2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mama neden veriyorsun uyusun diye mi?
benim bebegim 7600 grdi en son kontrolde ve bastan beri gunduz uykusu cok yok ama ben zorlamiyorum gece uyusun diye
gunduz 1 saat uyku cok nadir uyuyor genelde yarim saat uyuyup uyaniyor hemen

Hayir uyumasi icin degil onceden uzun uyuyup simdi kisalmasi sonucu sutumde mi sorun var bebegim doymuyor mu diye dusunmeye basladim ilk iki ay guzel kilo aldi ama son ay 700 gr alabildi sadece... Eger sizinki de oyleyse sorun yoktur insallah

Hayir uyumasi icin degil onceden uzun uyuyup simdi kisalmasi sonucu sutumde mi sorun var bebegim doymuyor mu diye dusunmeye basladim ilk iki ay guzel kilo aldi ama son ay 700 gr alabildi sadece... Eger sizinki de oyleyse sorun yoktur insallah

yoktur yoktur gonlunu ferah tut
huysuzlugu aglamasi yoksa sorun olacagini sanmiyorum

güneşi beklerken var bu akşammm oturdum biyandan derini sallıyorum biyandan yazıyorum biyandan tv izliyorum ay nehoşşşş

güneşi beklerken var bu akşammm oturdum biyandan derini sallıyorum biyandan yazıyorum biyandan tv izliyorum ay nehoşşşş

sefannn olsunn..

benim bir tv im bile yok çocuğu pc nin radyasyonuyla muhatap edip duruyorum hamileykende başından ayrılmadım pc nin.

ondan sonra banyo kovasından tutta herşeyin sağlıklısını ara dur.. bu ne biçim bi çelişkiyse artık..

aaa tv yok niye dicem ama tuhaf olcakmı bilemedimm....aman canım yaa takılmamak lazım bazen bazı şeylere biraz rahat olucan...

Bende hem salluyorum oglumu hemde deniz yildizini izliyorum gunesi beklerkeni de izlicem tabi bi ara çamaşır sermem gerek süpürge yapmam...

tv ufak bişi var kayınvalidenin odasına koydum onu. gece gündüz tv izler. böylelikle salon bana kalmış oluyor. internet var nasılsa diye çok önemsemiyorum. diğer ihtiyaçlarımı öne aldım. en son tv. yada belki oturma odasında (kvalidenin odası aynı zamanda) oturmaya başlarsam o zaman alırım.

benimde haftalardır yapmam gerken bi sürü iş vardı ama anca yapcam çünkü yarın misafir gelecekmiş komşular geleceği için erkende gelirler. akşamdan bitirmem lazım.

Tesekkur ederim:)

Canım; aç olsa gece de uyumaz. Artık büyümeye başladılar, algıları daha açık, uyanık kalıp hayata katılmak istiyorlar. Kısa uyuyabilir ama uykuneğitimine başlayıp 10-12 ve 14-16 arasını yatakta geçirmesini sağlarsan, ilerleyen aylarda bu saatlerde uyuması gerektiğini biliyor olup uyuyacaktır.

bu saatlerde mi uyuması lazım.benimkinin gündüz uykusu yok. sabahları yanıma alıyorum ben az kestiriyorum o mıkır fıkır edip duruyor. akşam kaçta uyuması lazım. uyutmak iççin neler yapıyorsunuz. bu saatlerde uykuya alışsın diye gece çayı mı versem acaba. gözü kızarıyor bazen gene tam uyumuyor. bugün baygın gibi durdu ama tam uyumadı..

ben ıhlamur veriyorum canım bir de antibiyotik verdi bizim doktorumuz çünkü kulağa sıçramıştı enfeksiyon. bugün kontrole gittik şükür bronşit falan olmamış göğüse inmemiş balgam geniz akıntısından dolayıymış bir ilaç verdi doktorumuz geniz akıntısı kurutucu ama hiç içime sinmedi içinde 6 aydan büyük bebekler için kullanım talimatı var 6 aydan küçüklerle ilgili bişey yok akşam bakmadan verdim ama daha vermiycem sanırım. serum fizyolojikten sonra aspiratörle çek mutlaka canım yoksa balgam yapıyor ben ağlıyor diye çok sık çekmedim baştan böyle oldu..

yani ağlayıp durmuyor ki benimki en çok 15 dk duruyor kendi kendine nasıl 2 saat yatakta tutuyorsun hayatım yani yatağına yatırıp konuşabilirmiyiz mesela? gerçi benimki öyle de sıkılıp ağlamaya başlıyo kendini yırtıyo valla... :) ben sadece öğlen 1-2 arası uyutmaya alıştırsam bana yetecek onu bile beceremedim.

peditus nedir hayatım?

Bu kadarlikken genel anasteziye gerek yok neden daha fazla narkoz verislin vucuduna. Ben lokal anesteziyle yaptirdim

Denizkizi kizin tam bir prenses, hayallerimdeki gibi

Tugok gecmis olsun. Benim bebek de hirildamaya basladi. Burnunu tam actirmiyor o da tikandi iyice. Ihlamur vereyim biraz bari

Iki gundur bebegimle bogusuyorum resmen. Onceki gun gunduz uyumayip gece kesintisiz 9 saat uyudu ve kendi rekorunu kirdi Dun sabah da fena degildi keyfi. Disari cikardim, gazi olmasin diye sabah haslanmis yumurta ogen de makarna yedim. Aksam ustu benim pasaya bir haller oldu. Yeni bir ciglikli aglama gelistirmis ki sormayin, oglan elden gidiyor diye aklimi oynatiyordum, o nasil cigliklar, nasil kizarma, kendini sikma :18: Slinge atip oda oda dolastirarak saatlerce gezdirdim.

Bugun de saglik ocagina gittik. 6600 gram 61 cm. Buradaki bebeklerin kilosuna bakinca benim bebisim yeterince beslenememis mi diyorum Normalde bana tombis gozukuyor oysa. Hemsire kafa olcusu aldi diye bir suru aglayan oglumu parkta dolastirdiktan sonra eve geldim. Daha kucagimdan yere birakir birakmaz agladi. Sonra tum gun benle yapisik gezmek istedi. Surekli gozunun onunde olup onunla konusayim, kucagima alayim istedi

Bugun hic gaz ilaci vermedim ve gaz yuzunden cok az agladi. Dun aksam ve bu sabah kimyon demleyip icmistim onun etkisi oldu sanirim. Gaz ilaclaridan biktim artik.

Alt kattaki paralelimde oturan komsu teyze oglumun ne kadar cok ve ne kadar sesli agladigini soyledi bugun. Apartmani inletiyor oglusum aglarken. Girtlak kuvvetli masallah. Artik o aglarken bana bi sikinti geliyor komsular duydugu icin. Ister istemez geriliyorum. O da inadina daha sesli ve daha icli agliyor.

Yatirdigim yerden basini kaldirip kalkmaya calisiyor. Oturtmakistemiyorum ama oturma egiliminde ve surekli buna cabaliyor, kucagimda bile. Oturtsam mi acaba? Bir de ben rota asisini hala yaptirmadim, hemsire gerek yok dedi. 14.haftadayiz gec mi kaldik yaptirmasam mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…