ayy doğru ya konuşmuştuk seninle ne güzel sıcak memeleket bizde donuyoz kışları valla eskisi kadar soğuk olmuyo ama doğru ya klima işide sakat iyi idare etmişsin bütün yaz
hemşocum hoşgeldin
hamilemiymişben de şaşırdım...normal doğum mu yapmış???
ayyy nasıl istedim ben de şimdi...
ay valla bende korkuyorumm:18::18:bide benm üç olur allahımmm sen denöze nasip et inşallahhh....
hemşo mu? ay sen mersinlimisin.. ben bilmiyodum bak .. topik kalabalık olunca karıştırıyorum bazen .. bilmiyorum tatlım nası doğum yapmış ama 4 haftalık hamileyim yazmış keseyi gördük demiş .. :26:
bende istanbuldan buraya geldim okumaya ve kaldım 10 sene oldu buralarda tek başıma ahhh ahhh deşildi yaralarım bak şimdii
tamam tamam affettimbende aynı şeyi söyleyecektim hkn cım sen bu çocukları başkasına taşıttın dimi bizi kandırıyorsun şaka biryana seni bir arkadaşıma
acayip benzettim ikiz gibisiniz kocaman maşallah sana ve yavruşlarına
ayyy tatlım olur mu
sabah o istemişti sen de koy diye onun üzerine şeyettim...dur öpeyim de affettireyim kendimi
bu arada zeynonun o olayını biliyordum ben de başka birşey kaçırdım zannettim (meraklı melahat ben)baktım albümüne canım çok tatlısınnnnn sendeeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnay valla bende korkuyorumm:18::18:bide benm üç olur allahımmm sen denöze nasip et inşallahhh....
bende üniv. mersinde okudum canım kocacımla orada tanıştım çok severim mersini en son 2010 da gittim bende özledimmmmmAmin canım aminnnnnnnnnnn
evet canım mersinliyim ben de sana yazmıştım bi ara burdan ama görmedin...mersinde doğdum büyüdüm sonra üniv. için geldim ve kaldım..16 senedir istanbuldayım...mersini de çooooook özledim çünkü senede 1-2 anca gidebiliyorum...
allahım istiyorsa eğer hayırlısı olsun onun için de:))) ama sizler için zor olur tahmin edebiliyorum
nereden nereye işte bende gurbetteyimbende istanbuldan buraya geldim okumaya ve kaldım 10 sene oldu buralarda tek başıma ahhh ahhh deşildi yaralarım bak şimdii
ahhh kuzummmmm...zordur aileden ayrı olmak ben de annemleri çok özlüyorum..minnoşum olsaydı annemler buraya taşınacaktı, aynı sitede ev almışlardı şimdi kiraya verdik orayı..
bi de istanbul hasreti ayrıdır...çekilmez burası diyorum ama istanbuldan ayrı kaldığım zaman da özlüyorum...
sen gel buralara da toplaşalım bi
tamam tamam affettimbaktım albümüne canım çok tatlısınnnnn sendeeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende üniv. mersinde okudum canım kocacımla orada tanıştım çok severim mersini en son 2010 da gittim bende özledimmmmm
nereden nereye işte bende gurbetteyim
ahh yaa herkesmi gurbette burdaa neden böleki amaasen nerdesin canımm
demek topiğin yaramazı bu tatlı bebiş... yerim ben onu pek bi masum duruyo annesi..
canım olmuş artık üzme kendini allah verdiyse vardır bir bildiği. preklemsiye gelince bir tanıdığım 2. çocuğunu çok daha rahat doğurdu takipte olacaksın artık çaresi olan birşey.. allah yardımcın olsun ama moralini düzelt veren allah sabrını ve cesaretini de verecektir eminim.
süper olmuş...ama senin balkon da süper yani..
canım 50 ve 30 luk paketler yap bence..
tamam tamam affettimbaktım albümüne canım çok tatlısınnnnn sendeeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende üniv. mersinde okudum canım kocacımla orada tanıştım çok severim mersini en son 2010 da gittim bende özledimmmmm
nereden nereye işte bende gurbetteyim
saol canım senin tatlılığın o
ayy ne güzel orda tanışmanız, bi ara da mersin turu düzenleyelimmm o zaman
hemde nasıl zor istanbulda olsa başka biyerde olsa yalnızlık çok zor birsürü arkadaşım var çevrem var evlendikten sonra toparladım ama yinede yalnızsın işte he valla gııı geliyimde bi toplaşak ben ağlıyım bölee siz dinleyinn sen ağla biz dinleyelim böle gitsinndermişim aman ne ağlıcaz kız biaraya gelelimde accık keyfimiz yerine gelsinn dedikodu yapalım olarmıı
ahh yaa herkesmi gurbette burdaa neden böleki amaasen nerdesin canımm
Erzincan dayım canım doğu görevi
Merhaba kizlar.kistan beri takip ediyorum burayi hem de neredeyse hic bi sayfa atlamadan.ama hep telefondan okudugum için yazma konusunda tembellik ediyorumoglum bir hafta sonra 3 aylık olacak.yalniz bi sıkıntımız var oğlum yaklaşık iki haftadır parmağını emiyor.isaret ve orta parmagini ayni anda.basta onemsemedim ellerini taniyor dedim ama baya baya alışkanlık haline geldi.gunduzleri parmagini emerek uyuyor.geceleri de acikinca parmagini emiyor.artik parmaginin sapirtisina uyanip emziriyorum aglama falan yok yani:) sizce ne yapmalıyım engel olmalimiyim emmesine yoksa geçici birsey midir? Aranizda bu durumda olan var mı?
saol canım senin tatlılığın o
ayy ne güzel orda tanışmanız, bi ara da mersin turu düzenleyelimmm o zaman
süper olur duuuu ben varım gidelim
Canım bunlar iyi gunlerimizse ben yandim o zaman
Küçük ya o yüzden cok zorlanıyor. Birde tekim yardim edende yok hem ev isi yemek bulasik temizlik ütü hemde rva ben kendimi unuttum
kızlar bebişleriniz diş konusunda baya hızlı benim oğlum 15 aylık daha 5 dişi var
olarrrrrrrrrrrrrr valla hem de nasıl olar
analdım canım allah yardımcımız olsun oralarda buralarda sürünüyoz işte...Erzincan dayım canım doğu görevi
iyi bende gelirim bana mersin çok yakın zatenn cupp ordayımmsüper olur duuuu ben varım gidelim
süper olur duuuu ben varım gidelim
ahahaaasüper olur aslında asesulfam ve hülya da bizi karşılar
hkn a da yakın zaten..
istanbuldan da otobüs kaldırırız, hatta diğer şehirlerden de
topiğin sahibesi sana sesleniyorummmmmm bize tur ayarlaaaaaa:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?