cidden öyle ya ne cabuk büyüyorllar anlamis degilim biraz yavas gecse zaman bukadar hizli gecmek zorundami sankii
kizim gözumun önunde buyuyor ve ben bazen hayat telasindan onun buyudugunun farkina varamiyorum bebekligine doyamadan buyuyuvercek diye cok korkuyorum bazenn:26::26:
saol canim bizde iyiz tatilim iyi gecti cok sükür eglendik gezdik denizede gittik en azindan kimse tik diyemedi en son görumcek tirip yapti onunda agzinin payini verince oturdu bi taraflarinin üzerinekv nin ölmeye niyeti yok hala iyilesmeyi bekliyor ama durumu hic iyi degil ayaga bile zor kalkiyor ölse herkes bir ohh cekcek anliyacaginn :))
anamm nasıl büyümüş ciddennn allahım bağışlasın canımm maşallahhkocaman olduk artık paşam günden güne büyüyor
bi kaç karede bizden olsun
Eki Görüntüle 799274 Eki Görüntüle 799275 Eki Görüntüle 799276 Eki Görüntüle 799277
Okul öncesi canım yani şöyleki kızım seneye 67 aylık oluyo ve sistem değişmeseydi mecbur okula gidecekti ama eğitim sistemimiz sürekli değiştiği için bende herseye hazırlıklı olalım diye bu yıl okul öncesi programına gönderdim. Seneye ilkokula başlıyabilecek grupları aynı sınıfta yani. 2007 doğumlular bile var içlerinde
neyse bakalım bidahaki sefer inşş ben almanyaya gelirsemm orda görüşürüz artıkknereye kacirdin beni kiz ben burdayim halaayy sekerim kacirmisken kafdagina kacirsana en cok orayi merak ediyourm :26::26: saka bir yana hosbulduk canim cok tsk ederim
ayy evet canimyaa iyi olurdu ama ben aldiklarimida tlf kayit ettim telefonuda turkiyeye girmeden kapatim almanyaya gelince geri actim baska yere yazmakta hic aklima gelmedi yani alsamda benim akilsizligimdan dolayi yine kullanamiyacakitm :26:
canim saka yaptm bende alinmadim zaten :))) seni tahmin etmek cok kolay zaten ogluna bak seni tahmin et
daha önce de görmustum resimlerini simdi yeilerine varsa bakim
hkn niye paylaştın resimlerini. azıcık tahmin etseydik hayal kursaydık ondan sonra baksaydık :)
ben baktım çok güzelmişsin. ben daha ufak tefek bide siyah saçlı beyaz tenli bişi bekliodum seni. aslında oğlunda sarışın neden öyle düşündüysem
anamm nasıl büyümüş ciddennn allahım bağışlasın canımm maşallahhson fotolarına bittim adam olmuşşş bu nurgu yakında evlenmek isterr kaynana olmaya hazır ol bakkk
:
burdayım bebişim sağol dün yazdım ama arıza bendemi yoksa topiktemi anlayamadım diğerinde yayınlanmış:44::44: yazım
bayramdı seyrandı derken gelemedim şimdide kış hazırlıkları saçmalık ya sanki kıtlık yaşayacağız kışın hiç bişey satılmıyomuş gibi
deli gibi kışlık hazırla 3-4 ay yazımız var onuda böyle bitiriyoruz
sende hoşgelmişsin tekrardan sewindim seni gördüğüme
denoz nasılsın cnm
denoz karamel rengini daha önceden kullandım
..cok güzel renk. .düşündüğümun biri de oydu zaten
Bu arada dr kontrolunu merak ediyorum
Minimum 6 ay diyeceklerdir
ins öyle der cnm, az bi zaman kalmis olacak böylece
Allahım hayırlısıyla güzel haberlerini almayi nasip etsinn her zaman
denoz, canım sen adet oldun mu peki? benim gözlemim bazı doktorlar bu bekleme işini çok abartıyortlar bak buradaki forumlara fln da sorabilirsin daha makul süreler beklemiş ve evladına sağlıkla kavuşmuş bir sürü insan var (o kayıp sonrası beklemenin zorluğu çok fena çünkü) öyle bir sene fln derse takma bence çok,başka doktora danış...bak bi de çalışmalara başlamadan önce şu siteye girip döngünü birkaç ay kayıt altına alabilirsin hem doktora da daha net şeyler söyleyebilirsin; Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
Asesulfam canim oglusuna maşallahcok guzell cookk
Hkn2013 kız zilli zarifeee bu ne guzellik citir citirsin maşallahcocuklarinda cok tatli allah bagislasin canim
melinnaz bencede canim benim kaynana beni burdan takip etmeye basladi sanirsamsen başkasına kaynanalik yapiyosun madem bende sana yaparim dedi galiba
Pdnk canim ev olayina sevindim allah utandirmasin
geridönüşüm kız illa catlatacaksin banada yaz ozelden durumu
Ay hızlı hizli aklimda kalanlari yazdim oglum uyanmadan
aklima gelen bisi olursa baglanirim yine
Bide nurgu66 canım sende hosgeldin
oglusun cok ballli allah bagislasin
hehehe klasik kaynana modeliiii kıskanırım oğluşumuuu allah yandı gelinler
amin canım cümlemizinkini inşllaahhhh
ayyy güldürdün valla beni ewlenmek ister haa
kaynana olmam bn ya kıskanırım oğluşumu
Asesulfam canim oglusuna maşallahcok guzell cookk
Hkn2013 kız zilli zarifeee bu ne guzellik citir citirsin maşallahcocuklarinda cok tatli allah bagislasin canim
melinnaz bencede canim benim kaynana beni burdan takip etmeye basladi sanirsamsen başkasına kaynanalik yapiyosun madem bende sana yaparim dedi galiba
Pdnk canim ev olayina sevindim allah utandirmasin
geridönüşüm kız illa catlatacaksin banada yaz ozelden durumu
Ay hızlı hizli aklimda kalanlari yazdim oglum uyanmadan
aklima gelen bisi olursa baglanirim yine
Bide nurgu66 canım sende hosgeldin
oglusun cok ballli allah bagislasin
saol canımm sizleride göreydik iyiydiHkn masallah kiz bu ne güzellik
valla çocukları doğurmak bi yana eğitimleriyle uğraşmakta mesele ben kreşe gönderiyorum ama hergün düşünüyorum ona faydalı olabilecek daha fazla ne yapabilirim diye drama kurslarına başlıcak bu sene sonrada yavaş yavaş başlıcaz eğitimlereoff yaa bu sistem yaktı çocukları benmkide özel kreşe gidiyo en güzeli aslında yaş gruplarını ayırıyolar ama işte istanbulda falan özel kreş çok pahalıı allah yardımcınız olsun canım yaa
Evet canım aynen öyle oldu bide böyle sistem paldır küldür değişince aralarında yaş farkı olan çocuklar biarada. Geçen yıl özeldeydi canım bu yıl da devlete gitsin dedik ama bakalım hayırlısı buaada ben kocaelideyim canım ama dediğn gibi burda da oldukça pahalı
sevgilisi miiiii, yerim ben onu yaaaageçen sene benim oğlanı yazdırdığımda 47 aylıktı sevgilisi gidiyo diye gitmek istedi yolladık canımboy olarak biraz fakir bi aileyiz
bende endişeye kapılmıştım ama benim oğlan sınıfla kalmadı çenesiyle bütün okulu peşinde pervane etti bu senede vermek istedim ama gitmek istemiyor daha 57 aylık okullada konuştum bu seneki öğretmenler ilgisizmiş yazık olur oğlana diyorlar seneye 1 sınıfları alacak olan geçen seneden diyordu bekleyin bi sene diye sanırım çok içten dua etmiş :)
o kadarki okul müdürü aradı dün mert gelmeyecekmi diye şuan istemiyor sonra fikir değiştirirse geliriz dedik :) kendiside konuştu sizi görmeye gelebilirim ama anaokulunu istemiyorum birinci sınıfı istiyorum ona izin verirsen hep gelirim diyordu en son müdürede :
Seninkine bakınca benimki geç bile kalmış:)İki ay var demekki çocuklarımızın arasında:) evet bende eşimde kısa boyluyuz kızımda minyon bi kız .konuskan ,bıcır bıcır bitanem benim. İnşallah yolları açık mutlu çocuklar olurlar saol canım
aa iyimiş işte oturmasıtatlım oldum hem de bugündoktora da gidemedim o yüzdennnn...
evet ben de senin gibi düşünüyorum eğer daha fazla süre verirse 6 ayı sınır olarak alıcam ben...
aaa gönderdiğin chart da çok güzelmiş, çok teşekkür ederim..ben kendim excele yazarak not alıyordum, kendi grafiğimi kendim oluşturuyordum anlayacağın ama bu daha profesyonel..bi de bugünkü benim aslında 3. adet oluşum..ve sanırım bununla beraber düzene oturdu gibi..yine 3 gün öncesinden olmaya başladım canım... bak o ff in ince ayar notları var, asıl onlar önemli,akıntı takibi,ateş takibi, ovulasyon vs ölçüp biçmeye niyetlenirsen haber et bende muazzam bir arşiv var onlara dair...benim hiç işime yaramadıysa "hiç bir şeyin kontrolünde olmadığı" hissini azaltmama yaramıştır
teşekkürler kızlar ya inşallah atlatır oğluşum biran önce. balgam çıkardı biraz kusarken de rahatladı şükür.. öksürüğü geçti şimdi herhalde balgam tıkamış yavrumu ondan öksürüyormuş. emdikten sonra gazını çıkartırken az sarkıttım omuzumdan başını öyle çıkardı ancak balgamını. bakalım geçecek inşallah sabah çok moralim bozuldu ama şimdi toparlamaya çalışıyorum çünkü sütüm etkileniyo hemen.. bi atlataydık oğluşum eski haline dönseydi hayırlısıyla ne rahatmışız hiç derdimiz yokmuş meğerse.. bu arada ben galiba şube değişikliğini falan umursamayıp 3 ay ücretsiz izin alacağım oğluşu 5.5 aylık bırakmak için.. ahh ahh kalbim vicdanım 3 ay ücretsiz izin al diyo mantığım 1 ay yeter 4 aylık bırakanlar da var diyo.. hala kafam karmakarışık..
canım geçmiş olsunn ya kıyamam bizde hastayız gece çok korktum tıkanacak diye burnu tıkalı fokurduyo resmen allahım bebişlerimizi korusunn
kızlar geçmiş olsun hemen geçer inşş bizde hastayız hem oğluş hemde ben burun akıntısı geniz akıntısı bol hapşırık ara ara öksürük burun fokur fokur hırıl hırıl hafif ateş( hafta sonu kv gitmiştik eltimin çocuğu hastaydı ondan bulaştı göz göre göre ( serum fizyolojik kullanıyorum tek dr geçmez öksürük artarsa gel tekar aşağı inmesin ilaç başlarız dedi başka neler yapabilirim siz neler veriyorsunuz
Merhaba guzel anneler
Bebegi sadece anne sutuyle 6500 gr'in ustunde olanlara bir sorum olacakti benim bebegim gunduzleri 45 dkdan fazla uyumuyor sık sık uyaniyor onceden boyle degildi 2-3 saat uyurdu her uyudugunda son 1 aydir bu durumdayiz acaba sutum yetmiyor ve karni aciktigi icin mi boyle? Mama vermeye calisiyorum kesinlikle kabul etmiyor ne yapacagimi sasirdim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?