2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
taliaa hoşgeldin canım
Hosbulduk canim sende hosgeldin gözukmuyordun sende nasilsin bebis nasil öp benim icin fistigi :))

Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum

canim ya resimler acilnmadi yakindan bakamadim ama gördügüm kadariyla masallah cokkk tatlii oglusun allah bagislasin yok yakisikli olmus. bu arada kilosuna takilmisin bence gayet iyi kilosu benim kizimla arasinda baya bir gun vardi oglusunla kizim gecenki kontrolunda 6660 gr cikti senin bebisle ayni kilosu :)))

sana da günaydın cnm hoş geldin sinsi sinsi dolaşma korkarım haa

hayırdır ne oldu cnm

denoz nasılsın cnm
yok kız ne sinsi sinsi nede açıktan dolaşabildim malum bizim kız gündüzcü
ay bu arada hoş geldin kız nerdeydin anacım özledik valla

nurgu canım sende hoşgeldin maşallah oğluşuna kocaman olmuş yakışıklı

ay kızlar alıntı geçmişi okuma falan yapamadım sadece bi ara gördüklerimden yola çıkarak yazıyorum(bu sarı kafanın olayla bi alakası yok ama çok sevdim kullanmak istedim)
ervoş için güzel sözlerinizden dolayı çoooook tşkler teyzeleri totomuz havalandı ayol
pdnk canım ev için gözün aydın inş. herşey daha iyi ilerler, kv'nin de Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİN
zeyno senin kv'de çoşmuş ay ne dedi bilmiyorum ama yorumlardan densiz densiz konuşmuş anladığım kadarıyla onuda Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİN ay iyide olmuyorlarsa ne oluyorlarsa olsunlar
desty sanırım sende kv mağdurlarındansın ay bu kv'leri itler kovalasın
springwithflowers
canım seni nasıl düşündüğümü yazmıştım öle olsaydım kocam böyle davranmazdı demiştin HAY SENİN O KOCANI BİLİMEM KİMLER NE YAPSIN...kızım biz her halimizle güzeliz...kadınlığımızla döveriz onları
Denoz canım çooooook güçlü bi kadınsın :119öle içimden geldi sebebi yok)
geridönüşüm ben seni bir ara hayal etmiştim ama şimdi nasıl tasfir ettiğimi hatırlamıyorum ama minyon çıtı pıtı bişi olarak düşünüyorum
taliia ben seni biraz balık etli esmer olarak hayal ediyorum birazda diloşa benzetiyorum (ay sanki görmüş gibi konuştum)

denizayrılıktır senin oğlanın sevgilisini yesinler

ancak bu kadar yorum yapabiliyorum çünkiiiiiii hiç bişiden haberim yok (siz yokken ben gelir bir iki satır bişiler yazar sonra yine puuuuf)

Canim ne oldu tahlil işi ben kaçırdım galiba
Güzel Allahim gönlüne göre versin ilk ilk önce ruhunun iyileşmesi önemli
Ne zaman istersen o zaman dene gerçekten hazirsan eğer
Çok zor yaşadıkların.. ben senin basina gelen seyin biraz daha hafifini yasadim 2 kere
Büyük bir yıkımdi benim icin
Seni o kdar iyi anlıyorum ki suan ruhunun derinliklerine işliyor bu acı gece kabuslarin oluyor
Rabbim hakkinda hayirli olani versin inşallah dualarim hep seninle arkadaşım

amanın şimdiden diş mi çıkarıyor kuzum maşallah
e nasıl anladınız diş çıkardığını
zaten gaz sancısından daha betermiş diş çıkarmak öle diyorlar

Mervos bende simdi sana yaziyordum cok özlledim kiz seni görusemiyoruz ben geliyorum sen olmuyorsun sen geliyorsun ben olmuyorum ( bu arada ervos icinde cok gecmis olsun insallahh cok cabuk atlatir bu gunleri bende aldim o silikonlu dis kasiyicidan ama agzina sigdiramiyor kalin geldi baska bir tane bakcam baska yerden bende yenisini alana kadar artik elimle masaj yapcam :)))
ERVOSU ÖP KOKLA BENIM ICIN

Neden ben resmi göremiyorum acaba

Gorunuyor ama bir sorun mu oldu ki :44:

Taliaa kizinin kilosuyla ayni mi oglumun ki Sneinki bayagi ondeydi. Ne bileyim 7000 leri gorunce 6600 dusuk geldi gozume

Eki Görüntüle 799928 Eki Görüntüle 799929 Eki Görüntüle 799930 Eki Görüntüle 799931 Eki Görüntüle 799932

Kusuruma bakma gülme krizine girdim sinirlerim harap olmuş
SANAL se.. ne kiz ayy bu yaşta tövbe Yareppiiim

amanın şimdiden diş mi çıkarıyor kuzum maşallah
e nasıl anladınız diş çıkardığını
zaten gaz sancısından daha betermiş diş çıkarmak öle diyorlar

Sorma canim tam alçidan kurtuldum dedim diş çıktı simdide
BEn zaten elimle kontrol etmistim anlamıştim
Bugün de doktora götürdm huysuz diye oda muayene etti
Diş etleri kabarmis dis cikartiyor dedi
Daha küçük ama dedim 2 aylıkken bile çıkartanlar var dedi şaşırdım evet cok zor gerçektende
Neyse ben sirami savayim bari

Kusuruma bakma gülme krizine girdim sinirlerim harap olmuş
SANAL se.. ne kiz ayy bu yaşta tövbe Yareppiiim

Kadin biliyor kızımmm eski toprak oo ne sandinnnn
ay walla keske sen nerden biliyorsun hic yaptin mi ki deseydimmm

masallah canim herkese laf yetistirmisinncanim balik etli derken simdi hamside bir balik balinada bir balik hangi türdenn acaba:44::44::44:dilos da bana benziyor ama esimede benzyior sayilir cünkü esimle biz birbirimize benziyoruz aslindaneyse asil konuya gecelim büyük kizim daha cok benziyor bana balik etli balina turundense dogru tahmin

bende seni kumrala daha yakin bugday tenli orta boylu zayif citi piti birisi hayal ediyorum :44:

Canim benim nasılsın taliaammmmmm iyimisin
Hafsa nasıl iyii mi
Evet ya daha cok küçük kiyamiyorum ahh ahh
Seninkide.mi cikaracak.dis valla bizimki küçük ordek.seklinde ben ağzına sokup o ordekle kasiyorum çok hoşuna gidiyor saldırıyor resmen tamam operim bol bol sende.op

Oyle ama hayatim senin düşündüğün gibi olsam vay haline onunda iste mal e sef

ne kiz maşallah iyiki geçmişi okumamıssin

bende onun icin dedimya canim seninki tombis bile sayilir bu durumda masallahi var cokk iyi sen 7 lere fln takilma önemli olan saglikli olmasi. görunuste benim kizimda cok kilolu duruyor kimse inanmiyordu 3 aylik olduguna fazla saniyorlardi ama kilosu az cikti azda degil gerci normal olmasi gereken kiloda:))))

Canim senin resimlerde sorun yoktu benim net acmiyordu sonradan acti baktim sen yinede tekrar eklemisn tsk ederim
masallahh kiz guzeli oglun cidden cok yakisikli kesin arkadasi kiz olcak demedi deme

Kız Nerelerdesin sen bakayim rana ne yapiyor
Ahh ne sen sor ne ben söyleyeyim mevoşum ya gelen giden misafir birde üzerine mevlit yaptım kurban kestik kızıma cok şükür herkes evine barkına gitti bende rahat bı nefes aldım Ankara'dan ablam ve yeğenler gelmişti cok yaramazfi cocukları illallah dedirtdiler sen neler yaptın Erva nasıl buyumustur şimdi ya
Bu arada bizim kızda dış çıkarıyor sanırım mememin ucunu isirip çekiyor damakları ile birde huyduzlaşmaya başladı ya biraz sikintililiymis dış çıkarma olayı inşallah çabucak ağlatırız CNm

hoş bulduk CNm ya sen öyle sinsi sinsi dolaşırsan senin kızda izin vermez tabi

Valla CNm İnan ki yoğunlukta ne pcyi elime aldım nede telefonu insan yorumunda hiçbirşeyi gözü görmüyor akraba cok gelen giden de cok e onlar gelince birde gitmek gerekiyor neyse atlattık şimdi rahat rahat girebilirim artık

Kadin biliyor kızımmm eski toprak oo ne sandinnnn
ay walla keske sen nerden biliyorsun hic yaptin mi ki deseydimmm

Kör olmayasica benim kv geldiğinde sosyete pazarına götürmüştüm
İç camasirci gördü se... satanlardan ama
Jartiyer tanga ne arasan var iste
Bunlari alip giyinecegim babanın karşısına çıkacağım dedi adam kudurur dedi
Ay ben sok oldum o an yerin dibine girdim ne ayıp ya
Senim kocan ama benim k.babam sonuçta baya etkisinde kalmıştım sapık karı ne olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…