hayırdır canımmmm
cnm sımdıen hayırlı olsun bıs 15 gunllukken yaptıkdık lokal oldu uyusturdu sadecekı genelını kabulde etmesdık eısmde bende yaptırmazdık o durumda kucuk bebek oldugu ıcın sen bılırısnde sızde yaptırmayın derım kucucuk o daha ya o durum varsa ılerde yaptırın o vakıt kı sımdı lerde ıstege baglı zaten anlamazkı lokal oluncada yanıı dr konusun benceoğlan anneleri içinizde sünnet yaptıran var mı biz cuma gününe randevu aldık genel nestezi ile yapılcakmış ama ben korkuyorum 3 aylık bebeğe nasıl olcak içinizde yaptıran var mı bir fikir verin kafayı yicem düşünmekten
iştteki sıkıntımı konuşmaya gitcem ama içim sıkılıo.
oğlan anneleri içinizde sünnet yaptıran var mı biz cuma gününe randevu aldık genel nestezi ile yapılcakmış ama ben korkuyorum 3 aylık bebeğe nasıl olcak içinizde yaptıran var mı bir fikir verin kafayı yicem düşünmekten
hemen yazıp kaçıyorum kusura bakmayın, bugünler yoğun geçiyor...dün misafir geldi.çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ve karısı.evde yalnızdım eşimde yoktu.öyle sohbet falan...hastane tipi pompa kiralamıştım ben ayy senin pompan yok muydu niye kiraladınki varsa zaten her pompada çıkar niye kiraladın ki...bu biiirrr...o ne dedi masanın üstündeki biberona,mamaaa dedim.napçan onu dedio bayadır duruyo dökücem onu dedim.bak güzelim onu koyuyosun dolaba zamanı gelince çıkarıyosun üstüne ekleme yapıyosun(üstüne tekrar mama yapıyosun) öle veriyosun.ay dedim biz her seferinde yeni yapıyoruz...ohooo siz öyle yaparsanız ççoookk uğraşırsınız...bu ikiii...sohbete devam,biz evimizi satılığa çıkardık daha büyük bir eve çıkalım diye...ne kadar istiyosunuz dedi,şu kadar dedim.ay bu ev o kadar eder mi (aşağılama) bu üüüççç...2 gündür eve yarım gün yardımcı geliyor(annelerimiz vefat,akrabaa yok,doğumdan beri yalnızım kafaları yemişim diye eşim lütfetti sağolsun)...ya bu yardımcı napıyor niye geliyor dedi.e dedim işte ortalığı topluyo bebeğe bakıyo.dediki eeee sen napıyosun... etti dört...ayy her eve senin eşinden bi tane lazım hayat sana güzel valla... bu beş... sayabildiklerim bunlar...
ama kimse demiyorki moon sen açmısın açıktamısın doğurdun yeri geldi aç yattın yeri geldi saatlerce ağladın.bebeğin aç kalmış anlamadın.süt süt diye kafaları yedin.diyabet oldun.en ufak streste tansiyonun ve şekerin çıktı.eee sen evi nasıl topladın?nasıl yemek yaptın? eşine nasıl baktın?bebeğine nasıl baktın? sana kim akıl verdi? o ütüleri nasıl yaptın?... şimdi o pompayla nasıl çabalayıp her gün 100ml çıkarmayı başardın? bla bla bla...
dinime küfreden müslüman olsa... kendi anası babası danası eltisi görümcesi bi amca oğlu kalmış doğumuna gelmeyen (ve evinde kalmayan), gebeliğinde ve halen pöfür pöfür sigara içmiş ve içen...tövbe rabbim isyankar olmıyım diyorum ama bu tip daha düne kadar emziriyordu (bebeği 1,5 yaşında nerdeyse) ben iki damla gördüğüme seviniyorum hak mı reva mı demekten kendimi alamıyorum,her dediğimde tövbe diyorum...insanlara ne kolay bu işler.eşime dedim arkadaşa sölicem o kadını dahada evime almam dedim.aha burayada yazıyorum dahada gelmesin zaten... oh döktüm içimi rahatladım
kızlar ya oğlum kulak iltihabı olmuştu ya antibiyotiğimiz bitmek üzere şimdi de balgam ve öksürük başladı çıkartamıyorda kuzum boğazı hep hırıltılı çok korkuyorum göğüslerine mi indi ki? yarın kontrolümüz var ama ben çok üzülüyorum iyi bakamamışım gibi geliyor. babası getirdi hastalığı evimize bak biz atlattık oğlum atlatamıyor küçücük haliyle göğüsten öksürüyor sanki off yaa içim gidiyor.. allah beterinden saklasın korkuyorum bronşit veya daha kötü bişeye çevirir diye..
canım geçmiş olsunn ya kıyamam bizde hastayız gece çok korktum tıkanacak diye burnu tıkalı fokurduyo resmen allahım bebişlerimizi korusunn
Tugok canım çok geçmiş olsun iyileşir oğluşun inşallah en kısa zamanda. Benim kızımın da hırıltısı çoktu geçti ama hala ara ara hırıldar . Hkn size de çok geçmiş olsun canım inşallah kızın da oğlun da en kısa zamanda iyileşirler
cnm geçmiş olsun valla bnm oğlanda geçenlerde hırıl hırıldı az ıhlamur pişirdim soğuttum 3 tatlı kaşığı kdr verdim ara ara bi öksürükle attı balgamı şuan iyi arada suda veriorum ben bebişime sanki susuz kalıolar gibi gelio doktorlar önermio ama her dediklerine uyarsak işimiz var bi içişi vardı suyu yavrumun susuz kalmış gibi
cnm geçmiş olsun valla bnm oğlanda geçenlerde hırıl hırıldı az ıhlamur pişirdim soğuttum 3 tatlı kaşığı kdr verdim ara ara bi öksürükle attı balgamı şuan iyi arada suda veriorum ben bebişime sanki susuz kalıolar gibi gelio doktorlar önermio ama her dediklerine uyarsak işimiz var bi içişi vardı suyu yavrumun susuz kalmış gibi
ben sma kullanıyorum eski bir devam sütüymüş benşm sütüm yetmiyor yetiyorsa 6. aydan itibaren ek gıda süt şeklinde gitsen niye devam sütü veriyorsun
Fotoğraf bekliyoruz
Ay Kendimi kızını yamamaya çalışan zalim anneler olur ya onlar gibi hissettim
Canim bende bizim kızın fotoğraflarını koyacağım insallah
Bakalim begenecek misin?
Müşteri kizistiriyorum hehee
Bizim oralarda benim gibi yapanlara boyle derler
Nasıl bir renk istediğinden emin degilsen hemen boyama cnm. Iyice bak netten görsel sac renklerine. Isindigin bir renk illaki olacaktır. . O zaman boyarsin
Esra ve Seyzen kızlar özlendiniz ve aranıyorsunuz...:103::103:
Loverlovercım güvenlik şefi olarak sana 2 adet kayıp bildiriyorum, bilemiyorum artık kollarından tutup zorla getirirmisin naparsınnnn
Bu arada diğer topikten NURGU vardı ondan haberi olan var mı???? Bi de uconnn....
55 aylık kızım dün itibariyle anaokuluna başladı. Ama canım sıkıldı sınıfta kızımdan 2 yaş büyükler bile var inşallah ezilmez ve kendini kötü hissetmez.
sana da günaydın cnm hoş geldin sinsi sinsi dolaşma korkarım haagünaydıııın
ben sinsi sinsi geçmişten geleyim (site beni habire atsada)
dün okadar alıntı yaptım hepsi püf
onlarıda bulayım bari
nerdesinizzz. bi toplaşıp bana destek olun
55 aylık kızım dün itibariyle anaokuluna başladı. Ama canım sıkıldı sınıfta kızımdan 2 yaş büyükler bile var inşallah ezilmez ve kendini kötü hissetmez.
anaokuluysa aylarına göre ayrılması lazım neden öyle olmuş kreş tarzınd değilmi??
baya fark var çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?