2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynen valla ilk doğum yaptığımda 2. düşünenlerde akıl yok yaa diye söyleniyordum ama demekki o hallerini özlüyosun istem dışı istiyosun yani bunu anladım sanki hiç doğurmamış gibi arıyor insan
bu benim şimdiki düşüncem değil tabi daha erken bi 5 6 yıl geçsin
ooo tatil süper olmuş o zaman boşuna stres yaptın desene
denize nereye gittiniz ayoool
k. valideyede allah şifa versin inşallah sağlık bu zor tabi ele ayağada düşürmesin

anamm nasıl büyümüş ciddennn allahım bağışlasın canımm maşallahhson fotolarına bittim adam olmuşşş bu nurgu yakında evlenmek isterr kaynana olmaya hazır ol bakkk

off yaa bu sistem yaktı çocukları benmkide özel kreşe gidiyo en güzeli aslında yaş gruplarını ayırıyolar ama işte istanbulda falan özel kreş çok pahalıı allah yardımcınız olsun canım yaa
neyse bakalım bidahaki sefer inşş ben almanyaya gelirsemm orda görüşürüz artıkk

aa ne biliyim canımm bak tahmininide yazmışsınn daha önecede profilime koymuştumya resmimi sen görmedin sanırım dur ben seni tahmin ediyim bende seni göbüş resimlerinden yola çıkarak zayıf olduğunu düşünüyorum bikere kumralsın bencee boyunda orta olmalı nasıl tuttumuu:26:

rezene yazdım sana özelden. çocuktan dolayı iyi yazamadım kopuk kopuk oldu ama idare et

anamm nasıl büyümüş ciddennn allahım bağışlasın canımm maşallahhson fotolarına bittim adam olmuşşş bu nurgu yakında evlenmek isterr kaynana olmaya hazır ol bakkk

:

amin canım cümlemizinkini inşllaahhhh
ayyy güldürdün valla beni ewlenmek ister haa
kaynana olmam bn ya kıskanırım oğluşumu

saol canım sen de hoşgeldinnnn
ben de hepinizle tekrardan beraber olduğum için seviniyorum...
maşallah oğluşuna da, ne kadar da büyümüş öyle, hele o mevlüt kıyafetiyle tam bir yakışıklı adam olmuşş

denoz nasılsın cnm

iyiyim canım sen nasılsın??? özlettin valla kendini

bence de canım..sana da çok yakıştığına eminim
ama kontrole gidemedim, birazdan açıklıcam nedenini de:26:

tatlım oldum hem de bugün doktora da gidemedim o yüzdennnn...
evet ben de senin gibi düşünüyorum eğer daha fazla süre verirse 6 ayı sınır olarak alıcam ben...
aaa gönderdiğin chart da çok güzelmiş, çok teşekkür ederim..ben kendim excele yazarak not alıyordum, kendi grafiğimi kendim oluşturuyordum anlayacağın ama bu daha profesyonel..bi de bugünkü benim aslında 3. adet oluşum..ve sanırım bununla beraber düzene oturdu gibi..yine 3 gün öncesinden olmaya başladım canım...

Asesulfam canim oglusuna maşallah cok guzell cookk

Hkn2013 kız zilli zarifeee bu ne guzellik citir citirsin maşallah cocuklarinda cok tatli allah bagislasin canim

melinnaz bencede canim benim kaynana beni burdan takip etmeye basladi sanirsam sen başkasına kaynanalik yapiyosun madem bende sana yaparim dedi galiba

Pdnk canim ev olayina sevindim allah utandirmasin

geridönüşüm kız illa catlatacaksin banada yaz ozelden durumu

Ay hızlı hizli aklimda kalanlari yazdim oglum uyanmadan
aklima gelen bisi olursa baglanirim yine

Bide nurgu66 canım sende hosgeldin
oglusun cok ballli allah bagislasin

sende benim gibi meraklsın. yazarım bi ara. ilk fırsatta yani.

senin kayınvalideyi çekindiğimden sormamazlık etmedim sormaya fırsat bulamamıştım

off yaa bu sistem yaktı çocukları benmkide özel kreşe gidiyo en güzeli aslında yaş gruplarını ayırıyolar ama işte istanbulda falan özel kreş çok pahalıı allah yardımcınız olsun canım yaa

Evet canım aynen öyle oldu bide böyle sistem paldır küldür değişince aralarında yaş farkı olan çocuklar biarada. Geçen yıl özeldeydi canım bu yıl da devlete gitsin dedik ama bakalım hayırlısı buaada ben kocaelideyim canım ama dediğn gibi burda da oldukça pahalı😟

Denoz biraz erteledin muayeneyi o zaman
Sağlık olsun cnm..düzene de girmiş maşallah, bu cok iyi

Zeynom cok tesekkur ederiz canım
Foto yüklemede çoğunlukla hata veriyor.hangisi olursa artik diye yükledim.
Bi tane ekledim, az once çektim onu

amin canım cümlemizinkini inşllaahhhh
ayyy güldürdün valla beni ewlenmek ister haa
kaynana olmam bn ya kıskanırım oğluşumu
hehehe klasik kaynana modeliiii kıskanırım oğluşumuuu allah yandı gelinler

saol bebeğemm çocuklardan sonra yaşlandım gözlerimin yanlarında .izgiler oluşmuşş accıkkk
Hkn masallah kiz bu ne güzellik
saol canımm sizleride göreydik iyiydi

Son düzenleme:
valla çocukları doğurmak bi yana eğitimleriyle uğraşmakta mesele ben kreşe gönderiyorum ama hergün düşünüyorum ona faydalı olabilecek daha fazla ne yapabilirim diye drama kurslarına başlıcak bu sene sonrada yavaş yavaş başlıcaz eğitimlere

canım geçmiş olsunn ya kıyamam bizde hastayız gece çok korktum tıkanacak diye burnu tıkalı fokurduyo resmen allahım bebişlerimizi korusunn

kızlar geçmiş olsun hemen geçer inşş bizde hastayız hem oğluş hemde ben burun akıntısı geniz akıntısı bol hapşırık ara ara öksürük burun fokur fokur hırıl hırıl hafif ateş ( hafta sonu kv gitmiştik eltimin çocuğu hastaydı ondan bulaştı göz göre göre ( serum fizyolojik kullanıyorum tek dr geçmez öksürük artarsa gel tekar aşağı inmesin ilaç başlarız dedi başka neler yapabilirim siz neler veriyorsunuz

Merhaba guzel anneler
Bebegi sadece anne sutuyle 6500 gr'in ustunde olanlara bir sorum olacakti benim bebegim gunduzleri 45 dkdan fazla uyumuyor sık sık uyaniyor onceden boyle degildi 2-3 saat uyurdu her uyudugunda son 1 aydir bu durumdayiz acaba sutum yetmiyor ve karni aciktigi icin mi boyle? Mama vermeye calisiyorum kesinlikle kabul etmiyor ne yapacagimi sasirdim(

sanada geçmiş olsun canm ben sadece serum fizyolojik kullanıyorumm bide peditus başladım 5 gün sabah akşam bi çay kaşığı veriyuorumm şimdi bitki çayı vericem ıhlamur azaz napıyım yaa oğlumla ikisinide iyice iyileştirmem gerekk

mama neden veriyorsun uyusun diye mi?
benim bebegim 7600 grdi en son kontrolde ve bastan beri gunduz uykusu cok yok ama ben zorlamiyorum gece uyusun diye
gunduz 1 saat uyku cok nadir uyuyor genelde yarim saat uyuyup uyaniyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…