merhaba kızlar nasılsınız...en son kanamam vardı hala da var ama benim durumumda şimdilik önemli değil. 3. Farklı doktora gittim ve en son gittiğim doktor çok iii bir doktor ve önceki 2 doktorun görmediği birşeyi gördü rahmim kalp şeklindeymiş yani çift rahim bebeğim şuanda rahmimin bir tarafında ve diğer taraf boşta bu nedenle kanamam oluyormuş birçok yazı okudum bu konu hakkında...sadece dikkat etmem gerekiyormuş 3 ay kadar sanırım kanamam o zamana kadar devam edecek ara ara ve progestan ı kullanmaya devam edicekmişim...erken doğum olabileceğini söyledi ama olmayadabilir dedi.... çift rahimde kalp şeklinde rahimde hamile kalmak sanırım biraz zormuş...
Doktor tebrik etti iyi tutmuş diye sadece dikkatli olmam gerekiyormuş...normal hayatına devam edebilirsin dedi...
Doktora göre bebeğim 6+3 günlükmüş kalp atışını duyduk bugün eşimle ilk defa mükemmel birşeydi :))))))
inşallah bir sorunum olmadan sağlıkla kucağıma alırım bebeğim benimle kalır birşey olmaz inşallah :)))))
bu kalp şeklinde rahim i çift rahim hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz ?....
tezini çürütmek gibi olmasın ama benim arkadaşımın annesi her hamileliğini bel ağrısı ile anlamış beli çok ağrırmış 6 tane kızı oldu :) ya cinsiyetten ziyade sağlıklı ve hayırlı olmaları çok önemli bide annelik duygusu her kadın yaşamalı allah herkese nasip etsin inşallah
[ı]kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:[/ı]
Ay canım benim, bu konuda bilgim yok ama inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Okurken kalbim hop hop etti gerçekten, ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun. Senin ve bebişin için dua edicem. Sımsıkı tutunsun anneciğine...merhaba kızlar nasılsınız...en son kanamam vardı hala da var ama benim durumumda şimdilik önemli değil. 3. farklı doktora gittim ve en son gittiğim doktor çok iii bir doktor ve önceki 2 doktorun görmediği birşeyi gördü rahmim kalp şeklindeymiş yani çift rahim bebeğim şuanda rahmimin bir tarafında ve diğer taraf boşta bu nedenle kanamam oluyormuş birçok yazı okudum bu konu hakkında...sadece dikkat etmem gerekiyormuş 3 ay kadar sanırım kanamam o zamana kadar devam edecek ara ara ve progestan ı kullanmaya devam edicekmişim...erken doğum olabileceğini söyledi ama olmayadabilir dedi.... çift rahimde kalp şeklinde rahimde hamile kalmak sanırım biraz zormuş...
doktor tebrik etti iyi tutmuş diye sadece dikkatli olmam gerekiyormuş...normal hayatına devam edebilirsin dedi...
doktora göre bebeğim 6+3 günlükmüş kalp atışını duyduk bugün eşimle ilk defa mükemmel birşeydi :))))))
inşallah bir sorunum olmadan sağlıkla kucağıma alırım bebeğim benimle kalır birşey olmaz inşallah :)))))
bu kalp şeklinde rahim i çift rahim hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz ?....
bu konuyla ilgili netten bişiler okumuştum ama çevremde böyle bir şey duymadım.. inş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin esmer_melek...merhaba kızlar nasılsınız...en son kanamam vardı hala da var ama benim durumumda şimdilik önemli değil. 3. farklı doktora gittim ve en son gittiğim doktor çok iii bir doktor ve önceki 2 doktorun görmediği birşeyi gördü rahmim kalp şeklindeymiş yani çift rahim bebeğim şuanda rahmimin bir tarafında ve diğer taraf boşta bu nedenle kanamam oluyormuş birçok yazı okudum bu konu hakkında...sadece dikkat etmem gerekiyormuş 3 ay kadar sanırım kanamam o zamana kadar devam edecek ara ara ve progestan ı kullanmaya devam edicekmişim...erken doğum olabileceğini söyledi ama olmayadabilir dedi.... çift rahimde kalp şeklinde rahimde hamile kalmak sanırım biraz zormuş...
doktor tebrik etti iyi tutmuş diye sadece dikkatli olmam gerekiyormuş...normal hayatına devam edebilirsin dedi...
doktora göre bebeğim 6+3 günlükmüş kalp atışını duyduk bugün eşimle ilk defa mükemmel birşeydi :))))))
ben de olmuyor canım.Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:
evet canım bende 2 gündür öle ağrılar oluyoo dinlenmeye çalışıyorum ters hareket etmemeye çalışıyorum
ben de olmuyor canım.
doktoruna danıştın mı bunu?
bence hiç bir sorun yoktur, zaten bebeğin iyi olmasa farklı tepkiler verirdi vücudun.Bende de epeydir olmuyo:26: İşin aksi tarafı henüz kalp atışları için gitmedim. 7 haftalıkken gittim ama vajinal ultrasonla bakıcam diyince çekindim kabul etmedim. Halbuki ilk muayenemde vajinal ultrasonla olmuştuYarın gidicem inşallah, randevuyu aldım. Çok korkuyorum, inşallah atıyodur miniğimin kalbi, hiç hamilelik belirtim yokda endişe ediyorum işte :85:
arkadaşlar sorum var dr beğenmediğim için bugun başka dr gittim son adet tarihime göre kese var 11 mm ama bebek yok dedi kesede yamukluk varmış so n adetım 20 eylul ara ara kanamamda oluyo kese olup ta içini ne zaman görebiliriz
elbetteki lekelenmeni yazıcaksın onu demedim canım alınganlık yapma lütfen benim demek istediğim doktorlar yüzlerce şey sölüyorlar hepsini burda yazdığımızı bi düşün sene bana lekelenme yüzünden işten çıkıp yatıcaksın diyen doktor bile oldu ama çok şükür ilacımı kullanıp her işimide yapıyorum ben doktorların sölediği her olumsuz şeyi buraya yazmayın demek istedim bak seninde dediğin gibi hep birbirimizle kıyaslıyoruz kendimizi istemedende olsa birinin moralini bozabilir üzülmesine sebep olabiliriz ben bunu demek istedim bu benim içinde geçerli zaten hassas bi dönemden geçyioruz evham panik yaparak işimizi iyice zorlaştırırız haksızmıyım verende allah alanda allah sen içini ferah tut bebişine allahın izni ile bişey olmayacak
off ben de bundan korkuyorum Baş dönmesiyle mide bulantısı yapıyormuş
Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:
arkadaşlar sorum var dr beğenmediğim için bugun başka dr gittim son adet tarihime göre kese var 11 mm ama bebek yok dedi kesede yamukluk varmış so n adetım 20 eylul ara ara kanamamda oluyo kese olup ta içini ne zaman görebiliriz
ben de çok yapıyorum bunubenimde bu sabah başladı cnm yatarken bişey batıyo geçiyo batıyo geçiyo gibi bişeydi.arada sancıda giriyo çok şiddetli olmasada. bide ben hapşırırken korkuyorum bişi olucak diye. bide ben yatakta çok geriniyodum gerinmemek gerekiyomuş.
Bende de epeydir olmuyo:26: İşin aksi tarafı henüz kalp atışları için gitmedim. 7 haftalıkken gittim ama vajinal ultrasonla bakıcam diyince çekindim kabul etmedim. Halbuki ilk muayenemde vajinal ultrasonla olmuştuYarın gidicem inşallah, randevuyu aldım. Çok korkuyorum, inşallah atıyodur miniğimin kalbi, hiç hamilelik belirtim yokda endişe ediyorum işte :85:
bence hiç bir sorun yoktur, zaten bebeğin iyi olmasa farklı tepkiler verirdi vücudun.
Kalp atışlarını da duyacaksın bence yarın, güzel haberleri bizimle de paylaş olur mu :))
benimde bu sabah başladı cnm yatarken bişey batıyo geçiyo batıyo geçiyo gibi bişeydi.arada sancıda giriyo çok şiddetli olmasada. bide ben hapşırırken korkuyorum bişi olucak diye. bide ben yatakta çok geriniyodum gerinmemek gerekiyomuş.
Canım kötü düşünme, inşallah yarına çoook güzel haberler alacaksın. Herkesin hamilelik belirtisi farklı oluyor canım, farketmediğin bir sürü belirti vardır sen metak etme. Yarın güzel haberlerini bekliyoruzz:))
ben de çok yapıyorum bunu
ya bende deri döküntüleri olmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı özellikle yüzümde ve kollarımda çok fazla var
bide geçenlerde domestosun reklamını izliyordum şu klozet içindeki sewimli mikroplar varya okan bayülgenin seslendirdiği
tam o sırada kahvaltı yapıyordum bi midem bulandı, kahvaltı kaldı yiyemedimaklıma geldikçe gülüyorum
hiç aklıma gelmeyen şeylerden tiksinir oldum
canım burda bende dahil birçok arkadaş lekelenme yaşadı ozamn hepimizin bebeği sağlıksız mı?ohh çok şükürr bitti yaa oku oku sonu gelmedi bi türlü biz anneler o kadar heyecanlıyızki ne olsa anlatmak istiyoruz :) bende anlatıyım bari bugün olanları.
kızlar ben geçen çarşamba doktoruma gittim en son herşey normaldi hatta fasülyemin resminide paylaşmıştım. ama cuma günü akıntımda biraz kahverengilik vardı. ee bidahaki randevum 26 kasımda habirede gitmek istemiyorum doktora. ama içim kıpır kıpır rahat dururmuyum ben. bende bugün başka doktora gittim dayanamadım. şansımada öle bi yere gitmişimki benden 2 öndeki hasta girdi çıktığında bebeğin kalbinin durduğunu sölediler çok kötü oldumsonra bi kişi daha girdi benide içeri aldılar ama görmüyorum onları ama konuştuklarını duyuyorum. şansıma ondada sorun vardı meğer baya kırmızı kan gelmiş başta progestan kullanmaya başlamış şimdide daha koyu akıntı gelmeye başlamış devamlı. doktorda dedi bi sorun var normal değil. kızın kasıklarındada çok ağrı olmuş. yani anlıcağınız ben daha girmeden korku bastı beni ne uğursuz bi yermiş dedim neyse sonra beni aldılar baktık bebişim iyiydi çok şükür. kalbide atıyodu hatta dinlettide. ama 3 kere lekelenmem olduğunu söleyince normal diil dedi demekki gebelik hormanlarında eksiklik var 12. haftaya kadar sabah 1 akşam 2 tane progestan al dedi.bu arada ilişkiyi kesinlikle yasakladı ikili tarama testinde bi sorun varmı bakıcaz dedi lekelenme varsa sağlıksız olabilir falan dedii iyice moralimi bozdu
ama çarş gittiğimde bebeğim 18 mm di şimdi 2,37 cm olmuş teyzeleri sağlıksız olsa gelişmesi iyi olurmuyduki :44: neyse Rabbim hayırlısını versin ama bebişim beni bırakmıcak ben buna inandırmak istiyorum kendimi. durun size bebişimin bugünkü resmini de gönderiyim biraz tepeden çekmişler ama :)
Eki Görüntüle 545904
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?