2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw
ben 1 tez bitirdim pertim çıktı
bizim koçişinkinide şey yani diyorumki hani ehem acaba olurmu bilemedim
hadi canım yapma ya ciddimisin
hay Allah senden razı olsun ne mutlu oldum şimdi
sen beni mutlu ettin Allah ta seni mutlu etsin

ay bu arada herkeşlere günaydıııııııııııııııııııııııııın
kocişi işe yalllah Erva yı kv hoppala
yatmak için odaya geldim netbooku yatak odasına gizlemişim arada kaçamak yapmak için
dayanamadım yine girdim uykuuuuum vaaaaaaaaaaaaar oysaki
ben ne olayım emi

bu aralar görünmüyodun demek börük yapıyomuşun
alıntılar içinde

dün öğlen Erva'ya şeftali ve elme püresi yaptım cam rendem olmadığı için metal rendede bi güzel vitaminlerini öldüre öldüre:104::104::104::104:rendeledim....okadar güzel yediki şapur şapur
akşamda et suyunda patates pirinç (havuç yoktu) çorbası yaptım ooooh onuda mis gibi yedi yadırgamadı
ne versen yiyor mama hariç bu aralar mamaya takmış 4cc mama yapıyorum biberonla 2cc içiyor gerisini kaşıkla yediriyorum
bu arada mama veren anneler sizin bebişler kaç ml yada cc mama içiyor
bizimki 25inde 5. ayına girecek mama kutusunda yazılana göre bu ayda 6cc yani 180ml içmesi lazım ama bizimki genellikle 60-90ml arasında içiyor en fazla içtiği 120ml..zaten ufak tefeğiz

bide kızlar ya kızım 25 mayıs doğumlu
ama henüz nesneleri kavramıyo ellerini keşfediyo hala
yan yatırdığımızda dönmeyide yapmıyo henüz
sadece dizime oturttuğumda kendini öne eğerek ayağa kalkıyor ve uzun süre ayakta kalıyor
sizin bebişlerde durum nedir

günaydııııınn.. günaayydıınnn....

kamera sistemi kurdurmak en kolayı.. bunun için güvenlik şirketleri var..
sonuçta nasıl baktığını gözünle göreceğin için sıkıntı yapma..
hoşuna gitmedi gönderir yenisini bulursun..

kocan mı baktı çocuklara.. ohh yaa ne iyi etmişsin..
uzun zamandır hiç yalnız kalamadım =((
kv bıraksam bakar ama oğlumuda hiç bırakasım yok..
napalım idare etcez artık..

kızlar benim kızım uyanma sorunu yaşıyor uyanmak için ağlıyor sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı? doktora götürmeli miyim?
canım benimki uyuma sorunu yaşıyo kendi kendine uyumayı beceremiyor
senin kuzuda bi alemmiş valla
Oglum pamukcukmu oluyor diye süphe vardi icimde kac gündür bugün baktim dili daha fazla beyazlamis aldim kostur kostur doktora getirdim kapanmadan
esracım çoook geçmiş olsun
bian önce iyileşsin kuzucuk

Eki Görüntüle 806683 merhaba güsel tetelerim ve kardeslerim ben kocaman oldummm :))))
oy maşallah bu güzelliğe
boncuk gözlerini yirim

ay evet tatlım ya Deniz Sadi birazcık yaramazlık yapmıştı ozamanlar ama çook güçlü bi bebekti maşallah kuzucuğa
çoook mutlu bahtı açık bi bebek olsun inş. tüm annelerin bebekleride tabiki
artık kerata burdan okurda annesine neler neler yapmış öğrenir
güzelde anı olur eğer yazılar durursa
canım çook geçmiş olsun umarım ciddi bişi çıkmaz

Nirannn sana ne oluyor bak bana yazmış ciğer görmüş kedi gibi hemen atladın
Canımmm çok teşekkür ederim. Bak sonra vay ben vazgeçtim, vay ben böyle bilmiyordum demek yokkk

Canım et suyunu belli bir zamana kadar verme demişti doktorumuz. Kağıtta yazıyor ama kalkıp almaya üşendim. 7-8 aydı sanırım.

Bizde dün ilk sebze çorbamızı yedik. Patates, havuç, kabak ve pirinci haşladım. Blendrdn geçirdim ilk denemede çok koyu olmasın diye.

Ilındıktan sonra 1 çay kaşığıda zeytinyağı koydum. 3 kaşık verdim minik mama kaşığıyla. Bayıldı. Üstüne suyumuzu da içtik. Ve hiç gaz sıkıntımız olmadı çok şükür.

Bugün yine aynı menüden devam. 3 gün değiştirme dedi doktorumuz. Alerji ihtimaline karşı.

ay ben seni 17 yaşında sanıyodum kv birlikte yaşıyosun sanıyodum..
oda hayat tı ama o kimdi ki acep.. çabuk çıksın ortaya :95::95:

canım aslında biliyorum et etsuyu hemen verilmiyo ama napiiim sadece patates ve pirinç içime sinmedi accık protein olsun didim yiyebileceği başka sebzede yoktu evde bende koyuverdim....bugünde vericem valla artık daha sonrakileri yapmam..dr da adnışmadan başladım
ben bide öğle meyve akşam çorba verdim kötümü etmişim 3gün kuralına pek uyasım gelmiyoda
herşeyi yesin istiyoom ne aceleciyim

ay ben seni 17 yaşında sanıyodum kv birlikte yaşıyosun sanıyodum..
oda hayat tı ama o kimdi ki acep.. çabuk çıksın ortaya :95::95:

Yok canım o profil bana baya bi uzak:)
24yasindayim ben esimle 4sene çıktık okul biter bitmezbnisan düğün sonra da yurtdışına kaçtik
Şimdi de dünya tatlisi bir sabır sebebimiz var inşallah bakip büyüyüp o 6 yaşındayken geri doncez
Benim profilim bu oluyor:) hatta hic orada yasamadik pek de bilmem ama anamurluyum kütük olarak da hemseriyiz yani:)

geçmişi bitirdim konuya cvp ver dedim .. oda neeeeeee
hiç alıntı yapmamışım ya laaa

bi çocuğa koştur iki satır oku git gel arada kaynamış heralde ..
neese bugünde benim engiiiiinn yorumlarımdan mahrum kalın bakalım

ay bu arada saç dökülmesini konuşmuştun uz ya.. benmki dökülmüyor.. yani dökülüyoda çok değil..
ama benm oğlan kafamda saç bırakmayacak.. ay hep saçımı çekiyo yaaa

belli zaten deilsin 17 yaşında master !! yok artık..
bi kız vardı hayat nick li topiğin en küçük annesi diyoduk diğer topikte vardı..
17 yaşında kv ile kalıyodu .. ben seni burda görüyorum hep o sanıyorum ..
yanlışmı hatrlıyorum acaba kızlar nicki farklımıydı kimdi o .. nereye gitti .. ne oldu onaa .. :18:
bana hayatı bulun uleeyynn:99::99:

Uy o kurala canım. Bebeğinin birinden birine alerjisi olsa hangisinden olduğunu bulamazsın hepsini aynı anda verirsen. Bana doktor 3 gün sebze 3 gün meyve ver sıkılmasın dedi.

Baktın hiç biri dokunmuyor karıştır ver gitsin sonra.

yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın

yağmur yağıyorrrr çok özlemişim yaa .. hazır çocuk uyurken çıkıp balkonda yağmuru seyredeyim.. seyrederkende bi sigara içeyim.. ohhhhhh misssss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…