2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yolla kv bana azcık kafa dinleyin söz ben onu idare ederim teyzelere karşı ayrı bi çekim gücüm var nedenini inan bende bilmiyorum
başbaşa kalın bi sorununuz kalmaz sizin :)

canım sorunlarımızdan biri de bu zaten. oğlunu bırakıp memleketine bile gitmez . 3 yıldır bir kez bile şaşmadı. her akşam oğlu eve gelince ses tonu değişiyor. hasta olan ses tonu giriyor devreye.

sabah oğlu sordu kahvaltı yaptın mı diye. ağlamaklı bi şekilde en son dün sabah seninle yediğimle duruyorum diyor. ki yememiştir eminim. oğlu gelmiyor diye yemek yemiyor. hasta bu duygu sömürüsüyle oğluyla başbaşa kahvaltı elde etmiş oldu

ağzım açık kaldı okurkene vallahi
allah sabır versin sana

ağzım açık kaldı okurkene vallahi
allah sabır versin sana

bu bişi değil gene. 2 çocuk olunca ilk kardeş kıskanır ve ebeveynler kıskanmasın diye ilk çocuğa daha ilgi gösterir ya. evliliğimizin il ayları bizde durum buydu. yeni evliydik ama ben bi kenarda dururdum , ana -oğul birbirlerine sarılıp dururlardı. hayır oğlunu 20 li yaşlarda evlendirse anlıcam hak vercem de, 30 küsür yaşında evlendirmişin oğlunu zaten. neyine doyamadın ki bu kadar...

oğlum 50 yaşınada gelse ona doyamam ki ben
Ama oğul evlendikten sonra ne kadar kıskansamda öyle tripler yapmam. sonuçta anne sevgisi ve eş sevgisi bambaşka boyutlarda.
Gençleri başbaşa bırakmalı, oğlum evinde mutlu olsun beni görmese de olur.

boşanacağım başka yere gideceğim demişsin ya belki bana çok kızacaksın ama ben buna karşıyım. Sonuçta o yavrunun baba sevgisini elinden almaya hakkın yok. O babayıda yavrusundan mahrum bırakmaya hakkın yok. Allah kimsenin yuvasının bozulmasına izin vermesin. Herşey düzelir inşlh ama illa ayrılacaksan bari aynı şehirde olsunlarda görüşsünler. Bu konuda çok hassasım yaaaa. Anne babadan intikam için yavrusunu göstermez

Sinirin geçsin güzelce tekrardan düşün ama kher açıdan bakmaya çalış. Hem kendini kv yerine koy. oğlun ile aynı durumu yaşadığını düşün, hem de eşinin gözünden bak. anne ve eş arasında kalsan nasıl davranman gerektiğini düşün. Bide en son kendi açından. Senin hayatın sonuçta Rabbim sıkıntılarınızı gidersin.

Son düzenleme:

orda sıkı bi kaynana gelin çatışması var anlaşılan iki oğlum var canım isterimki büyünce eşleriyle aileleriyle mutlu olsunlar ama bu demek değilki beni unutsunlar
seninkine benzer bi durum bendede vardı ilk başta çünkü eşimle nerdeyse yıllardır görüşmemişler aralarında benden önce ne geçti bilmiyorum biz sevgiliyken eşimi zorla gönderdim ailesinin yanına hiç gitmiyordu ya gidip konuşacaksın yada bu iş biter ve gittiğindede annenin sesini duyacağım demiştim anlayacağız gitmek zorunda bıraktım sonra biz evlenmeden onların araları iice düzelmişti ve ben o eve kaçtım 3 ay birlikte kaldık anne oğul hep sarmaş sarmaşlar iki gün anca dayandım ikisi sarılırken bana bakın ya banada sarılırsınız yada gelir ortanıza otururum gelin eli maşalı çıktı dersiniz dedim gülüştük ama alttaki mesaj gayet açıktı sonrada kıskanan kb olmuştu kv çekti aldı önce benimsin diye
demek istediğim kendimi soyutlamadım onlardan oğulunuda almadım elinden
sen bir tek şey biliyorumki o eşimin annesi ama bende eşiyim gündüz onun olsun tüm gece kendinide paralasa o benim

Aynı sey bizde de oluyor.sanirim gulmeyi beceremiyorlar daha, hava yutuyorlar gülerken:)

asla böyle bi niyetim yok. bunu herşeyden önce oğlum için yapmam. onun baba sevgisi ve babaanne sevgisini yaşamasını isterim. ki baba olarak da babaanne olarak da iyidirler. zaten istanbula yakın şehirler bakıyorum. haftasonları görebilir oğlunu. haftaçi aynı evdeykende göremiyor zaten.

canım valla belki böyle söylemem hoş değil ama iyi bile çekmişsin sen o kaynanayı.. ama keşke ayrılacaksan çocuk doğurmadan bi düşünseydin.. gerçi kocanı da seviyorsun çok belli. sen ne yap et gönder o kaynanayı bak o nasıl duygu sömürüsü yapıyor sen neden yapmıyorsun politik ol biraz hastayım de ağla zırla dik durma hep güçlü görünme.. hayırlısı olsun canım..

Tugok denizayrılıktır maşallah sizede kizlar

sağol güzelim sana da maaşallah pek bi zayıfsın kız sen sinir oluyorum size heee.....

tugooooooooooooooooooooooooooook (burda şiddetli bağırıyorum)
neden arkadaşlığımı kabul etmedin (burda pısmış minicik minicik konuşuyorum)

canımmmm valla görür görmez kabul ettim ben hep sayfayı açık bırakıp gidiyorum ondan hep forumdaymışım gibi oluyo aslında çoğu zaman yokum yani.. yoğummm ben yoğummm..

valla benimki gece de yanına alıyordu. ağlamalarıyla falan. eşim gidip gecenin ortasında teselli ediyordu. gece 3-4 yani. 12 falan değil. ilk 2 hafta kıyafetlerini odasından çıkarmadı. eşim onun odasında giyiniyordu.

benim kv ile aram çok iyiydi önceden. bu yaptıklarını sadece gözlemledim ve anlamaya çalıştım. iyi niyetli olmadığına karar verince de patladım. patlayış o patlayış.

Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?

Ben de dun yaptirdim rota aşısını. Sağlık ocagindaki hemsire krese falan gondereceksen mutlaka yaptir demisti.bu arada devlet rota aşısını da aşı takvimine dahil edecekmis onumuzdeki aylarda diye duymustum.

biraz aptalca bişi belki ama hep dedim ki çocuk olunca daha rahat boşanırım. hatta eşime demiştim bi kere. sakın çocuk oldu diye rahatlama ben senden alacağımı aldım şimdii daha kolay boşanırım diye

bi çocuğum olmasını çok istiyordum. ayrılırsam yeni birne güven et vs çocuk yapmak zor olur diyordum. artık bi çocuğum var hemde çok tatlı

eşimi de seviyorum çok. ama dedim ya zor benim hayatım. hem maddi açıdan sıkıntı var. ve maddi olarak çabalayan koşturanda benim. kayınvalide sorunları.

ee bide adam ilgisizleşti doğumdan sonra, üstüne bana bağırıyor falan. neden çekiyorum

kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?
Ben friendly kullanıyorum. Bitki özlü, organik bi deterjan. Yumusatici iceriyor zaten ayri bi yumusatici da kullanmiyorum.Memnun sayilirim.en azindan basit lekeleri çıkartıyor.

anaaammm çok gıcık oldum kısss yolasım var kaynananı bu ne yaaa... yardım etseydin de karnına geri koyuverseydi.. hayret yaa.. ne yapıyo ki kendi oğlunu evladından uzaklaştıracak kendi bu yaşta evladına yakınken onun oğlu aynı evde bile olamayacak bu gidişle.. çok sevse oğlunun mutluluğunu isterdi bencillik onun yaptığı.. ama allaha havale et hayatım allahından bulsun bak görürsün sende, çok çeker o kaynana.. canım sen kocanı seviyorsan ne yap et o kadını gönder evden. allah sabırlar versin sana kusura bakma çok sinir oldum kv ne beni yanlış anlama canım..

canımmmm valla görür görmez kabul ettim ben hep sayfayı açık bırakıp gidiyorum ondan hep forumdaymışım gibi oluyo aslında çoğu zaman yokum yani.. yoğummm ben yoğummm..

ay bende öle yapıyorum kimi zaman
kız ne güzelmişin sen
ay valla bilmiyom ama foto yükleyenlerin hepsini çok beğendim istisnasız
burada bi aile olunca kimse kusurlu gelmiyor
bi daha kilodan bahsetmeyin kimseyi kilolu görmedim
yihuuuuuuuuuu salla gitsin sporu

göndermek mümkün değil ki. eşimde aynı derecede annesine düşkün. babası 13-14 yaşlarındayken terketmiş eşiini. başka bi kadınla evlenmiş. eşimde babasına kızdığı için annesine çok düşkün. köye bile gitmesine razı olmaz. ilk evlendiğimizde böyle şeyler yapınca ben çok bunaldım. eşimde dedim köye gitsin bi iki haftalığına. rest çekince kabul etmişti ama ne kabul etmek. annem köyden gelince onu kaplıcalara götürcem diyor. moral olsun diyeymiş. sanki köye gezmeye değil nazi kampına gönderdik

annesi uyanık ve alttan alta her işini yapan bi kadın. eşimi işlemeyi çok iyi bilir. eşimde güzel işlenir zaten. kadın köye gidişini bile o kadar dramatize etti ki oğlu moral bulsun diye onu gezmeye götürme düşüncesine kapıldı düşün.

halbuki kendi düşünüp gitmesi lazımdı. ben bu devirde hiç düşünmeden senle bi ömür yaşamayı kabul etmişim. sen bir iki hafta kocamla başbaşa kalmayı bana çok görüyorsun.

ki maddi açıdan da hiçbişileri yoktu. kredi çektik. ve eşim müsrif diye o parayı ben aldım ve herşeyin hesabını yapa yapa yaptık düğünü. balayını kendim istemedim masraf olmasın diye. ucuz gelinlik ucuz kınalık vs bulacam diye az yollar tepmedim. ben balayına gitmemişim kadın 2 hafta yalnızlığı bile çok gördü bana

Son düzenleyen: Moderatör:
aramızda o kadar iyiydi ki onla evlenmeden önce. onu doktora göttürürdüm işe geç kalma pahasına. gezmelere götürüdüm. maddi durumları yeterli değil diye alamayacağı meyvelerden alır götürdüm ona.

yani normal bi ilişkimiz olsa belki bu kadar kızmazdım. kayınvalide der geçerdim. ama öncesiyle sonrası bambaşka olunca öfkem geçmiyor.

Oglum 3 haziranda dogdu. Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken asinin zamanini gecirecegim :S Devlet karsilamadigina gore cok da gerekli bir asi degilmis gibi geliyor. Sanki ilac firmalarinin oyunuymus gibi falan.. Sizler ne yaptiniz kizlar?
Ben sordum sorusturdum tavsiye eden az oldu o yuzden yaptirmadim. Insallah pisman olmam.

vay be iyi taktikmis ilk emzirmede denemek istiyorum. insallah becerebilirim. anlamam biraz zaman aldi ama tamamdir bebegi ayni paralelde emzircem yani ok tesekkurleerrrr
Ben beceremedim galiba, oglan basti cigligi Sadece bi kere emzirebildim, acliktan bayilmak uzereydi. Bu aralar gaz yuzunden yan duramiyor oglum. Ayaga kalkip kucagimda pispis yaparak, yuruyerek ya da bebegi kucagimda sallayarak emziriyorum. Memeye yapisiyor cuk cuk cekiyor. Daha ne kiliklara giricez bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…