butonun olduğu yere getir fareyi çkıyoobegen butonu nerede yahu bilen var mi?
mama neden veriyorsun uyusun diye mi?
benim bebegim 7600 grdi en son kontrolde ve bastan beri gunduz uykusu cok yok ama ben zorlamiyorum gece uyusun diye
gunduz 1 saat uyku cok nadir uyuyor genelde yarim saat uyuyup uyaniyor hemen
Hayir uyumasi icin degil onceden uzun uyuyup simdi kisalmasi sonucu sutumde mi sorun var bebegim doymuyor mu diye dusunmeye basladim ilk iki ay guzel kilo aldi ama son ay 700 gr alabildi sadece... Eger sizinki de oyleyse sorun yoktur insallah
yoktur yoktur gonlunu ferah tut
huysuzlugu aglamasi yoksa sorun olacagini sanmiyorum
güneşi beklerken var bu akşammm oturdum biyandan derini sallıyorum biyandan yazıyorum biyandan tv izliyorum ay nehoşşşş
sefannn olsunn..
benim bir tv im bile yokçocuğu pc nin radyasyonuyla muhatap edip duruyorum hamileykende başından ayrılmadım pc nin.
ondan sonra banyo kovasından tutta herşeyin sağlıklısını ara dur.. bu ne biçim bi çelişkiyse artık..
Tesekkur ederim:)
Canım; aç olsa gece de uyumaz. Artık büyümeye başladılar, algıları daha açık, uyanık kalıp hayata katılmak istiyorlar. Kısa uyuyabilir ama uykuneğitimine başlayıp 10-12 ve 14-16 arasını yatakta geçirmesini sağlarsan, ilerleyen aylarda bu saatlerde uyuması gerektiğini biliyor olup uyuyacaktır.
kızlar geçmiş olsun hemen geçer inşş bizde hastayız hem oğluş hemde ben burun akıntısı geniz akıntısı bol hapşırık ara ara öksürük burun fokur fokur hırıl hırıl hafif ateş( hafta sonu kv gitmiştik eltimin çocuğu hastaydı ondan bulaştı göz göre göre ( serum fizyolojik kullanıyorum tek dr geçmez öksürük artarsa gel tekar aşağı inmesin ilaç başlarız dedi başka neler yapabilirim siz neler veriyorsunuz
Eki Görüntüle 798348 Eki Görüntüle 798350 Eki Görüntüle 798349 Eki Görüntüle 798351
Maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
Canım; aç olsa gece de uyumaz. Artık büyümeye başladılar, algıları daha açık, uyanık kalıp hayata katılmak istiyorlar. Kısa uyuyabilir ama uykuneğitimine başlayıp 10-12 ve 14-16 arasını yatakta geçirmesini sağlarsan, ilerleyen aylarda bu saatlerde uyuması gerektiğini biliyor olup uyuyacaktır.
sanada geçmiş olsun canm ben sadece serum fizyolojik kullanıyorumm bide peditus başladım 5 gün sabah akşam bi çay kaşığı veriyuorumm şimdi bitki çayı vericem ıhlamur azaz napıyım yaa oğlumla ikisinide iyice iyileştirmem gerekk
Bu kadarlikken genel anasteziye gerek yok neden daha fazla narkoz verislin vucuduna. Ben lokal anesteziyle yaptirdimoğlan anneleri içinizde sünnet yaptıran var mı biz cuma gününe randevu aldık genel nestezi ile yapılcakmış ama ben korkuyorum 3 aylık bebeğe nasıl olcak içinizde yaptıran var mı bir fikir verin kafayı yicem düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?