- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
aha çok benziyor benim kocama bu anlattığın...
zeynoo fikir süper de hediye lazımmmbi de o balonları apartmana mı yığacağım ben anlamadım sanırım, komşular ne dicek peki o bebeğe hediye verdirtme şeysini babalar gününde yapmıştım ilki kadar etkili olmaz sanırım ama mumu ve pasta ile beklemeyi yapayım ama hediye de lazımmm
ben görmedim aşk olsuuunyine kooooy lütfeeeeen
evet dogru biraz kati dursada kati kivami yoktu canim su gibi akiyordu muz dan dolayi yaa söylenen yazilan seylere bukadar takilmamak lazim ben 2 cocugumu hic öyle yazilan cizilenlere bakip büyütmedim haa sizede diyemem tabiki isteyen bakar istemyen bakmaz bu herkesin kendi secimi ve cok sükür herzamanda diyorum cok saglikli cocuklairm vardi üstüne titreyen diger annelere bakyiordum doktorda hastaneden cikmiyorlardi :)) neyse satilan hazir meyve pürelerne baktinmi canim ayni bu sekilde bir mama var 4 aydan sonra diye ama benim kzimda zaten 4 ayi dolduracak 5 gün sonra bunun icin bir mahsurunu görmedim ben :)) aslinda ben yiyip yemiyecegine bakmak icin yaptim denemek amacli elimde olan meyvelerle yapmak istedim sadece armutu mixserden gecirdim ama cok katiydi kesinlikle yiyemezdi öyle bende muzu ekledim icine hemen civik hale geldi onun icinde birde biskivü kattim :)) SONUC BU OLDU BAKALIM KIZIM YARIN KAKA SORUNU CEKERSE YAZARIM SIZEDE
Sende yangina körükle gitmesen olmaz, insan derki birkac aya kalmaz düzene girer rahat edersin falan ben depresyona girdim bunlarida sokayim diyorsun heralde :)) yok canim yaa bizdemi iş yok beceriksizmiyiz neyiz anlamiyorum okadar cok arkadasim varki ikinciyi doguran daha 5-6 aylik bebek kucakta 2-3 yasinda cocukta yaninda artist gibi anne babasina atip cocugu aksama kadar geziyorlar bunuda ben yapamam gönlüm el vermez
bence sen topigin en komik annesisinn her lafina gulmeye basladim ben son gunlerde:26:ahada geçmişten bulduğum beğendiğim yazı
işte ideal erkek
tatlım dediğin gibi sizin ev öğrenci evine dönmüş
ama çaba harcamadan düşünme öle şeyleri
biraz çabala sonra bi değerlendirme yap
canım şimdi çıkmam lazım yarın bakarım bizim denyo trip atıyo kendisi netten çıktı ya bide gelmiş okumaya çalışıyo yazdıklarımı
ee ben şimdi bunu ne yapayım atsan atılmıyo tutsan tutulmuyo
erkek milletinin en iyi anları uyudukları an sanırım
DUNURUM nassinnn
Ayy ne sinirim demii
Hadi iyisin gene kızına gorumcelikyapmam söz
evet canim kurufasulye ve ekmek ustune birde bugun meyve püresi tabi arada yedikleirmizi hic saymiyorum tahin pekmez bal kaymak nutellaTaliaa anacım nee kurufasulye mi ekmek mi
Ben dun 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim diye içimde onun pismanligini yaşıyorum
ay canimm ya gecmisi okumayi artik hayal bile etmebence :)) artik evine dön de rahat raaht sohbet edelim özledik seni vallaMrb kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah. Ben izmit Gölcük te k.validelerdeyim 2 gündür. Eşim beni bıraktı istanbula gecti işe gitti, , şimdilik herşey iyi sıkılmadm daha gerçi bebisle sıkılmk ne mümkün. Sadece burda avea hat az çekiyor doğal olarak internet de az çekiyor bir sayfa 10 dakika açılımıyo okuyamiyorum bi ttürlü ve geçmiş dağ oldu 242.sayfadayım daha okumak için ugrasiyorum iki gündür ama ne geçmiş bitti ne de sohbete katilabildim sohbete girim diye geçmişi bitirmeden yazim dedim. Pdnk cnm bende sizinle buluşmayı çok isterdim ama Gölcük teyim bebisle izmite gecmek cok zor yani dolmusla gelemem eşim burda olsa biraktirirdim kendimi çünkü sizimle buluşmayı çok istiyorum ama işte. Zaten bu cuma istanbul a dönüyorumKizlar şu msji bile yarim saat te yazdim çok uykum geldi doğa da uyudu bende yaticam öpüyorum sizi iyi geceler
bizde öyle canim emzigine batirmadigimiz kalmadi sekil A olarak yukarda saymis bulunmaktayimbende öle ince düşünen annelerden değilim canım sadece muza dikkat etmelisin
ilk 6 ay anne sütü sadece derler hep valla ben annesütü + su + evde ne yemek yapıldıysa emziğini batırıp batırıp verdim
şimdi herşeyi yiyor (
O kadar yorgun ve bitkinim kiiyinede geçmişi bitirebildimm peki cvp yazabilecekmiyim iste orasi biraz muamma
önce bir bugünun özetini geçim de sizmada
sabah kahvalti yapıyorduk ki arkadasim geldiii ben kuaföre gidiyorum hadi gel birlikte gidelim dedi.. bende olur bende ztn sariya donecektim saclarimi boyatirim dedimm. Emiri hazirlim cikariz dedim. Esimde emiri niye goturuyorsun siz gidin ben bakarim dedi bende ama boya işi uzun sürer 2 saatten once gelemeyiz dedim oda olsun orada boya kokusu zararli götürme dedii bende iyi barii deyip gittim kuafore..
neyse yarım saat bekledikten sonra kuafore sariya donucez dedim iste sacima fln bakti uclarda kizil var bu saci acmam lazim dedi ben ne kdr sürer diye sordum 1 saat.. 1 saatte boyası sürer 2 saate cikarsin sarilarida 15 gun sonra atariz dedi bende ok dedim başladı..
Benim arkadasim da tutturdu bende yaptiricam diyeee..
neyse onada başladılar. .
2 de girdigim kuaför salonundan aksam 21.45 ciktikk
nasıl oldu diye sormayin inanin bilmiyorum.. sinirlerim bozuldu aklim evde çocukta birakip çıkamıyorum deli oldummm Ağlıyorum ikidebir esimi ariyorumm yokk rahatlayamiyorumm
esim diyor ki canim biz iyiyiz sütünü isittim altini degistirdim uyuttum ama daha once en fazla 1 saat baktigi icin birtürlü rahatlayamiyorum
bi yandan arkadasima bir yandan sacimi yapan cocuga saydiriyorumm
neyse eve vardigimda baktim emir uyuyor sarildim esime cok Özür dilerim inan noldugunu anlamadım uzadikca uzadi diyee baya soylendim.. oda niye bu kadar panik oldun ki senden iyi baktim valla demesin miii
Gayet rahattiii stres yok yorgunluk yokk
ama benim basim naptilar iyiler mi diye dusunmekten zonkluyooo su andaaa
o sirada emir uyandi hemen banyo yaptirip emzirip yatirdim.. kahve yaptim topige bakim dedimm.. muhtemelen ben bu satirlari yazarken hepinuz gitmis olacaksinizolsun ben yazımda yarin okursunuzz
Anlicaniz inanilmaz kotu bir gun yasadim resmen faciaydi.. neyseki kocisim mikemmel işler basardiii :))) Düşünsenize ben orada caresizce isimin bitmesini beklerken 2 de bir arayip nerde kaldin dediginiii ay dusunmek bile istemiyorum
bu basarisindan dolayi 1 hafta guzel yemekler yaparak ödüllendirmeyi düşünüyorum kendisiniii
Taliaa azıcık kardeşimi ovey im
Uzun boylu zayif beyaz tenli
20 yaşında ilköğretim. Matematik Öğretmenliğnde okuyor
TRabzonda 2. Sinifta
Annem cok iyi bir kadindir e beni biliyosunzaten
Eee veriyor musun kız
Zeyno okurken bem heyecanlandım kız valla
Ödül olayı. Muhteşem koptum valla
Sırf fotolara bakmak için uyumadim ve yarim saat sürdü bakmak ama olsun değdi :-D çok tatlı çok güzel bir hatunsun maşallah sana ve hiç hayalimdeki gibi degilsin ben daha yapili ve esmer bir iz canlandırmistim gözüm de seni ama sen cpk çok güzel ve monyon tipli ve arkadaşlarin dediği gibi cok masum bir yuzun vardeniz kızı senin için foto eklemiştim. netin yavaşmış ama aklında bulunsun. bugün yarın silerim...
ay çok güldüm kız Allah seni iyi etsinkızlar bugün hayatımda ilk defa kopçalı korse aldım hem de 38 bedenanaaam anaaam, bi de pijama altı alayım dedim benim bedende (L) pijama altı da yokmuymuş.Ben cahili ne biliim evde giyerim görürsün dedim meğer korsede alttan üstten bi ton pörtleme oluyormuş giysi kapatıyormuş-rezil oldum eşime benden bu sene ümidi kesmiş kıyamam seneye kilo verirsin diyor
Mrb kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah. Ben izmit Gölcük te k.validelerdeyim 2 gündür. Eşim beni bıraktı istanbula gecti işe gitti, , şimdilik herşey iyi sıkılmadm daha gerçi bebisle sıkılmk ne mümkün. Sadece burda avea hat az çekiyor doğal olarak internet de az çekiyor bir sayfa 10 dakika açılımıyo okuyamiyorum bi ttürlü ve geçmiş dağ oldu 242.sayfadayım daha okumak için ugrasiyorum iki gündür ama ne geçmiş bitti ne de sohbete katilabildim sohbete girim diye geçmişi bitirmeden yazim dedim. Pdnk cnm bende sizinle buluşmayı çok isterdim ama Gölcük teyim bebisle izmite gecmek cok zor yani dolmusla gelemem eşim burda olsa biraktirirdim kendimi çünkü sizimle buluşmayı çok istiyorum ama işte. Zaten bu cuma istanbul a dönüyorumKizlar şu msji bile yarim saat te yazdim çok uykum geldi doğa da uyudu bende yaticam öpüyorum sizi iyi geceler
Ya benim oglusum hala emmek istemiyor ve daha da kötüsü artik beni sevmiyor
Niye böyle oldu anlamadım babamiz geldikten sonra cicukbenden soğudu zorla emdirmeye çalıştığım için olabilir ama önce de bu durum vardi
Oyy oy..oglus aglar emmicem diye ben aglar eşim de bsna kızıyor zorlsma diye napim çocuk elini yiyor sapur supur açlıktan
Günaydın bu arada kızlar bebekleriniz sizi emiyor ve size gülümseyerek bakiyorsa cok sanslisiniz bilin
Kızlar bu satırları şuan işten yazıyorum. Ay çocuk beni çok yormuş accık kafamı dinleyeyim yüzüm bebek dışında insan görsün
Ama yinede çok özlüyorum facebooktan fotolarına bakıyorum
Kızlar bu satırları şuan işten yazıyorum. Ay çocuk beni çok yormuş accık kafamı dinleyeyim yüzüm bebek dışında insan görsün
Ama yinede çok özlüyorum facebooktan fotolarına bakıyorum
Canlarım...
Tekrardan desteğiniz çok teşekkür ederim...
Burdan ve özelden mesajlarınızla iç sesim oldunuz...
Aslında çok hoşuma gitmez böyle şeyler yapmak ama demekki ben de o anda çok çaresiz hissettim kendimi..
Kızımı kaybettikten sonra eşim bana çok destek oldu, gözümün içine bakıyordu sürekli. Aslında birbirimize çok destek olduk desem daha doğru. Daha sonrasında iş değiştirdi, bir şantiyenin tüm sorumluluğu ona verildi. O günden sonra da kafası sürekli meşgul ve stresliydi. Bense sürekli evde, annemler ayrı şehirde, arkadaşlarım çalışıyor, kocam işiyle meşgul kafayı yemek üzereydim. Neyse Allahtan siz vardınız da biraz olsun eski halime geri dönebildim. Bu süreçte tekrardan işe başladım raporlu olduğum halde ki evde bunalıp eşimden çıkarmıyım diye buhranlarımı. Baktım ben eşime daha fazla destek olmaya başladım, onu sürekli dalgın canı sıkkın buluyordum. Neşelendirmeye çalışıyor canı sıkılmasın diye onun yanında ağlamamaya çalışıyordum. Çünkü sadece ben kaybetmedim kızımı, üstelik o geçen sene babasını da kaybetmişti. Bu şekilde bir o bana bir ben ona derken iyice tutmuşuz kendimizi. Geçen akşam eşimi ilk defa o şekilde gördüm. Resmen kriz geçirdi. Buna neden olan ayrıntılara girmeyeceğim ama ana sebebi ikimizin de yaşadığı bu acılar.
Ben o gece ağlamaktan bayılmış halde salonda uyuya kalmışım, sabah erkenden o gitmiş annemleri almış getirmiş, beni yatak odasına götürmüş..saat 11di telefonla uyandım.
Neyse uzun lafın kısası sizin yazdıklarınızı okuyunca ve daha sağlim kafayla düşününce eşime de hak verdim. Tabii söylediklerine veya yaptıklarına değil. Onlar hala içimde kırıklık olarak kaldı ama konuşarak da aşılmayacak şeyler değil.
Durum böyle canlarım, sizleri de üzdüm ve yapmayacağım bişeydi ama iyi ki o gece öyle hissedip yazmışım. Sonrasında yazılarınızla rahatladım.
İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?