2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ya saçmalama allah aşkına git bi elini yüzünü yika uyu dinlen öyle gellll
ahada geçmişten bulduğum beğendiğim yazı

işte ideal erkek
tatlım dediğin gibi sizin ev öğrenci evine dönmüş
ama çaba harcamadan düşünme öle şeyleri
biraz çabala sonra bi değerlendirme yap
canım şimdi çıkmam lazım yarın bakarım bizim denyo trip atıyo kendisi netten çıktı ya bide gelmiş okumaya çalışıyo yazdıklarımı
ee ben şimdi bunu ne yapayım atsan atılmıyo tutsan tutulmuyo
erkek milletinin en iyi anları uyudukları an sanırım

Son düzenleme:
ek gıdaya geçmeye bende çok hevesleniyorum. yeni yiyeceklere vereceği tepkileri çok merak ediyorum. yaz meyveleri de geçiyor. şeftali falan tattırmak isterdim ama sıkıntı olur diye 4 aylık olmasını bekliyorum.

yarın daha ayrıntılı bakıcam. kendinize iyi bakın. öpüldünüz
iyi geceler tatlı rüyalaaar......

anam kocalar iyice kudurdu bu aralar
.....
deli mi ne ya toptan sıyırdı bunlar

aha çok benziyor benim kocama bu anlattığın...

zeynoo fikir süper de hediye lazımmm bi de o balonları apartmana mı yığacağım ben anlamadım sanırım, komşular ne dicek peki o bebeğe hediye verdirtme şeysini babalar gününde yapmıştım ilki kadar etkili olmaz sanırım ama mumu ve pasta ile beklemeyi yapayım ama hediye de lazımmm

Beni gören kimse kalmamış. Kaldırdım fotomu :80:
ben görmedim aşk olsuuun yine kooooy lütfeeeeen

uğraştım baya aslında. aile danışmanına bile gitmiştik. o biraz bize iyi gelmişti ama çalıştığımız için sürekli gidemedik. ücretlisine gitmedik çünkü. belediyelerinde böyle bi hizmeti var, ona gitmiştik. ama yoruldum. çabalamak istemiyorum kii.

futbol seviosa maça götür. süpriz olarak. yemeğe götürcem diye götür. birden tuttuğu takımın atkısı vs sini çıkar. maça girin.

cnm dalin yumuşatıcı zaten valla ben normal deterjanla yıkıyorum yumuşatıcı gözünede dalin koyuyorum tertemiz oluyorlar

Ben friendly kullanıyorum. Bitki özlü, organik bi deterjan. Yumusatici iceriyor zaten ayri bi yumusatici da kullanmiyorum.Memnun sayilirim.en azindan basit lekeleri çıkartıyor.
kızlar önerileriniz için teşekkürler...
Kızlar bebegime dun aksam 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim
SIzce bir sey olur mu sonrada pisman oldum

canım ben şimdiye kadar kavun karpuz elma suyu tattırdım.hurma yalattım:)abartıp tavuk göğsü tatlısı bile çatalın ucuyla verdim.bizimki bayıldı.ikinci kere vermediğim için ağlamaya bile başladı:)

kızlar bugün hayatımda ilk defa kopçalı korse aldım hem de 38 bedenanaaam anaaam, bi de pijama altı alayım dedim benim bedende (L) pijama altı da yokmuymuş.Ben cahili ne biliim evde giyerim görürsün dedim meğer korsede alttan üstten bi ton pörtleme oluyormuş giysi kapatıyormuş-rezil oldum eşime benden bu sene ümidi kesmiş kıyamam seneye kilo verirsin diyor

yada oyun seviodunuz hatırladığım kadarıyla. ansızın bi oyuncafesine sokup oyun oynayabilirsiniz. hediyesi bu olsun. ben maça götürcek param olmadığı için kendim maç biileti hazırlamıştım tuttuğu takım için

kızlaaar ben geldim düğünü atlattım çok şükür herşey çok güzeldi çok kalabalıktı ama çom yoruldum korktuğum kadar kızım hırpalanmadı kardeşim 4.5aylık hamile çok oynamadı hep eslem ondaydı bebek arabasını aldık salona besledi uyuttu odada altını aldı alayda hep teyzesindeydi emanet edebileceğim tek insan nazar olur dedi kimseyede vermedi kızım en hasarla atlattı yani tek düşüncem oydu ben çok yoruldum eşim öyle ikimizde hurdaya çıktık düğün sahibi olmak zormuş hep ortada oynamak zorundasın her geleni karşıla sürekli gülümse burası nasıl bişey ya alişkanlık yapıyorsunuz eşim yattı ben topiğe bakıyım diyorum sen yorulmamışsın demekki diyor benim işim uzun bi bir haftalık geçmiş okumam lazım ne var ne yok diye

futbol seviosa maça götür. süpriz olarak. yemeğe götürcem diye götür. birden tuttuğu takımın atkısı vs sini çıkar. maça girin.
pek arası yok maçla fln öle sosyalleşmek için izler sadece..sinema sever ama o da çok minik hediye olur maç iyi olurdu bak:44: ya şöyle epik bir hediye olsun şöle yıllarca konuşulsun istiyorum,diğer kocalara anlatılınca "vay bee" dedirtsin istiyorum (çok şey isitoyrum herhalde)

DUNURUM nassinnn
Ayy ne sinirim demii
Hadi iyisin gene kızına gorumcelikyapmam söz

ben kendim öyle sevdiğim için bir sürü "el yapımı" yaratıcı hediye yaptım ona ve nihayet anladım ki benim adam sevmiyor öyle pamuk eller cebe bu sefer

maç diğer erkekler için vay bee olurdu ama eşinin arası yokmuş.

başka ne sever. erkeklerin genelnin sevdiği kadınların sevmeyeceği bişi. o zman arkadaşları vay be der

ben kendim öyle sevdiğim için bir sürü "el yapımı" yaratıcı hediye yaptım ona ve nihayet anladım ki benim adam sevmiyor öyle pamuk eller cebe bu sefer

ben eşime ya baklava alıım hediye olarak. ye etli bişi yediririm. üst sınırımız maç işte. param olunca yapacağım ilk şey. onun da doğum günü yaklaşıyor ama bu yıl bişi yapmıcam. intikammm

Taliaa anacım nee kurufasulye mi ekmek mi
Ben dun 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim diye içimde onun pismanligini yaşıyorum

bütün herşeyi bıraktım senin eşine hediye düşünüyorum

eveeet hatta denizkızı izmit e gelecekmiş kv nın yanına o da gelir belki
Mrb kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah. Ben izmit Gölcük te k.validelerdeyim 2 gündür. Eşim beni bıraktı istanbula gecti işe gitti, , şimdilik herşey iyi sıkılmadm daha gerçi bebisle sıkılmk ne mümkün. Sadece burda avea hat az çekiyor doğal olarak internet de az çekiyor bir sayfa 10 dakika açılımıyo okuyamiyorum bi ttürlü ve geçmiş dağ oldu 242.sayfadayım daha okumak için ugrasiyorum iki gündür ama ne geçmiş bitti ne de sohbete katilabildim sohbete girim diye geçmişi bitirmeden yazim dedim. Pdnk cnm bende sizinle buluşmayı çok isterdim ama Gölcük teyim bebisle izmite gecmek cok zor yani dolmusla gelemem eşim burda olsa biraktirirdim kendimi çünkü sizimle buluşmayı çok istiyorum ama işte. Zaten bu cuma istanbul a dönüyorumKizlar şu msji bile yarim saat te yazdim çok uykum geldi doğa da uyudu bende yaticam öpüyorum sizi iyi geceler

şey alsan. bu oyun şeyleri var ya. tam anlamam da. play station falan işte. kapsamlı bi uyun şeysi al. sende sebeplenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…