Dün kocamla konuştum canlar ona da mantıklı geldi büyük ihtimal 2+1 alıcaz ileride daha büyük bir eve geçeriz. Zaten ben çalışmaya başlarsam rahatlarız Allah büyük. O kv kp in de yüzlerini bile göresim yok dün kocamla onlar yüzünden nasıl kavga ettik.. ama beş dk sonra sarıldık barıştık çok şükür ki. Bütün kavgalarımız onlar yüzünden zaten nefret ediyorum ikisinden de. Kocamla aramızı bozmalarına da izin vermicem.
Dün kocamla konuştum canlar ona da mantıklı geldi büyük ihtimal 2+1 alıcaz ileride daha büyük bir eve geçeriz. Zaten ben çalışmaya başlarsam rahatlarız Allah büyük. O kv kp in de yüzlerini bile göresim yok dün kocamla onlar yüzünden nasıl kavga ettik.. ama beş dk sonra sarıldık barıştık çok şükür ki. Bütün kavgalarımız onlar yüzünden zaten nefret ediyorum ikisinden de. Kocamla aramızı bozmalarına da izin vermicem.
hayırlısı olsun canım siz mutlu olun yeterki mekanlar büyük olmuş küçük olmuş ne farkeder madem bu kadar hayatınıza dahil oluyolar ev yüzünden en iyisini yapıyosunuz küçük yada büyük sizin olucakk yaa inşalalh en kısa zamanda bulursunuz istediğiniz gibi bişi
ayy canım kaçırmışım okısmı kusura bakma iyi çok güzell allahım gün gelir daha iyilerinide nasip eder inşallah canımm...
bide taşınıcaktık kocamın yeni yaptığı siteye amma velakin yine bir kv vakasıyla vazgeçtik tutturdular bizde taşınıcaz diye kadının bahçeli 3 katlı evi var 4art1 e geçicem diye ttutrudu hemde bizim yan daireye bikaç bişi daha oldu bizde vzageçtik siz geçin ozaman dedik şimdide vazgeçtik diyolar çıldırmak elde değill bizde kendimize ayırdığımız evi sattık çoktan uyuzz oluyorum aklıma geldikçee neyse bende arada anlatıyım dedim alkasız oldu ama ev yüzünden benömde böle içim yanmıştıı..
ben sma kullanıyorum eski bir devam sütüymüş benşm sütüm yetmiyor yetiyorsa 6. aydan itibaren ek gıda süt şeklinde gitsen niye devam sütü veriyorsun[/QUOTE]
Cnm 6.ay sonra ise baslicam bu yuzden sutum azalirsa sadece ek gida vermek istemiyorum devam sutu yararlimi zarar mi karar veremedim internetteki yorumlari epeydir inceliyom sonucu varamadim.
Cnm 6.ay sonra ise baslicam bu yuzden sutum azalirsa sadece ek gida vermek istemiyorum devam sutu yararlimi zarar mi karar veremedim internetteki yorumlari epeydir inceliyom sonucu varamadim.[/QUOTE]
ek gıdaya en fazla iki çay bardağı diyolr ama blmyorum dğrusu öylemi
Cnm 6.ay sonra ise baslicam bu yuzden sutum azalirsa sadece ek gida vermek istemiyorum devam sutu yararlimi zarar mi karar veremedim internetteki yorumlari epeydir inceliyom sonucu varamadim.
ek gıdaya en fazla iki çay bardağı diyolr ama blmyorum dğrusu öylemi [/QUOTE]
canım zaten ilk başladığında okadar bile olmuyo yavaş yavaş artırıyosun ilk başladığımda ben 1 elmayla başlamıştım sonra arttırdım emziriyosan sütün yeterliyse problem yok zaten benmki yetmediği için mama vermeye devam ettim
canım zaten ilk başladığında okadar bile olmuyo yavaş yavaş artırıyosun ilk başladığımda ben 1 elmayla başlamıştım sonra arttırdım emziriyosan sütün yeterliyse problem yok zaten benmki yetmediği için mama vermeye devam ettim[/QUOTE]
sağark anne sütü yiyo şu an ama ne kadar dayanrm ve sütüm olrmu blmiyorm
canım zaten ilk başladığında okadar bile olmuyo yavaş yavaş artırıyosun ilk başladığımda ben 1 elmayla başlamıştım sonra arttırdım emziriyosan sütün yeterliyse problem yok zaten benmki yetmediği için mama vermeye devam ettim
sağark anne sütü yiyo şu an ama ne kadar dayanrm ve sütüm olrmu blmiyorm[/QUOTE]
canm sütün olmassa mecbur vericeksin mama 2 yaşına kadar sadece ek gıda vermemelisin hatta ben 3 yaşına kadar kullandım devamsütü neyse ozaman geldiği zaman zaten otomatik olarak gelişiyo durumlar merak etmee..
oğlan anneleri içinizde sünnet yaptıran var mı biz cuma gününe randevu aldık genel nestezi ile yapılcakmış ama ben korkuyorum 3 aylık bebeğe nasıl olcak içinizde yaptıran var mı bir fikir verin kafayı yicem düşünmekten