bi an hiç bitmiicek sandım.. iki gün boş bırakmaya gelmiyosunuz .. hafta sonu güzeldi..
çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geldiler karı koca.. c.tesi bizde kaldılar saatlerce okey oynadık ..
gülme krizlerine girdik..
sabah kızkalesi manzarasında serpme kahvaltı .. sonra denize girdik..
ordanda denize sıfır bi balık restoranda balık yedik..(düğünden sonra arkadaşlarla eğlendiğimiz mekandı )
akşam eve uyuyarak geldim diyebilirim..
eşim çocuğu annemlere bırakalım denizde falan zor olur dedi..
ama benim içine sinmedi.. sırf gezip eğlenmek için başımdan atmış gibi olurum diye olmaz dedm..
ve benim miss kokulu oğlum okdar keyifliydi kii hiç üzmedi beni..
gayet cool davrandı gün boyunca .. mamasını yedi uyudu uyandı ..
pusetinde etrafı seyretti durdu..
denizede dönüşümlü olarak girdik..biraz ben baktım biraz eşim..
sonra uyuynca arkadaşlar baktılar biz eşimle girdik..
ay çok eğlendim yaaa.. uzun zamandan sonra nasıl iyi geldi anlatamam..
alıntı yapmıştım ama kv geliyomuş az sona ..
pufffffffffff..
ayy ben bunu çok beğendim.. ben olsam hayatta gitmezdim ne salağım yaaa.. yok çocuk üşür mü yok yel mi değer yok sütüm mü olmaz ben çok pipirikliyim nefret ediyorum bu huyumdan çocukta ondan hasta oluyo zaten işte böyle...
Ya benim oglusum hala emmek istemiyor ve daha da kötüsü artik beni sevmiyor
Niye böyle oldu anlamadım babamiz geldikten sonra cicukbenden soğudu zorla emdirmeye çalıştığım için olabilir ama önce de bu durum vardi
Oyy oy..oglus aglar emmicem diye ben aglar eşim de bsna kızıyor zorlsma diye napim çocuk elini yiyor sapur supur açlıktan
Günaydın bu arada kızlar bebekleriniz sizi emiyor ve size gülümseyerek bakiyorsa cok sanslisiniz bilin
benim oğlan da bu aralar emmek istemiyo ama bu bizi sevmedikleri anlamına gelmez daha neler.. sen hiç annenden dayak yemedin mi ne terlikler yedikte kafamıza yine annelerimizden kıymetlisi yok.. hele ki o minicik daha annelerin alnında yazar der büyüklerimiz süt vermesen nolcak sevmez olur mu hiç seni anne -evlat sevgisi koşulsuz bir sevgi hayatım emmiyo diye ağla rahatla istersen ama sevmediği fikrini çıkar aklından..
Canlarım...
Tekrardan desteğiniz çok teşekkür ederim...
Burdan ve özelden mesajlarınızla iç sesim oldunuz...
Aslında çok hoşuma gitmez böyle şeyler yapmak ama demekki ben de o anda çok çaresiz hissettim kendimi..
Kızımı kaybettikten sonra eşim bana çok destek oldu, gözümün içine bakıyordu sürekli. Aslında birbirimize çok destek olduk desem daha doğru. Daha sonrasında iş değiştirdi, bir şantiyenin tüm sorumluluğu ona verildi. O günden sonra da kafası sürekli meşgul ve stresliydi. Bense sürekli evde, annemler ayrı şehirde, arkadaşlarım çalışıyor, kocam işiyle meşgul kafayı yemek üzereydim. Neyse Allahtan siz vardınız da biraz olsun eski halime geri dönebildim. Bu süreçte tekrardan işe başladım raporlu olduğum halde ki evde bunalıp eşimden çıkarmıyım diye buhranlarımı. Baktım ben eşime daha fazla destek olmaya başladım, onu sürekli dalgın canı sıkkın buluyordum. Neşelendirmeye çalışıyor canı sıkılmasın diye onun yanında ağlamamaya çalışıyordum. Çünkü sadece ben kaybetmedim kızımı, üstelik o geçen sene babasını da kaybetmişti. Bu şekilde bir o bana bir ben ona derken iyice tutmuşuz kendimizi. Geçen akşam eşimi ilk defa o şekilde gördüm. Resmen kriz geçirdi. Buna neden olan ayrıntılara girmeyeceğim ama ana sebebi ikimizin de yaşadığı bu acılar.
Ben o gece ağlamaktan bayılmış halde salonda uyuya kalmışım, sabah erkenden o gitmiş annemleri almış getirmiş, beni yatak odasına götürmüş..saat 11di telefonla uyandım.
Neyse uzun lafın kısası sizin yazdıklarınızı okuyunca ve daha sağlim kafayla düşününce eşime de hak verdim. Tabii söylediklerine veya yaptıklarına değil. Onlar hala içimde kırıklık olarak kaldı ama konuşarak da aşılmayacak şeyler değil.
Durum böyle canlarım, sizleri de üzdüm ve yapmayacağım bişeydi ama iyi ki o gece öyle hissedip yazmışım. Sonrasında yazılarınızla rahatladım.
İyi ki varsınız
canım iyi olmana sevindim bütün sıkıntılarınızı tez zamanda atarsınız üstünüzden inşallah rabbi,m gönlünüze göre versin..
O kadar yorgun ve bitkinim kiiyinede geçmişi bitirebildimm peki cvp yazabilecekmiyim iste orasi biraz muamma
önce bir bugünun özetini geçim de sizmada
sabah kahvalti yapıyorduk ki arkadasim geldiii ben kuaföre gidiyorum hadi gel birlikte gidelim dedi.. bende olur bende ztn sariya donecektim saclarimi boyatirim dedimm. Emiri hazirlim cikariz dedim. Esimde emiri niye goturuyorsun siz gidin ben bakarim dedi bende ama boya işi uzun sürer 2 saatten once gelemeyiz dedim oda olsun orada boya kokusu zararli götürme dedii bende iyi barii deyip gittim kuafore..
neyse yarım saat bekledikten sonra kuafore sariya donucez dedim iste sacima fln bakti uclarda kizil var bu saci acmam lazim dedi ben ne kdr sürer diye sordum 1 saat.. 1 saatte boyası sürer 2 saate cikarsin sarilarida 15 gun sonra atariz dedi bende ok dedim başladı..
Benim arkadasim da tutturdu bende yaptiricam diyeee..
neyse onada başladılar. .
2 de girdigim kuaför salonundan aksam 21.45 ciktikk
nasıl oldu diye sormayin inanin bilmiyorum.. sinirlerim bozuldu aklim evde çocukta birakip çıkamıyorum deli oldummm Ağlıyorum ikidebir esimi ariyorumm yokk rahatlayamiyorumm
esim diyor ki canim biz iyiyiz sütünü isittim altini degistirdim uyuttum ama daha once en fazla 1 saat baktigi icin birtürlü rahatlayamiyorum
bi yandan arkadasima bir yandan sacimi yapan cocuga saydiriyorumm
neyse eve vardigimda baktim emir uyuyor sarildim esime cok Özür dilerim inan noldugunu anlamadım uzadikca uzadi diyee baya soylendim.. oda niye bu kadar panik oldun ki senden iyi baktim valla demesin miii
Gayet rahattiii stres yok yorgunluk yokk
ama benim basim naptilar iyiler mi diye dusunmekten zonkluyooo su andaaa
o sirada emir uyandi hemen banyo yaptirip emzirip yatirdim.. kahve yaptim topige bakim dedimm.. muhtemelen ben bu satirlari yazarken hepinuz gitmis olacaksinizolsun ben yazımda yarin okursunuzz
Anlicaniz inanilmaz kotu bir gun yasadim resmen faciaydi.. neyseki kocisim mikemmel işler basardiii :))) Düşünsenize ben orada caresizce isimin bitmesini beklerken 2 de bir arayip nerde kaldin dediginiii ay dusunmek bile istemiyorum
bu basarisindan dolayi 1 hafta guzel yemekler yaparak ödüllendirmeyi düşünüyorum kendisiniii
anam o kocaya başka ödül gerek zeynocum bilmem anlatabildim mi?
benimki olsa çoktan yarım saçla çıkmak zorunda kalmıştım o kuaförden çocuk kusunca bile avaz avaz beni çağırıyo..