Devletin degilmi canım anaokulu?
ozelde yas grubuna ayırıyorlar çünkü..bizimki gittiginde öyleydi
Sonra oglumu ordan aldik.devlete gittiginde de kendisinden buyukler vardi..ama herkes kendi yas grubundakilerle daha iyi uzlasip vakit geciriyor
Buyukler onlara karismiyor yani
Hakkinida aramayi ogrenir bi sure sonra, ezilmez hic merak etme. .
Hayırlı olsun bu arada. . Allah kolaylık versin. .
okul öncesi canım yani şöyleki kızım seneye 67 aylık oluyo ve sistem değişmeseydi mecbur okula gidecekti ama eğitim sistemimiz sürekli değiştiği için bende herseye hazırlıklı olalım diye bu yıl okul öncesi programına gönderdim. Seneye ilkokula başlıyabilecek grupları aynı sınıfta yani. 2007 doğumlular bile var içlerinde
tv çok ilgisini çekiyor.. geriden izlediği sürece sorun yok diye düşünüyorum ..gözlerine zarar vermesin diye.. zaten sadece müzik kanallarını izliyoruz.. dediğin gibi ne zamana kadar uzak tutabilirimki..
Ben bugün doktora gittim hem rota aşısı yapıldı hemde genel kontrol.62 cm 7400 kg olmuş (7 haziran doğumlu)
söledim tv konusunda bebek kanallarını arada seğrettirebilirsin dedi.ama interaktif olarak yani yanında sen de olacaksın ve tv dekilere aa bak şapka aa bak pembe gibi tekrar edecekmişiz
aa ne çekiniyorsun git konuş canım, lütuf değil yasal hakkını istiyorsunnerdesinizzz. bi toplaşıp bana destek olun
bu arada nadiren arada begen butonları var
. Bu nasıl is yaa:44:
canım anladığım kadarıyla senin için evin büyüklüğündense sizin olması daha önemli bu yüzden kimsenin ne söylediğine takılma sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap allah yardımcınız olsun ....canlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yine
boşuna canlar demiyorum hepiniz can sınız cidden iyi ki varsınız
ev konusunda yeni gelişmeler var
bizim en son baktığımız ev 3+1 di
peşinatı da denkleştirememiştik malum
kocam da dün babasıyla konuşmuş adam resmen peşinatınızı denkleştirin ev alın demiş
o zamana kadar oturabilirmişiz ay lütfetmiş
ben de düşündüm taşındım 2+1 evlere bakmaya karar verdim aynı sitede
peşinatı da taksitleri de daha az
biraz zorlansak da bunu alabiliriz
annem de kızıyor 2+1 i ne yapacaksın diyor
hiç anlamıyor bu kadın beni
ev bir kere alınır tam alınır diyor
ben de bir an önce kendi evimize çıkalım ve artık bu işkenceden kurtulalım istiyorum
bir oda eksik veya fazla ne farkeder
ileride küçük gelirse satar büyüğünü alırız diyorum
sizce yanlış mı düşünüyorum?
Zeyno senin kaynana burayı okuyor olmasın sakıncnm merak ettigini söyleseydin yazardımm
saka bi yana aslında herseyin sandıgım gibi olmadıgını gördüm.. calıştıgım için bu kadar fazla zaman geçirmemiştim kendisiyle.. cok farklı düşünürken aslında o cokda farklı olmadıgını gösterdi hepsi buu
ufak ufak canımı sıkacak seyler yapıyordu ama ben üzerinde durmuyordum.. büyütmüyordum yanii..
sonra yaptıgı bir hareket tamamen gözümden düşürdü kendisini
şöylekii bizim 40 mevlüdümüzde herseyi ben karsılıcam dedi.. bizde amenna sen bilirsin diye mutlu olduk tabii
yemekleri dısarıda yaptırıcam sen kaç kişi davet edeceksin diye sordu, bende valla ben pek kimseyi cagırmayı düşünmüyorum zaten gelecek olanlar hastaneye gelip hediyelerini verdiler.. öyle cok kalabalıga gerek yok demiştim.. buda tamam ben bizimkileri çagırcam deyip konuyu kapattı.. bi yaptırmış 80 kişilik yemek tüm sülaleyide cagırmış nerdeyse
tabi uzak olan insanlar gelmediler çoguda avrupa yakasında ikamet ediyor.. bir sürü yemek arttı mıı
herkes gittikten sonra k.v , k.peder bide eşim mutfagı topluyorlar. bende içerde gelen hediyeleri açıyorum
eşimle k.peder k. valideye kızıyorlar mutfakta bu kadar yemek söylenir mi yazık günah degil mi falan diye..
oda orada tutup ne dedi biliyomusunzeynep kalabalık olacak dedi cagırdıgı kimsede gelmedi ben napim dediiii
ben o sırada onların yanına gidecektim holdeydim napıyorlar diye bakacaktım sözde... duydum soka girdim öyle kaldım orada
tam o sinirle mutfaga hareket ettim kiii niye yalan söylüyorsun demek için, o sırada eşim annesine yalan söyleme zeynep bikere kalabalık olmasın deyip duruyordu bana öyle kimseyide cagırmadı zaten dediiik.pederdee bırak ya hep bunun işi bunlar deyince ben hiç gitmedim yanlarına ama inanılmaz kırıldımm hala bunu benim duydugumu bilmez biliyormusun
resmen yalan söyledi ve inanılmaz gözümden düştüüü
birde bu olaydan sonra baya zaman gecti aradan onlardaydık, birkaç gün orada kaldık eşim işdeydi beni aradı telefonla konustuk kapattım.. siz ne kadar cok telefonda konusuyorsunuz yoksa sanal se... mi yapıyorsunuz dediiii güldüüü
ay o an o ev üstüme yıkıldı sankiii... öyle kötü hissettim kii...
ne diyosun ya sen bu ne kadar çirkin bir uslup böyle dedimm.. hayır sen k.v desin benimle bu şekilde nasıl konusabiliyosun diye baya sert bi şekilde tersledim.. bu saka yaptım canım niye kızıyorsun dedii, bende bana böyle şaka yapma birdaha hiç hoşlanmıyorum dedim ve emiri alıp diger odaya geçtimmakşam eşim gelincede eve geldik, eşime anlattım eşimde sinirlendii tabii, ertesi gün aramış annesine biraz kızmış hiç yakışıyormu sana falan diye...
ertesi akşam k.v k. peder geldiler bize şirinlik yapıyor ama bikere uyuz oldummm
hoş geldin canımZeyyno yeni topigimiz hayirli olsun CNm cok güzel olmus valla nasılsın emir nasıl
Valla okurken ben bile sınır oldum k.ne hepsi aynı desene bunların :)))
aynen canım benim babaannemde cadının tekidir annemle babam da hep onun yüzünden tartışırdı bize yansıtmamaya çalışsalar da birşekilde hissederdik bu hiç iyi bişey olmuyor çocuklar açısından sende kızını düşün buna izin verme ....Dün kocamla konuştum canlar ona da mantıklı geldi büyük ihtimal 2+1 alıcaz ileride daha büyük bir eve geçeriz. Zaten ben çalışmaya başlarsam rahatlarız Allah büyük. O kv kp in de yüzlerini bile göresim yok dün kocamla onlar yüzünden nasıl kavga ettik.. ama beş dk sonra sarıldık barıştık çok şükür ki. Bütün kavgalarımız onlar yüzünden zaten nefret ediyorum ikisinden de. Kocamla aramızı bozmalarına da izin vermicem.
55 aylık kızım dün itibariyle anaokuluna başladı. Ama canım sıkıldı sınıfta kızımdan 2 yaş büyükler bile var inşallah ezilmez ve kendini kötü hissetmez.
kocaman olduk artık paşam günden güne büyüyor
bi kaç karede bizden olsun
maşallah çok tatlı paşa
taliaaakaçırmışım canım seni hoş geldin
ahh kuzum yaa tel vermiş olsaydık araşırdık üzüldüm bak şimdiii
yok kuzum yaa niye şişman diyim balıketli didim ikisi aynıdeğillbenm fotoları koydum tahmin etme direk bak albüme
Eki Görüntüle 799274 Eki Görüntüle 799275 Eki Görüntüle 799276 Eki Görüntüle 799277
Eki Görüntüle 799274 Eki Görüntüle 799275 Eki Görüntüle 799276 Eki Görüntüle 799277
canım anladığım kadarıyla senin için evin büyüklüğündense sizin olması daha önemli bu yüzden kimsenin ne söylediğine takılma sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap allah yardımcınız olsun ....
Zeyno senin kaynana burayı okuyor olmasın sakınsen linaya kaynanalık yapıyosun ya o da sana yapıyor galiba şaka bir yana ayıp etmiş gerçekten koskocaman kadına yakışıyormu hiç bende asla hoşlanmam böyle muhabbetlerden arkadaş arasında bile olsa uzaklaşırım o ortamdan işte bazen insanlara gösterdiğin samimiyeti yanlış anlayıp hemen laçkalaşıveriyorlar en iyisi aradaki mesafeyi her zaman korumak ve böyle durumlarda tepkini anında belli etmek ve keeep e katılıyorum en iyi kaynana uzak olandır
hoş geldin canım
aynen canım benim babaannemde cadının tekidir annemle babam da hep onun yüzünden tartışırdı bize yansıtmamaya çalışsalar da birşekilde hissederdik bu hiç iyi bişey olmuyor çocuklar açısından sende kızını düşün buna izin verme ....
aa ne çekiniyorsun git konuş canım, lütuf değil yasal hakkını istiyorsuntabi sen yine sakinliğini de koru ama hiç konuşmaya çekinme canım benim hadi güzel haberlerle gel
denizayrılıktır, canım sağol gaviscon verdi doktor onu alıyorum yemeklerden sonra ama o pek bi işe yaramıyor
denoz, canım sen adet oldun mu peki? benim gözlemim bazı doktorlar bu bekleme işini çok abartıyortlar bak buradaki forumlara fln da sorabilirsin daha makul süreler beklemiş ve evladına sağlıkla kavuşmuş bir sürü insan var (o kayıp sonrası beklemenin zorluğu çok fena çünkü) öyle bir sene fln derse takma bence çok,başka doktora danış...bak bi de çalışmalara başlamadan önce şu siteye girip döngünü birkaç ay kayıt altına alabilirsin hem doktora da daha net şeyler söyleyebilirsin; Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
oyyyy oyyyyy masallahhhh ne kadar buyumus papyonlarini sevsinler bu yakisikli beyfendinin masallah masallahhh
geçen sene benim oğlanı yazdırdığımda 47 aylıktı sevgilisi gidiyo diye gitmek istedi yolladık canımboy olarak biraz fakir bi aileyiz
bende endişeye kapılmıştım ama benim oğlan sınıfla kalmadı çenesiyle bütün okulu peşinde pervane etti bu senede vermek istedim ama gitmek istemiyor daha 57 aylık okullada konuştum bu seneki öğretmenler ilgisizmiş yazık olur oğlana diyorlar seneye 1 sınıfları alacak olan geçen seneden diyordu bekleyin bi sene diye sanırım çok içten dua etmiş :)
o kadarki okul müdürü aradı dün mert gelmeyecekmi diye şuan istemiyor sonra fikir değiştirirse geliriz dedik :) kendiside konuştu sizi görmeye gelebilirim ama anaokulunu istemiyorum birinci sınıfı istiyorum ona izin verirsen hep gelirim diyordu en son müdürede :
Seninkine bakınca benimki geç bile kalmış:)İki ay var demekki çocuklarımızın arasında:) evet bende eşimde kısa boyluyuz kızımda minyon bi kız .konuskan ,bıcır bıcır bitanem benim. İnşallah yolları açık mutlu çocuklar olurlar saol canım
cnm geçmiş olsun valla bnm oğlanda geçenlerde hırıl hırıldı az ıhlamur pişirdim soğuttum 3 tatlı kaşığı kdr verdim ara ara bi öksürükle attı balgamı şuan iyi arada suda veriorum ben bebişime sanki susuz kalıolar gibi gelio doktorlar önermio ama her dediklerine uyarsak işimiz var bi içişi vardı suyu yavrumun susuz kalmış gibi
anladım malesef azaldı benin zaten olmayan sütüm işe girince hepten azaldı çok üzülüyorumCnm 6.ay sonra ise baslicam bu yuzden sutum azalirsa sadece ek gida vermek istemiyorum devam sutu yararlimi zarar mi karar veremedim internetteki yorumlari epeydir inceliyom sonucu varamadim.
he valla büyümüş benimde haberim yok
ne ara büyüdü hiç bilmiyorum..
sen ne yapıyosun canım tatil nasıl geçti kayın valide öldümü(töbee töbeee )
oğlan anneleri içinizde sünnet yaptıran var mı biz cuma gününe randevu aldık genel nestezi ile yapılcakmış ama ben korkuyorum 3 aylık bebeğe nasıl olcak içinizde yaptıran var mı bir fikir verin kafayı yicem düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?