2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Son düzenleme:

anladım canım ben niğdedeyim..resim atmıştım kendiminkileri kaldırdım arkadaş listemde ekliysen görebiliyosun sen değilmiydin

hiç dikkat etmdeim canım ama olsa dikkatimi çekerdi herhalde sen bi göster doktora istersenn uyumasaydı bakacaktımm

olarrrrrrrrrrrrrr valla hem de nasıl olar

Neyse ben yavaştan gündüz vardiyasını devredeyim, yine çenem düştü bugün
Taliaaa, Merve ve Niran ı bekliyorum akşam vardiyasını devralsınlar benden:122:

Bu arada Lover, Esra ve Seyzen hala kayıpsınız merak ettim yahuuu...

Neyse bunlar benim iyi günlerim haftaya ben de pek olamıcam dersler başlıyor:126:

Son düzenleme:
bende kaçıyorum valla ütüyü bitirdim öle böle gidiyimde yerleştiriym barii valla bende merak ettim kızları bende akşamları pek giremiyorum hulyacım resmi ekleyemiyorum net yavaşladı sanırım ondan ama bidahaki girdiğimde eklicemm öptüm millett..

Ben de kaçtım, kolay gelsin canım

canım sen oyun halısı sormuştun bir türlü cvp yazamadım bu da bizimki kendim yaptım kızım bayıldı evde büyük bir minderin varsa sende yapabilirsin

çooook güzel olmuuş.. ellerine sağlık.. hamarat hatunun hali başka..kızında çok tatlı
ben almaktan vazgeçtim.. kendim yapıyım dedm üşendim.. park yatağımızın çadırı vardı bi iki oyuncak vardı üzerinde asılı ama hiç kullanmıyodum onun sağını solunu kestim beşiğin üzerine astım fena olmadı bide dönence aldım ohh.. oda yetiyo paşama şimdilik..

canım teşekkür ederim aslımda pek uğraşmadım minder vardı zaten birkaç oyuncak astım üzerine o kadar senin ki de iyi fikirmiş zaten kısa süre kullanılacak şeyler bunlar herşeyi almaya kalkarsak evde yer kalmayacak

Denoz tur mu duzenliyoosun cnm.. oo superr.. topigin sahibesi ne der ki:) sahibesi nerde bu aradaa
Memleketinide ozledinn dimiiii cnm senn:))

Son düzenleyen: Moderatör:
canim kendinde demisin sisko olup sagliksiz hareketsiz olmasindan zayif olmasi daha iyi :)) benim kiziminda cok kilosu görununte tombul aslindaama dedigin gibi cok hareket ediyor eli ayagi hic durmuyor galiba o yuzden fazla kilo almiyorlar :))

Canim bende birza önce onu yazmistim merveye bizimkinde hic eli ayagi durmaz masallahi var surekli bir hareket halinde sanirim o yuzden almiyorlar kilosu olmasida cok iyi degil zaten ben sorun etmiyorum eden arkadaslara yazmistim bende :))

oyyy oyyy hulyaa canim bu ne guzel besik olmus cokk rahattt ve ehrkes gibi balkonuna bayildim bizim balkonda iki kisi yan yana gecemez bile balkon degil kos koca bir oda sigar buraya masallahhh neyse oglusna agelim ne guzel yatmiss yaa cok rahat gözukuyorr keyfide pek yerinde canim benim. yalniz bu besik biraz kucuk olmamismii:44::44: benim kizi yatirsam bunaa hemen ayaklariyla tepinecem diye sirt ustu cakili verir yere allah korusunnnaman cnm sene dikkat et yalniz birakip gitme bir yere mumkunde zemine minder gibi yumusak seyler koy bence :))
BIR SEY DAHA BU CAMI COK TANIDIK GELDI BANA SANKI YANILMIYORUM BIZ BURAYA COK YAKIN YERDE KALDIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…