2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aynı anda iki pencere açtım,bi yandan geçmişi okurken geri de kalmim diye daldım aranızaben bugün sağlık ocağına gittim kızlar kaydımı oldum,doktor yarın gel aç karnına dedi.test yapıcaklarmış ben de aslında çoğu testimi çok önceden yaptırmıştım ama fazla test göz çıkarmaz diyerekten yarın kan vericemama ne yapacaklarını bilemiyorum.liste yok bende.toxoplasma testini yenilicektim o sağlık ocağında olmuyormuş onu başka yerde yaptırıcam artık.
kızlar herkes elevit kullanıyor sanırım,bana doktorum MULTİBİONTA probiyotik multivitamin yazmış.aldım bugün ilaçlarımıda.benimki niye farklı ki?öle sizden ayrı olunca ben kıllanıyorum yadiğer ilaçlarımda GYNO FERRO SANOL ve MARİNCAP balık yağı kapsulu,bu ilaçlardan kullanan var mı başka?özellikle vitaminden?daha başlamadım zaten doktorum ikili testimden sonra başla dedi.ben erkenden aldım

Canım çok üzüldüm. Yaşadığın duyguları tahmin bile edemiyorum. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp rabbim yeni bebeğine kavuşturur seni.

canım çok üzüldüm Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah. en kısa zamanda iyi haberler alırsın tekrar cnm sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah..

serapcım canım çok üzüldüm..allah sana yeniden sağlıklı gebelik nasip eder inşallah canım..allah yardımcın olsun sabır versin sana..

Geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin ve acınızı dindirsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliği nasip etsin :85:

teşekkürler kızlar...Bir süreliğine kapadım anne olma hayallerini ve o defteri.Rabbim isteyen herkese sağ salimde kucaklarına almayı nasip etsin...

cnm marincap hapını bana da verdi ama 10 gündür almıyom

iyi akşamlar güzel kk anneleri...
bugün kontrole gittim ve bebişimin hızlı kalp atışlarını eşimle birlikte dinledik...o heyecanı tekrar yaşattı bana meleğim..şu an 7+3 ve 12 mm ...kan ve idrar tahlillerini yaptırdım sonuçları çarşamba belli olacak....ultrason fotosunu eklemeye çalıştım ama ekleyemedim...nasıl olacak acaba,dosya ekle diyorum olmuyor..

Evet eşiminki pozitif:) bana her kanamadan sonrada iğne vuruyorlar
Ben malesef tesettürlü değilim ama 5 vakit namazımı ve Kuranımı hiç bırakmam. Ailemde çok dindar öyle bir ortamda yetiştim. Canım Annem tesettürlü. Biz yılda iki kez Türkiye'ye gidiyoruz. O yüzden ordakileri biliyorum. En son Mayısta ordaydık. Belki senin çevrendekiler farklıdır çünkü benim ailemin çevresi hala aynı:) tabii Burdaki sözde Türkleri bilmediğiniz için oradakiler boş gelebilir oda ayrı bir konu. İslam malesef şehirden şehire hatta mahalleden mahalleye farklı yaşanıyor. Ama yinede buradaki bir çok Türk oradaki boş müslümanların tırnağı bile olamayacak kadar kötü durumda. Domuz yiyenlerle bile karşılaştım(( o yüzden belkide vatanımın ve milletimin kıymetini biliyorum. Hatta farkettimki en kötü en üçkağıtçı Türk bile gerektiğinde vicdan sahibi. Tamamen canavarlaşmış vicdansız Türk vardır belki ama Allah'a çok şükür ben karşılaşmadım. Yalancısını gördüm üçkağıtçısını gördüm ama gerektiğinde onların bile insan olduğunu gördüm. En azından robot gibi ruhsuz değiller çok şükür.
Evet eşim Müslüman oldu Allah'a çok şükür. Ama ben istediğim için değil. Malum dinimizde zorlama yok. Ben ona Allah'a inanıyorsan yeterli seninle evlenebilirim dedim. Oda her nekadar katolik olarak yetiştirildiysede Hıristiyan lığı kabul etmediğini ancak tek bir Allah olduğuna inandığını söylemişti. Daha sonra beni ve ailemi tanıdıkça kendini islama yakın bulduğunu hatta kendisi için en mantıklı din olduğunu söyleyerek Müslüman olmak istedi. İstanbula her gittiğimizde ezanlar başlayınca koskoca adam hıçkırarak ağlamaya başlar. Her defasında İstanbulu özledim dediğinde ardından ekler. En çokta ezan seslerini özledim diye. Türkiyedeyken hiç bir şekilde Amerikalı bir doktor havalarına girip kasmaz kendini. Zaten normaldede çok alçakgönüllüdür. Büyüklerin ellerinden öper. Her yere yürüyerek yada metroyla otobüsle gideriz. Dürümcülerde falan yemek yeriz. Belki biz öyle olduğumuz için yada iyi düşündüğümüz için hep iyilerle karşılaştırır Allah. Hatta herkesi kazıklayan! satıcılar bize hediyeler verirler. Eşimle can ciğer arkadaş olurlar. Çoğu zaten az çok ingilizce konuşuyor. O yüzden Allah'a çok şükür Türkiye'de hep güzel anılarımız var ve olacak inşallah. Allah nasip eder Haziran'da doğum yaparsam ilk işimiz bebişimizi alıp 1 aylığına Türkiye'ye gitmek olacak. İnşallah.[/QUOTE]

Eşinin müslüman olmasına çok sevindim canım rabbim imanını arttırsın. Batı kültürüne kıyasla gerçekten bizim insanımız melek gibi. İnsanın niyeti temiz olunca Allah da onu iyilerle karşılaştırıyo çok şükür. Bi de annem hep hayırlı insanlarla karşılaşırsınız inşallah diye dua ederdi. Dünyanın öbür ucundayım hala annemin duasının etkisini yaşıyorum. Satıcılar alçak gönüllü insanları hemen anlıyolar insan sarrafı olmuşlar zaten günde milyon tane insanla karşılaşıyolar. Benim eşimi de gittiğimiz Türkiye'de beni de burda çok seviyolar yolda teyzeler durdurup öpüyo bile :) . Ben de eşimi bildiğim esnaf lokantalarına dürümcülere götürüyorum ordaki samimiyet ve lezzet başka yerde yok zaten. Hayatın sadeleştikçe basitleştikçe güzelleşeceğini düşünüyorum.

serapcım çok geçmiş olsun,Allah birdaha başka acı yaşatmasın sana.en kısa zamanda tekrar gebe kalmanı dilerim....

Allah sabır versin arkadaşım. Veren de Allah, alan da Allah. Vardır bir bildiği.

canımmm bende mart ayında aynı durumu yaşadım ve kürtaj oldum. benimki 10 haftalıktı ve çok zor toparladım kendimi. bi daha istemiyorum ben bu bebeği sevmiştim başkasını sevemem die bile düşündüm. ama bak allah bi tanesini aldı iki tane verdi bana. elbette ki ilki çok değerli oluyo şu zaman oldu hala unutamıyorum ama geçiyor bi şekilde hayata yeniden adapte oluyosun ve tekrar bebek istemeye başlıyosun. şimdilik hamileliğim güzel gidiyo, dr umda bebeklerin sağlıklı olduklarını söylüyo ama ben yüreğim ağzımda yaşıyorum. her gün dua ediyorum allahım bebeklerimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et, kimseyi de böyle bişiyle imtihan etme die.. umarım en kısa zamanda kendini toplarsın canım, allah sana hamilelik ve annelik duygusunu yeniden yaşamayı nasip eder inşallah..

teşekkürler kızlar...Bir süreliğine kapadım anne olma hayallerini ve o defteri.Rabbim isteyen herkese sağ salimde kucaklarına almayı nasip etsin...

Geçenlerde profilne baktım girmemişsin 30 undan beri. Sordum soruşturdum kimsenin de haberi yoktu. Aklıma gelmişti yolunda olmayan bir şeylerin olabileceği. Çok üzüldüm. Rabbim hayırlısı neyse onu verir. Artık eşinin yanındasın da. Birlikte atlatırsınız canım.

yükleme işlemini doğru yapıyormuşum ama resim büyük gelmiş şimdide resmi küçültemiyorum

canım banada yazdı fakat ben 12.haftadan sonra almaya başlıcam.oda hergün değil haftada 1-2 kez dedi.1-2 kezde balık ye dedi.sana hergün mü dedi doktorun?

eczacı günde 1 dedi..bende 1 hafta aldım sonra almadım..zaten Midem kötü..bekleyecem gecsin devam ederim..sen niye 12.haftadan sonra içeceksin..Eşim doktora o zaman ben ona balık yediriyorum dedi..doktor bu farklı dedi..

Son düzenleme:
ayy canım ya ne güzel okurken gözlerim doldu sonlara dogru da bi gülme aldı psikolojimiz ne kadar etkilenmiş sen elini düzeltti diye agla
ay anam kız bu erkek valla herkes sölemiş zaten ama sipsivri maşşallah diyorum
Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:
benim pek olmuyo artık canım çok çok nadir eskisi gibi değil ama korkma rahim büyüdüğü için agrı yapıyodur merak etme sen
20 mm olmadan gözükmüyomuş sanırım daha küçük sen canını sıkma
çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zmanda sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip eder sana

bende şimdi milupaya üye oldum kızlar orda şöle yazıyodu
Göğüslerinizdeki dolgunluk ve hassasiyet biraz daha artabilir. (Bu dönemde alttan destekli sütyenler kullanmalısınız.)

neden kullanıcaz ki acaba

Merhaba arkadaşlar,
Bende bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım. Henüz bir sorun yok Allah'a şükür. 22 Kasımda tekrar gideceğiz.
Onu bunu geçtim de resimlerini paylaşan arkadaşlar gibi göbişim var benimde.. Napıcaz biz böyle? Nasıl geçecek dokuz ay :) Her gören anlıyor :)

karın kaslarınız sıkı değilse hemen pörtlüyo işte
benim de göbeğim var ama
bebek değil şişkinlik göbeği benimki

bende şimdi milupaya üye oldum kızlar orda şöle yazıyodu
Göğüslerinizdeki dolgunluk ve hassasiyet biraz daha artabilir. (Bu dönemde alttan destekli sütyenler kullanmalısınız.)

neden kullanıcaz ki acaba

Sanırım sarkmaması için.. Ama ben destekli sevmiyorum göğüslerimi çok büyük ve bitişik gösteriyo :S

Son düzenleme:
kızlar ben bebişime beşik almayı düşünmüyorum oyun parkı yatagı almayı düşünüyorum Allah nasip ederse..2-3 yaşından sonra oda takımı alırım inşallah şu eklediğime baksanıza yavvv..süperrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…