2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yok kız dökmedimmm niye dökiyimmm ne biliyim bi bakim dedim acımış diyenlerinde vardır bir bildiği herhalll

benimki hiç mama da almadı ki anlamadım şimdi bu ne yaa.. ama biraz netten baktım bu aylarda dışarıyı keşfettikleri için herşey dikkatlerini çekermiş dolayısıyla emmeyi istemeyebilirlermiş. bu dönemde sabırla emzirmek gerekiyormuş bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten 1 ay sonra işe başlayacağım 3 öğün gibi biberonla alacak sütü yetmezse mamayıda tabi.. inşallah ondan sonra tamamen bırakmaz en azından bu 4 ayı hayırlısıyla bir tamamlasak süper olacak..

ohhhh ohhhh ne güzel hiç kıskanmadık ki

bu arada benm eşiminde dogum gunü yakın bende bişiler hazırlamak istiyorum ama ne
erkeklerden daha odunum bu konuda

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar geçmişi okudum hoop bizimki uyandı tekrar uyuttum 2 satır bişey yazıyım gidim yemek yapıyım.
denoz canım iyi olmana sevindim. hiçbirşey hiçbir söz yaşadıklarının teselli olamaz. ama sen gerçekten güçlü bir kadınsın. ben bu siteye bile tekrar giremezdim belkide. bazen çoğu yaşanan şey unutuluyo ama küçücük söz insanın içinde yer ediyo çıkmıyo. belliki sende böyle olmuşsun. ama koca işte şekerim atsan atılmıyo satsan satılmıyo. eşinn ile olan sorunu hemencicik atlatırsın inşallah.
geridönüşüm tatlım sende kocana ilgi göstermeye çalış.herşeyi kocadan beklememek lazım onun için birşeyler yaptığını farkında olmasını sağla.(diyene bak haftasonunu yine küs geçirdik)kvyi de salla gitsin
hkn canım umarım sende hastalığını biraz atlaşmışsındır.
zeynooyeni imajın hayırlı olsun şekerim
ayy benimki yine uynadı ben kaçar

teşekkür ederim canım şimdi çok daha iyyim saoll

eslem canım bu düğün olayını bilmiyorum ama gözünüz aydın Allah utandırmasın (böle şeyleri pek bilmem başka ne derler acaba)..kim evlendiyse çooooooooooooooooook mutlu bereketli sağlıklı uzun yıllar geçirirler umarım

oooooooooooooooooy içim bayıldı bak kızıyorum sana (nede olsa ablanım)
tatlış senin ne yaşadığını bilmiyoruz evet burdan şöyle yap böyle yap demek kolay oluyor
ama bi sirkelen şu ölü toprağını üzerinden at
eşini çek bi köşeye adam akıllı konuş
evliliğinizin tehlikede olduğunu söyle bunun farkında olsun
oda kendine çeki düzen verir belki
kesinlikle kuzucuk için çabalamak zorundasınız ikinizde
yoruldum falan diyemezsin
bak ortada hakaret şiddet ne biliim daha kötü şeyler yoksa öle yorulamazsınız (evet benim için bunu söylemek kolay ama ben burdan sana amaaan boşver boşa gitsin demem diyemem)

Slm kizlar
bu sabah doktora gittik 4.ay imiz bitti 5. Ayimizdan gun aldik
2 tane asisi yapildi..
gecen ay kilosu 7.200 boyu 64 cm di.
bu ay kilosu 7.550 boyu 66 cm bas cevresi 41 cm cikti..
doktorumuz bu ay az kilo almis sutun mu azaldi dedi. Bende hayir gögsümden emmiyor sagip veriyorum dedim. .
iyi olmamis bu dedii

1 hafta sonra tekrar getir kilosuna bakicam yine dedi
eger ayniysa ek gidaya baslicakmisiz :44:
ne yedircegimi nasıl hazırlamam gerektigini liste halinde verecekmis..

bgerci ben elma armut uzum suyu vermeye başlamıştım hergun 1 yemek kaşığı kadar ama söylemedim

ahh canım sonunda denk geldikkk saol hayatım bugün çok daha iyiyim şükürrr sen naptın emir nasıll

Sonunda kavusabildik
Bende iyim cnm sabah doktora goturdum doktor amcasi cizz ettii detaylari diger topige yazdimm
iyi olmana sevindim cnmm
sonra ziraat bankasına gittik dogum paramizi aldik.. markete ugradik eve geldik.. esim aradi aksam arkadaslari emiri gormeye geleceklermis.. 5 ay oldu yeni akillarina gelmisss
patates hasladim salata yapicam bidesu boregi siparis verdim hic ugrasamicammm yeter onlara cok bilee

valla hayatım bende öle buldum kolayını biri gelceği zaman karşı sitenin altında ev yemekleri yapan bi yer var oraya direk siparişi geçiyorum mis gibi hiçç uğraşamam iki çocukla bi salata yapıyorum senin gibi ohhh...
iyi bakalımm doğum paranızı alıp markettemi yediniz kısssbizim burdada öle geç geliyolarr neymişş biz kendimize geleymişizzz oooo biz kendimize geleli ne olduuu

Denoz cum iyi olmana cok sevindim her evlilikte oluyor boyle seyler oda icine ata ata patlamis demekkii..
benim esimde bi kere bana cok kızdı sinirinden tv kumandasını ortadan ikiye kırdı..
o an cok sasirmistimmm öyle yaptigi için elimde ki su bardagini firlatmistim kapinin cami kirilmistii hala kirikkk
oluyo yaniii cok normallll
simdi sorsan bizden iyi çift yok gibi geliyooo

asesulfam canim hic gorunmuyorsun nerdesin diye sordum cvp vermedin küsmüyüz yoksaaaa :82::84:

neyse canım yaa zaten 4 ayı atlattınız ek gıdayada başlayınce toparlar o zatenn aman yaa ek gıda olayınada gıcık oluyomm 2 yaşına kadar dert valla çantada sürekli küçük lokantayla gez işin yoksaa kap kappp off aklıma geldikçe

En iyisini yapiyosun cnm sanki ugrasinca kiymet bilen varr
Keske yiyebilsek is yerine vericem cnm onlar maasimi yatirmaya dvn ettiler yaaa oraya borclanmis oldumm
Abim rusyadan dondu temelli emire 200 dolar verdi onu harcadimmm

Kızlar yorumlarınıza çok teşekkür ederim

Geridönüşüm senin eşinle aranda geçenler için de üzüldüm.
Aslında uzun uzun yazmak istedim ama sonra kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı vazgeçtim.
Boşanma fikri benim aklıma ilk defa geçen sefer geldi ve gerçekten detaylı olarak düşününce hiç de kolay birşey değil hele de çok severken..sizin içinse kv. olayı yaraya tuz basan bişey hatta direk yaranın kendisi bence. Onu halledebilirseniz birçok şeyi çözebilirmişsiniz gibi geliyor ama tabii durumunuz ne kadarına müsade eder bilemiyorum. Arkadaşım gerçekten allah sana sabır versin de üstesinden gelebil bunların.

Zeynooom saçların nasıl oldu merak ettim :44:ve allah aşkına naaptı kuaför o kadar saat???

Eda1299 çok üzüldüm canım. Umarım bi daha tekrar etmez senin sağlık probleminde.

Keep basit bir fikir vericem sana hani eşine maddi bir şey düşünüyorsun ya. Ben geçen sene eşime saat almıştım (benimki saat hastası da her doğum gününde al bana mısın demez) neyse arkasına da eşimin kızımın ve benim ismimi el yazımla yazdırmıştım. Çok hoşuna gitmişti o. Eğer saat falan seviyorsa sen de üçünüzün ismini yazdırabilirsin saatin arkasına canım.

Esra sizin roman olayına da bayıldım canım

Yaa bu arada bazılarınız fotolarını koymuş ama ben kendi derdimden kaçırdım onlarııııııı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…