yok cnm alınganlık yapmadım yanlış anlama ama işte ilk hamileleliğimiz olunca ve de böle şeler insanın başına gelince ister istemez anlatmak istiyor. Ben daha annemi aramadan eve gelip buraya yazmak istiyorum. çünkü burda çok iyi destek veriyolar herkes hemen hemen aynı şeleri yaşadığı için. Ben sivasta yaşıyorum ve burda doktorlar çok kısıtlı herkes bişeyler diyor doktorlar hakkında doktorum iyimi kötümü anlayamıyorum o yüzden burda sölediklerini sölüyorum. Kimseyi tabiki üzmek istemem ama işte burda bi umut güzel şeler duymak istiyoruz
evet cnm malesef baş dönmesi yapıyor böle bi 5-10 dk sürüyor heralde. Mide bulantısını ilaç mı yapıyor hamilelik mi onu bilemiyorum tabi :)
benimde bu sabah başladı cnm yatarken bişey batıyo geçiyo batıyo geçiyo gibi bişeydi.arada sancıda giriyo çok şiddetli olmasada. Bide ben hapşırırken korkuyorum bişi olucak diye. Bide ben yatakta çok geriniyodum gerinmemek gerekiyomuş.
maşallah göbişler çıkmış kızlarben 45 kiloyum hiççç bir değişiklik yok aynı duruyor ne zaman belirginleşcek merak ediyorum doğrusu
ama işte elinde olmuyo insanın bazen, çok tatlı geliyo o gerinmekçevremdeki yaşlılar hep sakın yukarlara uzanma diyo çok önemli bişey bu sanırsam çünkü herkes sölüyo onun için yatakta gerinirken diyodum buda acaba uzanmayla aynı etkimidir diye :) az öncede bi arkadaşım diyince gerinmemek gerekiyo demekki :)
canım benim topiğimde bir arkadaşım var onunda çift rahmi var doktor progestan verdi daha 1 aylık hamiş aynı tedaviyi uyguluyorlar bildiğim kadarıylaa
Ay canım benim, bu konuda bilgim yok ama inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Okurken kalbim hop hop etti gerçekten, ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun. Senin ve bebişin için dua edicem. Sımsıkı tutunsun anneciğine...
bu konuyla ilgili netten bişiler okumuştum ama çevremde böyle bir şey duymadım.. inş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin esmer_melek...
inşallah dua etmekten ve dikkat etmekten başka çare yok...ama güzel geçeceğini düşünüyorum hergün dua ediyorum içim rahat çok şükür inşallah sağlıkla kucağıma alıcam..
ben de olmuyor canım.
doktoruna danıştın mı bunu?
Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:
canım burda bende dahil birçok arkadaş lekelenme yaşadı ozamn hepimizin bebeği sağlıksız mı?ayrıca benim doktorum lekelenmesi çok olanlın genelde kızı oluyor dedi sen bidaha gitme oraya
Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:
aminnn canım :)önce hayırlısını sonra sağlıklısını sonrada gönlündekini versi rabbim cnm..
evet canım ayakta gerinme sakın ve güzel düşün bol bol dua et doktorların her biri inan başka birşey söylüyo biri bana düşük yapıyosun 1 cmm lik kanama alanı var bebeğinin kalp atışını alamıyorum bile dedi yarım saat içinde başka hastanede herşeyin normal olduğunu öğrenene kadar ağlamaktan içim çıktı ömrümden ömür gitti o yüzden doktorların her sözü doğru olmuyo bak bebeğin çok güzel büyümüş istee hiç hiiiiçç üzme kendini
ama işte elinde olmuyo insanın bazen, çok tatlı geliyo o gerinmek
zaten yaptığımı farkedince duruyorum hemen, daha fazla dikkat etmek lazım :)
aminnn canım :)
son 5 dk, herkese iyi akşamlar
topiğin %70i kız bebiş istiyo galiba :115:
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.bugün giiittt bugüüünartık karından bile çok rahat görünür
Body shop tan almıştım canım. cocoa butter body butter diye geçiyor. Watsons diye bir mağaza var eğer olduğunuz yerde varsa çok benzer ürünler var orda da.
İstanbuldayım bakayım ikisine de marmara forum çok yakın zaten:))
ilgili, yardımcı eşlere maşallah
benim eşim de bebeği öğrendiğimizden beri süpürgeyi yapıyor, ama viledaya ortak sadece bazen ben bazen o.
sıkılmaya başladı sanki, huysuzlanıyo arada sonra "özür dilerim aşkım öküzlük ettim" deyip yanaşıyo..
ama yine de hakkını yemiyim, sağ olsun yardımcı oluyo.. buna da şükür napalım :)
Benim eşim de bana artık bulaşık makinesine dokundurtmuyor önceden de yapardı çoğu zaman şimdi iyice devraldı. Yerleştir boşalt yapıyor iki güne bir:) çamaşırları makineden alıp sermeye de yardım ediyor:) yatağı beraber topluyoruz işe gitmeden:) kahvaltı da süt yumurta da ona ait:)) evde yemek olmuş olmamış hiiiçç dert etmiyor çorba olsun yeter diyor hergün:) her yer dağınık kalsa ne güzel olur dedi dün şok oldum. Bırak toplama bile diyor:) inşallah bıkmaz bu durumdan:))
kızlar birbirimizi FACEBOOK ta eklesek güzel olmaz mı?
Ekleyebiliriz bana uyar)
ben de çok yapıyorum bunu
çevremdeki yaşlılar hep sakın yukarlara uzanma diyo çok önemli bişey bu sanırsam çünkü herkes sölüyo onun için yatakta gerinirken diyodum buda acaba uzanmayla aynı etkimidir diye :) az öncede bi arkadaşım diyince gerinmemek gerekiyo demekki :)
Kızlar yukarı uzanmak, gerinmek anneyle bebek arasındaki bağları koparabiliyormuş( ben bu yüzden okuldaki yedek dolabımı değişmiştim gebe bir arkadaşla. Tabi o zaman ben gebe değildim:)) kızcağız nasıl teşekkür etti anlatamam:)) evde eşime söyleyince sen nasıl bir iyilik yaptığının farkında değilsin safım benim dedi:) anlattı bağ durumunu:)
Evet doktorlar çok harip şeyler diyor ama yukarı ızanmamak bilimsel kanıtlı...
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. O anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. Yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?