebiliyor normalde ama emzirdiğim için onları da kullanamıyorum. Yapacak birşey yok çekilecek artık ne yapalım
canlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yine
kızlar çok sinirliyim. düne bakamadım ne var ne yok diye. umarım herşey yolundadır.
eşimin ailesi beni çılgına çeviriyor.
eşimin 5 tane kardeşi var. 1 abi 3 abla 1 kızkardeş
ablalarından ikisi yurtdışında, bir tane burda.
benim kızım 3 ay 8 günlük ve görümcem yegeni ilk defa dün gördü. aynı şehirdeyiz düşünebiliyormusunuz.
ne olduğunu bilmiyoruz, hiçbir sebep yok elle tutulur. ya zaten tartışma gerginlik falan olsa da düşünsenize kardeşinin çocuğu olmuş gitmez misin?
en son bu boşanıyordu eşinden, kocamı ve abisini aradı. ben hamileydim o zaman. apar topar gittik nedir ne oluyor falan öğrenmeye. ben hiçbişeye karışmadım balkonda oturdum sürekli o gün. kocasıyla bunun arasını yaptılar neyse döndük geldik. hepsi bu. o gün de gayet iyiydi aramız yedirdi içirdi beni falan.
sonra kadın doğurdum aramadı ve gelmedi.
dün baktım biz sitenin kapısındayız evde misiniz diye arıyorlar, çıkıp geldiler, pazar ev hali tabi tahmin edersiniz, neyi nereye tıkacağımı şaşırdım.
20 dakika oturdular. kocası 1 çay içti bu ağzına bişey sürmedi.
lcw'den 4 tshirt bir elbise getirmiş.
giderken de "ayyy kuzum sen yeterince süt içmiyor musun, sen gel bikaç gün bende kal da ben bi güzel bakayım sana" dedi
agzım açık kaldı
ama bak buraya yazıyorum bu sondur bi daha o lafı alıp çevirip bi taraflarına... tövbe yarabbim
ya tamam kızım tombiş bi bebek değil. 5600dü kilosu tam 3 aylıkken ama boyumuz 63 cm. bir kıza göre ortalamanın üstünde. doktor herşey yolunda diyor. sen ne diye çocuga bakamadığımı ima eden cümleler kuruyorsun.
sahi biz senle yillardir tanisiyormuyuz acabasen beni bir yerde fln gördünde soylemiyormusun :44::44: hadi ordan balik etliymis 3 cocuktan sonraymis bas baya sen baan sisko dedin istee heheh diyebilirsin ben kendimede diyorum hatta dün trde cekilen göruntulerime bakiyordumki kendimi akrep nalan zannettim bir ara aa akrep nalan ne ariyor burda diyesim geldi bir de baktim benmisim:26::26: tahminlerin dogru cikti, canim benimde canim cok kahve cekiyordu gunduz valla demekki senin cagirdigin malum olmuss yarin geliyorum hemen sana turkiyede nevsehirden mersine giderken nigdeden gectik aklima hemen sen geldin surda dursakta görsem hkn dye ama ismini dahi bilmiyorum ben bu kizin ne diyecem karsilasam bile diye düsündüm kulagini cinlattim yani kendi kendime ogun
kaynatalim canim ama odunlar benden kazan senden olsun ateside kim yakarsa artikbenim cevremde odun cokta ondan diyim . heee yerlestim sayilirr ama daha yikanacak ütüleneceklere elimi degmedim sadece valizi bosaltim yerlestirdim daha yemek masasinin ustu esya dolu duruyor turkiyede gezcem diye cok yorulmusum tatil yapiyorum evde biraz
hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsinn, yanlis anlamadiysam alintilarda gördum sanirim bir tahlil sonucu bekliyormusun. hadi hayirlisi diyorum insallahh olumlu cikar dualarim seninlee rabbik gönlüne göre versin , tahlil sonucu bekliyor olman bile bei cok heyecanlandirdi cok mutlu etti
Esra ve Seyzen kızlar özlendiniz ve aranıyorsunuz...:103::103:
Loverlovercım güvenlik şefi olarak sana 2 adet kayıp bildiriyorum, bilemiyorum artık kollarından tutup zorla getirirmisin naparsınnnn
Bu arada diğer topikten NURGU vardı ondan haberi olan var mı???? Bi de uconnn....
Ayyy bugün dedektifliğim tuttu herkesi merak ediyorum
Bi de son bir sorum olacak Mehseleray dan haberi olan var mı hiç..bebeği yoğun bakımdaydı doğumdan sona sanırım:44:
yok niye kızayım.. yağlı yiyecekler dokunuyordu ama uzun sürmedi.. ağrısıda öyle dayanılmaz değil mide yanması gibi..kekik suyu yada nane limon iyi geliyodu .. sen ameliyattan sonra gel bak amaaan neymiş diiceksin..Canım bi şey daha sorucam kizmazsan bazi yiyecekler dokunuyordu ilk zamanlar demistin hagif bi agri ile rahatsizmi ediyordu yoksa siddetli deli bi agrimiydi
HULYAERDEM canim cok gecmis olsun ne zor gunler atlamisin bu kadar agir yasadigini bilmiyordum cok uzuldum(( neyseki suan sende bebeginde cok iyi :)) en son emmiyordu bebegin insallah emmeye alismistir daha sonra :))
(
Denizkızı ve Ranana hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrr
Asescim bence de zeynonun dediği içine sinen bir renge karar verdiğin zaman boyat canım..şimdi bi değişiklik yapmak istediğin için boyatma fikri oluşmuştur ama sonra pişman da olabilirsin...ben genelde ani kararlar verip sonra pişman olurum saç rengi konusundagerçi çok radikal değişiklik yapmadım hiçbir zaman ama yine de ton farkı da olsa insan pişman olabiliyor...bi de bu aralar karamele takmış durumdayım:)))
Pdnk bence de 2+1 alıp sonra durumunuz düzelince 3+1 e geçersiniz...biz de öyle yapmıştık, evlenmeden önce 2+1 aldık daha sonra elimiz rahatlayınca 3+1 bi eve geçtik..
Zeynooo senin kayınvalidenin de suyu ısınmış bence...hayret bişey o nasıl bir laftır yaaaa...gerçekten fazla yüzgöz olunca bu hale geliyorlar heralde..en güzeli araya mesafe koymak..aksi halde her iki tarafta çekiyor..arada kalan eşler de cabası...ama mecbur olduğun için de katlanmak zorundasın..valla ne diyim akıl fikir versin hepsine...
Keep çok geçmiş olsun canım...bence de işe başlama stresi midene vurmuşbenim de ilk mideme vurur stres
banada günaydınnn
kızlar ya oğlum kulak iltihabı olmuştu ya antibiyotiğimiz bitmek üzere şimdi de balgam ve öksürük başladı çıkartamıyorda kuzum boğazı hep hırıltılı çok korkuyorum göğüslerine mi indi ki? yarın kontrolümüz var ama ben çok üzülüyorum iyi bakamamışım gibi geliyor. babası getirdi hastalığı evimize bak biz atlattık oğlum atlatamıyor küçücük haliyle göğüsten öksürüyor sanki off yaa içim gidiyor.. allah beterinden saklasın korkuyorum bronşit veya daha kötü bişeye çevirir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?