ayy ne güzel orda tanışmanız, bi ara da mersin turu düzenleyelimmm o zaman
evet kızlar bekliyorum mersine .. eve sığamassak kocaman balkon var
iyi bende gelirim bana mersin çok yakın zatenn cupp ordayımm
nerdesin tatlım bide ismin ne senin merak ettim..
iyi ozaman ben istanbula geliyoommm
analdım canım allah yardımcımız olsun oralarda buralarda sürünüyoz işte...
iyi bende gelirim bana mersin çok yakın zatenn cupp ordayımm
gel canım gel burdan da mersine geçeriz
ara ara annemlere gittim onlar yayladalar .. serin oluyodu iyi oluyodu çocuk için ama havalar biraz serinledi ya orası dahada soğudu artık gidemiyorum.. sen nerdeydin tatlım.. bide sen resim atmışsın heralde ama ben baktım göremedim ..
kızlar bişe sorcam hemen cevap verirmisiniz
bebiğimin altını temzilerken farkeetim kuyruk sokumunda sivri bi kemik var sizinkindede ölemi yoksa doktora gösterimmi
bebeğimin 3 aylık olmasına 5 gün var
kalça grafisi normal çıkmıştı
anladım canım ben niğdedeyim..resim atmıştım kendiminkileri kaldırdım arkadaş listemde ekliysen görebiliyosun sen değilmiydin
olarrrrrrrrrrrrrr valla hem de nasıl olar
Erzincan dayım canım doğu görevi
süper olur duuuu ben varım gidelim
ahahaaasüper olur aslında asesulfam ve hülya da bizi karşılar
hkn a da yakın zaten..
istanbuldan da otobüs kaldırırız, hatta diğer şehirlerden de
topiğin sahibesi sana sesleniyorummmmmm bize tur ayarlaaaaaa:118:
analdım canım allah yardımcımız olsun oralarda buralarda sürünüyoz işte...
gel canım gel burdan da mersine geçeriz
kaldırın otobüsleri gelin bu tarafa ben istanbula sonra geliyim ozaman ben burdan gelirimm hade bakalım zeynoya söleyelimm emir atanın arabasını ayarlasın hepiniz sığmassınız ama en iyisi tüm kızlar arabalarını ayarlasın arka arkaya gelinhade bakalımm asedemi mersindeydi bak yaa ben iyiyce uçuk akıllı oldum haa
dur bitane ekliyim kaldırrım sonra yine
ekliyim sende ama baktım göremedim..kızını gördümde senin resim yok niye kaldırdın bende baksaydım..
asedemi mersindeydi bak yaa ben iyiyce uçuk akıllı oldum haa
kaldırın otobüsleri gelin bu tarafa ben istanbula sonra geliyim ozaman ben burdan gelirimm hade bakalım zeynoya söleyelimm emir atanın arabasını ayarlasın hepiniz sığmassınız ama en iyisi tüm kızlar arabalarını ayarlasın arka arkaya gelinhade bakalımm asedemi mersindeydi bak yaa ben iyiyce uçuk akıllı oldum haa
kızzz zeynoooo yine yok bak...o değil de harbiden satacak topiği
haydeeee mersine bir ikiiiiiiii
ases adanada canım da mersinde say sen onu :))))
iyi oda yakınmışşş barii
bende kaçıyorum valla ütüyü bitirdim öle böle gidiyimde yerleştiriym barii valla bende merak ettim kızları bende akşamları pek giremiyorum hulyacım resmi ekleyemiyorum net yavaşladı sanırım ondan ama bidahaki girdiğimde eklicemm öptüm millett..Neyse ben yavaştan gündüz vardiyasını devredeyim, yine çenem düştü bugün
Taliaaa, Merve ve Niran ı bekliyorum akşam vardiyasını devralsınlar benden:122:
Bu arada Lover, Esra ve Seyzen hala kayıpsınız merak ettim yahuuu...
Neyse bunlar benim iyi günlerim haftaya ben de pek olamıcam dersler başlıyor:126:
bende kaçıyorum valla ütüyü bitirdim öle böle gidiyimde yerleştiriym barii valla bende merak ettim kızları bende akşamları pek giremiyorum hulyacım resmi ekleyemiyorum net yavaşladı sanırım ondan ama bidahaki girdiğimde eklicemm öptüm millett..
canım sen oyun halısı sormuştun bir türlü cvp yazamadım bu da bizimki kendim yaptım kızım bayıldı evde büyük bir minderin varsa sende yapabilirsin
zeynooooo nerdesinnnn kayboldun yineee satmasın topiği falan kızıma miras kalacak bu topik
zeynooooo nerdesinnnn kayboldun yineee satmasın topiği falan kızıma miras kalacak bu topik
çooook güzel olmuuş.. ellerine sağlık.. hamarat hatunun hali başka..kızında çok tatlı
ben almaktan vazgeçtim.. kendim yapıyım dedm üşendim.. park yatağımızın çadırı vardı bi iki oyuncak vardı üzerinde asılı ama hiç kullanmıyodum onun sağını solunu kestim beşiğin üzerine astım fena olmadı bide dönence aldım ohh.. oda yetiyo paşama şimdilik..
canim kendinde demisin sisko olup sagliksiz hareketsiz olmasindan zayif olmasi daha iyi :)) benim kiziminda cok kilosu görununte tombul aslindaKızım dis cikarmaya başladı zaten. O gunde elimle kontrol ettigimde hissetmistim
DUn doktora götürdük huysuzdu Emmiyordu kaç gündür
Doktor muayene etti.dis etleri.kabarmis yakindir.dis cikarmasi dedi
Cok zorlanıyor. Ama yaa sürekli ağlıyor daha cok küçük. Kiyamiyorum
Bide.bebesine zayif diyenler
Ya ben ne yapayım 3.5 aylik
DUn tarttilar 5900gr 59 cm olmuş
Canim bende birza önce onu yazmistim merveye bizimkinde hic eli ayagi durmaz masallahi var surekli bir hareket halinde sanirim o yuzden almiyorlar kilosu olmasida cok iyi degil zaten ben sorun etmiyorum eden arkadaslara yazmistim bende :))kızlar kiloyu problem etmeyin beni oğlum 15 aylık 10 kilo sağlığı yerinde olduğu surece sorun değil bebek çok hareketliyse kilo alması biraz zor oluyor haberiniz olsun benim oğlum çok hareketli ay ay zaten kilo alımı azalacak
kızLaaar.. balkonuma eski zaman beşiği kurdum.. oğlum bayıLdı.. içerde durduramayınca atıyorum hemen mest oluyor resmen ..nasıl olmuş ???
Eki Görüntüle 800278 Eki Görüntüle 800277 Eki Görüntüle 800276 Eki Görüntüle 800275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?