2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Oglumun bakicisina bu ka dar cabuk alisip sevmesine hem cok mutlu oluyorum hemde cok gicik oluyorum ayrilirken bana bakmiyo bile aslinda iyi bisey ama ayni zamanda gicik da. Kiskaniyorum galiba

Benimkide bakmıyor altı aylıkkken bağlanma ve anneyi tanıma gelişiyor yani bir şeyin farkında olmadığından bakmıyordur

Haklısın güvenilmez saat şeklinde gizli kameralar var olmadı ondan alırım

Ben geldimmmm

Tek tek alıntılayamadım geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.

Keep ve pdnk sizi çatlatmak için resim koymuyorum
Hem zaten bana niran ve talia dışında kimse yorum yazmamış Accık popomu kaldırsaydınız fena mı olurdu

3 gündür mahvoldum. Çocuk bir türlü uyumuyor ateşi sürekli yükseliyor. Çok yoruldum bayılmak üzereyim. 20 dk uyuyup uyanıyor delireceğimmmmm :111: Şimdi ateşi yok öğleden beride ilaç vermedim. Ayağımda sallıyorum uyuyor ilk hastalığımızı geçirdik.
sırada diş, kızamık, kabakulak, su çiçeği ve sayamadığım ufak tefek şeyler var

Kocamdan dert yanıyordum Allah'a şükürler olsun. Herşeyin başı sağlık ufak tefek şeyleri abartmışım. Paşamın canı saolsunda diğer dertler ile uğraşmak kolay

İşe başladım çok yoğun bir dönem beni bekliyor. Danışmanım ikinci dönem 3 aylığına beni yanına çağırdı (İngiltere)
el kadar bebeyi bırakıp nasıl giderim. Sütten ve memeden kesilecek yavrum. Konuşacağım çocuk en azından 1 yaşına girsin. 1 yaşına girmeden bırakamam ki

Dua edin şu tezden bir kurtulsam rahatlayacam hemen ikinciyi yapacam

Bu arada oğlum geceleri deliksiz uyursa kurban keseceğim. Gelirsiniz yeriz hep birlikte Deliksiz dediğim gece 11 de uyusun hiç uyanmadan 4-5 te kalksın bana yeter de artarrrrrr

Lover cok geçmiş olsun
Tez zamanda iyilessin yavrun
Hastalik huzursuz ediyordur tabi..

Sanada kolay gelsin cnm.senin işinde kolay değil.isin rasgelsin, emeklerinin karşılığını alasın
Sen tezini verde bi, çocuğu hemen yapmasanda olur..bi nefes alırsın, acelenn ne kacmiyosun ya
Foto icin özel album yapmışsındir, tabi ben gormedim .eklediğinden haberimde olmadı
Ama gorseydimm yorumlardimm bak

Bebisin uyusun dinlensin annesiii. . Kendinize iyi bakın:79:

(Yurtdışını erteleyebiliyorsan, ileri tarihe at canim.her ikiniz icinde zor olur)

Loverlover İngiltere diyince heyecan yaptım
Gelirsen yardımcı olmak isterim canım londradayız biz de eşimle master yapıyoruz hukukta
Senin hangi alan?
Benim de haftanın hergünü dersim olması olasılığı varmış moralim çok bozuk bugün aklım çok karıştı oğlumu uyurken bile gidip izliyorum daha hiç ayrı kalmadık ben nasıl onu bırakırım hatta kime bırakırım bilmiyorum
Oyy oyy

Kızlar nasılsınız ben görümcek ve kayganamla diğer görümceklere oturmaya geldim ama olan zavallı kızıma oldu sesten kac saattir hic uyuyamadi uyudu 10 dakika sonra tekrar uyandi ve kaç kere pufff dahada oturuyolar çocuğun düzeni bozuldu artık evime gitmek istiyorum bir an önce cuma olsa

Kuzum keske mümkün olsa da kaynanani getirip atsan suraya bukadar uykusuz stressli hatun varken hazir hep beraber girip sinirimizi kaynanandan cikarsak sen de rahatlarsin bizde :)))

tatlım burda herkes kiloluyum dedi fotolarda çıtır hatunlar gördük boşver yapıştır gitsin
oğlum babyfirst izliyor gülücükler eşliğindee
kocacım evi süpürüyor
bende yan gelip yatmışım kk ya takılıyorum iyi miii
bu popo erir miii:26:
ay süpersin

canım öncelikle çok geçmiş olsun bu aralar bebişler hasta
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda sende benim eşimde şu tezden çok iyi bir iş çıkararak kurtulursunuz inş. AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

Sağol canım
o senin güzel bakan gözlerin
o foto bayramda çekilmişti. saçım fönlü felan olunca sana öyle görünmüşyoksa çirkinim yani

Canım ben sana özelden yazayım detayları. Özellikle bebeğimide yanımda götürmek istiyorum ama bakıcı nasıl bulacağım bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim. Ayyyy çok mutlu oldum

çook geçmiş olsun tatlıım
benim oğluşta çok hasta olmuştu 15 günlüktü serum falan bağlandı hastahanede yattı.
o gece anladım ki evladının sağlıklı olmasından daha önemli hiiç bişii yok bu dünyada.
herşey boş herşey tırı vırı

canım maşallah oğluşa emziriyordun değil mi?
bu ay pek bi iştahsızdı kızım umarım hızlanır yeniden çünkü emekleme yürüme ve ek gıdaya geçiş döneminde yavaşlıyor
sütümü sağmıyorum çünkü sağdığım sütler çöpe gidiyor
bizim kız biberon kabul etmiyor

Tezimde banada yardım etsene

Çok teşekkür ederim. Evet walla sağlık gibisi yok. Gerisi boş şeyler . Bu gün okudum sen totoyu yaymış kk fink atıyormuşsun

bende sizleri özledim tr yolculuğu nasıl geçti
gidebildiniz mi bir yerlere
güzel kızın ne yapıyor
bizim kıza kafam bozuk gerçekten 400 gr çok az değil mi
sanırım fazla üzüldüm ki bugün sütüm neredeyse yok denecek kadar az

Tezimde banada yardım etsene

Çok teşekkür ederim. Evet walla sağlık gibisi yok. Gerisi boş şeyler . Bu gün okudum sen totoyu yaymış kk fink atıyormuşsun
ayy ewt yayıldım öyle yarım saat ama çok iyi geldi valla.
yarın eşimin arkadaşları gelecekte. eşim okuldan gelince "yapabileceğim bişey var mı aşkım?" didi. bende didim "var var hadi bi süpürge yapıver canım"
eee neticede onun arkadaşları geliyo ama di mii ben mi yapayım süpürgeyide

Son düzenleme:
Rezene çok saol. Allah kimseye dermansız dert vermesin.

gitme işini konuşacağım ama ay çok pısırığım ben yaaaa :26: İznim var onları kullanmak istiyorum söylemeye çekiniyorum :26:

Hemen ekleyim seni hatta fotomu mail atayımda vanilyalı pudink (pdnk) meraklansın Hemen ikinciyi yapmam lazım oğluma kardeş lazım kiminle oynar sonra (Böyle diyorum ama Allahım lütfen iki yıldan önce başka bir çocuk gönderme bana :26:)

Haklısın güvenilmez saat şeklinde gizli kameralar var olmadı ondan alırım

canım benim bir çok arkadaşım kullandı
neyseki bakıcıları gerçekten iyi bakıyormuş bebeğe içleri rahat etti
sende bir süre deneyebilirsin bunların bir sürü çeşidi var birini denersin
anlamaz zaten bir yere yerleştiriver için rahat etsin sonra kaldırırsın

Ufak ufak alıştırmak lazım. Ben beceremedim siz yapın bari Ezilen taraf benim yaa :26: Çocuk hasta uykusuzluktan mahvolmuşum eşim şu pantolonumu neden yıkamadın diye laf söylüyor bide

yurtdışına çıkacak arkadaşlar kolay gelsin
bize de görünüyo öyle bi yol
3 yıllığına eşimin işi dolayısıyla
hemde benim oğlum seneye ilkokula başlıcak
diğeri 3 aylık şimdi
daha önce de gitmiştik evet süper oluyo
ama şimdi çocuklarla ne halt edecem hemide 2 taneeeeeee
ve tam okul zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…