2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Goruntusu iyi canim boy da var ama kilo boyle. Bu ay 600 gram almis. Iyi aslinda :) Annem de bunun ardindan gelen bebek kiz olacak diyor. Biliyorsun cok istiyorum bi kizim olmasini

Kaç kilo oldun çabuk söyle

iyim canim ben sen nasilsin hafsamda iyi cok sükür banyo yaptirdim simdi misil misil uyuyor yoksa bu saate bizi topa dikiyor yikiyor ortaligi evet canim ya dis cikartiyor bizimkide ellerini kollarini parcalayacak hirsindan cokda sinirli oldu herseye kiziyorr artik kucagima almazsam yataktan kaldirmazsam basliyor kizmaya bebek degil sinir küpü sanki bu yasta bu kadar sinir olurmuymus bir bebektee anam anam kök söktürecek bu bize. canim ya kiyamam ben ervosuma kim bilir ne aci cekiyordur o disten yazik bizimkide ayi seklinde dairesel birsey ama kalin geliyor iste agzina sigmiyor kiyamiyorum bende annesi gibi kücük agzi var garibiminde dis doktorlari hic sevmez benim agzimdan dis cekmeyi :26:ttmm canim bende öperim teyzesi icinn

Ahaha Kiz yaslaninca bizde mi böyle olcez aceppp
gencliklerini özlüyorlardir belkide

Kiz ben ilk gecemde bile öle seksi seyler giyemedim utandigim icin
pdnk nin dedigi gibi kendimi tirispi gibi hissediyorum
senin k.vdeye maşallah

woooow kaynanalara bak seeeen hepsi birbirinden kuduruk bunları gelin kaynanasına söylese edepsizin önde gideni olur dimiii

biz lokal anestezi ile olduk. ama genelin bi sakıncası yokmuş. daha pahalı olmazsaydı ben genel anestezi tercih edecektim. benimki daha 3 aylık bile değil. haftaya üç aylık olacak. sünnet olalı 3 gün oluyor
saolun kızalr cevaplarınız için ben vazgeçtim galiba genel anestezi uygulanması hiç içime sinmiyo her şeyi etkisiz bırakılacak ilk uyanırken zor nefes alarak uyanıyomuş görmesem de bilmek çok zor geliyo yaptırmıcam sanırım ya da en azından 6 aylık olmasını beklicem anestezi için çok küçük geliyo bana

Birde su asesin oğluna bakayım meraklandim
NEde olsa damat adayı

Goruntusu iyi canim boy da var ama kilo boyle. Bu ay 600 gram almis. Iyi aslinda :) Annem de bunun ardindan gelen bebek kiz olacak diyor. Biliyorsun cok istiyorum bi kizim olmasini

canim kilosu gayet iyi endiselenme bu ay az almistir öbur aya fazla alirr belli olmaz :)) biliyorum canim kiz bebegi cok istedigini ama cidden kiza benzeyen cok guzel bir oglun var masallahh ben anlarim birazcik bak kiz olcak insallah (rabbimin izniyle tabiki o daha iyi bilendir )ardindan fazla acma arayi sen

senin kv deyle zeynonun kayinvalidesinde bir sapiklik var bence
gönülleri genc olabilir ama geline bu tzarz seylerden bahsetmek cok abez bir durum yaa sinir bozucu hemde pazarin ortasinda demesi

Kaç kilo oldun çabuk söyle
hala ayni kilodayim canim ne verdim ne aldim cok gicigim bu durumaa yaa oysa ben turkiyede kilo verip gelirdim hep
eeee tabii o kadar cok yersen hemde cocunlukla protein agirlikli tabiki veremezsin almadigina sükret miyorsunda diyorum kendimee yani bu nada cok sükürr:26::26::26:89 cuk kilodayim

tallia cnm hoş geldin nasılsın
dünürümde gelmiş geçmiştedir muhakkak
mevoş bu kalpleri nasıl yapıyonuz kız

Anlattığın kadar yaramaz gözükmüyor çok şeker komik zeki bir çocuk olacak ileride sölemedi deme. Ben bebeklerin doğumdan itibaren karakterleriyle doğduklarına inanırım yüzlerindeki ifadedende üç aşağı beş yukarı anlaşılır

kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin

canimya hayirli olsun aglama canim uzme kendini herseyde vardir bir hayirr kismet böyleymis demekki rabbim 2. aratmadan verdi 1. nasil oldu bilmiyorum tabiki :) 2si bir buyur biraz zor olur ama ikiz gibi buyurler ayni anda ikisininde sikintisi bitmis olur olumlu düsün bence tatlim senin bebisin 3. ayini doldurmusmuydu cnm hatirlamiyorum :26:

Ayni benim ervayi anlattin suan valla
Kucakci oldu iyice zaten kucakciydi yapışık ikizler gibi 24 saat beraberiz ya bu saatte banyo mu yaptırdın usumez mi :26:
Canım allah kabul etsin hadi atlatmissin cok şükür Mevlüt islerini artık hep gel tamammi
Aynen kiz ben ilk zamankar utanirdim banyonun kapısını kilitler oyle banyo yapardım Saçmalığa bak
Demekki zaman gectikce bunlar iyice perdesizlesiyor
Birde bana hep sorardi neyle korunuyorsunuz diye
K.valide. sanada sorarmiydi

ilk gecede ben pijama bile bulamamistim benim görumcek bir esofman vermisti onu giymistim:26:

tallia cnm hoş geldin nasılsın
dünürümde gelmiş geçmiştedir muhakkak
mevoş bu kalpleri nasıl yapıyonuz kız

hosbulduk cnm sende hosgeldinn iyidim simdi kizim uyandi emzirim bir cikmamis olursaniz dönerim geri

woooow kaynanalara bak seeeen hepsi birbirinden kuduruk bunları gelin kaynanasına söylese edepsizin önde gideni olur dimiii

Kesinlikle katılıyorum sana

AKlima geldi anlatayim dogum yaptım işte
Malum sezaryen olunca wc isi zor oluyor
Annem sağolsun o götürüyor hakkını odeyemem canım annem neyse bu Kaygana bir degil 2 değil hrr gidsiimizde eğilip eğilip bakiyor seyime tövbe tövbe sinir olduk annemle
Annem en sonunda dayanamadı f.
Hanim senin gelmene gerek yok ben kizmla ilgileniyorum dedi öyle bıraktı peşimi
Annemde diyor bu kadinda ne cok sey meraklısiymis sanki kendinde yok

Karar verdim benim k.validr hakket sapık

Sağol cnm amin hepimizin evladına inşallah. Buarada hoş geldin cnm .

herşey Güzel gidiyo canım kkızım uslu bir kız beni üzmüyo arada bir akşam uyumamak için direniyo ama olsun okadar da diyorum nazarim değmesin. Mevlütü de yaptım cok güzel oldu içime sindi darısı yapmayanların bbaşına
senin kızın da çok tatlı maşallah insanın yiyesi geliyo bıdık gibi

Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum
kiz bu ne yakışıklılık ben yerim bu oglusu bu yakışıklı prens de benim hayallerimin prensi

kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
ah cnm benim kolay gelsin sana ne diyeyim vallaha zorlu bir süreç bekliyor seni ama hersey de vardır bir hayır cnm artık ikiz gibi büyütürsün. Benim halaminda başına aynı ddurum gelmişti kuzenlerimin arasında 11ay var ikiz gibi büyüdü ler simdi iki genç kız oldular arkadaş gibiler maşallah çok iyi anlaşıyolar. Seninde böyle olacak bak.

Tugok cnm çok geçmiş olsun cnm çabucak iyileşir yavrun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…