2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım ayakta gerinme sakın ve güzel düşün bol bol dua et doktorların her biri inan başka birşey söylüyo biri bana düşük yapıyosun 1 cmm lik kanama alanı var bebeğinin kalp atışını alamıyorum bile dedi yarım saat içinde başka hastanede herşeyin normal olduğunu öğrenene kadar ağlamaktan içim çıktı ömrümden ömür gitti o yüzden doktorların her sözü doğru olmuyo bak bebeğin çok güzel büyümüş istee hiç hiiiiçç üzme kendini

maşallah göbişler çıkmış kızlar ben 45 kiloyum hiççç bir değişiklik yok aynı duruyor ne zaman belirginleşcek merak ediyorum doğrusu

Minnak eltimde hamile benim. Çok zayıftı o da. 47 ile hamile kaldı. 4 aylık şuan 52 kilo oldu. Kocaman göbeği var. (2 buçuk aylıkkken benim kadar karnı vardı) Kiloyla değil iç karınla alakalı daha çok sanırım.

ama işte elinde olmuyo insanın bazen, çok tatlı geliyo o gerinmek
zaten yaptığımı farkedince duruyorum hemen, daha fazla dikkat etmek lazım :)

canım benim topiğimde bir arkadaşım var onunda çift rahmi var doktor progestan verdi daha 1 aylık hamiş aynı tedaviyi uyguluyorlar bildiğim kadarıylaa

evet sanırım öyle googda araştırdım sonra 2008 yılında açılmış konu var kalp şekilde rahim varmış 3 ay a kadar ilaca devam etmiş bebek büyüyünce diğer rahmi de doldurmuş ve kanama kesilmiş yedinci ayında olduğunu yazıyodu çokan doğum yapmıştır bile...sade işte 3 ay dikkat edecez o kadar inşallah güzel geçer hamileliğimiz arkadaşına da geçmiş olsun canım..ben çok takmıyorum kafama sadece dua ediyorum rabbim korusun herkesi ve bebişleri inşallah güzel olur alırız kucağımıza...progestanı 100mg alıyodum sabah öğle akşam 200 sabah akşam alabilirsin dedi bana. doktorum kanaman olduğunda birlikte olmicaksınız dedi kanaman olmadığında sorun değil devam edebilirsiniz dedi ama...eşim sen ve bebek iii olun o bana yeter diyo saolsun :)))))

teşekkür ederim canım :))) tutunmuş bebişim inşallah bırakmaz benii bende dua ediyorum sağlıcakla kucağıma alırım diye inşallah.sadece biraz daha dikkatli olmam gerekiyor o kadar...bebiş büyürde en kısa zamanda yerini doldururda kanamada geçer inşallah :))))

canım burda bende dahil birçok arkadaş lekelenme yaşadı ozamn hepimizin bebeği sağlıksız mı?ayrıca benim doktorum lekelenmesi çok olanlın genelde kızı oluyor dedi sen bidaha gitme oraya

dimi cnm yaa bu doktorlar korkutuyo bizi hep :) bende lekelenmesi olanın erkeği oluyo diye biliyodum ablam sölemişti ablamında oğlu oldu lekelenmesi olmuştu. ama inşallah senin dediğin doğrudur şaka tabii oğluşumda olsaa olurr erkeğinde yeri ayrı tabi sağlıklı olsunlarda Rabbimin izniyle..

Kızlar, hamileliğin ilk haftalarındaki gibi kasık sancılarınız devam ediyomu? Hani arada bir giriyoduda 1 dk ya sürüyodu ya sürmüyodu o sızlamalar? Cevap verin lütfeennnnnnn :26:

Vallahi benim ara ara devam ediyor.Özellikle ayakta çok durduğum günlerin akşamı,kasıklarımda ağrı oluyor.

evet cnm benimde ilk kanama olduğunda çok ağlamıştım akşam olunca doktorada gidememiştim hemen ama çok şükür bi sorun yok dedi doktor hatta ilk kalp atışını o zaman görmüştüm. o zaman dünyalar benim oldu. bugünde doktora giderken zaten hep dua ede ede gittim. valla ben hamile kalmadan önce hiç bilmiyodum böle ilk üç ayda bu kadar tehlike olduğunu çünkü hamile kalan doğuruyodu hemen :) ama işte insanın başına gelince nasıl pimpirikli oluyor :)

ama işte elinde olmuyo insanın bazen, çok tatlı geliyo o gerinmek
zaten yaptığımı farkedince duruyorum hemen, daha fazla dikkat etmek lazım :)

valla ya sabahda gerinmiceksek şöle yaylana yaylana hayatın ne anlamı kalırki

bugün giiittt bugüüün artık karından bile çok rahat görünür
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum. Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....

canım çok üzüldüm Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah. en kısa zamanda iyi haberler alırsın tekrar cnm sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah..

serapcım canım çok üzüldüm..allah sana yeniden sağlıklı gebelik nasip eder inşallah canım..allah yardımcın olsun sabır versin sana..

Geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin ve acınızı dindirsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliği nasip etsin :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…