Canım çok üzüldüm. Yaşadığın duyguları tahmin bile edemiyorum. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp rabbim yeni bebeğine kavuşturur seni.geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
canım çok üzüldüm Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah. en kısa zamanda iyi haberler alırsın tekrar cnm sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah..
serapcım canım çok üzüldüm..allah sana yeniden sağlıklı gebelik nasip eder inşallah canım..allah yardımcın olsun sabır versin sana..
Geçmiş olsun canımRabbim sabır versin ve acınızı dindirsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliği nasip etsin :85:
aynı anda iki pencere açtım,bi yandan geçmişi okurken geri de kalmim diye daldım aranızaben bugün sağlık ocağına gittim kızlar kaydımı oldum,doktor yarın gel aç karnına dedi.test yapıcaklarmış ben de aslında çoğu testimi çok önceden yaptırmıştım ama fazla test göz çıkarmaz diyerekten yarın kan vericem ama ne yapacaklarını bilemiyorum.liste yok bende.toxoplasma testini yenilicektim o sağlık ocağında olmuyormuş onu başka yerde yaptırıcam artık.
Kızlar herkes elevit kullanıyor sanırım,bana doktorum multibionta probiyotik multivitamin yazmış.aldım bugün ilaçlarımıda.benimki niye farklı ki?öle sizden ayrı olunca ben kıllanıyorum yadiğer ilaçlarımda gyno ferro sanol ve marincap balık yağı kapsulu,bu ilaçlardan kullanan var mı başka?özellikle vitaminden?daha başlamadım zaten doktorum ikili testimden sonra başla dedi.ben erkenden aldım
Seninle ne kadar ortak yönümüz varmış meğer gurbet gelini :) ben de 0-'im. Eşin pozitif mi?? Benim öyle kan uyuşmazlığı var yani doğumdan sonra iğne vurulucam artık inş. Son zamanlarda Türkiye'de İslam biraz değişti içi boşaldı malum eşim de benim diğer türk kızlarına benzemememden tesettürümün düzgünlüğünden ve işim icabı erkeklerle konuşurken mesafemi korumamdan falan etkilenmiş. Eşin müslüman mıydı yoksa siz evleneceğiniz zaman mı müslüman oldu? Oruç tuttu kurban kestik demişsin o yüzden müslüman oldu herhalde diye düşündüm.
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
cnm marincap hapını bana da verdi ama 10 gündür almıyom
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
teşekkürler kızlar...Bir süreliğine kapadım anne olma hayallerini ve o defteri.Rabbim isteyen herkese sağ salimde kucaklarına almayı nasip etsin...
iyi akşamlar güzel kk anneleri...
bugün kontrole gittim ve bebişimin hızlı kalp atışlarını eşimle birlikte dinledik...o heyecanı tekrar yaşattı bana meleğim..şu an 7+3 ve 12 mm ...kan ve idrar tahlillerini yaptırdım sonuçları çarşamba belli olacak....ultrason fotosunu eklemeye çalıştım ama ekleyemedim...nasıl olacak acaba,dosya ekle diyorum olmuyor..
canım banada yazdı fakat ben 12.haftadan sonra almaya başlıcam.oda hergün değil haftada 1-2 kez dedi.1-2 kezde balık ye dedi.sana hergün mü dedi doktorun?
ayy canım ya ne güzel okurken gözlerim doldu sonlara dogru da bi gülme aldı psikolojimiz ne kadar etkilenmiş sen elini düzeltti diye aglabenim eşim önceden de çok anlayışlı ve özenliydi bana karşı şimdi daha bi dikkat eder oldu.eve geldikten sonra yapşık ikiz gibi duruyoruz hiç dibimden ayrılmıyo.tv yi uzanarak izliyoruz illa kucağma yat bana sarılp da izle diyodurup durup öpüyo bide kulağmn arkasını öpüyo ikide bir orası bebek gibi kokuyomuş deli ya sabah işe giderken bide akşam eve gelince göbişimi öpüyo geceleri de yatmadan önce her akşam sıkılmadan karnıma yatıp minikle konuşuyo.duymaz ama seni daha diyorum "ne diyo anne bebeğim sen beni duymuyomuş musun kızalım mı anneye, ben babamı duyuyorum diyelim mi küçük aşkım" diyo. gece sık sık uyanıp üstümü açmış mıyım diye kontrol ediyo ağrın kanaman var mı diyo.bazen de korkuyo uykusunda sanrım uyanıp bir hışımla göbeğimi arayıp buluyo ve elini sabaha kadar ordan ayırmıyo.geçen gece kolumun üstüne yatmışım ve elim ters dönmüş.bizimki de elimi düzeltmeye çalışıyo ben bi uyandım, aşkım elin acımasın diye 2 kere düzelttim ama yine aynını yaptın öbür tarafa dön bari düzelsin dedi.ben bi başladım ağlamaya "ya sen benim elimi niye bozdun ya çok güzeldi öyle, artık olmuyo işte aynısı nolcak şimdi" diye ay yazarken bile gülüyorum şimdi
ay anam kız bu erkek valla herkes sölemiş zaten ama sipsivri maşşallah diyorumAl bakalım yalnız kalma.Biz senin kadar büyümedik ama.
Şu an kabus gibi olduğumdan sadece göbeğimi ekliyorum. Normal insan halim albümümde var.
2 gün sonra 10. haftamız bitiyor biz bu ka büyüdük işte teyzeleri.
En son 2,5 cm dik şimdi 3 cm falanız. Henüz 1 kilo aldım. 54 idim 55 oldum.
Göbişe göre ne benim bebişin cinsiyeti tahmin yürütün bakalım.
Eki Görüntüle 545907
benim pek olmuyo artık canım çok çok nadir eskisi gibi değil ama korkma rahim büyüdüğü için agrı yapıyodur merak etme senKızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:
20 mm olmadan gözükmüyomuş sanırım daha küçük sen canını sıkmaarkadaşlar sorum var dr beğenmediğim için bugun başka dr gittim son adet tarihime göre kese var 11 mm ama bebek yok dedi kesede yamukluk varmış so n adetım 20 eylul ara ara kanamamda oluyo kese olup ta içini ne zaman görebiliriz
çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zmanda sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip eder sanageçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
yükleme işlemini doğru yapıyormuşum ama resim büyük gelmiş şimdide resmi küçültemiyorum
bende şimdi milupaya üye oldum kızlar orda şöle yazıyodu
Göğüslerinizdeki dolgunluk ve hassasiyet biraz daha artabilir. (Bu dönemde alttan destekli sütyenler kullanmalısınız.)
neden kullanıcaz ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?