2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

merhaba yazdıklarınız ilgimi çekiyor bende uzun süredir uyku egitimini araştırıyorum tracy hoggun kitabını okudum ama geç kalmıştım bebegim küçükken pış pış memede veya ayakta sallayarak uyuttum şimdi easy uygulamaya calışıyorum ama yarım saatten sonra hafif uykuya geçince uyanıyor bende uyanmasın uykusunu alsın diye 1 saat ayagımda tutıyorum hafif uykuya geçtigindw pış pışlıyorum.uyku egitiminden önce en azından düzen kurayım diye niyetlendim.merak ettigim senin bebeğin dogdugundan beri mi kendi uyuyor birde uslu gazsız bir bebekmiydi.sence 4-5 ay cıvarı verilecek uyku egitimi basarılı olur mu..teşekkürler.

kızlar bnm oğlm çok düzensiz yiyo.anne sütünü az ıstsam yetmyo çok ısıtsam artıyo dökmeye kıyamıyorum.bazen 50 yiyo bazen 80 100 yda 120.nasıl yapsm?

valla süper olmuşta kış geliyo anam alışırsa bebe napcan evemi kurcannkuzum yaa nasılda bakmış rahatsız etme der gibi

bizim buralar okadarda soğuk olmuyo öğle vakitlerinde çıkarabilirim sanırım.. ama soğuk olduğunda isterse naaparım bilmiyorum evin içinede kurarım artık.. ee malum bu veletler herşeyi yaptırıyo insana.. annem hep anlatır eskiden bi komşuları varmış.. çocuk ekmek istemiş oda bazlama derler ya açık ekmek yani ondan yapmış yesin diye ikiye bölmüş önüne koymuş çocuk tutturmuş ben bunu tüm isterim diye .. yenisini yapmış istememiş ağlamış durmuş .. kadında naapsın almış iğneyi ipliği ekmeği dikmiş.. onun gibi yani çaresiz kalınca NAAAPACAN YAPACAN MECBUUUURRR...
bazen durduramazsam emziğine pekmez sürüyorum azıcık ..zararlı diyolar ama onu alınca zınk diye susuveriyo =))

Son düzenleme:
Bu da benim sulugozlu yakisikli oglum

demek topiğin yaramazı bu tatlı bebiş... yerim ben onu pek bi masum duruyo annesi..

kızlar pzt hast gittim keseyı gördük 4 hftalıkmıs bebegim zor bir sürec bekliyor beni bana dua edin

canım olmuş artık üzme kendini allah verdiyse vardır bir bildiği. preklemsiye gelince bir tanıdığım 2. çocuğunu çok daha rahat doğurdu takipte olacaksın artık çaresi olan birşey.. allah yardımcın olsun ama moralini düzelt veren allah sabrını ve cesaretini de verecektir eminim.

süper olmuş... ama senin balkon da süper yani..

kızlar bnm oğlm çok düzensiz yiyo.anne sütünü az ıstsam yetmyo çok ısıtsam artıyo dökmeye kıyamıyorum.bazen 50 yiyo bazen 80 100 yda 120.nasıl yapsm?

canım 50 ve 30 luk paketler yap bence..

canım nerde oturuyosun sen ben çıkaramadım kusura bakma...valla aynen öle hayatım benm oğlanda öle bazen ne istediğini anlamak zor oluyoo çişim geldi benm diye bile ağlıyo bazen düşün yani...bende sürüyom pekmez dediğin gibi coklata coklata emiyoo tabi sonra birazda su veriyorumm

bende aynı şeyi söyleyecektim hkn cım sen bu çocukları başkasına taşıttın dimi bizi kandırıyorsun şaka biryana seni bir arkadaşıma
acayip benzettim ikiz gibisiniz kocaman maşallah sana ve yavruşlarına

Son düzenleme:
süper olmuş... ama senin balkon da süper yani..
bi okadarda yan tarafında var .. sefasını sürmesi güzelde temizlemesi ölüm .. belim kopuyor .. çamaşır sererken balkon yıkarken yatırıyorum rahat oluyor ..

mersindeyim canım .. silifke susanoğlu .. kışımız rahat geçiyor ..ama yazın klimadan aptal oluyoruz .. çocuk sıcakta bunalıyor hep klimadayız.. hava nemlendiricisi aldık oğlan için.. şükür bi sorun olmadı ..

benimki de aynı boy ve kiloda tam 3 aylıkken tartıldı birde bu ay 500 gr.almış çok canım sıkıldı acaba sütüm yetmiyor mu mamaya mı başlamam gerekiyor??

ayy doğru ya konuşmuştuk seninle ne güzel sıcak memeleket bizde donuyoz kışları valla eskisi kadar soğuk olmuyo ama doğru ya klima işide sakat iyi idare etmişsin bütün yaz

canım eliyle kanatmıştır diyecem ama her iki kulaktada varmış acaba neden
umarım önemsizz bi durumdur

yok kendi yapmış gibi değil

kulağının kafayla birleştiği yer tam birleşme çizgisi
nasıl anlatacağımı bilemedim hani yaralardan önce sarı bi serum gibi sıvı akar ya onun donmuş hali ve az kan var

Kulagin arkasinda kir birikiyor bu da sari renkte oluyor. Banyodan sonra yumusayinca sil.Kana gelince biraz kulak bukulmusse kanamis olabilir
kir hemen kalkıyor bu yara kabuğu gibi

göz kırpmaya gelmiyor yapacaklarını o arada yapıyorlar
hiç zeytinyağı aklıma gelmedi
vayyyyyyyyyyy o nasıl bir balkon senin oğlan şanslı

kadının çözüm süpermiş

kızlar yaaa ben burayı tamamen unutmuşum .. hep diğer topikteyim.. bende diyorum burası neden boş böyle .. herkes buraya taşınmış.. beni dürtün arada .. kafam gelip gidiyo.. yaa arkadaşlar ben oğluma yeni ciciler almak istiyorum ama okdar çok hediye geldiki bazanın altı falan doldu taşıyor.. yeni bişey almak gereksiz ama çok güzel ciciler var aklım gidiyor.. beğendiklerim de var hediyelrin arasında giydiriyorum ama kendim almadım ya içime sinmiyor yaa.. bu arada broken hamileymiş ay ben çok garip oldum.. çok korkuyorum

hemşocum hoşgeldin

hamilemiymiş ben de şaşırdım...normal doğum mu yapmış???
ayyy nasıl istedim ben de şimdi...

doktoruna göster canım ozaman ciddi bişi değildirde en azından aklında soru işareti kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…