2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:

canım benim topiğimde bir arkadaşım var onunda çift rahmi var doktor progestan verdi daha 1 aylık hamiş aynı tedaviyi uyguluyorlar bildiğim kadarıylaa

yok canım ne tezi bizim burdaki teyzelerin halk efsanesi işte hiç belli olmaz bu işler.ama allaha şükür bel ağrısı hiç çekmedim daha.ne gelirse kabulüm sağlıklı olsun küçük meleğim yeter.inşallah canım amin

[ı]kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:[/ı]

evet canım bende 2 gündür öle ağrılar oluyoo dinlenmeye çalışıyorum ters hareket etmemeye çalışıyorum

arkadaşlar sorum var dr beğenmediğim için bugun başka dr gittim son adet tarihime göre kese var 11 mm ama bebek yok dedi kesede yamukluk varmış so n adetım 20 eylul ara ara kanamamda oluyo kese olup ta içini ne zaman görebiliriz

Ay canım benim, bu konuda bilgim yok ama inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Okurken kalbim hop hop etti gerçekten, ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun. Senin ve bebişin için dua edicem. Sımsıkı tutunsun anneciğine...

bu konuyla ilgili netten bişiler okumuştum ama çevremde böyle bir şey duymadım.. inş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin esmer_melek...

Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:
ben de olmuyor canım.
doktoruna danıştın mı bunu?

evet canım bende 2 gündür öle ağrılar oluyoo dinlenmeye çalışıyorum ters hareket etmemeye çalışıyorum

ben de olmuyor canım.
doktoruna danıştın mı bunu?

Bende de epeydir olmuyo:26: İşin aksi tarafı henüz kalp atışları için gitmedim. 7 haftalıkken gittim ama vajinal ultrasonla bakıcam diyince çekindim kabul etmedim. Halbuki ilk muayenemde vajinal ultrasonla olmuştu Yarın gidicem inşallah, randevuyu aldım. Çok korkuyorum, inşallah atıyodur miniğimin kalbi, hiç hamilelik belirtim yokda endişe ediyorum işte :85:

bence hiç bir sorun yoktur, zaten bebeğin iyi olmasa farklı tepkiler verirdi vücudun.
Kalp atışlarını da duyacaksın bence yarın, güzel haberleri bizimle de paylaş olur mu :))

canım iyi bir ultrasyondan 15mm kadar görülebiliyor ama 20mm olunca gözükmesi gerekiyor seninki daha çok minik miş bence görünmemesi normal

yok cnm alınganlık yapmadım yanlış anlama ama işte ilk hamileleliğimiz olunca ve de böle şeler insanın başına gelince ister istemez anlatmak istiyor. ben daha annemi aramadan eve gelip buraya yazmak istiyorum. çünkü burda çok iyi destek veriyolar herkes hemen hemen aynı şeleri yaşadığı için. ben sivasta yaşıyorum ve burda doktorlar çok kısıtlı herkes bişeyler diyor doktorlar hakkında doktorum iyimi kötümü anlayamıyorum o yüzden burda sölediklerini sölüyorum. kimseyi tabiki üzmek istemem ama işte burda bi umut güzel şeler duymak istiyoruz

off ben de bundan korkuyorum Baş dönmesiyle mide bulantısı yapıyormuş

evet cnm malesef baş dönmesi yapıyor böle bi 5-10 dk sürüyor heralde. mide bulantısını ilaç mı yapıyor hamilelik mi onu bilemiyorum tabi :)

benimde bu sabah başladı cnm yatarken bişey batıyo geçiyo batıyo geçiyo gibi bişeydi.arada sancıda giriyo çok şiddetli olmasada. bide ben hapşırırken korkuyorum bişi olucak diye. bide ben yatakta çok geriniyodum gerinmemek gerekiyomuş.

senin SAT'ine yakın birileri cevar verir umarım, inşallah iyidir meleğin..

ben de çok yapıyorum bunu

Canım kötü düşünme, inşallah yarına çoook güzel haberler alacaksın. Herkesin hamilelik belirtisi farklı oluyor canım, farketmediğin bir sürü belirti vardır sen metak etme. Yarın güzel haberlerini bekliyoruzz:))

bence hiç bir sorun yoktur, zaten bebeğin iyi olmasa farklı tepkiler verirdi vücudun.
Kalp atışlarını da duyacaksın bence yarın, güzel haberleri bizimle de paylaş olur mu :))

İnşallah canım, gerçekten anne olmak çok zormuş, annemi şimdi daha iyi anlıyorum :106:
Verdiğin moral ve destek için teşekkür ederim, yarın yazarım topiğe

Anladım canım, herkeste farklı oluyor demekki :106: Başlarda hapşırırken bende korkuyodumda alıştım artık :)

Ayy canım çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca. İnşallah dediğiniz gibidir, yarın buraya mutlu mesud dönerim

ben de çok yapıyorum bunu

çevremdeki yaşlılar hep sakın yukarlara uzanma diyo çok önemli bişey bu sanırsam çünkü herkes sölüyo onun için yatakta gerinirken diyodum buda acaba uzanmayla aynı etkimidir diye :) az öncede bi arkadaşım diyince gerinmemek gerekiyo demekki :)

Canım yüzündeki döküntülere dikkat et tsh larına bakıldı mı bilmiyorum ama bende de vardı bu döküntülerden ve altından hypo troid çıktı.Sor mutlaka doktoruna.Çözümü kolay ama ihmale gelmez bir şey.Çok çok geçmiş olsun tatlım.

canım burda bende dahil birçok arkadaş lekelenme yaşadı ozamn hepimizin bebeği sağlıksız mı?ayrıca benim doktorum lekelenmesi çok olanlın genelde kızı oluyor dedi sen bidaha gitme oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…