2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Rahatladığına çok sevindim. Kusura bakma ama söylemeden geçemeyeceğim. Hakkını helal et diye. Sen onu o halde gördüm diyince acaba aldatırken mi gördü diye içimden geçirmedim değil

O kadar değişik akla gelmeyecek bebek ürünleri varki hepsini öğrenmek için baya baya zaman harcamak lazım. Benim bebeğim ilk aylarda altı açıldığında ortalığı yıkıyordu ıslak mendil çok soğuk geldiği için elimizde falan ısıtmaya çalışırdık meğerse ıslak mendil ısıtıcı varmış önceden bilsem hiç uğraşmazdım bebeğimde daha az ağlardı. Gerçi şükür geçti o günler.

ben de ne zaman sıkılsam deniz kenarına giderdim..gerçi konuşmazdım ama saatlerce bakarak rahatlayabilirm...denizi çok severim ve o yüzden kızımın ismi de deniz olmuştu...hatta işimde denizle ilgili:))))
çok saol güzelim

Rahatladığına çok sevindim. Kusura bakma ama söylemeden geçemeyeceğim. Hakkını helal et diye. Sen onu o halde gördüm diyince acaba aldatırken mi gördü diye içimden geçirmedim değil

Yok be güzelim allah korusun..büyük konuşmayayım ama o zaman telafisi yok benim için...eşim en sinirlendiği anda bile bana kötü bir laf etmez, ağzından çok zor kötü birşey çıkar, ben bağırıp çağırsam bile genelde alttan alır heralde bu hallerine alıştım yaşadığı kriz bana ağır geldi...

bugün dahada iyiyim akşam kardeşim biniyo allah nasip ederse inaşallah yarın burda valla fikri bile yetti kendime gelmeme..hayatım bu kv görümce elti olaylarını çok kafana takmıcakmışsın ben onu anladım ben şimdi çok rahatım umursamıyorum onlarıı 2 sene önceye kadar senin gibi yaptıklarını hiç unnutmadım taktım sonra göğsümde kitle tespit edildi ki bişi yoktu kontrollerimi hep yaparım evlendikten sonra oluşmuşş sonra polikstik over oldum öle bişide yoktu düşün hemen hamile kalmıştım adetlerimde düzenlidir yanii yani anlıcan taktım taktım kendime ettim yazık değilmi bana dedim sonra kendi kendime doktor doktor gezdim ee onlar keyfine baktı ben ağladımm oturdum düşündümm uzakdurmak dedm mesafeyi korumak en iyisi şimdi kafam rahat bana yapsalarda umursamıyorum he öyle deyip geçiyorumm hayat felsefemin üstüne kocaman bi çizgi çektimm şimdi yeni bir felsefe oluşturuyorum kendime beni ilgilendiren tek şey kocam şimdi sadece onun yaptıkları beni üzüyo onları takıyorumki oda hepsine bedel sağolsunnama onun içinde yeni bir felsefe oluşturucam dur bakalım sıra onada gelicekkaman anlatsam benm kv yaptıklarını çüşş dersinizde benmki aleni değildir iyilikle yapar anlamassın küt diye iner suratına osmanlı tokadı gibineyse nerden nereye geldim yinee boşanmak zor iş dediğin gibi allah kimsenin yuvasını bozmasınnn
sen mutlu ol yeterrrr:)))
kuzum altı ay ya sonra başlarsın yine merak etme biraz zor oluyo ama atlatılıyoo bak talıadan sonra ben bile böle diyosam anla sende iştee geçicek bugünlerde sabırr...
Beni gören kimse kalmamış. Kaldırdım fotomu :80:
ben görmedim şekerim aşk olsun yani hemen kaldırmışsnız

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun kendini suçlama sakın olacağı varmış... ama geçer inşallah antibiyotikle sen üzülme.

merhaba kızlarr nasılsınız bakalım bugünn valla ben iyyim hafta içi oğlum kreşte kızımla oturuyorum evi toparladımm çamaşır yıkadım astım ancaa bide kitaplarım geldi onlara sardımm biri bitti bilee şimdi sıra ikincideee bu arada denizayrılıktır canım resmini göremedimm

kızlar oğlum emmeyi bırakacak galiba.. emerken savaş halindeyiz habire memeyi sündürüyor eliyle itiyor 10 dk zzor tutyorum memede ayırınca da aç anlıyorum omuzumu emiyor ne yapsam ki?

canım çok geçmiş olsun düzelir inaşallh morelini bozma sakınn
gaz kaçağı var demekki hayatım bebekler midelerinde oluşan gaz boşlukları yüzünden hıçkırırlarmışş demekki agu yapınca hava çıkışı oluyooönemli bişi değil yanii büyüyünce gözünün içine bakıcan sususun diyeee

canım ben milupa kullanıyorum anne sütüne en yakın mama o ben çok memenunum ama memenun kalmayan arkadaşlarda olmuşş bence ondan sonraki en iyi mamada hipp zaten onuda kullanmışsınn...
Kızlar bebegime dun aksam 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim
SIzce bir sey olur mu sonrada pisman oldum
yok mervem ne olucak yaa bişicik olmaz alışsın yavaş yavaşş...

kızlar oğlum emmeyi bırakacak galiba.. emerken savaş halindeyiz habire memeyi sündürüyor eliyle itiyor 10 dk zzor tutyorum memede ayırınca da aç anlıyorum omuzumu emiyor ne yapsam ki?

aynı durum bizdede var canım sanırım mama olayını daha çok seviyoo sütümmü acı diye atadına bile baktım yok bişi mis gibi süttgeceleri emiyoo gündüzleri sorun çıkartıyoo uyuz bide yatarak emmeye alıştı sanırım ondanda yapıyoo

bi an hiç bitmiicek sandım.. iki gün boş bırakmaya gelmiyosunuz .. hafta sonu güzeldi..
çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geldiler karı koca.. c.tesi bizde kaldılar saatlerce okey oynadık ..
gülme krizlerine girdik..
sabah kızkalesi manzarasında serpme kahvaltı .. sonra denize girdik..
ordanda denize sıfır bi balık restoranda balık yedik..(düğünden sonra arkadaşlarla eğlendiğimiz mekandı )
akşam eve uyuyarak geldim diyebilirim..
eşim çocuğu annemlere bırakalım denizde falan zor olur dedi..
ama benim içine sinmedi.. sırf gezip eğlenmek için başımdan atmış gibi olurum diye olmaz dedm..
ve benim miss kokulu oğlum okdar keyifliydi kii hiç üzmedi beni..
gayet cool davrandı gün boyunca .. mamasını yedi uyudu uyandı ..
pusetinde etrafı seyretti durdu..
denizede dönüşümlü olarak girdik..biraz ben baktım biraz eşim..
sonra uyuynca arkadaşlar baktılar biz eşimle girdik..
ay çok eğlendim yaaa.. uzun zamandan sonra nasıl iyi geldi anlatamam..
alıntı yapmıştım ama kv geliyomuş az sona ..
pufffffffffff..

Okulda bi ozledim oglumu cikinca nasil bi heyecanla gittim yanina oyyy kuzum benim ya rabbim acılarını gostermesin

ohh ne güzel yaaa benm kızı götürsem k..n üstüne oturtmazdı eminimm aferin senin cool oğlunaaa

Kızlar bebegime dun aksam 1 cay kaşığı üzüm suyu verdim
SIzce bir sey olur mu sonrada pisman oldum

Ben şeftali ve armut suyu verdim bir çay kaşığı son bir haftadır. Bayıldı.
Üzümü bende vericem ama çok şekerli olduğundan haafif sulandırıp vermek daha iyiymiş diye duydum.

3 gün sonra 120 günlük oluyoruz biz.Doktorumuz meyvelere başlıcaz dedi. Bakalım.

cnm 10 dk emiyorsa doyuyodur disi fln cikacagi icin senin omzuna ve baska seyleri emme isirma ihtiyaci duyuyor insallah birakmazlar gecen gun bizde hic emmedik birgun boyunca mama icti sagarak verdim :))

Tadina bakmis birde kiz süt aci olurmuymus hic kim uydurmus onu birde goguste bir kac saat beklerse eksir diye sagip dökenler vardi mis gibi süt dökülürmu hicc

kızımın kafası resmen yamuk yaa baktıkça gıcık oluyom şimdide burnu tıkalı otarafa yatırdığımda dahada tıkanıyo uyuyamıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…