2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayy ben bunu çok beğendim.. ben olsam hayatta gitmezdim ne salağım yaaa.. yok çocuk üşür mü yok yel mi değer yok sütüm mü olmaz ben çok pipirikliyim nefret ediyorum bu huyumdan çocukta ondan hasta oluyo zaten işte böyle...

benim oğlan da bu aralar emmek istemiyo ama bu bizi sevmedikleri anlamına gelmez daha neler.. sen hiç annenden dayak yemedin mi ne terlikler yedikte kafamıza yine annelerimizden kıymetlisi yok.. hele ki o minicik daha annelerin alnında yazar der büyüklerimiz süt vermesen nolcak sevmez olur mu hiç seni anne -evlat sevgisi koşulsuz bir sevgi hayatım emmiyo diye ağla rahatla istersen ama sevmediği fikrini çıkar aklından..

canım iyi olmana sevindim bütün sıkıntılarınızı tez zamanda atarsınız üstünüzden inşallah rabbi,m gönlünüze göre versin..

anam o kocaya başka ödül gerek zeynocum bilmem anlatabildim mi?
benimki olsa çoktan yarım saçla çıkmak zorunda kalmıştım o kuaförden çocuk kusunca bile avaz avaz beni çağırıyo..

Acaba alışkanlık mi yapti yoksa uykulu tam doymuyor mu

DOgru soyluyorsun. Ek gidaya gecince hemen her seyi yemiyorlar. Once uzun uzun tadim asamasi olacak sonra gecis. Bi aksilik cikmazsa evde cocugumla olacagim 1 yil boyunca. O yuzden acele etmiyorum belki de

ne güzel en iyisi 1 yaşına getirmek zaten hattab ben imkanım olsa 3-4 yaşına kadar evde otururdum ama imkanlar böyle işte.. allahtan benim kv bakacak ama yine de içim rahat etmiyo bakamayacağından değil de anne kokusu arayacak yanında olamayacağım diye üzülüyorum..

Ay keşke benim yakınımda da ev yemekleri yapan bir yer olsa bu akşam arkadaşlar gelecek yemeğe hazır olurdu ne güzel

Birde ben sunu merak ediyorum bebislerin dil ve zeka gelisimi icin neler yapıyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz

Ay keşke benim yakınımda da ev yemekleri yapan bir yer olsa bu akşam arkadaşlar gelecek yemeğe hazır olurdu ne güzel

benim yakınımda var ama hiç aklıma gelmemiş benim şimdi kafamda bir ampul yandı yani kızlar yazınca bundan sonra aynısını yapçam bende...

Acaba alışkanlık mi yapti yoksa uykulu tam doymuyor mu
Bunu en iyi sen bilebilirsin. Doydugunda aldigi ifadeyele az doydugundaki farklidir.

Keske imkanlar elverse 6 yasina kadar bakarim ben. Tam ahlak edep ogretilecek, egitim verilecek zaman ise basliyoruz malesef

Birde ben sunu merak ediyorum bebislerin dil ve zeka gelisimi icin neler yapıyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz
Bugun ben de aynisini dusundum. Cocugu doyurup uyutuyomusum gibi geliyor. Aslinda kol bacak egzersizi yaptiriyorum, onunla surekli konusuyorum. Oyun halisi da cok isime yaradi. Kavrama becerisi biraz daha artti. Ama bunun disinda birsey yapmiyorum. Bu kadar kucukken de ne yapilir bilmiyorum acikcasi

ahhh ben de onu çok isterdim canım:)))
ama anne teknolojisi de çok güzel...eve geldiğimde miss gibi yemekler oluyor...canım annem saolsun kaç gündür elimi hiçbişeye sürdürmüyor..gerçi bu bana kilo olarak geri dönüyor bi kaç gün kalıp gidecekler ama

Artık yediklerime dikkat ediyorum güya ama ne yicemi şaşırdım şu an acaip açım.. kızım izin vermiyor ki bir şeyler hazırlayayım hep kucağımda. Siz nasıl yapıyorsunuz allah aşkına ne yeyip ne içip nasıl veriyorsunuz bu kiloları ya kocaman oldum iyice psikolojim bozuldu bir akıl verin nolur çok beceriksizim rejim konularında

Hazır sıcacık anne yemeği varken ye tatlım şifa olsun vitamin olsun yağ olmasın annen gidince yaparsın rejimini. Ben de uğraşıyorum ama beceremiyorum ya

ohhh ne guzelll eglenmisin oglusununda cool halini yerim benn

ayy canimya bana denizi hatirlattin simdi mersindeki hallerimiz aklima geldi cok guzeldi yaa ((benim kizimda hic uzmuyordu beni senin oglun gibi butun gun pusetinde yada sezlongun uzerinde uyuyordu bizde ayni sekilde esimle dönusumlu giriyorduk denize copcuklarla :))

bugun benimde misafirim vardi tek basima hazirlik yap evi temizle dilay uyumadi kucagimdan inmedi hic ( tek kolumda dilay bir elimle börek yapmaya calis bir yandan kek cirp neyse sonunda kazasis belasiz atlattik gitiilerr

anam bu kiz buydukce durmuyor misafir agirlamak fln artik lükse kacmaya basladi benim icin

Son düzenleme:
Bende bol bol konusuyorum oyun halisinda vakit gecirsin diye uğraşıyorum sarkilar söylüyorum cocuk sarkilari arada ingilizce sarkilar gezdirmeye calisiyorum

kv gitti.. oğlum dünün acısını çıkarıyor.. hiç kucağımdan inmek istemiyor..
banyo yapcaz şimdi.. belki biraz rahatlar..

Hülyaa denize sifir deyince nereye gittiniz balık yemeye?
Haftasonu mersindeydim, dün aksam akkum civarında bi koy da balıktaydik
Bayagi yaklaşmisiz kıs
Oglusun da uzmemis,kocaman bi aferin ona:))

Zeynooom görmedim canım mesajı,Afedersin
Oğlum okula başladı ya, onunla meşgulum..okula hazirlik, okulda beklemeler ws.
Foruma girdim ama tam takip edemedin yaa.. maşallah acayipte muhabbet var, nasıl yetiseyim:)

Saçlarında yenilik yapmışsın. .gule gule kullan canımm
Kis rapunzel gibi saçların mi varr yoksa dükkanı kapatmış eve dönmüşsünuz
Sakasi bi yana, zahmetli iş. .vakit ayırmak gerekiyor tabi, eşinde ilgilenmis ne guzel. .helal olsun enişteye ve sabrına :128:
Wallahi ödüllendirilmeyi sonuna kadar haketmis eniste yemekleri görünce, emirle daha fazla vakit gecirmek isteyecektir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…