2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm sımdıen hayırlı olsun bıs 15 gunllukken yaptıkdık lokal oldu uyusturdu sadecekı genelını kabulde etmesdık eısmde bende yaptırmazdık o durumda kucuk bebek oldugu ıcın sen bılırısnde sızde yaptırmayın derım kucucuk o daha ya o durum varsa ılerde yaptırın o vakıt kı sımdı lerde ıstege baglı zaten anlamazkı lokal oluncada yanıı dr konusun bence

canım benm oğlumda sünnet olduğunda 2 aylıktı genel anestesi almıştı biproblem yaşamadık üniversete hastanesinde olmştuk biz prof yaptı ameliyatı bende çok korkmuştum ama şükür fıtık ameliyatınıda yaptılar

ıyyy ben gerildim anacım valla gırtlaklamak gerek bölelerini geçen bnmde misafirim vardı süt sağmışım dolaptaydı ısıttım vericem oğlana dediki kadın o ne ddm süt ne sütü dedi töbe tövbe ddm inek sütü olcak hali yok anne sütü nie öle veriosun ki fln dedi işim vardı oğlanda uyuyodu sağdım bu şekilde vericem ziyan olmasın ddm ay bnm memelerime bi süt girerdi sorma böle pompa fln boş işler fln yazıoda yazıo bana tabi ddm keyfimden vermiorum o da sizin gibi evinde tonla kişiyle yaşıo senin çocuk durmasa işini yapacak olanın var yada çocuğu vericek birilerin var bnde o yok ddm gün gelio bazı zamanlar akşama kdr evi toplayamıorum ddm sustu snra sinir bozucular kimi çocuğu giydir der kimi soy çok sıcak isilik olur der her kafa bi ses yani takmamak gerek yada kabul etmiycen eve sinir bozucu olanları

Tugok canım çok geçmiş olsun iyileşir oğluşun inşallah en kısa zamanda. Benim kızımın da hırıltısı çoktu geçti ama hala ara ara hırıldar . Hkn size de çok geçmiş olsun canım inşallah kızın da oğlun da en kısa zamanda iyileşirler

cnm geçmiş olsun valla bnm oğlanda geçenlerde hırıl hırıldı az ıhlamur pişirdim soğuttum 3 tatlı kaşığı kdr verdim ara ara bi öksürükle attı balgamı şuan iyi arada suda veriorum ben bebişime sanki susuz kalıolar gibi gelio doktorlar önermio ama her dediklerine uyarsak işimiz var bi içişi vardı suyu yavrumun susuz kalmış gibi

canım geçmiş olsunn ya kıyamam bizde hastayız gece çok korktum tıkanacak diye burnu tıkalı fokurduyo resmen allahım bebişlerimizi korusunn

teşekkürler kızlar ya inşallah atlatır oğluşum biran önce. balgam çıkardı biraz kusarken de rahatladı şükür.. öksürüğü geçti şimdi herhalde balgam tıkamış yavrumu ondan öksürüyormuş. emdikten sonra gazını çıkartırken az sarkıttım omuzumdan başını öyle çıkardı ancak balgamını. bakalım geçecek inşallah sabah çok moralim bozuldu ama şimdi toparlamaya çalışıyorum çünkü sütüm etkileniyo hemen.. bi atlataydık oğluşum eski haline dönseydi hayırlısıyla ne rahatmışız hiç derdimiz yokmuş meğerse.. bu arada ben galiba şube değişikliğini falan umursamayıp 3 ay ücretsiz izin alacağım oğluşu 5.5 aylık bırakmak için.. ahh ahh kalbim vicdanım 3 ay ücretsiz izin al diyo mantığım 1 ay yeter 4 aylık bırakanlar da var diyo.. hala kafam karmakarışık..

bende ıhlamur veriyorum su da veriyorum bir sakıncası olacağını sanmam.. bence de susuz kalıyorlardır sıcak çünkü..

ben sma kullanıyorum eski bir devam sütüymüş benşm sütüm yetmiyor yetiyorsa 6. aydan itibaren ek gıda süt şeklinde gitsen niye devam sütü veriyorsun

Cnm 6.ay sonra ise baslicam bu yuzden sutum azalirsa sadece ek gida vermek istemiyorum devam sutu yararlimi zarar mi karar veremedim internetteki yorumlari epeydir inceliyom sonucu varamadim.[/QUOTE]
anladım malesef azaldı benin zaten olmayan sütüm işe girince hepten azaldı çok üzülüyorum sma şikayet almamış pek nettende araştırırsan görürsün gün geçtikçe daha fazla devam sütü emiyor kızım

Fotoğraf bekliyoruz

Ay Kendimi kızını yamamaya çalışan zalim anneler olur ya onlar gibi hissettim

Canim bende bizim kızın fotoğraflarını koyacağım insallah
Bakalim begenecek misin?
Müşteri kizistiriyorum hehee
Bizim oralarda benim gibi yapanlara boyle derler

Allah ne etmesinn seniii merve
Kizlar fıstık gibii kim beğenmez kii
Canım ama keep daha önceden talip olmus, işini bozmak gibi olur. Aramiz açılmasın
O başını bağladı baglayacakmis zatii:)
Ama teyzesi fotoğrafımız albümde var..bak çirkinime

Begen butonlari ne ara geldi gitti yaa.. alintilamak zor oluyo, begendigm msjlar var
Döönceem geri:)j
Nasıl bir renk istediğinden emin degilsen hemen boyama cnm. Iyice bak netten görsel sac renklerine. Isindigin bir renk illaki olacaktır. . O zaman boyarsin

Saçlarımı dogumdan önce boyatmistim kendi rengine. .dore kumral
Karamel yada koyu kumral arasında kaldım
Aslında karamel daha yakın sac rengime, ama beyaz tenliyim koyu kumralda güzel olmustu(sonradan o sactan dönmek zor olur diye kararsızlığım aslında)
Falan filann..
hersey bitti,iki tutam saçımın derdine düşmüşümm işte
Netten bakinayim azcık

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun yeni toğiğiniz beyaaaa
valla artık girmeye hiiiiç vaktim olmuyor bide kışlıklarla uğraşıyoruzki aman allahım
hepiniz iyisiniz maşallahh bebişlerde büyümüş fotolar atılmış
ya beğen butonu nereye kaçmış dün burdaydı daha bendemi göünmüyo yoksaaam
biz iyiz diş hazırlıklarımız başladı salya sümük birbirine karışıyor
güünler çok çabuk geçiyor şükürler olsun rabbime bu günleri hayal dahi edemezdim
isteyen herkese nasip etsin inşallaaaaaaaah

burdayım bebişim sağol dün yazdım ama arıza bendemi yoksa topiktemi anlayamadım diğerinde yayınlanmış:44::44: yazım
bayramdı seyrandı derken gelemedim şimdide kış hazırlıkları saçmalık ya sanki kıtlık yaşayacağız kışın hiç bişey satılmıyomuş gibi
deli gibi kışlık hazırla 3-4 ay yazımız var onuda böyle bitiriyoruz
sende hoşgelmişsin tekrardan sewindim seni gördüğüme

Son düzenleme:
55 aylık kızım dün itibariyle anaokuluna başladı. Ama canım sıkıldı sınıfta kızımdan 2 yaş büyükler bile var inşallah ezilmez ve kendini kötü hissetmez.

55 aylık kızım dün itibariyle anaokuluna başladı. Ama canım sıkıldı sınıfta kızımdan 2 yaş büyükler bile var inşallah ezilmez ve kendini kötü hissetmez.

anaokuluysa aylarına göre ayrılması lazım neden öyle olmuş kreş tarzınd değilmi??
baya fark var çünkü..

pdnk canım 2+1 olsunn ..kaçırmayın fırsatı. .
Borcu harcı biter de, satarsiniz; 3+1 de alırsınız 4+1 de
Bi yerden başlamak lazım kolay gelsin cnm

denoz karamel rengini daha önceden kullandım
..cok güzel renk. .düşündüğümun biri de oydu zaten

Bu arada dr kontrolunu merak ediyorum
Minimum 6 ay diyeceklerdir
ins öyle der cnm, az bi zaman kalmis olacak böylece
Allahım hayırlısıyla güzel haberlerini almayi nasip etsinn her zaman

Zeyno, kv niye oyle bos bulunmus konusmus canım..nerden biliyomus o lafı da öyle:26:
Ama sen diyeceğini demişsin. .iyi söylemişsin
Gereken diger noktada da eşin seni savunmus,Helal olsunn enisteyede

Bu arada nadiren arada begen butonları var
. Bu nasıl is yaa:44:

Devletin degilmi canım anaokulu?
ozelde yas grubuna ayırıyorlar çünkü..bizimki gittiginde öyleydi
Sonra oglumu ordan aldik.devlete gittiginde de kendisinden buyukler vardi..ama herkes kendi yas grubundakilerle daha iyi uzlasip vakit geciriyor
Buyukler onlara karismiyor yani
Hakkinida aramayi ogrenir bi sure sonra, ezilmez hic merak etme. .
Hayırlı olsun bu arada. . Allah kolaylık versin. .

anaokuluysa aylarına göre ayrılması lazım neden öyle olmuş kreş tarzınd değilmi??
baya fark var çünkü..

Okul öncesi canım yani şöyleki kızım seneye 67 aylık oluyo ve sistem değişmeseydi mecbur okula gidecekti ama eğitim sistemimiz sürekli değiştiği için bende herseye hazırlıklı olalım diye bu yıl okul öncesi programına gönderdim. Seneye ilkokula başlıyabilecek grupları aynı sınıfta yani. 2007 doğumlular bile var içlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…