2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

komşulara çok takılma derim ben en fazla şunlara bak sözde evliler derler benimki balonlar çiçeklerle 4.kata kadar süslemişti apartmanı :)annemlerde kalıyorduk bide komşuları yemişim harika bi süprizdi en dedikoducusu (yıllarca benim dedikodumu yapacak bişiy bulamamak ötürü her daim beni gözetler ) bunlar evliler ama sevgili gibiler diyebilmişti

bende öle ince düşünen annelerden değilim canım sadece muza dikkat etmelisin
ilk 6 ay anne sütü sadece derler hep valla ben annesütü + su + evde ne yemek yapıldıysa emziğini batırıp batırıp verdim
şimdi herşeyi yiyor

benimde el vermiyor canım ama eşimle annem bir oluyorlar başımın etini yemek suretiyle zorla kabul etmek zorunda kalıyorum ama annem bi kere saymış 3 saatte 20 kere aramışım fırça yedim bide resmen :) tabiyki onlar 5 kere plan yapıyorlar ben 1ini mecbur kabul ediyorum

deniz kızı senin için foto eklemiştim. netin yavaşmış ama aklında bulunsun. bugün yarın silerim...

bence sen topigin en komik annesisinn her lafina gulmeye basladim ben son gunlerde:26:

DUNURUM nassinnn
Ayy ne sinirim demii
Hadi iyisin gene kızına gorumcelikyapmam söz

iyim canim sen nasilsin kiz bende ciktin sandim kayboldun hemen hehehee mervosumm sen görumcelik istesende yapamazsin senin yuregin el vermez zaten

bak bak bende ervosu oglusuma alim ozaman hee ne dersinn:44: söz bak bende kaynanalik yapmiyacammm

kızlaaar ben geldim düğünü atlattım çok şükür herşey çok güzeldi çok kalabalıktı ama çom yoruldum korktuğum kadar kızım hırpalanmadı kardeşim 4.5aylık hamile çok oynamadı hep eslem ondaydı bebek arabasını aldık salona besledi uyuttu odada altını aldı alayda hep teyzesindeydi emanet edebileceğim tek insan nazar olur dedi kimseyede vermedi kızım en hasarla atlattı yani tek düşüncem oydu ben çok yoruldum eşim öyle ikimizde hurdaya çıktık düğün sahibi olmak zormuş hep ortada oynamak zorundasın her geleni karşıla sürekli gülümse burası nasıl bişey ya alişkanlık yapıyorsunuz eşim yattı ben topiğe bakıyım diyorum sen yorulmamışsın demekki diyor benim işim uzun bi bir haftalık geçmiş okumam lazım ne var ne yok diye

O kadar yorgun ve bitkinim kii yinede geçmişi bitirebildimm peki cvp yazabilecekmiyim iste orasi biraz muamma
önce bir bugünun özetini geçim de sizmada

sabah kahvalti yapıyorduk ki arkadasim geldiii ben kuaföre gidiyorum hadi gel birlikte gidelim dedi.. bende olur bende ztn sariya donecektim saclarimi boyatirim dedimm. Emiri hazirlim cikariz dedim. Esimde emiri niye goturuyorsun siz gidin ben bakarim dedi bende ama boya işi uzun sürer 2 saatten once gelemeyiz dedim oda olsun orada boya kokusu zararli götürme dedii bende iyi barii deyip gittim kuafore..
neyse yarım saat bekledikten sonra kuafore sariya donucez dedim iste sacima fln bakti uclarda kizil var bu saci acmam lazim dedi ben ne kdr sürer diye sordum 1 saat.. 1 saatte boyası sürer 2 saate cikarsin sarilarida 15 gun sonra atariz dedi bende ok dedim başladı..
Benim arkadasim da tutturdu bende yaptiricam diyeee..
neyse onada başladılar. .
2 de girdigim kuaför salonundan aksam 21.45 ciktikk
nasıl oldu diye sormayin inanin bilmiyorum.. sinirlerim bozuldu aklim evde çocukta birakip çıkamıyorum deli oldummm Ağlıyorum ikidebir esimi ariyorumm yokk rahatlayamiyorumm
esim diyor ki canim biz iyiyiz sütünü isittim altini degistirdim uyuttum ama daha once en fazla 1 saat baktigi icin birtürlü rahatlayamiyorum
bi yandan arkadasima bir yandan sacimi yapan cocuga saydiriyorumm
neyse eve vardigimda baktim emir uyuyor sarildim esime cok Özür dilerim inan noldugunu anlamadım uzadikca uzadi diyee baya soylendim.. oda niye bu kadar panik oldun ki senden iyi baktim valla demesin miii
Gayet rahattiii stres yok yorgunluk yokk
ama benim basim naptilar iyiler mi diye dusunmekten zonkluyooo su andaaa
o sirada emir uyandi hemen banyo yaptirip emzirip yatirdim.. kahve yaptim topige bakim dedimm.. muhtemelen ben bu satirlari yazarken hepinuz gitmis olacaksiniz olsun ben yazımda yarin okursunuzz
Anlicaniz inanilmaz kotu bir gun yasadim resmen faciaydi.. neyseki kocisim mikemmel işler basardiii :))) Düşünsenize ben orada caresizce isimin bitmesini beklerken 2 de bir arayip nerde kaldin dediginiii ay dusunmek bile istemiyorum
bu basarisindan dolayi 1 hafta guzel yemekler yaparak ödüllendirmeyi düşünüyorum kendisiniii

Taliaa azıcık kardeşimi ovey im
Uzun boylu zayif beyaz tenli
20 yaşında ilköğretim. Matematik Öğretmenliğnde okuyor
TRabzonda 2. Sinifta
Annem cok iyi bir kadindir e beni biliyosunzaten
Eee veriyor musun kız

Son düzenleme:
Zeyno okurken bem heyecanlandım kız valla
Ödül olayı. Muhteşem koptum valla

Taliaa anacım nee kurufasulye mi ekmek mi
Ben dun 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim diye içimde onun pismanligini yaşıyorum
evet canim kurufasulye ve ekmek ustune birde bugun meyve püresi tabi arada yedikleirmizi hic saymiyorum tahin pekmez bal kaymak nutella salatalik sogan dondurma aklima gelenler suan icin bukadar bunlarin cogunda annemin parmagi hatta eli kolari var yani anliyacaginpismanlik duyma o yuzden rahat rahat ver korkma fazla degil tabiki bir parcacik seysler bunlar mesela kuru fasulye dedigme bakma bir tane baklayi verdi onuda cikarti geri agzindan ama ben tabi birsey olcak diye korkutan 3.5 atiyordum

ay canimm ya gecmisi okumayi artik hayal bile etmebence :)) artik evine dön de rahat raaht sohbet edelim özledik seni valla
bizde öyle canim emzigine batirmadigimiz kalmadi sekil A olarak yukarda saymis bulunmaktayim canim muzda birsey yapmaz korkuldugu kadar bir meyve degil :)) aslinda armut daha cok gabiz yapyiordu sairim yanlis hatirlamiyorsam:26:

ahh zeynoo gecmis olsun ben artik turkiyedeki kuaförlere inanmamaya karar verdim ayni seki bende yasadim 2 kez turkiyede ilkinde saclarimi boyattim bende ozamnda baska isimiz vardi bir yere gitmemiz gerekiyordu saclarimi boyatimda gideriz demistim kuaföre sorduk ne kadar surer diye 1 saate biter dedi alt tarfi bi boya atacak sanki röfle yaptirmisim gibi 3-4 saat surmustu kizimi emziremedim yanimda oldugu halde esim disarda kapinin önunde ona bakiyor allatna karsiisi cay bahcesiydi oraya gidip oturdular ama SIK SIK gelip daha bitmedimi ne zaman bitcek diye bunaltmisti beni kizimi saatlerce emziremdigim icin gögsum sismisti sinir olmustum. 2. kezde dügün vardi bende sacimi yaptirmak istemistim toplatacaktim sadece 45 dk da biter dedi esimde ona göre bir yere gidip geldiler saclarimi toladilar ama berbat birsey yapti salak adam sinir oldum yakismadi dedim olmadi ben böyle disari cikamam asla bozdurdum vee asla öyle bir huyumda yoktur olmasada olmus derdim ama bunun dencek hali yoktu horoz ibigi gibi tepeme birseyler yapmisti sinir oldum bozdu yapamadi adama kizdim bende birak yapma dedim kuaförün asil sahibi geldi toplatma dedim bir masa cek yanlardan topla sadece dedim kadinda daha berbat hale getirdi sacimi ama 2 saati gecti dugune gec kalcaktik mcbur artik ciktim ordan ben her gittigimide turkiyede sacimi boyatir kestiridim cok begeniyordum turkiyedeki kuaförleri bu yil da dogumdan sonra bekledim nasilsa tr ye gitcem diye bin kere pisman oldum anliyacagin ve ir daha trdeki kuaförlere inanmamaya karar verdim sacimida baska bir yerde kstirmistim oda guzel kesmedi ya bu yil bana hep ters olanlar denk geldi yada bende bir terslik vardi

Taliaa azıcık kardeşimi ovey im
Uzun boylu zayif beyaz tenli
20 yaşında ilköğretim. Matematik Öğretmenliğnde okuyor
TRabzonda 2. Sinifta
Annem cok iyi bir kadindir e beni biliyosunzaten
Eee veriyor musun kız

eee daha iyisi samda kayisii aralarinda 8 yas fark var cok sayilmazmis iyii
oglumuz okusun isini eline alsin istemeye gelinn kizimda okumazsa veririm okursa okulu bitince artik
canim annende kesin senin gibidir eminimm

Zeyno okurken bem heyecanlandım kız valla
Ödül olayı. Muhteşem koptum valla

ayy hakkaten bu ödül olayi cok guzeldii bende hemen dertlendim kiza kuför olayini duyunca neyse zeynom saclarin insallah diledigin gibi guzel olmustur okadar bekledikten sonra degmistir insallah

deniz kızı senin için foto eklemiştim. netin yavaşmış ama aklında bulunsun. bugün yarın silerim...
Sırf fotolara bakmak için uyumadim ve yarim saat sürdü bakmak ama olsun değdi :-D çok tatlı çok güzel bir hatunsun maşallah sana ve hiç hayalimdeki gibi degilsin ben daha yapili ve esmer bir iz canlandırmistim gözüm de seni ama sen cpk çok güzel ve monyon tipli ve arkadaşlarin dediği gibi cok masum bir yuzun var

Aha da bu son msjdi çok uykum.geldi ve bu tele bakmaktan gözlerim yanıyor öpůldunuzzzzzzz

ay çok güldüm kız Allah seni iyi etsin
ben de kocama yakınıp duruyorum şöyle kilo aldım böyle vermem lazım kıyafetlerime giremiyorum diye
o da zayıflayınca girersin demek yerine gel sana bir şeyler alalım diyor artık

gölcük te nerede oturuyorsun canım sen?

Ya benim oglusum hala emmek istemiyor ve daha da kötüsü artik beni sevmiyor
Niye böyle oldu anlamadım babamiz geldikten sonra cicukbenden soğudu zorla emdirmeye çalıştığım için olabilir ama önce de bu durum vardi
Oyy oy..oglus aglar emmicem diye ben aglar eşim de bsna kızıyor zorlsma diye napim çocuk elini yiyor sapur supur açlıktan
Günaydın bu arada kızlar bebekleriniz sizi emiyor ve size gülümseyerek bakiyorsa cok sanslisiniz bilin

Çocuklarda bir dönem oluyor anneyi emmemek. Topicte bir kaç kişide yaşadı bende yaşadım. Çocuk emmiyor aç biliyorum aradan 6 saat falan geçmiş. Kafasını zorla tutuyorum emmiyor. biberon veriyorum emmiyor en son damlalıkla zorla doyuruyordum onuda kusuyordu. Varsa yoksa şapur şupur ellerini yalıyor. Bir kaç gün sonra geçti bu durum. Emmesi için çok fazla zorlamadım. Ellerini emmesini engelliyoruz. Parmaklarını inceltir diye korkuyoruz bu defada üst dudağını emmiyor.

kızlar yaaa bebegimin poposunda bişey çıktı demiştimya enfeksiyon kapmış nasıl olur anlamıyorum tertemiz bakıyorum
antibiyotikli krem verdi doktor büyürse hemen getir dedi
3-4 güne geçmezse de getir dedi cerrahi müdaahale edecekler sanırım çook üzüüyorumm
inşllh gecer iki gündür kullanıyorum kremi küçülme olmadı
nolur dua edin de geçsin
huzursuzlugu ondan olabilirmiş rahatsız eder dedi

Kızlar bu satırları şuan işten yazıyorum. Ay çocuk beni çok yormuş accık kafamı dinleyeyim yüzüm bebek dışında insan görsün

Ama yinede çok özlüyorum facebooktan fotolarına bakıyorum

Canlarım...
Tekrardan desteğiniz çok teşekkür ederim...
Burdan ve özelden mesajlarınızla iç sesim oldunuz...
Aslında çok hoşuma gitmez böyle şeyler yapmak ama demekki ben de o anda çok çaresiz hissettim kendimi..
Kızımı kaybettikten sonra eşim bana çok destek oldu, gözümün içine bakıyordu sürekli. Aslında birbirimize çok destek olduk desem daha doğru. Daha sonrasında iş değiştirdi, bir şantiyenin tüm sorumluluğu ona verildi. O günden sonra da kafası sürekli meşgul ve stresliydi. Bense sürekli evde, annemler ayrı şehirde, arkadaşlarım çalışıyor, kocam işiyle meşgul kafayı yemek üzereydim. Neyse Allahtan siz vardınız da biraz olsun eski halime geri dönebildim. Bu süreçte tekrardan işe başladım raporlu olduğum halde ki evde bunalıp eşimden çıkarmıyım diye buhranlarımı. Baktım ben eşime daha fazla destek olmaya başladım, onu sürekli dalgın canı sıkkın buluyordum. Neşelendirmeye çalışıyor canı sıkılmasın diye onun yanında ağlamamaya çalışıyordum. Çünkü sadece ben kaybetmedim kızımı, üstelik o geçen sene babasını da kaybetmişti. Bu şekilde bir o bana bir ben ona derken iyice tutmuşuz kendimizi. Geçen akşam eşimi ilk defa o şekilde gördüm. Resmen kriz geçirdi. Buna neden olan ayrıntılara girmeyeceğim ama ana sebebi ikimizin de yaşadığı bu acılar.
Ben o gece ağlamaktan bayılmış halde salonda uyuya kalmışım, sabah erkenden o gitmiş annemleri almış getirmiş, beni yatak odasına götürmüş..saat 11di telefonla uyandım.
Neyse uzun lafın kısası sizin yazdıklarınızı okuyunca ve daha sağlim kafayla düşününce eşime de hak verdim. Tabii söylediklerine veya yaptıklarına değil. Onlar hala içimde kırıklık olarak kaldı ama konuşarak da aşılmayacak şeyler değil.
Durum böyle canlarım, sizleri de üzdüm ve yapmayacağım bişeydi ama iyi ki o gece öyle hissedip yazmışım. Sonrasında yazılarınızla rahatladım.
İyi ki varsınız

Lover işe başlamışsin.. kolay gelsin cnm.. ayrılık zor olsada zamanla alışılacak, elden birsey gelmiyor.bebisle kim ilgileniyor şimdi

arada birde olsa biriyle konuşup rahatlamaya ihtiyacın olduğunu unutma biri demek değilki bi insan ben çok bunalınca kardeşimi çağırıyorum daha 13 yaşında ama en iyi dadılara taş çıkartır annemden ii bakar çocuklara bi saat atıyorum kendimi sahile gören deli diyordur eminim :) denizle konuşmak küçüklüğümden beri rahatlatmıştır beni bu durum ne zaman kendimi kötü hissetsem orda gözümü açarım... yinede birileriyle konuşmak istersen ben iyi bi dinleyiciyimdir :)
herşeyin yoluna girdiğine sevindim çok çok çoooookkkkkk mutlu olun inşallah

Denizim normalde gün içinde ana kucağında uyuyor gündüz uykularını.Ama son bir kaç gündür çok huzursuz.Ne biberonu alıyor, ne doğru dürüst uyuyor.Dün kafam attı bebişimi tülbentle kundakladım. OOhhh akşam 6 da bi yattı bu sabah 8de kalktı ee uykusuzluktan kıvranıyordu kaç gündür...
Normalde akşam 8-9 arası uyutuyorum,gece mamaları falan derken sabah 8de kalkıyor 2 saat sonra tekrar uyuyor daha doğrusu uyumaya çalışıyor.Şimdide tülbentle kundakladım bıraktım yatağına.5-10dk mızırdandı ağladı hooop uykuya daldı maşallah nazar değmesin böyle giderse uyku düzeni sorununu çözmüş olurum.Gün içinde taş çatlasın yarım saat uyuduğu için gece uykusu uzun sürüyordu bakalım ne olacak bu gece:44:

Mama olarak uzun süre aptamil kullandık sorun yoktu kabızlık dışında.SMA ya geçtik oo bi güzel kakasını yapmaya başladı, gazınıda rahatça çıkarmaya başladı.Son 1 haftadır biberonla savaş ediyor kızım.Bide güçlendi biberona bir vuruyor biberon bir yana savruluyor, her yer mama oluyor.Mamayı mı sevmedi dedik ama aldığımızdan beri bayıla bayıla yiyordu hatta şaşırdık.Sanırım sorun biberonda.Bilmiyordumki araştırınca öğrendim bu ayda delik sayısı artmalıymış.Dr Browns kullanıyorum, biberon emziği satılıyormuş ayrıca.İnsan neler öğreniyor :44: Bakalım alıp deneyeceğiz.Sorun buysa o zaman mama yeme problemini de çözmüş olurum. Okula yeni başlamış velet gibi hissediyorum kendimi.Her gün yeni şeyler öğreniyorum bebişimle...

Dr.Brown´s Dar Ağızlı Biberonlar İçin 2.Aşama Doğal Akış Biberon Emziği 3-6 Ay (2Adet ) Bebek beslenme aksesuarları - Biberon emzikleri biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…