- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwünv. hem okudum hem çalıştım canım toplamda 782 tez hazırlamışlığım var baya baya okulu ben mezun ettim
eee hal böle olunca kendi tezimi onların abartmalarına göre kitap gibi tez olmuş :) bence hala yapılabilecek bişiyleri vardı geçen sene okuldan hocalar çağırdı işleri yokmuş herhal benim tezi kitap yapıp örnek tez olarak kullanıyorlar telif hakkı isterim dedim
bana göre o kadarda mükemmel değil ama yardıma ihtiyacın olursa elimden gelen yardımı yapabilirim
bu aralar görünmüyodun demek börük yapıyomuşunheyy millet ben geldim. gelmicektim ama çocuğu uyuttuğumdan beri , sanırım 3 saattir börek yapıyorum. yaptım attım buzluğa. çok yorgunumm. ayaklarım ağrıdı. dinlenirken yazım dedim.
niran ben sana çoklu alıntı yapma demedim mi?
lover senin branşın ne. buluştuğumuzda sorcaktım ama fırsat olmadı yaa
ase sende hiç geçmişi okumuyorsun soruları yanıtlamıosunrezene profil rsmini sormuş. onu ben anladım gerçi. kırmızılı bi kadın var orda. bende senin nickini merak ediyorum. daha öncede sormuştum :26::26: bugünlerdenaralıkla görüşüo musun bide onu sorayım
kamera sistemi kurdurmak en kolayı.. bunun için güvenlik şirketleri var..Offff off bende bakıcı bulmak zorundayım ve öyle korkuyorum ki kötü birome catarsam diye sonuçta minicik bebek ağzı var dili yok eziyet etseler söyleyemezde of yazarken bile içim sızladı Allah korusun ben katil olurum kızlar bana bi akıl verin ben nasıl bakıcı bulucam ve bu kamera sistemini nasıl kurucam çok sinirlerim bozuk düşünmekten deli olucam , k.valide de uzun süreli bakamaz kadının kendi evinde de sorumlulukları var ve migdeden hasta yediğini kusuyo kadıncagiz ben zaten çok uzun süre bakmasını istemiyodum ama şimdi de o da bakamam deyince içimi korku sardı
kocan mı baktı çocuklara.. ohh yaa ne iyi etmişsin..bende bugun cocuklari esime biraktim aksam gezmesine gittim saat 9 gibiydi kizmda dahil hepsi ayaktaydi hala birakip kactim komsu gezmesine gittik annemle ve arkiyleeve geldim 12 ye geliyordu hepsi misil misil uyuyorr ohhh cok iyi geldi banadaa cocuksuz gezmeyi özlemisim yaaa valla
canım benimki uyuma sorunu yaşıyo kendi kendine uyumayı beceremiyorkızlar benim kızım uyanma sorunu yaşıyor uyanmak için ağlıyor sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı? doktora götürmeli miyim?
esracım çoook geçmiş olsunOglum pamukcukmu oluyor diye süphe vardi icimde kac gündür bugün baktim dili daha fazla beyazlamis aldim kostur kostur doktora getirdim kapanmadan
oy maşallah bu güzelliğeEki Görüntüle 806683 merhaba güsel tetelerim ve kardeslerim ben kocaman oldummm :))))
ay evet tatlım ya Deniz Sadi birazcık yaramazlık yapmıştı ozamanlar ama çook güçlü bi bebekti maşallah kuzucuğaTeşekkür ederiz tetesi :) Gerçekten de topik bebeği gibi geliyor bana da :))
O zor zamanlarda dua edenler arayıp soranlar mesaj atanlar sonuçları benimle birlikte heyecanla takip edenler hatim edenler
Ben buradan aldığım destekle başa çıkabildim galiba çünkü başka bu kadar yoğun kimseyle paylaşmamıştım sıkıntılarımı..
Deniz Sadi ise o günlere inat şimdi güler yüzlü bir çocuk oldu şükrediyorum..
Ben de bebeğimin ilkleri gibi bir kitap almıştım içi resimli olanlardan ona yazacaktım ama o yoğunlukta beceremeyeceğimi anlayınca iade ettim :)
Aklı yettiğinde buradaki paylaşımlarımız hala kalmış ise arşivde şifremi veririm neler yaşadığımı başından itibaren buradan öğrenir :)
canım çook geçmiş olsun umarım ciddi bişi çıkmazBu arada oğlum 2 gün sonra 4 ayını bitiriyor ve 4 aydır fazlasıyla uslu bir bebek. Ne olduysa cuma gününden beri huysuz ama çyle böyle değil.
Apartmandaler Yiğit Ali hiç ağlamaz mı sesi hiç gelmiyor derken bugün gün boyunca nerdeyse hiç durmadan ağladı. Akşam kapıcımız neyi var oğlumun sabahtan beri apartmanda sesi yankılanıyor dedi.
Cuma günü 39 a vuran ateşle hastaneye gitmiştik. Kanda çok hafif enfeksiyon çıkmıştı. İdrar tahlilimiz temizdi fakat bugün kültür sonucunu aldık.
Çeşitli bakteri kolonileri görülmüştür.
Kontaminasyon düşünülmüştür, hastanın klinik durumu ile birlikte değerlenrilmesi uygundur yazıyor.
Doktorumuzla görüştük. Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum eğer enfeksiyon olsaydı bakteri ismiyle çıkardı sonuçlar. Kontanasyon düşünüldü demek idrara kültür alınırken bir şey bulaşmış anlamına gelir dedi. Fakat 100.000 koloni olduğu için pipi iyice steril edilerek kültir tekrarlansın dedi.
Bu akşam tekrar idrar örneği alındı iyice pipi temizlemerek. Sonuçlar 3 güne çıkacak bakalım.
Umarım tertemiz çıkar. Bugün oğlumu gerçekten tanıyamadım çünkü. Perişan oldu evladım ağlamaktan.
Bu arada sebze ve meyveye yarın itibariyle başlıyoruz.
ünv. hem okudum hem çalıştım canım toplamda 782 tez hazırlamışlığım var baya baya okulu ben mezun ettim
eee hal böle olunca kendi tezimi onların abartmalarına göre kitap gibi tez olmuş :) bence hala yapılabilecek bişiyleri vardı geçen sene okuldan hocalar çağırdı işleri yokmuş herhal benim tezi kitap yapıp örnek tez olarak kullanıyorlar telif hakkı isterim dedim
bana göre o kadarda mükemmel değil ama yardıma ihtiyacın olursa elimden gelen yardımı yapabilirim
dün öğlen Erva'ya şeftali ve elme püresi yaptım cam rendem olmadığı için metal rendede bi güzel vitaminlerini öldüre öldüre:104::104::104::104:rendeledim....okadar güzel yediki şapur şapur
akşamda et suyunda patates pirinç (havuç yoktu) çorbası yaptım ooooh onuda mis gibi yediyadırgamadı
ne versen yiyormama hariç bu aralar mamaya takmış 4cc mama yapıyorum biberonla 2cc içiyor gerisini kaşıkla yediriyorum
bu arada mama veren anneler sizin bebişler kaç ml yada cc mama içiyor
bizimki 25inde 5. ayına girecek mama kutusunda yazılana göre bu ayda 6cc yani 180ml içmesi lazım ama bizimki genellikle 60-90ml arasında içiyor en fazla içtiği 120ml..zaten ufak tefeğiz
Loverlover İngiltere diyince heyecan yaptım
Gelirsen yardımcı olmak isterim canım londradayız biz de eşimle master yapıyoruz hukukta
Senin hangi alan?
Benim de haftanın hergünü dersim olması olasılığı varmış moralim çok bozuk bugün aklım çok karıştı oğlumu uyurken bile gidip izliyorum daha hiç ayrı kalmadık ben nasıl onu bırakırım hatta kime bırakırım bilmiyorum
Oyy oyy
canım aslında biliyorum et etsuyu hemen verilmiyo ama napiiim sadece patates ve pirinç içime sinmediCanım et suyunu belli bir zamana kadar verme demişti doktorumuz. Kağıtta yazıyor ama kalkıp almaya üşendim. 7-8 aydı sanırım.
Bizde dün ilk sebze çorbamızı yedik. Patates, havuç, kabak ve pirinci haşladım. Blendrdn geçirdim ilk denemede çok koyu olmasın diye.
Ilındıktan sonra 1 çay kaşığıda zeytinyağı koydum. 3 kaşık verdim minik mama kaşığıyla. Bayıldı. Üstüne suyumuzu da içtik. Ve hiç gaz sıkıntımız olmadı çok şükür.
Bugün yine aynı menüden devam. 3 gün değiştirme dedi doktorumuz.Alerji ihtimaline karşı.
ay ben seni 17 yaşında sanıyodumkv birlikte yaşıyosun sanıyodum..
oda hayat tı amao kimdi ki acep.. çabuk çıksın ortaya :95::95:
Yok canım o profil bana baya bi uzak:)
24yasindayim ben esimle 4sene çıktık okul biter bitmezbnisan düğün sonra da yurtdışına kaçtik
Şimdi de dünya tatlisi bir sabır sebebimiz var inşallah bakip büyüyüp o 6 yaşındayken geri doncez
Benim profilim bu oluyor:) hatta hic orada yasamadik pek de bilmem ama anamurluyum kütük olarak da hemseriyiz yani:)
canım aslında biliyorum et etsuyu hemen verilmiyo ama napiiim sadece patates ve pirinç içime sinmediaccık protein olsun didim yiyebileceği başka sebzede yoktu evde bende koyuverdim....bugünde vericem valla artık daha sonrakileri yapmam..dr da adnışmadan başladım
ben bide öğle meyve akşam çorba verdim kötümü etmişim 3gün kuralına pek uyasım gelmiyoda
herşeyi yesin istiyoom ne aceleciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?