Bebekler icin soguk alginligi surubupeditus nedir hayatım?
Iki gundur bebegimle bogusuyorum resmen. Onceki gun gunduz uyumayip gece kesintisiz 9 saat uyudu ve kendi rekorunu kirdiDun sabah da fena degildi keyfi. Disari cikardim, gazi olmasin diye sabah haslanmis yumurta ogen de makarna yedim. Aksam ustu benim pasaya bir haller oldu. Yeni bir ciglikli aglama gelistirmis ki sormayin, oglan elden gidiyor diye aklimi oynatiyordum, o nasil cigliklar, nasil kizarma, kendini sikma :18: Slinge atip oda oda dolastirarak saatlerce gezdirdim.
Bugun de saglik ocagina gittik. 6600 gram 61 cm. Buradaki bebeklerin kilosuna bakinca benim bebisim yeterince beslenememis mi diyorumNormalde bana tombis gozukuyor oysa. Hemsire kafa olcusu aldi diye bir suru aglayan oglumu parkta dolastirdiktan sonra eve geldim. Daha kucagimdan yere birakir birakmaz agladi. Sonra tum gun benle yapisik gezmek istedi. Surekli gozunun onunde olup onunla konusayim, kucagima alayim istedi
Bugun hic gaz ilaci vermedim ve gaz yuzunden cok az agladi. Dun aksam ve bu sabah kimyon demleyip icmistim onun etkisi oldu sanirim. Gaz ilaclaridan biktim artik.
Alt kattaki paralelimde oturan komsu teyze oglumun ne kadar cok ve ne kadar sesli agladigini soyledi bugun. Apartmani inletiyor oglusum aglarken. Girtlak kuvvetli masallah. Artik o aglarken bana bi sikinti geliyor komsular duydugu icin. Ister istemez geriliyorum. O da inadina daha sesli ve daha icli agliyor.
Yatirdigim yerden basini kaldirip kalkmaya calisiyor. Oturtmakistemiyorum ama oturma egiliminde ve surekli buna cabaliyor, kucagimda bile. Oturtsam mi acaba? Bir de ben rota asisini hala yaptirmadim, hemsire gerek yok dedi. 14.haftadayiz gec mi kaldik yaptirmasam mi?
Iki gundur bebegimle bogusuyorum resmen. Onceki gun gunduz uyumayip gece kesintisiz 9 saat uyudu ve kendi rekorunu kirdiDun sabah da fena degildi keyfi. Disari cikardim, gazi olmasin diye sabah haslanmis yumurta ogen de makarna yedim. Aksam ustu benim pasaya bir haller oldu. Yeni bir ciglikli aglama gelistirmis ki sormayin, oglan elden gidiyor diye aklimi oynatiyordum, o nasil cigliklar, nasil kizarma, kendini sikma :18: Slinge atip oda oda dolastirarak saatlerce gezdirdim.
Bugun de saglik ocagina gittik. 6600 gram 61 cm. Buradaki bebeklerin kilosuna bakinca benim bebisim yeterince beslenememis mi diyorumNormalde bana tombis gozukuyor oysa. Hemsire kafa olcusu aldi diye bir suru aglayan oglumu parkta dolastirdiktan sonra eve geldim. Daha kucagimdan yere birakir birakmaz agladi. Sonra tum gun benle yapisik gezmek istedi. Surekli gozunun onunde olup onunla konusayim, kucagima alayim istedi
Bugun hic gaz ilaci vermedim ve gaz yuzunden cok az agladi. Dun aksam ve bu sabah kimyon demleyip icmistim onun etkisi oldu sanirim. Gaz ilaclaridan biktim artik.
Alt kattaki paralelimde oturan komsu teyze oglumun ne kadar cok ve ne kadar sesli agladigini soyledi bugun. Apartmani inletiyor oglusum aglarken. Girtlak kuvvetli masallah. Artik o aglarken bana bi sikinti geliyor komsular duydugu icin. Ister istemez geriliyorum. O da inadina daha sesli ve daha icli agliyor.
Yatirdigim yerden basini kaldirip kalkmaya calisiyor. Oturtmakistemiyorum ama oturma egiliminde ve surekli buna cabaliyor, kucagimda bile. Oturtsam mi acaba? Bir de ben rota asisini hala yaptirmadim, hemsire gerek yok dedi. 14.haftadayiz gec mi kaldik yaptirmasam mi?
tv çok ilgisini çekiyor.. geriden izlediği sürece sorun yok diye düşünüyorum ..gözlerine zarar vermesin diye.. zaten sadece müzik kanallarını izliyoruz.. dediğin gibi ne zamana kadar uzak tutabilirimki..
Ben bugün doktora gittim hem rota aşısı yapıldı hemde genel kontrol.62 cm 7400 kg olmuş (7 haziran doğumlu)
söledim tv konusunda bebek kanallarını arada seğrettirebilirsin dedi.ama interaktif olarak yani yanında sen de olacaksın ve tv dekilere aa bak şapka aa bak pembe gibi tekrar edecekmişiz
arkadaşlar bebeğinize 1 sn bile tv seyrettirmeyin yapılan araştırmalar sonucu bunu bi çok yerde okudum.çocuklar tv video gibi yayınlara baktığı an beyin fonksiyonları o anda duruyormuş yani gelişimide duruyor o yüzden tv reklam vb gördüklerinde put kesiliyorlar.ben olabildiğince engellemek için uğraşıyorum gündüz evde o uyanıkken hiç açmıyorumtv.ne olur minik beyinlerin gelişimini engellemeyin.tv büyükleri bile aptallaştıran bir kutu olarak geçiyor tüm dünyada
kızlarr kullandığınız oyun halısı markaları nelerdeir ve memnun olmadıklarınız varsa bi fikir yaa
arkadaşlar bebeğinize 1 sn bile tv seyrettirmeyin yapılan araştırmalar sonucu bunu bi çok yerde okudum.çocuklar tv video gibi yayınlara baktığı an beyin fonksiyonları o anda duruyormuş yani gelişimide duruyor o yüzden tv reklam vb gördüklerinde put kesiliyorlar.ben olabildiğince engellemek için uğraşıyorum gündüz evde o uyanıkken hiç açmıyorumtv.ne olur minik beyinlerin gelişimini engellemeyin.tv büyükleri bile aptallaştıran bir kutu olarak geçiyor tüm dünyada
canım malesef ben sana bu konu da pek katılmıyorum benim büyük kızım da şimdi oğlum da aynı doktora götürüyorum.kızım zamanında da bayb first falan seğrettirebilirsin günde en fazla bir saat derdi ve kızım gerçekten çok seğrederdi.herhangi bir problemi de olmadı.bu arada 158 ıQ ya sahip .üstün zekqlılar okuluna gidiyor.
tabiki televizyonun önüne koy git değil ama şöle söleyim kızım okuma yazmayı 3.5 yaşında televizyona bakarak öğrendi :))
Canım; aç olsa gece de uyumaz. Artık büyümeye başladılar, algıları daha açık, uyanık kalıp hayata katılmak istiyorlar. Kısa uyuyabilir ama uykuneğitimine başlayıp 10-12 ve 14-16 arasını yatakta geçirmesini sağlarsan, ilerleyen aylarda bu saatlerde uyuması gerektiğini biliyor olup uyuyacaktır.
Hayir uyumasi icin degil onceden uzun uyuyup simdi kisalmasi sonucu sutumde mi sorun var bebegim doymuyor mu diye dusunmeye basladim ilk iki ay guzel kilo aldi ama son ay 700 gr alabildi sadece... Eger sizinki de oyleyse sorun yoktur insallah
evet cnm bebek özleniyor annelik durstuleri biri buyudumu baska bebek icin kendisini hazirliyor :))ama tabi bu herkes icinj gecerli olmayabiliyor :)) Ben daha kizimin kirki cikmadan 4. dusunmeye baslamistim
aynen valla ilk doğum yaptığımda 2. düşünenlerde akıl yok yaa diye söyleniyordum ama demekki o hallerini özlüyosun istem dışı istiyosun yani bunu anladım sanki hiç doğurmamış gibi arıyor insan
bu benim şimdiki düşüncem değil tabi daha erken bi 5 6 yıl geçsin
ooo tatil süper olmuş o zaman boşuna stres yaptın desene
denize nereye gittiniz ayoool
k. valideyede allah şifa versin inşallah sağlık bu zor tabi ele ayağada düşürmesin
insallahh canimm gelirsne beklerimm buraya görusuruz insallahhneyse bakalım bidahaki sefer inşş ben almanyaya gelirsemm orda görüşürüz artıkk
allahım duş almak bile mesele oldu artık yaa off
mamayı değiştirsen faydalı olmaz mı? benim kızımda anne sütü ile besleniyor ama arada bazen sanki özellikle büyüme ataklarında yetişemediğimi düşünüyorum o arada bir kere sma verdik ama hiç sevmedi çıkardı sonra aptamil verdik onu hiç sorunsuz yedi.
Benim oglum kahkaha ile gulerken gulusun sonunda zirlayabilen bir bebekAcemiperi çok merak ettim senin oğluşunu. Ama sabrınıda taktir ediyorum. Benim bir arkadaşım vardı onun oğluda çok cazgır ve hiperaktifdi. Sadece önüne üzüm koyduklarında susuyordu tabi biraz daha büyüktü senin oğlundan. Kadıncağız alh razı olsun üzüm de olmasa napardım bilmem derdi. O aklıma geldi sen buraya oğlunun hikayelerini yazdıkça
Kilo onemli degil tabi ama burada 7 kilolari gorunce benimkinin kilosu az geliyor birden. Yarin doktor kontrolumuz var. Baksin bakalim oglusumun baska derdi var miymisCanim onemli olan kilo degil boy ve bas olcimu ve orantili olmasi yoksa gelisimi normal sinirlardaysa sıkıntı olmaz. Bebeğinin bilemediginiz bi sıkıntı si olmasin yazik yavrum ya
Canim bugun eczanede baktim rezene cayina. Icinde glikoz ve fruktoz var. Rezene ozlerinden uretilmistir diyor. Bos yere minik bebege glikoz ve fruktoz vermenin anlami yok, evde ben kaynatir iciririm. ZAten bu gidisle dogrulup oturacak benim pasa, o zaman da gaz sorunu kalmaz sanirim.acemi ben gene rezene diyorum sana :)
biz rezeneden sonra rahat ettik. gaz ilacından daha iyidir diye düşünüyorum. az miktarda ve eczaneden olduktan sonra zararı olacağını düşünmüyorum.
rota konusunda kararsızım bende hala. vakitte geçti sanki..
canım oğlun cok tatlı olmuş helede papyonluya bayıldım bayıldımkocaman olduk artık paşam günden güne büyüyor
bi kaç karede bizden olsun
Eki Görüntüle 799274 Eki Görüntüle 799275 Eki Görüntüle 799276 Eki Görüntüle 799277
iyiyim canım sen nasılsın??? özlettin valla kendini
Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum
kocaman olduk artık paşam günden güne büyüyor
bi kaç karede bizden olsun
Eki Görüntüle 799274 Eki Görüntüle 799275 Eki Görüntüle 799276 Eki Görüntüle 799277
canım oğlun cok tatlı olmuş helede papyonluya bayıldım bayıldım
allah iyilikler versin evet iyi gördüm seni Rabbim daimi eylesin inşallah bende iyiyim çok sağol evet ya özleyin azıcıkşaka bi tarafa çok yoğundum çok şükür rahat rahat girebilirim artık kk ya bu kadar ayrı kalmamıştım sizlerden
bu saatlerde mi uyuması lazım.benimkinin gündüz uykusu yok. sabahları yanıma alıyorum ben az kestiriyorum o mıkır fıkır edip duruyor. akşam kaçta uyuması lazım. uyutmak iççin neler yapıyorsunuz. bu saatlerde uykuya alışsın diye gece çayı mı versem acaba. gözü kızarıyor bazen gene tam uyumuyor. bugün baygın gibi durdu ama tam uyumadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?