2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy doğru ya konuşmuştuk seninle ne güzel sıcak memeleket bizde donuyoz kışları valla eskisi kadar soğuk olmuyo ama doğru ya klima işide sakat iyi idare etmişsin bütün yaz

ara ara annemlere gittim onlar yayladalar .. serin oluyodu iyi oluyodu çocuk için ama havalar biraz serinledi ya orası dahada soğudu artık gidemiyorum.. sen nerdeydin tatlım.. bide sen resim atmışsın heralde ama ben baktım göremedim ..

hemşocum hoşgeldin

hamilemiymiş ben de şaşırdım...normal doğum mu yapmış???
ayyy nasıl istedim ben de şimdi...

hemşo mu? ay sen mersinlimisin.. ben bilmiyodum bak .. topik kalabalık olunca karıştırıyorum bazen .. bilmiyorum tatlım nası doğum yapmış ama 4 haftalık hamileyim yazmış keseyi gördük demiş .. :26:

ay valla bende korkuyorumm:18::18:bide benm üç olur allahımmm sen denöze nasip et inşallahhh....

Amin canım aminnnnnnnnnnn

hemşo mu? ay sen mersinlimisin.. ben bilmiyodum bak .. topik kalabalık olunca karıştırıyorum bazen .. bilmiyorum tatlım nası doğum yapmış ama 4 haftalık hamileyim yazmış keseyi gördük demiş .. :26:

evet canım mersinliyim ben de sana yazmıştım bi ara burdan ama görmedin...mersinde doğdum büyüdüm sonra üniv. için geldim ve kaldım..16 senedir istanbuldayım...mersini de çooooook özledim çünkü senede 1-2 anca gidebiliyorum...

allahım istiyorsa eğer hayırlısı olsun onun için de:))) ama sizler için zor olur tahmin edebiliyorum

bende istanbuldan buraya geldim okumaya ve kaldım 10 sene oldu buralarda tek başıma ahhh ahhh deşildi yaralarım bak şimdii

Merhaba kizlar.kistan beri takip ediyorum burayi hem de neredeyse hic bi sayfa atlamadan.ama hep telefondan okudugum için yazma konusunda tembellik ediyorum oglum bir hafta sonra 3 aylık olacak.yalniz bi sıkıntımız var oğlum yaklaşık iki haftadır parmağını emiyor.isaret ve orta parmagini ayni anda.basta onemsemedim ellerini taniyor dedim ama baya baya alışkanlık haline geldi.gunduzleri parmagini emerek uyuyor.geceleri de acikinca parmagini emiyor.artik parmaginin sapirtisina uyanip emziriyorum aglama falan yok yani:) sizce ne yapmalıyım engel olmalimiyim emmesine yoksa geçici birsey midir? Aranizda bu durumda olan var mı?

bende istanbuldan buraya geldim okumaya ve kaldım 10 sene oldu buralarda tek başıma ahhh ahhh deşildi yaralarım bak şimdii

ahhh kuzummmmm...zordur aileden ayrı olmak ben de annemleri çok özlüyorum..minnoşum olsaydı annemler buraya taşınacaktı, aynı sitede ev almışlardı şimdi kiraya verdik orayı..
bi de istanbul hasreti ayrıdır...çekilmez burası diyorum ama istanbuldan ayrı kaldığım zaman da özlüyorum...

sen gel buralara da toplaşalım bi

hemde nasıl zor istanbulda olsa başka biyerde olsa yalnızlık çok zor birsürü arkadaşım var çevrem var evlendikten sonra toparladım ama yinede yalnızsın işte he valla gııı geliyimde bi toplaşak ben ağlıyım bölee siz dinleyinn sen ağla biz dinleyelim böle gitsinndermişim aman ne ağlıcaz kız biaraya gelelimde accık keyfimiz yerine gelsinn dedikodu yapalım olarmıı

yetmedğnde ben dğerini ısıtana kadar çok ağlıyo bzn sinirli bi yapısı olur dye kıyamyrm tenel güvene güvenszlik..S

olarrrrrrrrrrrrrr valla hem de nasıl olar

valla benim oğlan da aynısını yapıyo hatta yumruklarını da sokuyo ağzına girse ayağını da sokacak emecek yani o derece.. bir problem yok bence napalım benimki emzik almıyor o yüzden birşey yapamıyorum..

Canım bunlar iyi gunlerimizse ben yandim o zaman
Küçük ya o yüzden cok zorlanıyor. Birde tekim yardim edende yok hem ev isi yemek bulasik temizlik ütü hemde rva ben kendimi unuttum

yanlızlık nedir benden ii bilen olmaz sanırım eşim 2 aya bir 15 gün evde bu ii günlerimiz şirketini değiştirdi 7 ay gelmediği zamanlar oluyordu annem çalışıyor yanim anlayacağın iki oğlum ve ben yalnızız

kızlar bebişleriniz diş konusunda baya hızlı benim oğlum 15 aylık daha 5 dişi var

benim küçükte 15 aylık 9 tane var şuan o çıkmak bilmeyen eziyeti bitmeyen kök dişlerimizi çıkarmaya çalışıyoruz

olarrrrrrrrrrrrrr valla hem de nasıl olar

iyi ozaman ben istanbula geliyoommm

kızlar bişe sorcam hemen cevap verirmisiniz

bebiğimin altını temzilerken farkeetim kuyruk sokumunda sivri bi kemik var sizinkindede ölemi yoksa doktora gösterimmi
bebeğimin 3 aylık olmasına 5 gün var
kalça grafisi normal çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…