Hosbulduk canim sende hosgeldin gözukmuyordun sende nasilsin bebis nasil öp benim icin fistigi :))taliaa hoşgeldin canım
Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum
yok kız ne sinsi sinsi nede açıktan dolaşabildim malum bizim kız gündüzcüsana da günaydın cnm hoş geldin sinsi sinsi dolaşma korkarım haa
hayırdır ne oldu cnm
denoz nasılsın cnm
nurgu canım sende hoşgeldin maşallah oğluşuna kocaman olmuş yakışıklıkocaman olduk artık paşam günden güne büyüyor
bi kaç karede bizden olsun
Eki Görüntüle 799274 Eki Görüntüle 799275 Eki Görüntüle 799276 Eki Görüntüle 799277
Yorgunluktan ölüyorum geçmişi okuyamadim
Kusuruma bakmayın lütfen
Erva dis cikariyormuskac gündür huysuzluk yapıyordu
Bugünde tavan yaptı ne zormuş diş çıkarmak
Sürekli agliyor dis kasima silikonu aldik yavrucugum yiyecek neredeyse
Emmiyorda daha cok küçük yazık kiyamiyorum
Yorgunluktan ölüyorum geçmişi okuyamadim
Kusuruma bakmayın lütfen
Erva dis cikariyormuskac gündür huysuzluk yapıyordu
Bugünde tavan yaptı ne zormuş diş çıkarmak
Sürekli agliyor dis kasima silikonu aldik yavrucugum yiyecek neredeyse
Emmiyorda daha cok küçük yazık kiyamiyorum
Neden ben resmi göremiyorum acaba
Gorunuyor ama bir sorun mu oldu ki :44:Hosbulduk canim sende hosgeldin gözukmuyordun sende nasilsin bebis nasil öp benim icin fistigi :))
canim ya resimler acilnmadi yakindan bakamadim ama gördügüm kadariyla masallah cokkk tatlii oglusun allah bagislasin yok yakisikli olmus. bu arada kilosuna takilmisin bence gayet iyi kilosu benim kizimla arasinda baya bir gun vardi oglusunla kizim gecenki kontrolunda 6660 gr cikti senin bebisle ayni kilosu :)))
canım yaaGorunuyor ama bir sorun mu oldu ki :44:
Taliaa kizinin kilosuyla ayni mi oglumun kiSneinki bayagi ondeydi. Ne bileyim 7000 leri gorunce 6600 dusuk geldi gozume
Eki Görüntüle 799928 Eki Görüntüle 799929 Eki Görüntüle 799930 Eki Görüntüle 799931 Eki Görüntüle 799932
Ben bu tavsanciga bayildim yaBu da benim sulugozlu yakisikli oglum
amanın şimdiden diş mi çıkarıyor kuzum maşallah
e nasıl anladınız diş çıkardığını
zaten gaz sancısından daha betermiş diş çıkarmak öle diyorlar
Kusuruma bakma gülme krizine girdim sinirlerim harap olmuş
SANAL se.. ne kiz ayy bu yaşta tövbe Yareppiiim
canım yaa
çooooooooooooooooooook datluuuuuuuuu tetesi totosunu yesin bu tavşancığın maşallah
Ayyy utandim birdenBen bu tavsanciga bayildim ya
yok kız ne sinsi sinsi nede açıktan dolaşabildim malum bizim kız gündüzcü
ay bu arada hoş geldin kız nerdeydin anacım özledik valla
nurgu canım sende hoşgeldin maşallah oğluşuna kocaman olmuş yakışıklı
ay kızlar alıntı geçmişi okuma falan yapamadım sadece bi ara gördüklerimden yola çıkarak yazıyorum(bu sarı kafanın olayla bi alakası yok ama çok sevdim kullanmak istedim)
ervoş için güzel sözlerinizden dolayı çoooook tşkler teyzeleri totomuz havalandı ayol
pdnk canım ev için gözün aydın inş. herşey daha iyi ilerler, kv'nin de Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİN
zeyno senin kv'de çoşmuş ay ne dedi bilmiyorum ama yorumlardan densiz densiz konuşmuş anladığım kadarıyla onuda Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİN ay iyide olmuyorlarsa ne oluyorlarsa olsunlar
desty sanırım sende kv mağdurlarındansın ay bu kv'leri itler kovalasın
springwithflowers canım seni nasıl düşündüğümü yazmıştım öle olsaydım kocam böyle davranmazdı demiştin HAY SENİN O KOCANI BİLİMEM KİMLER NE YAPSIN...kızım biz her halimizle güzeliz...kadınlığımızla döveriz onları
Denoz canım çooooook güçlü bi kadınsın :119öle içimden geldi sebebi yok )
geridönüşüm ben seni bir ara hayal etmiştim ama şimdi nasıl tasfir ettiğimi hatırlamıyorumama minyon çıtı pıtı bişi olarak düşünüyorum
taliia ben seni biraz balık etli esmer olarak hayal ediyorum birazda diloşa benzetiyorum (ay sanki görmüş gibi konuştum)
denizayrılıktır senin oğlanın sevgilisini yesinler
ancak bu kadar yorum yapabiliyorum çünkiiiiiii hiç bişiden haberim yok (siz yokken ben gelir bir iki satır bişiler yazar sonra yine puuuuf)
Canim benimMervos bende simdi sana yaziyordum cok özlledim kiz seni görusemiyoruz ben geliyorum sen olmuyorsun sen geliyorsun ben olmuyorum( bu arada ervos icinde cok gecmis olsun insallahh cok cabuk atlatir bu gunleri bende aldim o silikonlu dis kasiyicidan ama agzina sigdiramiyor kalin geldi baska bir tane bakcam baska yerden bende yenisini alana kadar artik elimle masaj yapcam :)))
ERVOSU ÖP KOKLA BENIM ICIN
Oyle ama hayatim senin düşündüğün gibi olsam vay haline onunda iste mal e sefyok kız ne sinsi sinsi nede açıktan dolaşabildim malum bizim kız gündüzcüay bu arada hoş geldin kız nerdeydin anacım özledik vallanurgu canım sende hoşgeldin maşallah oğluşuna kocaman olmuş yakışıklıay kızlar alıntı geçmişi okuma falan yapamadım sadece bi ara gördüklerimden yola çıkarak yazıyorum (bu sarı kafanın olayla bi alakası yok ama çok sevdim kullanmak istedim)ervoş için güzel sözlerinizden dolayı çoooook tşkler teyzeleri totomuz havalandı ayolpdnk canım ev için gözün aydın inş. herşey daha iyi ilerler, kv'nin de Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİNzeyno senin kv'de çoşmuş ay ne dedi bilmiyorum ama yorumlardan densiz densiz konuşmuş anladığım kadarıyla onuda Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİN ay iyide olmuyorlarsa ne oluyorlarsa olsunlardesty sanırım sende kv mağdurlarındansın ay bu kv'leri itler kovalasınspringwithflowers canım seni nasıl düşündüğümü yazmıştım öle olsaydım kocam böyle davranmazdı demiştin HAY SENİN O KOCANI BİLİMEM KİMLER NE YAPSIN...kızım biz her halimizle güzeliz...kadınlığımızla döveriz onlarıDenoz canım çooooook güçlü bi kadınsın :119 öle içimden geldi sebebi yok )geridönüşüm ben seni bir ara hayal etmiştim ama şimdi nasıl tasfir ettiğimi hatırlamıyorum ama minyon çıtı pıtı bişi olarak düşünüyorumtaliia ben seni biraz balık etli esmer olarak hayal ediyorum birazda diloşa benzetiyorum (ay sanki görmüş gibi konuştum )denizayrılıktır senin oğlanın sevgilisini yesinlerancak bu kadar yorum yapabiliyorum çünkiiiiiii hiç bişiden haberim yok (siz yokken ben gelir bir iki satır bişiler yazar sonra yine puuuuf )
ne kiz maşallah iyiki geçmişi okumamıssinyok kız ne sinsi sinsi nede açıktan dolaşabildim malum bizim kız gündüzcü
ay kızlar alıntı geçmişi okuma falan yapamadım sadece bi ara gördüklerimden yola çıkarak yazıyorum(bu sarı kafanın olayla bi alakası yok ama çok sevdim kullanmak istedim)
ervoş için güzel sözlerinizden dolayı çoooook tşkler teyzeleri totomuz havalandı ayol
pdnk canım ev için gözün aydın inş. herşey daha iyi ilerler, kv'nin de Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİN
zeyno senin kv'de çoşmuş ay ne dedi bilmiyorum ama yorumlardan densiz densiz konuşmuş anladığım kadarıyla onuda Allah iyi etsin AMİİİİİİİİİN ay iyide olmuyorlarsa ne oluyorlarsa olsunlar
springwithflowers canım seni nasıl düşündüğümü yazmıştım öle olsaydım kocam böyle davranmazdı demiştin HAY SENİN O KOCANI BİLİMEM KİMLER NE YAPSIN...kızım biz her halimizle güzeliz...kadınlığımızla döveriz onları
geridönüşüm ben seni bir ara hayal etmiştim ama şimdi nasıl tasfir ettiğimi hatırlamıyorumama minyon çıtı pıtı bişi olarak düşünüyorum
taliia ben seni biraz balık etli esmer olarak hayal ediyorum birazda diloşa benzetiyorum (ay sanki görmüş gibi konuştum)
ancak bu kadar yorum yapabiliyorum çünkiiiiiii hiç bişiden haberim yok (siz yokken ben gelir bir iki satır bişiler yazar sonra yine puuuuf)
Gorunuyor ama bir sorun mu oldu ki :44:
Taliaa kizinin kilosuyla ayni mi oglumun kiSneinki bayagi ondeydi. Ne bileyim 7000 leri gorunce 6600 dusuk geldi gozume
Eki Görüntüle 799928 Eki Görüntüle 799929 Eki Görüntüle 799930 Eki Görüntüle 799931 Eki Görüntüle 799932
Ahh ne sen sor ne ben söyleyeyim mevoşum ya gelen giden misafir birde üzerine mevlit yaptım kurban kestik kızıma cok şükür herkes evine barkına gitti bende rahat bı nefes aldım Ankara'dan ablam ve yeğenler gelmişti cok yaramazfi cocukları illallah dedirtdiler sen neler yaptın Erva nasıl buyumustur şimdi yaKız Nerelerdesin sen bakayim rana ne yapiyor
yok kız ne sinsi sinsi nede açıktan dolaşabildim malum bizim kız gündüzcü
Kadin biliyor kızımmm eski toprak oo ne sandinnnn
ay walla keske sen nerden biliyorsun hic yaptin mi ki deseydimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?