Lover işe başlamışsin.. kolay gelsin cnm.. ayrılık zor olsada zamanla alışılacak, elden birsey gelmiyor.bebisle kim ilgileniyor şimdi
Canlarım...
Tekrardan desteğiniz çok teşekkür ederim...
Burdan ve özelden mesajlarınızla iç sesim oldunuz...
Aslında çok hoşuma gitmez böyle şeyler yapmak ama demekki ben de o anda çok çaresiz hissettim kendimi..
Kızımı kaybettikten sonra eşim bana çok destek oldu, gözümün içine bakıyordu sürekli. Aslında birbirimize çok destek olduk desem daha doğru. Daha sonrasında iş değiştirdi, bir şantiyenin tüm sorumluluğu ona verildi. O günden sonra da kafası sürekli meşgul ve stresliydi. Bense sürekli evde, annemler ayrı şehirde, arkadaşlarım çalışıyor, kocam işiyle meşgul kafayı yemek üzereydim. Neyse Allahtan siz vardınız da biraz olsun eski halime geri dönebildim. Bu süreçte tekrardan işe başladım raporlu olduğum halde ki evde bunalıp eşimden çıkarmıyım diye buhranlarımı. Baktım ben eşime daha fazla destek olmaya başladım, onu sürekli dalgın canı sıkkın buluyordum. Neşelendirmeye çalışıyor canı sıkılmasın diye onun yanında ağlamamaya çalışıyordum. Çünkü sadece ben kaybetmedim kızımı, üstelik o geçen sene babasını da kaybetmişti. Bu şekilde bir o bana bir ben ona derken iyice tutmuşuz kendimizi. Geçen akşam eşimi ilk defa o şekilde gördüm. Resmen kriz geçirdi. Buna neden olan ayrıntılara girmeyeceğim ama ana sebebi ikimizin de yaşadığı bu acılar.
Ben o gece ağlamaktan bayılmış halde salonda uyuya kalmışım, sabah erkenden o gitmiş annemleri almış getirmiş, beni yatak odasına götürmüş..saat 11di telefonla uyandım.
Neyse uzun lafın kısası sizin yazdıklarınızı okuyunca ve daha sağlim kafayla düşününce eşime de hak verdim. Tabii söylediklerine veya yaptıklarına değil. Onlar hala içimde kırıklık olarak kaldı ama konuşarak da aşılmayacak şeyler değil.
Durum böyle canlarım, sizleri de üzdüm ve yapmayacağım bişeydi ama iyi ki o gece öyle hissedip yazmışım. Sonrasında yazılarınızla rahatladım.
İyi ki varsınız
Denizim normalde gün içinde ana kucağında uyuyor gündüz uykularını.Ama son bir kaç gündür çok huzursuz.Ne biberonu alıyor, ne doğru dürüst uyuyor.Dün kafam attı bebişimi tülbentle kundakladım. OOhhh akşam 6 da bi yattı bu sabah 8de kalktıee uykusuzluktan kıvranıyordu kaç gündür...
Normalde akşam 8-9 arası uyutuyorum,gece mamaları falan derken sabah 8de kalkıyor 2 saat sonra tekrar uyuyor daha doğrusu uyumaya çalışıyor.Şimdide tülbentle kundakladım bıraktım yatağına.5-10dk mızırdandı ağladı hooop uykuya daldımaşallah nazar değmesin böyle giderse uyku düzeni sorununu çözmüş olurum.Gün içinde taş çatlasın yarım saat uyuduğu için gece uykusu uzun sürüyordu bakalım ne olacak bu gece:44:
Mama olarak uzun süre aptamil kullandık sorun yoktu kabızlık dışında.SMA ya geçtik oo bi güzel kakasını yapmaya başladı, gazınıda rahatça çıkarmaya başladı.Son 1 haftadır biberonla savaş ediyor kızım.Bide güçlendi biberona bir vuruyor biberon bir yana savruluyor, her yer mama oluyor.Mamayı mı sevmedi dedik ama aldığımızdan beri bayıla bayıla yiyordu hatta şaşırdık.Sanırım sorun biberonda.Bilmiyordumki araştırınca öğrendim bu ayda delik sayısı artmalıymış.Dr Browns kullanıyorum, biberon emziği satılıyormuş ayrıca.İnsan neler öğreniyor :44: Bakalım alıp deneyeceğiz.Sorun buysa o zaman mama yeme problemini de çözmüş olurum. Okula yeni başlamış velet gibi hissediyorum kendimi.Her gün yeni şeyler öğreniyorum bebişimle...
Dr.Brown´s Dar Ağızlı Biberonlar İçin 2.Aşama Doğal Akış Biberon Emziği 3-6 Ay (2Adet ) Bebek beslenme aksesuarları - Biberon emzikleri biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi
arada birde olsa biriyle konuşup rahatlamaya ihtiyacın olduğunu unutma biri demek değilki bi insan ben çok bunalınca kardeşimi çağırıyorum daha 13 yaşında ama en iyi dadılara taş çıkartır annemden ii bakar çocuklara bi saat atıyorum kendimi sahile gören deli diyordur eminim :) denizle konuşmak küçüklüğümden beri rahatlatmıştır beni bu durum ne zaman kendimi kötü hissetsem orda gözümü açarım... yinede birileriyle konuşmak istersen ben iyi bi dinleyiciyimdir :)
herşeyin yoluna girdiğine sevindim çok çok çoooookkkkkk mutlu olun inşallah
Rahatladığına çok sevindim. Kusura bakma ama söylemeden geçemeyeceğim. Hakkını helal et diye. Sen onu o halde gördüm diyince acaba aldatırken mi gördü diye içimden geçirmedim değil
canim benim sende bugun daha iyimisin sanirim cok sevindim insallah ufakliklarda daha iyi olurlar :))
canim bencede keske arada bir yardimci tutma imkanin olsa senin icin daha kolay olurdu :)
Ahh Sorma hemde nasil doldum ya gecmisi biraktimda hala yapiyorlar bir görsenn tatilimiz guya iyi gecti diyorum ya olaysiz gectigi icin bunu diyorum kvde görumcekte kaliyordu görmeye gidiyoz bana hosgeldin demiyorlarönumuze bir yemek koymadilar emzikl kadin acikmistir demediler birde utamadan ben niye alip gitmemisim kvdenin evine göturecekmisim orda bakcamisim hic dememisim
esim niye tek basna onlarin yanina gitmiyormus hep bende yaninda gidiyormusum bir görsen en son gorustugumuz gun bu patladi bana bende tabi zaten dolmustum agzimdan geleni ona saydim rahatladim biraz . benim cocugum olmus biri sunnet olmus siz iyi halaysaniz amcaysaniz cocuklarin gönlünü almak icin kucuk bir hediye alin bir göz aydinna bile gelmediler kvde evde yalniz kalamazmis ama oglunun arkadasinin dugunune gittilr hep beraber islerine geldigi gibi davraniyorlar iste ay canm ya bir dokundun bir ah isittin oldu sende kusura bakma ben gecmisi silip birakmistim ama onlarin ustune katmer katmer katlayip devam etmeleri sinirlerimi bozuyorr(((( evet canim bosanmak cok kolay ama iste bunun sonunu var birde maleseff :)) insallah canim eslerime rabbim akilol fikir versin bizlere bolbol sabir versin kimsenin yuvasini bozmasin rabbim insallah :))
sen mutlu ol yeterrrr:)))Canlarım annemler burda olduğu için giremedim ama tüm yazdıklarınızı okudum...hepinize desteği için çok çok teşekkür ederim, bilemezsiniz benim için ne kadar önemliydi...şimdi çok kalamıyorum ama yarın hepinize uzun uzun anlatıcam...
bugün daha iyiyim..eşimle olan sorun da haklısınız dediğiniz gibi ikimizin de bir patlama yaşamasıydı..çünkü bugüne kadar hep tuttuk kendimizi...
daha tam olarak konuşmadık ama farketti o da yaptığını...biraz büyüttüm ben de sanırım çünkü her konuda fazla hassasım bu aralar...
neyse dediğim gibi yarın uzun uzun anlatırım...şimdi çıkmak zorundayım....
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..iyi ki varsınız ve iyi ki ben de haziran annesi olmuşum...
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum altı ay ya sonra başlarsın yine merak etme biraz zor oluyo ama atlatılıyoo bak talıadan sonra ben bile böle diyosam anla sende iştee geçicek bugünlerde sabırr...Kuzum dün tlf elimde uyuyakalmisim gercekten cok zorluyor bu cocuklar bizi..
Bugün benimkiyle disari ciktik temiz hava da uyumayi seviyor oglum diye bir bankta oturduk sohbet ediyoruz esimle önümüzden gelen gecenlere baktim ayy baktikca sinirlerim bozuldu süslenmis püslenmis hatunlar gectikce önümden halime bakip üzüldüm cocugu avutabilmek icin dolaptan ne bulursan giymis hizlica saci tepede toplamisim kendime acidim ayakta uyuyorum, 20 dk dusta kalabilmek lüks geliyor artik yaa,
Önceden biryere gidecegimiz de benimki beni aynanin karsisindan zorla cekip alirdi suan birak sac-makyaj yapmayi göze kalem cekmeye bile vaktim yok, bugün gündüz 1 saat uyudum benim ki bakti ogluma o bir saat icinde bile ne dinlenmisim
Artik inanilmaz zor geliyor tam bir düzene girsede rahatlasak
ben görmedim şekerim aşk olsun yani hemen kaldırmışsnızBeni gören kimse kalmamış. Kaldırdım fotomu :80:
kızlaaar ben geldim düğünü atlattım çok şükür herşey çok güzeldi çok kalabalıktı ama çom yoruldum korktuğum kadar kızım hırpalanmadı kardeşim 4.5aylık hamile çok oynamadı hep eslem ondaydı bebek arabasını aldık salona besledi uyuttu odada altını aldı alayda hep teyzesindeydi emanet edebileceğim tek insan nazar olur dedi kimseyede vermedi kızım en hasarla atlattı yani tek düşüncem oydu ben çok yoruldum eşim öyle ikimizde hurdaya çıktık düğün sahibi olmak zormuş hep ortada oynamak zorundasın her geleni karşıla sürekli gülümse burası nasıl bişey ya alişkanlık yapıyorsunuz eşim yattı ben topiğe bakıyım diyorum sen yorulmamışsın demekki diyor benim işim uzun bi bir haftalık geçmiş okumam lazım ne var ne yok diye[/QUOTE
iyi canım hadi gözün aydın en zor işlerden birinide halletmişsin darısı gelin almaya inşallh
ehh yani sende adam bakıyom diyoo işte ne kendini kasıyonn ama anne olmak böle bişi kimse senden iyi bakamaz fikri dünyanın e iyi bakıcısı olsa bilee anne farklı neyse en azından güzelleşmişsindirr bakımlı olmuşsun adama en büyük ödül şekerim daha ne olsunnnn:)))O kadar yorgun ve bitkinim kiiyinede geçmişi bitirebildimm peki cvp yazabilecekmiyim iste orasi biraz muamma
önce bir bugünun özetini geçim de sizmada
sabah kahvalti yapıyorduk ki arkadasim geldiii ben kuaföre gidiyorum hadi gel birlikte gidelim dedi.. bende olur bende ztn sariya donecektim saclarimi boyatirim dedimm. Emiri hazirlim cikariz dedim. Esimde emiri niye goturuyorsun siz gidin ben bakarim dedi bende ama boya işi uzun sürer 2 saatten once gelemeyiz dedim oda olsun orada boya kokusu zararli götürme dedii bende iyi barii deyip gittim kuafore..
neyse yarım saat bekledikten sonra kuafore sariya donucez dedim iste sacima fln bakti uclarda kizil var bu saci acmam lazim dedi ben ne kdr sürer diye sordum 1 saat.. 1 saatte boyası sürer 2 saate cikarsin sarilarida 15 gun sonra atariz dedi bende ok dedim başladı..
Benim arkadasim da tutturdu bende yaptiricam diyeee..
neyse onada başladılar. .
2 de girdigim kuaför salonundan aksam 21.45 ciktikk
nasıl oldu diye sormayin inanin bilmiyorum.. sinirlerim bozuldu aklim evde çocukta birakip çıkamıyorum deli oldummm Ağlıyorum ikidebir esimi ariyorumm yokk rahatlayamiyorumm
esim diyor ki canim biz iyiyiz sütünü isittim altini degistirdim uyuttum ama daha once en fazla 1 saat baktigi icin birtürlü rahatlayamiyorum
bi yandan arkadasima bir yandan sacimi yapan cocuga saydiriyorumm
neyse eve vardigimda baktim emir uyuyor sarildim esime cok Özür dilerim inan noldugunu anlamadım uzadikca uzadi diyee baya soylendim.. oda niye bu kadar panik oldun ki senden iyi baktim valla demesin miii
Gayet rahattiii stres yok yorgunluk yokk
ama benim basim naptilar iyiler mi diye dusunmekten zonkluyooo su andaaa
o sirada emir uyandi hemen banyo yaptirip emzirip yatirdim.. kahve yaptim topige bakim dedimm.. muhtemelen ben bu satirlari yazarken hepinuz gitmis olacaksinizolsun ben yazımda yarin okursunuzz
Anlicaniz inanilmaz kotu bir gun yasadim resmen faciaydi.. neyseki kocisim mikemmel işler basardiii :))) Düşünsenize ben orada caresizce isimin bitmesini beklerken 2 de bir arayip nerde kaldin dediginiii ay dusunmek bile istemiyorum
bu basarisindan dolayi 1 hafta guzel yemekler yaparak ödüllendirmeyi düşünüyorum kendisiniii
atlatmanıza sevindim canım tabi annenlerinde gelmsi seni baya rahatlatmıştır dilerim bidaha böle şeyler yaşanmaz hep mutlu olursunuzz...Canlarım...
Tekrardan desteğiniz çok teşekkür ederim...
Burdan ve özelden mesajlarınızla iç sesim oldunuz...
Aslında çok hoşuma gitmez böyle şeyler yapmak ama demekki ben de o anda çok çaresiz hissettim kendimi..
Kızımı kaybettikten sonra eşim bana çok destek oldu, gözümün içine bakıyordu sürekli. Aslında birbirimize çok destek olduk desem daha doğru. Daha sonrasında iş değiştirdi, bir şantiyenin tüm sorumluluğu ona verildi. O günden sonra da kafası sürekli meşgul ve stresliydi. Bense sürekli evde, annemler ayrı şehirde, arkadaşlarım çalışıyor, kocam işiyle meşgul kafayı yemek üzereydim. Neyse Allahtan siz vardınız da biraz olsun eski halime geri dönebildim. Bu süreçte tekrardan işe başladım raporlu olduğum halde ki evde bunalıp eşimden çıkarmıyım diye buhranlarımı. Baktım ben eşime daha fazla destek olmaya başladım, onu sürekli dalgın canı sıkkın buluyordum. Neşelendirmeye çalışıyor canı sıkılmasın diye onun yanında ağlamamaya çalışıyordum. Çünkü sadece ben kaybetmedim kızımı, üstelik o geçen sene babasını da kaybetmişti. Bu şekilde bir o bana bir ben ona derken iyice tutmuşuz kendimizi. Geçen akşam eşimi ilk defa o şekilde gördüm. Resmen kriz geçirdi. Buna neden olan ayrıntılara girmeyeceğim ama ana sebebi ikimizin de yaşadığı bu acılar.
Ben o gece ağlamaktan bayılmış halde salonda uyuya kalmışım, sabah erkenden o gitmiş annemleri almış getirmiş, beni yatak odasına götürmüş..saat 11di telefonla uyandım.
Neyse uzun lafın kısası sizin yazdıklarınızı okuyunca ve daha sağlim kafayla düşününce eşime de hak verdim. Tabii söylediklerine veya yaptıklarına değil. Onlar hala içimde kırıklık olarak kaldı ama konuşarak da aşılmayacak şeyler değil.
Durum böyle canlarım, sizleri de üzdüm ve yapmayacağım bişeydi ama iyi ki o gece öyle hissedip yazmışım. Sonrasında yazılarınızla rahatladım.
İyi ki varsınız
kızlar yaaa bebegimin poposunda bişey çıktı demiştimya enfeksiyon kapmış nasıl olur anlamıyorum tertemiz bakıyorum
antibiyotikli krem verdi doktor büyürse hemen getir dedi
3-4 güne geçmezse de getir dedi cerrahi müdaahale edecekler sanırım çook üzüüyorumm
inşllh gecer iki gündür kullanıyorum kremi küçülme olmadı
nolur dua edin de geçsin
huzursuzlugu ondan olabilirmiş rahatsız eder dedi
canım çok geçmiş olsun düzelir inaşallh morelini bozma sakınnkızlar yaaa bebegimin poposunda bişey çıktı demiştimya enfeksiyon kapmış nasıl olur anlamıyorum tertemiz bakıyorum
antibiyotikli krem verdi doktor büyürse hemen getir dedi
3-4 güne geçmezse de getir dedi cerrahi müdaahale edecekler sanırım çook üzüüyorumm
inşllh gecer iki gündür kullanıyorum kremi küçülme olmadı
nolur dua edin de geçsin
huzursuzlugu ondan olabilirmiş rahatsız eder dedi
gaz kaçağı var demekki hayatım bebekler midelerinde oluşan gaz boşlukları yüzünden hıçkırırlarmışş demekki agu yapınca hava çıkışı oluyookızlar yaaa bebeğimi ne zaman güldürsem agucuk yapsa hemen hıçkırık tutuyor bu durumu yaşayan var mı ? çok kötü yaaa yavrum hıçkırmaktan perişan oluyor.ben oğlumla hiç konuşamıyacakmıyım yaaa
canım ben milupa kullanıyorum anne sütüne en yakın mama o ben çok memenunum ama memenun kalmayan arkadaşlarda olmuşş bence ondan sonraki en iyi mamada hipp zaten onuda kullanmışsınn...kızlar malum sütümüz çok yetmiyo günde 1 2 kere mama veriyorum hipp kullanıyorum. kutumuz bitmek üzere acaba yine hippe devam etsemmi yada ülker hero babynin mamasını mı alsam karar veremedim. mama kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum açıkcası mamalarla ilgili pek bilgim yok. gerçi her mama aynı sadece bebek ayırt ediyo falan diye yorumlar var ama aptamilin sadece bağışıklık sistemi ile ilgili farklı bir özelliği varmış. sizce ne yapmalıyım yaw karar veremedim.
yok mervem ne olucak yaa bişicik olmaz alışsın yavaş yavaşş...Kızlar bebegime dun aksam 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim
SIzce bir sey olur mu sonrada pisman oldum
kızlar oğlum emmeyi bırakacak galiba.. emerken savaş halindeyiz habire memeyi sündürüyor eliyle itiyor 10 dk zzor tutyorum memede ayırınca da aç anlıyorum omuzumu emiyor ne yapsam ki?
kız sendedmi iki tane varrOkulda bi ozledim oglumu cikinca nasil bi heyecanla gittim yanina oyyy kuzum benim ya rabbim acılarını gostermesin
bi an hiç bitmiicek sandım.. iki gün boş bırakmaya gelmiyosunuz .. hafta sonu güzeldi..
çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geldiler karı koca.. c.tesi bizde kaldılar saatlerce okey oynadık ..
gülme krizlerine girdik..
sabah kızkalesi manzarasında serpme kahvaltı .. sonra denize girdik..
ordanda denize sıfır bi balık restoranda balık yedik..(düğünden sonra arkadaşlarla eğlendiğimiz mekandı )
akşam eve uyuyarak geldim diyebilirim..
eşim çocuğu annemlere bırakalım denizde falan zor olur dedi..
ama benim içine sinmedi.. sırf gezip eğlenmek için başımdan atmış gibi olurum diye olmaz dedm..
ve benim miss kokulu oğlum okdar keyifliydi kii hiç üzmedi beni..
gayet cool davrandı gün boyunca .. mamasını yedi uyudu uyandı ..
pusetinde etrafı seyretti durdu..
denizede dönüşümlü olarak girdik..biraz ben baktım biraz eşim..
sonra uyuynca arkadaşlar baktılar biz eşimle girdik..
ay çok eğlendim yaaa.. uzun zamandan sonra nasıl iyi geldi anlatamam..
alıntı yapmıştım ama kv geliyomuş az sona ..
pufffffffffff..
Kızlar bebegime dun aksam 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim
SIzce bir sey olur mu sonrada pisman oldum
Yok canim ben kendim okula gittim
ayyy koptum yaaa kendimeee tamam canım ya anladım şimdi...
kızlar oğlum emmeyi bırakacak galiba.. emerken savaş halindeyiz habire memeyi sündürüyor eliyle itiyor 10 dk zzor tutyorum memede ayırınca da aç anlıyorum omuzumu emiyor ne yapsam ki?
canım çok geçmiş olsun düzelir inaşallh morelini bozma sakınn
gaz kaçağı var demekki hayatım bebekler midelerinde oluşan gaz boşlukları yüzünden hıçkırırlarmışş demekki agu yapınca hava çıkışı oluyooönemli bişi değil yanii büyüyünce gözünün içine bakıcan sususun diyeee
canım ben milupa kullanıyorum anne sütüne en yakın mama o ben çok memenunum ama memenun kalmayan arkadaşlarda olmuşş bence ondan sonraki en iyi mamada hipp zaten onuda kullanmışsınn...
yok mervem ne olucak yaa bişicik olmaz alışsın yavaş yavaşş...
aynı durum bizdede var canım sanırım mama olayını daha çok seviyoo sütümmü acı diye atadına bile baktım yok bişi mis gibi süttgeceleri emiy oo gündüzleri sorun çıkartıyoo uyuz bide yatarak emmeye alıştı sanırım ondanda yapıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?