2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Acemiperi çok merak ettim senin oğluşunu. Ama sabrınıda taktir ediyorum. Benim bir arkadaşım vardı onun oğluda çok cazgır ve hiperaktifdi. Sadece önüne üzüm koyduklarında susuyordu tabi biraz daha büyüktü senin oğlundan. Kadıncağız alh razı olsun üzüm de olmasa napardım bilmem derdi. O aklıma geldi sen buraya oğlunun hikayelerini yazdıkça

Canim onemli olan kilo degil boy ve bas olcimu ve orantili olmasi yoksa gelisimi normal sinirlardaysa sıkıntı olmaz. Bebeğinin bilemediginiz bi sıkıntı si olmasin yazik yavrum ya

acemi ben gene rezene diyorum sana :)

biz rezeneden sonra rahat ettik. gaz ilacından daha iyidir diye düşünüyorum. az miktarda ve eczaneden olduktan sonra zararı olacağını düşünmüyorum.

rota konusunda kararsızım bende hala. vakitte geçti sanki..

kızlarr kullandığınız oyun halısı markaları nelerdeir ve memnun olmadıklarınız varsa bi fikir yaa

canım ben tiny love tekmele oyna oyun halısını aldım.çok renkli ve eğlenceli.kızım her ne kadar daha oyuncakları eliyle kavrayamasada altında çıldırıyor.eller ayklar hep hareket halinde.

Gece cok sukur iyi uyuyor... Gunduz 4-5 kere uyuyup uyaniyor nerdeyse tum gunup uyutmakla geciyor... Uyumasin diyorum bu sefer de uyumak icin agliyor, gozlerini ovusturuyor tirnaklariyla ciziyor... Cozemedim ben bu cocugu:))

Hayir uyumasi icin degil onceden uzun uyuyup simdi kisalmasi sonucu sutumde mi sorun var bebegim doymuyor mu diye dusunmeye basladim ilk iki ay guzel kilo aldi ama son ay 700 gr alabildi sadece... Eger sizinki de oyleyse sorun yoktur insallah

mamayı değiştirsen faydalı olmaz mı? benim kızımda anne sütü ile besleniyor ama arada bazen sanki özellikle büyüme ataklarında yetişemediğimi düşünüyorum o arada bir kere sma verdik ama hiç sevmedi çıkardı sonra aptamil verdik onu hiç sorunsuz yedi.

evet cnm bebek özleniyor annelik durstuleri biri buyudumu baska bebek icin kendisini hazirliyor :))ama tabi bu herkes icinj gecerli olmayabiliyor :)) Ben daha kizimin kirki cikmadan 4. dusunmeye baslamistim ama so gunlerde geri vazgectim 3 yeterlii onlar buyusun saglikli bir sekilde baska birsey istemem. cnmm 5 6 yil con uzun bir sure arayi acinca dogum daha zor oluyor demedi deme mersine gittik canim antalya diye dusunuyorduk bir tanidik mersine yönlendirdi oraya gittik :))
kv icinde iyi niyetin icin tsk ederim canim ama yasi baya ilerledi rabbim daha iyisini bilir tabi ama dedigimn gibi ele etege dusurmesin daha fazla :)) bir an evvel kurtarsin insallah
neyse bakalım bidahaki sefer inşş ben almanyaya gelirsemm orda görüşürüz artıkk
insallahh canimm gelirsne beklerimm buraya görusuruz insallahh

allahım duş almak bile mesele oldu artık yaa off

ahhh ahhh bu dus sorunu bende de vardi 2 gundur esimi bekliyorum erken gelsinde dusa girim diye ama nerde onunda gec gelecegi tutuyor kizmida yikayamamistim artik bugun gec gelmesinide yorgunlugunu dinlemedne yemekten önce attik kizimla yikandik misler gibi kokuyoruzz simdi

Daha once 1-2 kere mama vermek durumunda kaldigimda aptamil vermistim sorun cikarmadan yemisti... Ama simdi istemiyor icine biraz seker bile kattim yine de istemiyor... Kilo alimina gore bakalim baska yontemler denicem insallah bi yolunu buluruz

Benim oglum kahkaha ile gulerken gulusun sonunda zirlayabilen bir bebek TUm gun en cok beni gordugu icin diger tum insanlari baska yere bei baska yere koyuyor. Cok uzun zaman babasini da takmiyordu. Yeni yeni babasi uyutabiliyor. Annem eve her geldiginde yabanci yapip dudaklarini buze buze agliyor. Yabanci birinin kendisine ellemesine hic tahammulu yok. Kardesim dedi ki gecen sen gelene kadar bana guluyodu oynuyoduk, seni gorunce aglamaya basladi Bircok goren bebegin melek gibi hic sikayet etme diyor. Her zaman degil ama iste delirdigi zamanlar oluyor. En favorisi kucagimda uyumak. Kucaktayken ne yaparsam yapayim sesini cikarmiyor yere indirmesin diye

Canim onemli olan kilo degil boy ve bas olcimu ve orantili olmasi yoksa gelisimi normal sinirlardaysa sıkıntı olmaz. Bebeğinin bilemediginiz bi sıkıntı si olmasin yazik yavrum ya
Kilo onemli degil tabi ama burada 7 kilolari gorunce benimkinin kilosu az geliyor birden. Yarin doktor kontrolumuz var. Baksin bakalim oglusumun baska derdi var miymis

Canim bugun eczanede baktim rezene cayina. Icinde glikoz ve fruktoz var. Rezene ozlerinden uretilmistir diyor. Bos yere minik bebege glikoz ve fruktoz vermenin anlami yok, evde ben kaynatir iciririm. ZAten bu gidisle dogrulup oturacak benim pasa, o zaman da gaz sorunu kalmaz sanirim.

Zaten bu aralar eli hep agzinda ve bu yuzden cok mizmizlik yapiyor. parmaklarimla ovaladigimda evinc naralari atiyor, iyice kasiniyor sanirim ama dis kabartisi yok. Rota konusunu yarin doktora da danisacagim.

Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum

Eklentiler

• $IMG_3318.webp
    21 KB · Görüntüleme: 48
  • $20130908_130315.webp
    11 KB · Görüntüleme: 20
  • $20130903_081517.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $20130901_072345.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $20130822_100304.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 25
canım oğlun cok tatlı olmuş helede papyonluya bayıldım bayıldım
iyiyim canım sen nasılsın??? özlettin valla kendini

allah iyilikler versin evet iyi gördüm seni Rabbim daimi eylesin inşallah bende iyiyim çok sağol evet ya özleyin azıcık şaka bi tarafa çok yoğundum çok şükür rahat rahat girebilirim artık kk ya bu kadar ayrı kalmamıştım sizlerden

Yorgunluktan ölüyorum geçmişi okuyamadim
Kusuruma bakmayın lütfen

Erva dis cikariyormus kac gündür huysuzluk yapıyordu
Bugünde tavan yaptı ne zormuş diş çıkarmak
Sürekli agliyor dis kasima silikonu aldik yavrucugum yiyecek neredeyse
Emmiyorda daha cok küçük yazık kiyamiyorum

Kız Nerelerdesin sen bakayim rana ne yapiyor

Her çocuğun kendine özgü bir vücut saati vardır tabii ama ideali bu canım. Bebeğin herhangi birşeye alışması için istisnasız hergün aynı rutini, aynı saatte uygulamak gerekiyor. Şimdi bu aylarda 16'yla 19 arasında bir uykuları daha oluyor ama bu 3. Uykuyu çoğu bebek 4 veya 5. Ayda bırakıyor. Gece uykusuna 8:30'da yatırıyorum, şu an gündüz çok uyuduğu için. Daha büyüyüp gündüz uykusunu azalttığı zaman gece uykusuna yatış saatini 19:30'a çekeceğim. Herhangi bir uyku düzeni oturtmak için kendi yatağında ve odasında, kendi kendine uyuması çok önemli. Kendi kendine uyuması ilk günden itibaren alıştırmaya bağlı. Kucakta, ayakta uyumaya alışan bebeği aksine alıştırmak çok zor. Mangal gibi yürek ister, çünkü ağlatmadan olmaz. Haklımolarak bebek alıştığı neyse onu ister. Ben kızımı saat 19:30'da yıkayıp, emzirip artık onunla uyumaya alıştığı dönencesinin müziğiyle yatağına bırakıyorum. Sonra gece 00:30'da kaldırıp emziriyorum. 4:30'da da gece sağdığım sütü yine ben uyandırıp biberonla veriyorum. Sabah kendisi 8:30'da kalkıyor. Saatleri her ne olursa olsun aynı tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…