Goruntusu iyi canim boy da var ama kilo boyle. Bu ay 600 gram almis. Iyi aslinda :) Annem de bunun ardindan gelen bebek kiz olacak diyor. Biliyorsun cok istiyorum bi kizim olmasinibende onun icin dedimya canim seninki tombis bile sayilir bu durumdamasallahi var cokk iyi sen 7 lere fln takilma önemli olan saglikli olmasi. görunuste benim kizimda cok kilolu duruyor kimse inanmiyordu 3 aylik olduguna fazla saniyorlardi ama kilosu az cikti azda degil gerci normal olmasi gereken kiloda:))))
Canim senin resimlerde sorun yoktu benim net acmiyordu sonradan acti baktim sen yinede tekrar eklemisn tsk ederim
masallahh kiz guzeli oglun cidden cok yakisikli kesin arkadasi kiz olcak demedi deme
Gorunuyor ama bir sorun mu oldu ki :44:
Taliaa kizinin kilosuyla ayni mi oglumun kiSneinki bayagi ondeydi. Ne bileyim 7000 leri gorunce 6600 dusuk geldi gozume
Eki Görüntüle 799928 Eki Görüntüle 799929 Eki Görüntüle 799930 Eki Görüntüle 799931 Eki Görüntüle 799932
masallah canim herkese laf yetistirmisinncanim balik etli derken simdi hamside bir balik balinada bir balik hangi türdenn acaba :44::44::44: dilos da bana benziyor ama esimede benzyior sayilir cünkü esimle biz birbirimize benziyoruz aslinda neyse asil konuya gecelim büyük kizim daha cok benziyor bana balik etli balina turundense dogru tahmin
bende seni kumrala daha yakin bugday tenli orta boylu zayif citi piti birisi hayal ediyorum :44:
Canim benimnasılsın taliaammmmmm iyimisin
Hafsa nasıl iyii mi
Evet ya daha cok küçük kiyamiyorum ahh ahh
Seninkide.mi cikaracak.dis valla bizimki küçük ordek.seklinde ben ağzına sokup o ordekle kasiyorum çok hoşuna gidiyor saldırıyor resmen tamam operim bol bol sende.op
Kör olmayasicabenim kv geldiğinde sosyete pazarına götürmüştüm
İç camasirci gördü se... satanlardan ama
Jartiyer tanga ne arasan var iste
Bunlari alip giyinecegim babanın karşısına çıkacağım dedi adam kudurur dedi
Ay ben sok oldum o an yerin dibine girdim ne ayıp ya
Senim kocan ama benim k.babam sonuçta baya etkisinde kalmıştım sapık karı ne olacak
Kör olmayasicabenim kv geldiğinde sosyete pazarına götürmüştüm
Senim kocan ama benim k.babam sonuçta baya etkisinde kalmıştım sapık karı ne olacak
cnm sımdıen hayırlı olsun bıs 15 gunllukken yaptıkdık lokal oldu uyusturdu sadecekı genelını kabulde etmesdık eısmde bende yaptırmazdık o durumda kucuk bebek oldugu ıcın sen bılırısnde sızde yaptırmayın derım kucucuk o daha ya o durum varsa ılerde yaptırın o vakıt kı sımdı lerde ıstege baglı zaten anlamazkı lokal oluncada yanıı dr konusun bence
canım benm oğlumda sünnet olduğunda 2 aylıktı genel anestesi almıştı biproblem yaşamadık üniversete hastanesinde olmştuk biz prof yaptı ameliyatı bende çok korkmuştum ama şükür fıtık ameliyatınıda yaptılar
saolun kızalr cevaplarınız için ben vazgeçtim galiba genel anestezi uygulanması hiç içime sinmiyo her şeyi etkisiz bırakılacak ilk uyanırken zor nefes alarak uyanıyomuş görmesem de bilmek çok zor geliyo yaptırmıcam sanırım ya da en azından 6 aylık olmasını beklicem anestezi için çok küçük geliyo banabiz lokal anestezi ile olduk. ama genelin bi sakıncası yokmuş. daha pahalı olmazsaydı ben genel anestezi tercih edecektim. benimki daha 3 aylık bile değil. haftaya üç aylık olacak. sünnet olalı 3 gün oluyor
Goruntusu iyi canim boy da var ama kilo boyle. Bu ay 600 gram almis. Iyi aslinda :) Annem de bunun ardindan gelen bebek kiz olacak diyor. Biliyorsun cok istiyorum bi kizim olmasini
senin kv deyle zeynonun kayinvalidesinde bir sapiklik var benceKör olmayasicabenim kv geldiğinde sosyete pazarına götürmüştüm
hala ayni kilodayim canim ne verdim ne aldim cok gicigim bu durumaa yaa oysa ben turkiyede kilo verip gelirdim hepKaç kilo oldun çabuk söyle
Gorunuyor ama bir sorun mu oldu ki :44:
Taliaa kizinin kilosuyla ayni mi oglumun kiSneinki bayagi ondeydi. Ne bileyim 7000 leri gorunce 6600 dusuk geldi gozume
Eki Görüntüle 799928 Eki Görüntüle 799929 Eki Görüntüle 799930 Eki Görüntüle 799931 Eki Görüntüle 799932
kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
Ayni benim ervayi anlattin suan vallaiyim canim ben sen nasilsin hafsamda iyi cok sükür banyo yaptirdim simdi misil misil uyuyor yoksa bu saate bizi topa dikiyor yikiyor ortaligievet canim ya dis cikartiyor bizimkide ellerini kollarini parcalayacak hirsindan cokda sinirli oldu herseye kiziyorr artik kucagima almazsam yataktan kaldirmazsam basliyor kizmaya bebek degil sinir küpü sanki bu yasta bu kadar sinir olurmuymus bir bebektee anam anam kök söktürecek bu bize . canim ya kiyamam ben ervosuma kim bilir ne aci cekiyordur o disten yazik bizimkide ayi seklinde dairesel birsey ama kalin geliyor iste agzina sigmiyor kiyamiyorum bende annesi gibi kücük agzi var garibiminde dis doktorlari hic sevmez benim agzimdan dis cekmeyi :26:ttmm canim bende öperim teyzesi icinn
Canım allah kabul etsin hadi atlatmissin cok şükür Mevlüt islerini artık hep gel tamammiAhh ne sen sor ne ben söyleyeyim mevoşum ya gelen giden misafir birde üzerine mevlit yaptım kurban kestik kızıma cok şükür herkes evine barkına gitti bende rahat bı nefes aldım Ankara'dan ablam ve yeğenler gelmişti cok yaramazfi cocukları illallah dedirtdiler sen neler yaptın Erva nasıl buyumustur şimdi ya
Bu arada bizim kızda dış çıkarıyor sanırım mememin ucunu isirip çekiyor damakları ile birde huyduzlaşmaya başladı ya biraz sikintililiymis dış çıkarma olayı inşallah çabucak ağlatırız CNm
hoş bulduk CNm ya sen öyle sinsi sinsi dolaşırsan senin kızda izin vermez tabi
Valla CNm İnan ki yoğunlukta ne pcyi elime aldım nede telefonu insan yorumunda hiçbirşeyi gözü görmüyor akraba cok gelen giden de cok e onlar gelince birde gitmek gerekiyor neyse atlattık şimdi rahat rahat girebilirim artık
Aynen kiz ben ilk zamankar utanirdim banyonun kapısını kilitler oyle banyo yapardımAhahaKiz yaslaninca bizde mi böyle olcez aceppp
gencliklerini özlüyorlardir belkide
Kiz ben ilk gecemde bile öle seksi seyler giyemedim utandigim icin
pdnk nin dedigi gibi kendimi tirispi gibi hissediyorum
senin k.vdeye maşallah
canimya hayirli olsun aglama canim uzme kendini herseyde vardir bir hayirr kismet böyleymis demekki rabbim 2. aratmadan verdi 1. nasil oldu bilmiyorum tabiki :) 2si bir buyur biraz zor olur ama ikiz gibi buyurler ayni anda ikisininde sikintisi bitmis olur olumlu düsün bence tatlimsenin bebisin 3. ayini doldurmusmuydu cnm hatirlamiyorum :26:[/QU
tesekkür ederim biraz moral oldu o kadar ihtiyacım varki aslında cocuk büyütmekten korkmuyorum ilki preamleksiyle erken dogdu sükürler olsunki herseyi tamamlanmıstı 37 haftasındaydı şimdi de korkuyorum hipertansiyon sıkıntısından su an nisa 4 aylık oldu
Ahaha Kiz yaslaninca bizde mi böyle olcez aceppp
gencliklerini özlüyorlardir belkide
Kiz ben ilk gecemde bile öle seksi seyler giyemedim utandigim icin
pdnk nin dedigi gibi kendimi tirispi gibi hissediyorum
senin k.vdeye maşallah
tallia cnm hoş geldin nasılsın
dünürümde gelmiş geçmiştedir muhakkak
mevoş bu kalpleri nasıl yapıyonuz kız
woooow kaynanalara bak seeeen hepsi birbirinden kudurukbunları gelin kaynanasına söylese edepsizin önde gideni olur dimiii
Sağol cnm amin hepimizin evladına inşallah. Buarada hoş geldin cnm .Selam kızlar hayirli geceler herkese bebisleriniz ve siz cok iyisinizdir inşallah ben bu aralar pek uzak kaldım burslardan ve sizlerden ohh misafirler gitti dün betulun mevlidini de yaptık kurbanını da kestik bugün de temizliğimi yaptım rahat rahat size takilabilirim
Denizkizi CNm maşallah subhanallah cok tatlı bı kiz olmuş büyümüş de Rabbim Saglik sıhhat versin
herşey Güzel gidiyo canım kkızım uslu bir kız beni üzmüyo arada bir akşam uyumamak için direniyo ama olsun okadar da diyorum nazarim değmesin. Mevlütü de yaptım cok güzel oldu içime sindi darısı yapmayanların bbaşınahosbulcuk canim tsk ederim evet guzel gecti cok sukur:)) bende cok özledim canim bende senin yorumlari cok görememistim gecmiste nasil oldugunu merak ediyordum sende iyisindir insallah eylül doga nasil,nasil gidiyor.
bende resimleri varmi diye bakiyordum kizinin canimyaa masallah masallahhh ne kadar guzel olmus cok cokk tatliiii tmmm bir kokos olmus canim ya mevlütte yapmisin hayirli olsun insallah :)))
kiz bu ne yakışıklılık ben yerim bu oglusu bu yakışıklı prens de benim hayallerimin prensiBu da benim sulugozlu yakisikli oglum
ah cnm benim kolay gelsin sana ne diyeyim vallaha zorlu bir süreç bekliyor seni ama hersey de vardır bir hayır cnm artık ikiz gibi büyütürsün. Benim halaminda başına aynı ddurum gelmişti kuzenlerimin arasında 11ay var ikiz gibi büyüdü ler simdi iki genç kız oldular arkadaş gibiler maşallah çok iyi anlaşıyolar. Seninde böyle olacak bak.kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?