2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet canım devletin anaokulu gecen yıl yarım dönem özel kreşe gitti bu yıl devlete verdim. Saol canım içime su serptin onu öyle ufak tefek görünce acaba yanlışmı yaptım dedim ama inşallah iyi olur.

anladım canım ablam anaokulu öğretmeni kereş ama dewlete ait aylarına çok dikkat ediyorlar
yaş farkı olunca öğretmende çocuklarada zor olur çünkü
senin dediğinde doğru sistem alt üst oldu işleri güçleri bıraktılar siztemleri dağıttılar valla
hayırlısı olsun inşallah kızçen uyum sağlar zorluk çekmez

nerdesinizzz. bi toplaşıp bana destek olun
aa ne çekiniyorsun git konuş canım, lütuf değil yasal hakkını istiyorsuntabi sen yine sakinliğini de koru ama hiç konuşmaya çekinme canım benim hadi güzel haberlerle gel

denizayrılıktır, canım sağol gaviscon verdi doktor onu alıyorum yemeklerden sonra ama o pek bi işe yaramıyor

denoz, canım sen adet oldun mu peki? benim gözlemim bazı doktorlar bu bekleme işini çok abartıyortlar bak buradaki forumlara fln da sorabilirsin daha makul süreler beklemiş ve evladına sağlıkla kavuşmuş bir sürü insan var (o kayıp sonrası beklemenin zorluğu çok fena çünkü) öyle bir sene fln derse takma bence çok,başka doktora danış...bak bi de çalışmalara başlamadan önce şu siteye girip döngünü birkaç ay kayıt altına alabilirsin hem doktora da daha net şeyler söyleyebilirsin; Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting

Son düzenleme:
canım anladığım kadarıyla senin için evin büyüklüğündense sizin olması daha önemli bu yüzden kimsenin ne söylediğine takılma sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap allah yardımcınız olsun ....

Zeyno senin kaynana burayı okuyor olmasın sakın sen linaya kaynanalık yapıyosun ya o da sana yapıyor galiba şaka bir yana ayıp etmiş gerçekten koskocaman kadına yakışıyormu hiç bende asla hoşlanmam böyle muhabbetlerden arkadaş arasında bile olsa uzaklaşırım o ortamdan işte bazen insanlara gösterdiğin samimiyeti yanlış anlayıp hemen laçkalaşıveriyorlar en iyisi aradaki mesafeyi her zaman korumak ve böyle durumlarda tepkini anında belli etmek ve keeep e katılıyorum en iyi kaynana uzak olandır

Zeyyno yeni topigimiz hayirli olsun CNm cok güzel olmus valla nasılsın emir nasıl
Valla okurken ben bile sınır oldum k.ne hepsi aynı desene bunların :)))
hoş geldin canım

aynen canım benim babaannemde cadının tekidir annemle babam da hep onun yüzünden tartışırdı bize yansıtmamaya çalışsalar da birşekilde hissederdik bu hiç iyi bişey olmuyor çocuklar açısından sende kızını düşün buna izin verme ....

55 aylık kızım dün itibariyle anaokuluna başladı. Ama canım sıkıldı sınıfta kızımdan 2 yaş büyükler bile var inşallah ezilmez ve kendini kötü hissetmez.

geçen sene benim oğlanı yazdırdığımda 47 aylıktı sevgilisi gidiyo diye gitmek istedi yolladık canım boy olarak biraz fakir bi aileyiz
bende endişeye kapılmıştım ama benim oğlan sınıfla kalmadı çenesiyle bütün okulu peşinde pervane etti bu senede vermek istedim ama gitmek istemiyor daha 57 aylık okullada konuştum bu seneki öğretmenler ilgisizmiş yazık olur oğlana diyorlar seneye 1 sınıfları alacak olan geçen seneden diyordu bekleyin bi sene diye sanırım çok içten dua etmiş :)
o kadarki okul müdürü aradı dün mert gelmeyecekmi diye şuan istemiyor sonra fikir değiştirirse geliriz dedik :) kendiside konuştu sizi görmeye gelebilirim ama anaokulunu istemiyorum birinci sınıfı istiyorum ona izin verirsen hep gelirim diyordu en son müdürede

kocaman olduk artık paşam günden güne büyüyor
bi kaç karede bizden olsun

maşallah çok tatlı paşa

taliaaakaçırmışım canım seni hoş geldin

nereye kacirdin beni kiz ben burdayim hala ayy sekerim kacirmisken kafdagina kacirsana en cok orayi merak ediyourm :26::26:saka bir yana hosbulduk canim cok tsk ederim

ahh kuzum yaa tel vermiş olsaydık araşırdık üzüldüm bak şimdiii
yok kuzum yaa niye şişman diyim balıketli didim ikisi aynıdeğillbenm fotoları koydum tahmin etme direk bak albüme

ayy evet canimyaa iyi olurdu ama ben aldiklarimida tlf kayit ettim telefonuda turkiyeye girmeden kapatim almanyaya gelince geri actim baska yere yazmakta hic aklima gelmedi yani alsamda benim akilsizligimdan dolayi yine kullanamiyacakitm :26:
canim saka yaptm bende alinmadim zaten :))) seni tahmin etmek cok kolay zaten ogluna bak seni tahmin et
daha önce de görmustum resimlerini simdi yeilerine varsa bakim

hoş bulduk cnm çok sağol geçmişte kızını gördüm çok tatlı olmuş maşallah

vazgeçtim gitmedim. şimdi gitcem doğru düzgün muhatab bile bulamıcam. çok detaylara giremiyorum iştekiler olurda okurda anlar diye :) bir iki tanesine söylemiştim kk yı.

çocuğu sünnetli sünnetli oraya götürüp perişan etmeyeyim dedim. daha taktiksel davranmaya karar verdim. doğru mu ediyorum bilmiyorum ama aklımda bi kaç bişi var. şimdilik sadece eşime danıştım. bir iki yakınımla da konuşcam. aslında size özelden yazsamda sizde fikrinizi söyleseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
SAĞOL BEBŞİMMM
PAPYONLU ŞEYSİİİ HEDİYE CÜCÜÜM YAA TOPİKTEKİ SUZAN TEYZEMİZ ALDI
CİVİLDEN ALMIŞTI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM:44::44:
KUJJU nun ürünü

hkn niye paylaştın resimlerini. azıcık tahmin etseydik hayal kursaydık ondan sonra baksaydık :)

ben baktım çok güzelmişsin. ben daha ufak tefek bide siyah saçlı beyaz tenli bişi bekliodum seni. aslında oğlunda sarışın neden öyle düşündüysem

oyyyy oyyyyy masallahhhh ne kadar buyumus papyonlarini sevsinler bu yakisikli beyfendinin masallah masallahhh

he valla büyümüş benimde haberim yok
ne ara büyüdü hiç bilmiyorum..
sen ne yapıyosun canım tatil nasıl geçti kayın valide öldümü(töbee töbeee)

Cnm 6.ay sonra ise baslicam bu yuzden sutum azalirsa sadece ek gida vermek istemiyorum devam sutu yararlimi zarar mi karar veremedim internetteki yorumlari epeydir inceliyom sonucu varamadim.
anladım malesef azaldı benin zaten olmayan sütüm işe girince hepten azaldı çok üzülüyorum sma şikayet almamış pek nettende araştırırsan görürsün gün geçtikçe daha fazla devam sütü emiyor kızım [/QUOTE]

Sma bende arastirayim ozaman bebege yanlis gida vermekten korkuyorum uf cok mu abartiyorum acaba?

he valla büyümüş benimde haberim yok
ne ara büyüdü hiç bilmiyorum..
sen ne yapıyosun canım tatil nasıl geçti kayın valide öldümü(töbee töbeee)

cidden öyle ya ne cabuk büyüyorllar anlamis degilim biraz yavas gecse zaman bukadar hizli gecmek zorundami sankii
kizim gözumun önunde buyuyor ve ben bazen hayat telasindan onun buyudugunun farkina varamiyorum bebekligine doyamadan buyuyuvercek diye cok korkuyorum bazenn:26::26:

saol canim bizde iyiz tatilim iyi gecti cok sükür eglendik gezdik denizede gittik en azindan kimse tik diyemedi en son görumcek tirip yapti onunda agzinin payini verince oturdu bi taraflarinin üzerinekv nin ölmeye niyeti yok hala iyilesmeyi bekliyor ama durumu hic iyi degil ayaga bile zor kalkiyor ölse herkes bir ohh cekcek anliyacaginn :))

biz lokal anestezi ile olduk. ama genelin bi sakıncası yokmuş. daha pahalı olmazsaydı ben genel anestezi tercih edecektim. benimki daha 3 aylık bile değil. haftaya üç aylık olacak. sünnet olalı 3 gün oluyor

merhaba
oğlumun yüksek izniyle buradayım
1 haftadır canıma okudu. kollarım koptu kucağımda taşımaktan. o kadar ki geçen gün oğlumun kaka değmiş badisini yıkadım, ama sıkamadım anlayın ne kadar kolum ağrımış. ha şimdi diyeceksiniz eşin ne yapıyor. o geldiğinde oğlum uyumuş oluyor. sanki inadına babasına o yüzünü göstermiyor." baba bak ben çok usluyum, anneme bakma sana gereksiz naz yapıyor" havalarında. şimdi de kundaklayıp yatırdım. ama koccaman oldu ya komik görünüyor böyle.

Niran nasılsın dünürüm
gördüğün gibi benim oğluş gazı olunca beni böyle yoruyor.

nurgu oğlun çok tatlı olmuş

aaaaaaaaaaaaa şimdi şu üst kattaki kadını pataklıyacağım ya
çocuklarına amma bağırıyor bu kadın. bi yardım alması şart.

pdnk umarım istediğiniz evi alabilirsiniz. bize şu an için hayal gibi. çünkü eşim ne yapacağına bir türlü karar veremedi. bir gün A şehrinden birgün B şehirnden, bazen de araba almaya kalkıyor. bazen arsa felan.

geridönüşüm merak ettim ne planladın.

bugün temizliğe kadın gelecekti. bendeki de şans kadının ayağı sakatlanmış. evi b... götürüyor, hiç abartmıyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…