- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
valla benimki gece de yanına alıyordu. ağlamalarıyla falan. eşim gidip gecenin ortasında teselli ediyordu. gece 3-4 yani. 12 falan değil. ilk 2 hafta kıyafetlerini odasından çıkarmadı. eşim onun odasında giyiniyordu.
benim kv ile aram çok iyiydi önceden. bu yaptıklarını sadece gözlemledim ve anlamaya çalıştım. iyi niyetli olmadığına karar verince de patladım. patlayış o patlayış.
evet cnm cok sukur acikliga kavustuk :))Talia canim ne kirilmasoyy ben yanlis gormusum ama açıklığa kavustuk:)
kiz gizemli hava katmak icin öyle yaptim:26:TALİAA: kiz ben bu fotolardan birsey anlamadim biraz net olanlardan koysaydin ya
geçimişe devam
bide erva'nın mama suyunu kaynaması için ocağa koymuştum kaynamış kaynamış bitmiş çaydanlık yanmış accık
ben ise biraz buraya yazıyorum biraz ervayı emziriyorum biraz temizlik yapıyorum
oww gecmis olsun canim kucuk bir tehlike atlatmisinizbulanık görünüyor resimlerin neden öyle?
Kuzum dün tlf elimde uyuyakalmisim gercekten cok zorluyor bu cocuklar bizi..
Bugün benimkiyle disari ciktik temiz hava da uyumayi seviyor oglum diye bir bankta oturduk sohbet ediyoruz esimle önümüzden gelen gecenlere baktim ayy baktikca sinirlerim bozuldu süslenmis püslenmis hatunlar gectikce önümden halime bakip üzüldüm cocugu avutabilmek icin dolaptan ne bulursan giymis hizlica saci tepede toplamisim kendime acidim ayakta uyuyorum, 20 dk dusta kalabilmek lüks geliyor artik yaa,
Önceden biryere gidecegimiz de benimki beni aynanin karsisindan zorla cekip alirdi suan birak sac-makyaj yapmayi göze kalem cekmeye bile vaktim yok, bugün gündüz 1 saat uyudum benim ki bakti ogluma o bir saat icinde bile ne dinlenmisim
Artik inanilmaz zor geliyor tam bir düzene girsede rahatlasak
Ne yapıyorsunuz şekerler
bence sende ağlamalısın hadi ama biz kadınız istersek neler yapabileceğimizin herkes farkında
seninle ilgilendiğindede onu mutlu edecek bişiy yapmalısın :)
eşimi seviyorum diosun sevmesen ben öyle yuvalar bozulmasın çocuklar falan diyen tiplerden biri değilim en başta anneme sırf 9 senedir boşa artık şu adamı diyen biriyim çünkü biliyorumki annem sevmiyor millet ne derse bakıyordu şimdi şimdi seni dinlesemmi diyor demek istediğim karı kocanın birbirine olan sevgisi saygısı bitmişse o evliliğinde bitmesi gerektiğini düşünürüm
sen seviyorum diyorsun
iyi düşün diyorum sadece eksisiyle artısıyla önüne koy
eğer artısı varsa hala bir tek nedenin bile varsa işte o zaman ağlamalısın kahvaltımı yapıyorlar yanlarına gidip oturup eşini kendi ellerinle beslemelisin :) yani ben olsam oturup bi güzel nazlana nazlana ve nazlıya nazlıya kahvaltısını yaptırırdım eşimin
belki hemen pes etmeyecektir onunda kadın olduğunu unutma ama bi süre sonra o değil eşin seninle daha fazla ilgilenmeye başlayacaktır :)
maç 90 dk ama önemli olan skordur kimse kimin ne kadar iyi çalım attığına bakmaz
ben de akşamdan gıcık oldum kocaya yapmadım yemek filan
saat 8 olmuş diyor ki ne yiceksin
yemicem bir şey dedim kalktı mutfağa gitti
sanıyorum ki bir şeyler yapacak da yicez
tabağa gofret halley bisküviyi doldurmuş getirdi bir de çay
beceriksiz koca makarna bile yapamamış
benim eşim için geçerli değil bunlar. her zaman ve her şey için annesini tercih eder.
bende kayınvalidemden biraz naz niyaz öğrendim ama benden bu kadar. fazlasını yapamıyorum.. benim doğum sancıma annesinin diş ağrısını tercih eden bi adamdan söz ediyoruz..
benim nazım fazla geçmez yani.
Kızlar bebegime dun aksam 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim
SIzce bir sey olur mu sonrada pisman oldum
kv sorunu varmış sizde
işte o gerçekten büyük sıkıntı...5 aydır kv yanımızda ki burda kızların anlattığı gibi biride değil bana çok yardımı oluyor ona rağmen be-azen bunalıyorum..artık gitse diyorum kendi kendime..
eşinle hiç yalnız kalıp güzel paylaşımlarda bulunamamışsın kv olunca haliyle
ama bi çözüm bulmanız gerekiyor bu şekilde devam etmez
maddi sıkıntılardanda umarım bir an önce kurtulursun
bütün bunlar bunaltmış
ama çok iyi düşün sonrasındaki hayatını
çocuğunun hayatını
üzüldüm böyle olmasına yalnız olsanız eminim hiçbi sorun olmayacak
hay senin o kv'nebenim eşim için geçerli değil bunlar. her zaman ve her şey için annesini tercih eder.
bende kayınvalidemden biraz naz niyaz öğrendim ama benden bu kadar. fazlasını yapamıyorum.. benim doğum sancıma annesinin diş ağrısını tercih eden bi adamdan söz ediyoruz..
benim nazım fazla geçmez yani.
kızım kaldır o totonu boşver dışarı işlerini accık evinle ilgilen sen böyle yaparak ipleri kv nin eline kendin vermişsin zatenbide biz eşimle çok fazla rolleri değiştik sanırım. bu durumda ikimize fazla geliyor. ben çok tembelimdir ama dışarı işlerinde çok aktifimdir. evin faturası ev idaresini ben yaparım. kararları ben alırım. eşimden daha çok kazanıyorum. büyük bi fark yok ama ek gelir için uğraşırım.
eve gelince ise öyle değilim. kahvaltı hazırlamaktan nefret ederim. eşimde annesi hep önüne getirmiştir. hiç iş yapacak biri değildir. ama taa çıkarken ben bunu işlemiştim. birlikte çalışacaksak birlikte iş yapmalıyız falan filan diye.
ev işlerini beceremez ama haftasonları kahvaltımı hep o hazırlar. hatta çoğunluk yatağıma getirir. ama romantiklikten değil. sanırım benden tırsıyorakşam yemeği de ben yapmam. onun yaptığı yemek de menemendir. yada ekmek arası yapar. bunları yapar önüme getirir. ama sanırım artık bıktı. ama bunları bana açık açık söylemez. ben yapmak istediğini düşündüğüm için ondan istiyorum. yapmak zor geliyor dese istemem.
bende evin sorumluluğunu almaktan bıktım.
biz bugun ilk ek gidamizi aldik kizima bugun kendi ellerimle meyve püresi yaptim birtane armut, muz ve 2 tanede petibör biskivü ekledim püre haline getirdim kizima yedirmek icin öncelikle agzina alinca migdesi bulandi ögggg diyor resmenn yemek istiyor ama yiyemiyor migdesi kaldirmiyorherhalde yemiyecek bunlari diye düsündüm bizde aksam yemegi yiyorduk kizim kucagimda masadaki ekmege atiliyor istiyor annem 2 gün önce kahvaltida eline ekmek vermisti yesin diye oda sapur supur yiyordu hatta bir kerede kur fasulye verdi ben böyle kalakaldim ama sesimide cikartamadim birsey desem hemen küscek artik neyse kizim biraz gaz sorunu ceksin annemin afra tafrasini cekmekten daha iyi dedim :))
ay neyse ekmekten bir parca koparip verdim eline ayni sekilde sapur supur yiyorr aklima püreye batirmak geldi ekmegi öyle yaptim batirdim kizima verdim yedi tekrar yaptim yine yedi bir kackez öyle yaptim ama ekmek iyice islandi erimeye basladi parcasi fln kopar bogazian takilir diye korktum bu defa parmagimla alip vermeyi denedim yedi kasikla tekrar verdim yine ayni sekilde migdesi bulandim bende parmagimla püreyi kizima yedirdim hemde nasil yiyor sapir supurrannesin lezzetli eliyle yemek daha hosuna gitti galiba:26:
Sende yangina körükle gitmesen olmaz, insan derki birkac aya kalmaz düzene girer rahat edersin falan ben depresyona girdim bunlarida sokayim diyorsun heralde :)) yok canim yaa bizdemi iş yok beceriksizmiyiz neyiz anlamiyorum okadar cok arkadasim varki ikinciyi doguran daha 5-6 aylik bebek kucakta 2-3 yasinda cocukta yaninda artist gibi anne babasina atip cocugu aksama kadar geziyorlar bunuda ben yapamam gönlüm el vermez
hay senin o kv'ne
kızım kaldır o totonu boşver dışarı işlerini accık evinle ilgilen sen böyle yaparak ipleri kv nin eline kendin vermişsin zaten
eşin için yemek yap onun için süslen süprizler yap
bid bunları dene hiç çaba harcamadan evliliği bitirmeyi düşünerek hata yapıyorsun bence
sen ona bir kaç adım git bir bak o geliyormu
sen başta hata yapmışsın
ayy bilmiyorum belki kızmışsındır söylediklerime ama şu an öyle düşünüyorum
yanımda eşim varken ancak bu kadar düşünebiliyorm ve bu kadar yazabiliyorum
ek gıdayla ilgili bişiler okumuştum. önce tek tek verin. daha sonra karışık verin diyordu. ilk etap için biraz fazla katı ve karışık değil mi verdiklerin.
bide ek gıda için şey diyordu. başını dik tutabiliyorsa ve oturabiliyorsa, en az 4 aylıksa başlayın diyordu. ideali 5,5 aylıkkenmiş. mamayla beslenenler için 4 aylık
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...-dogum-sonrasi-lohusalikta-sac-dokulmesi.htmlBu nasıl bir saç dökülmesi ya tutam tutam kel kalacağım galiba
nice nice mutlu senelere canımbugün evlilik yıl dönümümüz
yarın da eşimin doğum günü:44:
ay benimkide
(yazmış olduğum msj çok kısaymış 15 karaktere yükselmem gerekmiş şimdi hoşuna gittimi kk he bide niye benim iletilerimde hep silinmiş ileti yazıyo ha bide zeyno alıntı yapmış altına gülücük komuş ama benim alıntımda null yazıyo kızın msjını bile beğenemedim sen önce bunlara bi açıklık getir ondan sonra msjımı kısa bul kk)
ulan mıııkizlar beni görüp hatirlayamayanlar veya hic görmeyip görmek isteyenler icin kirmayip fotograf ekledim
kiymetimi bilin ulan
kopyaaaaaaacııııııseni tahmin etmek istiyorum .. tamda şu anda ilham geldi..
beyaz tenli mavi gözlü..
düz sarı saçlı..hatta saçların kalın telli vede yağlı..
sert görünümlü hatta soğuk ..
ama özünde öyle değilsin..
insanlarlada genelde mesafeli olmayı seversin..
söyle bakalım tutturdummu ??
şu muubirazdan bi deniyim bakiiim yapabilecekmiyim
ay o niye (gözleri faltaşı gibi olmuş sarı kafa) (kııs niye kabul etmiyon arkadaşlığımı)
Yeter artık ben dayanamıyorum bu hayata ...bitsin artık hersey de kurtulayım... Hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş...
canlarım eşimle çok fena kavga ettik hem de hiç bugüne kadar olmamış cinsten...
bana yaptıklarını hiç unutmayacağım...
bir anda yazmış bulundum çünkü ne yapacağımı bilemedim o anda...
sizleri de üzmek istemezdim ama biranda çok yalnız hissettim kendimi...
bana yaptıklarının telafisi yok..anlaşılır hiçbir tarafı yok...
yarın sabah 6.30 da annemler geliyor mersinden...bu şiş gözlerle nasıl çıkarım karşılarına hiç bilmiyorum...
bugün tüm gün sıkıntılıydım meğerse buna çıkacakmış....
allahım beni alsın da kızımın yanına ben de kurtulayım...
sen güçlü olmak zorunda değilsin ki tatlım. affetmek zorunda da diilsin. her söylediğinde de haklısın. anlat ne istiyorsan yaz içinden geçenleri çekinmeden sana kimse bişii diyemez. asarım keserim onlarıı. canım benim içine akıtma gözyaşlarını. bırak fışkırsınlarcanım inan o kadar zor ki..
biliyorum geçecek bu günler....o güzel günleri ben de göreceğim...
bunları ve tüm diğer şeyleri yazarken bi yandan da kızım aklımda.....unutmammmmm....
anneee unuttunmu demesin bana diyeee...... unutmammm ben onu.... her pazar onu görmeye gidiyorum.....
çiçekler ekiyorum ben ona unutmadığımı göstermek için...ahhh güzelim...ahhhh pembe çiceklerine kurban olduğummmmmmmm....
ahhhh benim güzel yüzlü pınarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?