2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tugooooooooooooooooooooooooooook (burda şiddetli bağırıyorum)
neden arkadaşlığımı kabul etmedin (burda pısmış minicik minicik konuşuyorum)

geçimişe devam
bide erva'nın mama suyunu kaynaması için ocağa koymuştum kaynamış kaynamış bitmiş çaydanlık yanmış accık
ben ise biraz buraya yazıyorum biraz ervayı emziriyorum biraz temizlik yapıyorum

anaaaaaaaaam bu çocuk babasını amma çok seviyor ya
resmen yalancı çıkardı beni bu gün 2 saat öğlen uyudu. biraz önce de uykusu geldi emzirdim pat resmen bayıldı. eşime haftaiçi ne kadar yorulduğumu söylüyorum ama bugün olana bak.

ben de 2 tane cezve yaktım ataberkin suyunu kaynatçam diye koyuyorum ohoooo cezvelerin dibi düşçek nerdeyse kokuyu duyup kalkıyorum.. :)

kızlar bebeğimin kıyafetleri için dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor.değiştirmek istiyorum.başka bir marka öneriniz var mı?

cnm dalin yumuşatıcı zaten valla ben normal deterjanla yıkıyorum yumuşatıcı gözünede dalin koyuyorum tertemiz oluyorlar

denizkızı gelince burdan haber ver yükleyeyim fotoları. kaldırmıştım. sen gelince bi daha yüklerim..

Oglum kamyonlari görüp seslerini duyunca bi konuşuyor bi kahkahalar görmeniz lazim

neden acaba bende ilk duydum

ne kadar bebekte olsalar cinsel kimlikleri yavaş yavaş oturacak .erkek çocugu allah korusun diyorum.düşünsenize erkek çocukları ilk anne memesini emerken cinsel kimliği oturuyormuş onu biliyorum.ben eczacıyım ve okuldada erkek bebeklere fitil en son çare olarak okumuştuk derslerde.

işinden dolayı eşim geç geldi eve. odanın kapısını kitledim. bunu ilk defa yapıyorum. bi kere zorluk çeksin ufaktan da olsa burnu sürtsün istedim.

sabah kalktım , salona koyduğum yastığı almamış. sadece bi çarşafla iki büklü yatmış. holdeki dolapta yorgan ve koltuğu daha rahat hale getirecek araç gereç vardı. ama hiç birini almamış. boyu da uzun koltuğa sığmamış iki büklüm olmuş. içim sızladı üzüldüm. biraz daha zaman geçince yatağa çağırdım bari dinlensin rahat yatsın diye.çocuk uyutmadı tabi sonra o, oğlumuz ve ben birlikte vakit geçirdik. konuştuk falan ama nötr bi şekilde. ne sıcak ne soğuk. bi adım atsa bende atardım sanırım. ben çabuk özlüyorum onu. zaten bu zamana kadar her kavgadan sonra ne kadar haklı olursam olayım ilk adımı atan hep ben olmuşumdur.

bu sefer akışına bıraktım. yumurtalı peynir yapayım mı dedi hayır dedim. sonra gitti annesi ile kahvaltısını yaptı. çocukda sabahın altısından beri durmyordu ağlıyordu. saat 1 olmuş ben hala kahvaltı yapmamışım.çocuk ağlıyor gelip bi ne oldu bile demiyor. sonra ben delirdim.

hırsımı alamadım. anneni git teyzene bırak kendinde git arkadaşında kal ben bi hafta kafamı dinlicem dedim. sonra bu arkadaşını aradı. annesiyle birlikte oraya gitcekmiş. arkadaşı ayarlarsa buna döncekmiş. birde bana diyyorki bak korkarsan falan ben annemi arkadaşımda bırakıp gelmem ona göre diyor.

arkadaşı aramadı. eşimde işe gitti. anası evde. yani arkadaşı gel dese beni küçük çocukla tek bırakıp gidecekti. ben böyle dedim ama hangi aklı başında insan bunu yaparki. sinir anında söylemiş olabilirm sonuçta.

niran yaşım küçük değil. 28 yaşındayım. eşimden küçüğüm sadece. 8 yaş var aramızda.

kızlar ben bi başıma olsam eşimdir deyip her halini çekerim ama benim birde kvalide var malum. çoğunuz kayınvalideniz sadece çocuk bakmaya geldiğinde bile dayanamıyorsunuz. ben 3 yıldır aralıksız kayınvalideyleyim. yazları bile bi yere gitmez.

çoğunuzun üyelik ismini bilmiyorum denizkızı diye yazıncada üstüme alınmak ve alınmamak arasında kararsız kaldım
ben değilsem bile şu fotoları yüklede bakalım canım

denizkızı başka

3. kez yüklüyorum. yarın 9 da kaldırcam ona göre

yolla kv bana azcık kafa dinleyin söz ben onu idare ederim teyzelere karşı ayrı bi çekim gücüm var nedenini inan bende bilmiyorum
başbaşa kalın bi sorununuz kalmaz sizin :)

Kuzum dün tlf elimde uyuyakalmisim gercekten cok zorluyor bu cocuklar bizi..
Bugün benimkiyle disari ciktik temiz hava da uyumayi seviyor oglum diye bir bankta oturduk sohbet ediyoruz esimle önümüzden gelen gecenlere baktim ayy baktikca sinirlerim bozuldu süslenmis püslenmis hatunlar gectikce önümden halime bakip üzüldüm cocugu avutabilmek icin dolaptan ne bulursan giymis hizlica saci tepede toplamisim kendime acidim ayakta uyuyorum, 20 dk dusta kalabilmek lüks geliyor artik yaa,
Önceden biryere gidecegimiz de benimki beni aynanin karsisindan zorla cekip alirdi suan birak sac-makyaj yapmayi göze kalem cekmeye bile vaktim yok, bugün gündüz 1 saat uyudum benim ki bakti ogluma o bir saat icinde bile ne dinlenmisim
Artik inanilmaz zor geliyor tam bir düzene girsede rahatlasak

kızlar gnc nin bira mayası tableti var sabah 3 öğlen 4 akşam 3 tane alıyorsun ben çok etkisini gördüm benimde memeler sünmüştü ama bu tabletler iyi geldi kimyasal içerik yok bira mayası komple aminoasit ve b vitamini içeriyor.yani sütü oluşturan maddeleri tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…