cnm 10 dk emiyorsa doyuyodur disi fln cikacagi icin senin omzuna ve baska seyleri emme isirma ihtiyaci duyuyor insallah birakmazlar gecen gun bizde hic emmedik birgun boyunca mama icti sagarak verdim :))
Tadina bakmis birde kiz süt aci olurmuymus hic kim uydurmus onu birde goguste bir kac saat beklerse eksir diye sagip dökenler vardimis gibi süt dökülürmu hicc
aynı durum bizdede var canım sanırım mama olayını daha çok seviyoo sütümmü acı diye atadına bile baktım yok bişi mis gibi süttgeceleri emiy oo gündüzleri sorun çıkartıyoo uyuz bide yatarak emmeye alıştı sanırım ondanda yapıyoo
bi an hiç bitmiicek sandım.. iki gün boş bırakmaya gelmiyosunuz .. hafta sonu güzeldi..
çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geldiler karı koca.. c.tesi bizde kaldılar saatlerce okey oynadık ..
gülme krizlerine girdik..
sabah kızkalesi manzarasında serpme kahvaltı .. sonra denize girdik..
ordanda denize sıfır bi balık restoranda balık yedik..(düğünden sonra arkadaşlarla eğlendiğimiz mekandı )
akşam eve uyuyarak geldim diyebilirim..
eşim çocuğu annemlere bırakalım denizde falan zor olur dedi..
ama benim içine sinmedi.. sırf gezip eğlenmek için başımdan atmış gibi olurum diye olmaz dedm..
ve benim miss kokulu oğlum okdar keyifliydi kii hiç üzmedi beni..
gayet cool davrandı gün boyunca .. mamasını yedi uyudu uyandı ..
pusetinde etrafı seyretti durdu..
denizede dönüşümlü olarak girdik..biraz ben baktım biraz eşim..
sonra uyuynca arkadaşlar baktılar biz eşimle girdik..
ay çok eğlendim yaaa.. uzun zamandan sonra nasıl iyi geldi anlatamam..
alıntı yapmıştım ama kv geliyomuş az sona ..
pufffffffffff..
benim profilimde resmim var zaten canımfotoğraf sırası. seni de çok merak ediyorum.
nirannnn gördüm seni sonunda. kısa sşyah küt saçlı hayal etmiştim snei. bu arada o dolaplı yeri mutfak sandım ilk. dedim mutfakta bilgisayar ne arıyosanırım laboratuar gibi bişi.. çok hoşsun .
Issterizzzz isterizzz hafi ama bir sen kaldin bak
mevecim aşk olsun benim resmim profilimde aylardır var birara da avatarıma koymuştum resim sen nasıl görmezsin
slm kızlar geçmişi okudum hoop bizimki uyandı tekrar uyuttum 2 satır bişey yazıyım gidim yemek yapıyım.
denoz canım iyi olmana sevindim. hiçbirşey hiçbir söz yaşadıklarının teselli olamaz. ama sen gerçekten güçlü bir kadınsın. ben bu siteye bile tekrar giremezdim belkide. bazen çoğu yaşanan şey unutuluyo ama küçücük söz insanın içinde yer ediyo çıkmıyo. belliki sende böyle olmuşsun. ama koca işte şekerim atsan atılmıyo satsan satılmıyo.eşinn ile olan sorunu hemencicik atlatırsın inşallah.
geridönüşüm tatlım sende kocana ilgi göstermeye çalış.herşeyi kocadan beklememek lazım onun için birşeyler yaptığını farkında olmasını sağla.(diyene bak haftasonunu yine küs geçirdik)kvyi de salla gitsin
hkn canım umarım sende hastalığını biraz atlaşmışsındır.
zeynooyeni imajın hayırlı olsun şekerim
ayy benimki yine uynadı ben kaçar
eslem canım bu düğün olayını bilmiyorum ama gözünüz aydın Allah utandırmasın (böle şeyleri pek bilmem başka ne derler acaba)..kim evlendiyse çooooooooooooooooook mutlu bereketli sağlıklı uzun yıllar geçirirler umarımkızlaaar ben geldim düğünü atlattım çok şükür herşey çok güzeldi çok kalabalıktı ama çom yoruldum korktuğum kadar kızım hırpalanmadı kardeşim 4.5aylık hamile çok oynamadı hep eslem ondaydı bebek arabasını aldık salona besledi uyuttu odada altını aldı alayda hep teyzesindeydi emanet edebileceğim tek insan nazar olur dedi kimseyede vermedi kızım en hasarla atlattı yani tek düşüncem oydu ben çok yoruldum eşim öyle ikimizde hurdaya çıktık düğün sahibi olmak zormuş hep ortada oynamak zorundasın her geleni karşıla sürekli gülümse burası nasıl bişey ya alişkanlık yapıyorsunuz eşim yattı ben topiğe bakıyım diyorum sen yorulmamışsın demekki diyor benim işim uzun bi bir haftalık geçmiş okumam lazım ne var ne yok diye
oooooooooooooooooy içim bayıldı bak kızıyorum sana (nede olsa ablanımuğraştım baya aslında. aile danışmanına bile gitmiştik. o biraz bize iyi gelmişti ama çalıştığımız için sürekli gidemedik. ücretlisine gitmedik çünkü. belediyelerinde böyle bi hizmeti var, ona gitmiştik. ama yoruldum. çabalamak istemiyorum kii.
Cnm nasıl oldun iyimisin
canım bende ilk defa gördümm resmini çok güzel vehoşsun maşallahh
benim profilimde resmim var zaten canım
ahh canım sonunda denk geldikkk saol hayatım bugün çok daha iyiyim şükürrr sen naptın emir nasıll
valla hayatım bende öle buldum kolayını biri gelceği zaman karşı sitenin altında ev yemekleri yapan bi yer var oraya direk siparişi geçiyorum mis gibi hiçç uğraşamam iki çocukla bi salata yapıyorum senin gibi ohhh...Sonunda kavusabildik
Bende iyim cnm sabah doktora goturdum doktor amcasi cizz ettiidetaylari diger topige yazdimm
iyi olmana sevindim cnmm
sonra ziraat bankasına gittik dogum paramizi aldik.. markete ugradik eve geldik.. esim aradi aksam arkadaslari emiri gormeye geleceklermis.. 5 ay oldu yeni akillarina gelmisss
patates hasladim salata yapicam bidesu boregi siparis verdim hic ugrasamicammm yeter onlara cok bilee
Slm kizlar
bu sabah doktora gittik 4.ay imiz bitti 5. Ayimizdan gun aldik
2 tane asisi yapildi..
gecen ay kilosu 7.200 boyu 64 cm di.
bu ay kilosu 7.550 boyu 66 cm bas cevresi 41 cm cikti..
doktorumuz bu ay az kilo almis sutun mu azaldi dedi. Bende hayir gögsümden emmiyor sagip veriyorum dedim. .
iyi olmamis bu dedii
1 hafta sonra tekrar getir kilosuna bakicam yine dedi
eger ayniysa ek gidaya baslicakmisiz :44:
ne yedircegimi nasıl hazırlamam gerektigini liste halinde verecekmis..
bgerci ben elma armut uzum suyu vermeye başlamıştım hergun 1 yemek kaşığı kadar ama söylemedim
valla hayatım bende öle buldum kolayını biri gelceği zaman karşı sitenin altında ev yemekleri yapan bi yer var oraya direk siparişi geçiyorum mis gibi hiçç uğraşamam iki çocukla bi salata yapıyorum senin gibi ohhh...
iyi bakalımm doğum paranızı alıp markettemi yediniz kısssbizim burdada öle geç geliyolarr neymişş biz kendimize geleymişizzz oooo biz kendimize geleli ne olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?