ahada geçmişten bulduğum beğendiğim yazıYa saçmalama allah aşkına git bi elini yüzünü yika uyu dinlen öyle gellll
yok canım kızmadım. nedense sana kızamıyorum. valla benim yemek yapmamamın sebebi de eşim. adam hamurişi ve et dışındakileri yemekten saymıyor. ne zaman yemek yapsam beni sinir ediyor ve bende yapmıyorum artık. özene bezene börek yaparım hamur işi seviyor diye. etsiz mi diye burun kıvırır.
ben çiğ et ve tavuğa ömrüm boyunca dokunmuş insan değilim. ama onun için yaptım da kaç kere. ama nerden bulayım ben ona her zman et tavuk. ayrıcada ben dengeli beslenmek istiyorum her zman hamur işi nasıl yapayım. eti zaten sevmiyorum.
sebze hiç yemez. çok yemek seçer. onu yemesin bunu yemesin ne yapcam ben ona yemek
Beni merak eden hatunlar albüme resim ekledim :78:
anam kocalar iyice kudurdu bu aralar
.....
deli mi ne ya toptan sıyırdı bunlar
aha çok benziyor benim kocama bu anlattığın...ailesinin yapmadığı kalmadı ama hala k.çlarında geziyor benim salak kocam
gıkını çıkarmıyor uyuz oluyorum onlara karşı süt dökmüş kedi
demin gene beni deli ettim var ya ne laflar var sayardım şimdi ama işte olmuyor
biraz önce kv utanmadan arıyor gelin oturalım diye
resmen salak yerine koyuyorlar bizi ya nefret ediyorum tiksiniyorum onlardan
o kadar yüzsüz o kadar adi insanlarmış ki zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum
kocama da onlara karşı bu kadar pısırık olduğu için çok kızıyorum
bana horozlanmayı biliyor onlara fıs
zeynoo fikir süper de hediye lazımmmHadii ben fikrimi soylim
paket hâlinde satılan renkli balonlardan alip giris kapısından oturdugunuz yere kadar yayabilirsin
Ayni zamanda minik mumlar yakabilirsin
iceri girdiginde zaten bi sok olurr pastasini yakmış bir sekilde oglusunla birlikte onu bekleyebilirsin..bir kartonada babacığım dogum günün kutlu olsun iyiki benim babamsin gibi bisi yazıp oglusuna yakin bi yere ilistirebilirsinn bence cok hosuna giderr
hediye almasanda olur
ben görmedim aşk olsuuunBeni gören kimse kalmamış. Kaldırdım fotomu :80:
ahada geçmişten bulduğum beğendiğim yazı
işte ideal erkek
tatlım dediğin gibi sizin ev öğrenci evine dönmüş
ama çaba harcamadan düşünme öle şeyleri
biraz çabala sonra bi değerlendirme yap
canım şimdi çıkmam lazım yarın bakarım bizim denyo trip atıyo kendisi netten çıktı ya bide gelmiş okumaya çalışıyo yazdıklarımı
ee ben şimdi bunu ne yapayım atsan atılmıyo tutsan tutulmuyo
erkek milletinin en iyi anları uyudukları an sanırım
aha çok benziyor benim kocama bu anlattığın...
zeynoo fikir süper de hediye lazımmmbi de o balonları apartmana mı yığacağım ben anlamadım sanırım, komşular ne dicek peki o bebeğe hediye verdirtme şeysini babalar gününde yapmıştım ilki kadar etkili olmaz sanırım ama mumu ve pasta ile beklemeyi yapayım ama hediye de lazımmm
ben görmedim aşk olsuuunyine kooooy lütfeeeeen
cnm dalin yumuşatıcı zaten valla ben normal deterjanla yıkıyorum yumuşatıcı gözünede dalin koyuyorum tertemiz oluyorlar
kızlar gnc nin bira mayası tableti var sabah 3 öğlen 4 akşam 3 tane alıyorsun ben çok etkisini gördüm benimde memeler sünmüştü ama bu tabletler iyi geldi kimyasal içerik yok bira mayası komple aminoasit ve b vitamini içeriyor.yani sütü oluşturan maddeleri tavsiye ederim
kızlar önerileriniz için teşekkürler...Ben friendly kullanıyorum. Bitki özlü, organik bi deterjan. Yumusatici iceriyor zaten ayri bi yumusatici da kullanmiyorum.Memnun sayilirim.en azindan basit lekeleri çıkartıyor.
Kızlar bebegime dun aksam 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim
SIzce bir sey olur mu sonrada pisman oldum
pek arası yok maçla fln öle sosyalleşmek için izler sadece..sinema sever ama o da çok minik hediye olur maç iyi olurdu bak:44: ya şöyle epik bir hediye olsun şöle yıllarca konuşulsun istiyorum,diğer kocalara anlatılınca "vay bee" dedirtsin istiyorumfutbol seviosa maça götür. süpriz olarak. yemeğe götürcem diye götür. birden tuttuğu takımın atkısı vs sini çıkar. maça girin.
ben kendim öyle sevdiğim için bir sürü "el yapımı" yaratıcı hediye yaptım ona ve nihayet anladım ki benim adam sevmiyor öyleyada oyun seviodunuz hatırladığım kadarıyla. ansızın bi oyuncafesine sokup oyun oynayabilirsiniz. hediyesi bu olsun. ben maça götürcek param olmadığı için kendim maç biileti hazırlamıştım tuttuğu takım için
pek arası yok maçla fln öle sosyalleşmek için izler sadece..sinema sever ama o da çok minik hediye olur maç iyi olurdu bak:44: ya şöyle epik bir hediye olsun şöle yıllarca konuşulsun istiyorum,diğer kocalara anlatılınca "vay bee" dedirtsin istiyorum(çok şey isitoyrum herhalde )
ben kendim öyle sevdiğim için bir sürü "el yapımı" yaratıcı hediye yaptım ona ve nihayet anladım ki benim adam sevmiyor öylepamuk eller cebe bu sefer
Mrb kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah. Ben izmit Gölcük te k.validelerdeyim 2 gündür. Eşim beni bıraktı istanbula gecti işe gitti, , şimdilik herşey iyi sıkılmadm daha gerçi bebisle sıkılmk ne mümkün. Sadece burda avea hat az çekiyor doğal olarak internet de az çekiyor bir sayfa 10 dakika açılımıyo okuyamiyorum bi ttürlü ve geçmiş dağ oldu 242.sayfadayım daha okumak için ugrasiyorum iki gündür ama ne geçmiş bitti ne de sohbete katilabildim sohbete girim diye geçmişi bitirmeden yazim dedim. Pdnk cnm bende sizinle buluşmayı çok isterdim ama Gölcük teyim bebisle izmite gecmek cok zor yani dolmusla gelemem eşim burda olsa biraktirirdim kendimi çünkü sizimle buluşmayı çok istiyorum ama işte. Zaten bu cuma istanbul a dönüyorumKizlar şu msji bile yarim saat te yazdim çok uykum geldi doğa da uyudu bende yaticam öpüyorum sizi iyi gecelereveeethatta denizkızı izmit e gelecekmiş kv nın yanına o da gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?